Nikifoross Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 καλησπέρα! εμενα παντως να φευγει εντελως το σημα γινεται μονο στο εξοχικο μεσα στο σπιτι και λιγο στην αυλη που δεν εχω καλο σημα. Στην παραλια παντως που ειναι 1χλμ αποσταση εχει καμπανα σημα και Η+ και 4G για τις συσκευες που εχουν. (περιοχη εκει που εχει δημαρχο τον Ψινακη....:PPPPpp Τυμβος Μαραθωνα). Οπως εχω ξαναπει για το 4G σε στικακι με την ιδια καρτα εχω βαλει μια κεραια πανελ 35dbi να κοιταει σε παραθυρο (μπορει να μπει και ως εξωτερικη με προεκταση των 2 καλωδιων της) και εχω σημα τερμα. Τα προβληματα που ειχα αναφερει αλλες φορες με τις εναλλαγες τωρα γινονται σπανια και αμα γινει παει μονο σε 3G και ρουταρει κανονικα και με κινηση παει σε Η+! :D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ίντερνετ της κοσμοτε; Απο το πρωι μου εχει βγαλει την πιστη! ΥΓ: Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συχνή εναλλαγή από 'Ε' σε 'Η'; Πήγα στις ρυθμίσεις και έβγαλα το 3G και είμαι μόνιμα με 'Ε' και σερφαρω μια χαρά. Edited September 5, 2016 by overmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ίντερνετ της κοσμοτε; Απο το πρωι μου εχει βγαλει την πιστη! ΥΓ: Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συχνή εναλλαγή από 'Ε' σε 'Η'; Πήγα στις ρυθμίσεις και έβγαλα το 3G και είμαι μόνιμα με 'Ε' και σερφαρω μια χαρά. καλημερα, οπως εχω αναφερει και σε αλλα ποστς μου στα δικα μου μηχανηματα συνολικα 3, οταν απο Η+ παει σε Η δεν περναει ιντερνετ, μαλλον δεν παιρνει ip ή την χανει, προφανως γιαυτο. Γιατι ομως Εdge εκει που εισαι δεν εχει καλυτερο σημα? προφανως εχει πολυ χαμηλο σημα σε Η και δεν παιρνει ip οποτε σε αυτη την περιπτωση πρεπει να το βαλεις σε "μονο 2G δικτυα" για να εχεις καλυτερο σημα. Φυσικα το Edge σερνεται χειροτερα απο χελονα.... δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα αλλα εχω σημα Η+ τωρα. Μπορει να εχει προβλημα το σημα στην περιοχη που βρισκεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 καλημερα, οπως εχω αναφερει και σε αλλα ποστς μου στα δικα μου μηχανηματα συνολικα 3, οταν απο Η+ παει σε Η δεν περναει ιντερνετ, μαλλον δεν παιρνει ip ή την χανει, προφανως γιαυτο. Γιατι ομως Εdge εκει που εισαι δεν εχει καλυτερο σημα? προφανως εχει πολυ χαμηλο σημα σε Η και δεν παιρνει ip οποτε σε αυτη την περιπτωση πρεπει να το βαλεις σε "μονο 2G δικτυα" για να εχεις καλυτερο σημα. Φυσικα το Edge σερνεται χειροτερα απο χελονα.... δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα αλλα εχω σημα Η+ τωρα. Μπορει να εχει προβλημα το σημα στην περιοχη που βρισκεσαι. Με το Edge είμαι ικανοποιημένος. Μάλλον είναι αυτο που έγραψες, κρίμα πάντως, Δήμο Θεσ/νικης είμαι, θα έπρεπε να δίνει τουλαχιστον 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 edge ικανοποιημενος? :wacko: αφου ειναι πολυς χαμηλης ταχυτητας!!!! τι δουλεια κανεις με το ιντερνετ κινητου? το edge ειναι αχρηστο για πολλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 edge ικανοποιημενος? :wacko: αφου ειναι πολυς χαμηλης ταχυτητας!!!! τι δουλεια κανεις με το ιντερνετ κινητου? το edge ειναι αχρηστο για πολλα πραγματα. Εννοώ ικανοποιημένος σε σχέση με το καθόλου που είχα στις εναλλαγές Ε-Η. Σίγουρα με χαλάει που δεν έχω youtube αλλά όλα τα υπόλοιπα που χρειάζομαι τα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 και κανεις και εξοικονομηση μπαταριας ;) οχι σαν κατι αλλους που βαζουν 4g για δευτερολεπτα και μετα να το κλεινουν για να μην δουν την μπαταρια τους να εξαντλειται σε dt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 και κανεις και εξοικονομηση μπαταριας ;) οχι σαν κατι αλλους που βαζουν 4g για δευτερολεπτα και μετα να το κλεινουν για να μην δουν την μπαταρια τους να εξαντλειται σε dt Πολύ σωστό και θα προσθέσω λιγότερη ακτινοβολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα μάγκες, απο σήμερα το πρωι δεν μπορω να κάνω κλίσεις πανω απο 30 δευτερολεπτδευτερόλεπτα. Συνέχεια κόβεται η γραμμή,λέτε να φταίει η κακοκαιρία; Μένω σε χωριό των Σερρών. Έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα μάγκες, απο σήμερα το πρωι δεν μπορω να κάνω κλίσεις πανω απο 30 δευτερολεπτδευτερόλεπτα. Συνέχεια κόβεται η γραμμή,λέτε να φταίει η κακοκαιρία; Μένω σε χωριό των Σερρών. Έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν συνεχιστει καλεσε 13888 και δηλωσε βλαβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/2195767167 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τις τελευταιες ημερες στο κεντρο Αθηνας εχετε παρατηρησει προβληματα στα δεδομενα σας οσοι ειστε συνδρομητες ΚΟΣΜΟΤΕ ειτε 3G - 4G ενω δειχνει οτι εχει καλυψη να μην υπαρχει στην πραγματικοτητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τις τελευταιες ημερες στο κεντρο Αθηνας εχετε παρατηρησει προβληματα στα δεδομενα σας οσοι ειστε συνδρομητες ΚΟΣΜΟΤΕ ειτε 3G - 4G ενω δειχνει οτι εχει καλυψη να μην υπαρχει στην πραγματικοτητα? ναι εγω το ειδα σημερα στο Γαλατσι! δραμα η κατασταση!!! εχω whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Με πήραν τηλέφωνο πρωι πρωι απο 13888 για να μου πουν οτι "ειχε ενα προβλημα ο σταθμός βασης της Αθηνας και ειλυθηκε στη 1 χθες το βραδυ" αλλα εγω ακομα δεν εχω δεδομενα Δραμα η κατάσταση .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Με πήραν τηλέφωνο πρωι πρωι απο 13888 για να μου πουν οτι "ειχε ενα προβλημα ο σταθμός βασης της Αθηνας και ειλυθηκε στη 1 χθες το βραδυ" αλλα εγω ακομα δεν εχω δεδομενα Δραμα η κατάσταση .... καλημερα, πως και σε πηραν τηλ ειχες εκφρασει καποιο παραπονο? εντυπωση μου κανει να σε παρουν για ενημερωση! επισης να υποθεσω οτι εισαι με παγιο και οχι με καρτοκινητο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 καλημερα, πως και σε πηραν τηλ ειχες εκφρασει καποιο παραπονο? εντυπωση μου κανει να σε παρουν για ενημερωση! επισης να υποθεσω οτι εισαι με παγιο και οχι με καρτοκινητο ετσι? Ναι είχα δηλωσει βλαβη και ετσι με πηραν τηλεφωνο, σιγα μην ασχολιοντουσαν αλλιως. Και ναι ειμαι με συμβολαιο σταθερό + 3 κινητα αλλά πολυ συντομα θα τα παρω να τα παω σε αλλη εταιτια με τα χαλια που 'εχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ναι είχα δηλωσει βλαβη και ετσι με πηραν τηλεφωνο, σιγα μην ασχολιοντουσαν αλλιως. Και ναι ειμαι με συμβολαιο σταθερό + 3 κινητα αλλά πολυ συντομα θα τα παρω να τα παω σε αλλη εταιτια με τα χαλια που 'εχουν. ετσι εξηγειται, παντως εδω περα εχω προβλημα με τις αλλες οποτε στην περιπτωση μου η κοτε ειναι μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ναι είχα δηλωσει βλαβη και ετσι με πηραν τηλεφωνο, σιγα μην ασχολιοντουσαν αλλιως. Και ναι ειμαι με συμβολαιο σταθερό + 3 κινητα αλλά πολυ συντομα θα τα παρω να τα παω σε αλλη εταιτια με τα χαλια που 'εχουν. Ναι, τώρα σωθηκες! Κάνε πρώτα εναν έλεγχο, στις περιοχές που κινησε τι γίνεται. Σε τι κατάσταση είναι οι άλλοι, γιατί μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος στο τέλος. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Ναι, τώρα σωθηκες! Κάνε πρώτα εναν έλεγχο, στις περιοχές που κινησε τι γίνεται. Σε τι κατάσταση είναι οι άλλοι, γιατί μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος στο τέλος. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχω χρονο για να κάνω ελέγχους και πειράματα πολύ περισσότερο οταν μου λενε μονοι τους οτι εχουν γενικοτερο προβλημα με το σταθμό βασης τους. Απλά ειναι τα πραγματα , ζητας εγγραφως αυτα που σου λενε τηλεφωνικα και αμεσως μετα σπας αζημιως το συμβολαιο και πας εκει που εχει καλυψη και σημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Να πας εκεί που έχει σήμα αλλά να βεβαιωθείς πρώτα οτι οντως έχει. Αυτό λεω. Προφανως το αν έχεις ή δεν εχεις χρόνο εσύ το ξέρεις αλλά αν δεν το ψαξεις λιγο πως θα δεις τι παιζει. Ρωτώντας άλλους? Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 29, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 παρατηρώ οτι χανεται το σημα που και που στο σπιτι(ευοσμος θεσ/νικης) εχω wu, κλειδωμένο δικτυο σε 2g δε ξερω αν φταιει η συσκευή(xiaomi redmi note 2 prime) ή το δίκτυο. χαμενες κλησεις δεν έχω ομως Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Καλησπέρα. Απο τότε που άλλαξα πακέτο σε φρογκ ανοίγω καμιά φορά τα δεδομένα μιας και εχω κάποια δωρεάν MB. Στην οθόνη μου βγάζει πότε το 3G και πότε το Η+. Τι είναι το Η+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Πιο "βελτιωμένο" 3G. Η σειρά πάει G<E<3G<H<H+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Πιο "βελτιωμένο" 3G. Η σειρά πάει G<E<3G<H<H+. Α οκ, και γω που νόμιζα οτι ειναι κατι χειρότερο του 3G. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Καλησπέρα. Απο τότε που άλλαξα πακέτο σε φρογκ ανοίγω καμιά φορά τα δεδομένα μιας και εχω κάποια δωρεάν MB. Στην οθόνη μου βγάζει πότε το 3G και πότε το Η+. Τι είναι το Η+; καλημερα, ανωτερο απο το 3G ειναι το Η, μετα το Η+ που ειναι ακριβως κατω απο το 4G. δες https://telecomtalk.info/difference-between-g-e-3g-h-4g-symbols-we-find-out/121666/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts