georgemv Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δεν το κάνουν επίτηδες. Έχει χαλάσει κάτι στο δίκτυο τις τελευταίες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Και εδώ Λαγκαδά δηλαδή .... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μαλλον πιο γενικό ειναι το πρόβλημα, Σερρες, Σαλονικη τα ίδια με το νετ της κοτε! Πιστεω να στρώσει σύντομα γιατι ειναι πολυ σπ@στικο οταν χρησιμοποιεις whatsapp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Το τελευταίο 8μηνο+ δεν τα λέει καλά το δίκτυο της cosmote από Έβρο έως το ποιο νότιο μέρος της Ελλάδος. Πολλές αποσυνδέσεις, μείωση της κάλυψης σε σημεία που είχε παλαιότερα και ώρες αιχμής η ταχύτητα ποιο αργή και από την wind που παίζει ακόμα σε UMTS εξοπλισμό (όπου δεν έχει το αναβαθμισμένο δίκτυο). Μάλλον δεν γίνεται η συντήρηση σωστά λόγο μείωσης προσωπικού. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Πριν από μία ώρα σταμάτησε να λειτουργεί η σύνδεση στο ίντερνετ, αλλά το εικονίδιο του "H" υπήρχε δίπλα από τις μπάρες του σήματος και έδειχνε να φορτώνει τις σελίδες ασχέτως που στο τέλος αποτύγχανε, αλλά εδώ και λίγη ώρα, έχει εξαφανιστεί και το εικονίδιο και πλέον εμφανίζει κατ'ευθείαν μήνυμα σφάλματος ο περιηγητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) ακομα να τα φτιαξει η κοσμοτε τα προβληματα της; απο τελος μαϊου ειναι αυτα τα προβληματα, καλα που ενεργοποιησα στο εταιρικο το ιντερνετ (wind) κ σωθηκα, της κοσμοτε θα τα σκαω καθε μηνα τα 3 ευρωπουλα, μιας κ μεταφερονται τα mb εχει δικιο παντως ο φιλος για τις ταχυτητες, σε κινητο 2g, στον ιδιο χωρο, η cosmote συνδεεται παντα με edge, αλλα κολλαει σαν μην πω τι, η wind συνδεεται με gprs συνηθως κ σπανια με edge, αλλα δεν κολλαει ποτε Edited June 7, 2013 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 σιγά σιγά υπάρχουν διαρροές προς άλλα δίκτυα. Έχει αλλάξει η κατάσταση στον όμιλο ote - cosmote και πλέον γίνετε κόλαση με τους εργαζόμενους. Τους πιέζουν να έχουν πολλαπλάσια δουλειά και συνεχώς απολύουν. H wind πλέον λειτουργεί καλύτερα από αυτές σε όσα σημεία πιάνει 3g. Το 2g επίσης έχει ελάχιστες πεσμένες κλήσης σε σχέση με την cosmote. Για την vodafone βλέπω παρόμοια προβλήματα μέσα στις πόλεις. Και εμείς μετά από πολλά χρόνια τα προσωπικά μας νούμερα τα γυρίσαμε σε wind και σωθήκαμε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καθε μερα πρόβλημα ... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Εμένα λύθηκε το πρόβλημα χτες σβήνοντας τα access points, reboot και μετά χρησιμοποιώντας την επιλογή επαναφορά προεπιλογών. Προς το παρόν όλα οκ. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Λοιπόν παίδες, μιας και σήμερα είχα πάλι πρόβλημα στο 3g μίλησα με τεχνικό τμήμα για τις βλάβες στο internet και μου είπαν το εξής: Το πρόβλημα δεν είχε καμία σχέση με αλλαγές ρυθμίσεων (αυτές οι αλλαγές αφορούν μόνο συσκευές wap) αλλά με τεχνικά προβλήματα τα οποία αυτή τη στιγμή διορθώνονται και η λειτουργία του internet θα αποκατασταθεί σύντομα. Για να δούμε. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αν έχεις συμβόλαιο με 100mb internet δε μπορείς να έχεις πρόσβαση στο 4g ακόμα κι αν ενεργοποιήσεις πρόγραμμα για 200 έξτρα mb ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εδω και 1 μήνα εχει πρόβλημα πότε θα το διορθώνουν τελικά Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 η cosmote πλεον υποστηριζει hd voice http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=8882&lang=el Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εχει αναφερθει σαν νεο στην κεντρικη σελιδα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Τελικά με επικοινώνησαν μαζί μου απο τεχνικό τμήμα cosmote και μου είπαν όντος υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο τους και όταν ρώτησα πότε θα διορθωθεί μου είπε το παλικάρι ότι δεν ξέρουν μπορεί να πάει και 6-9 μήνες το θέμα και μου πρωτινέ διακοπή σύνδεσης καλύτερα και να πάω στην Vodafone . Ένας σωστός άνθρωπος που λέει την αλήθεια και οχι σαν τις μακακες της wind που σε κοροϊδεύουν κάθε τόσο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 αντε ρε, α, καλα, και της wind μια χαρα ειναι παντως, καλα που εχουμε dual κ εταιρικο wind να λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Τελικά με επικοινώνησαν μαζί μου απο τεχνικό τμήμα cosmote και μου είπαν όντος υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο τους και όταν ρώτησα πότε θα διορθωθεί μου είπε το παλικάρι ότι δεν ξέρουν μπορεί να πάει και 6-9 μήνες το θέμα και μου πρωτινέ διακοπή σύνδεσης καλύτερα και να πάω στην Vodafone . Ένας σωστός άνθρωπος που λέει την αλήθεια και οχι σαν τις μακακες της wind που σε κοροϊδεύουν κάθε τόσο Να δεις όταν κάναμε εγκατάσταση σε φωτοβολταϊκά σε όλη την Ελλάδα τι ******** μας έλεγε η cosmote θα αλλάξεις γνώμη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 αντε ρε, α, καλα, και της wind μια χαρα ειναι παντως, καλα που εχουμε dual κ εταιρικο wind να λεμε Wind δεν υπάρχει 3 χρόνια ακόμα να το διορθώσουν το 3G Να δεις όταν κάναμε εγκατάσταση σε φωτοβολταϊκά σε όλη την Ελλάδα τι ******** μας έλεγε η cosmote θα αλλάξεις γνώμη. Το ξέρω εχω ακούσει και εγώ κορόιδεμα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Wind δεν υπάρχει 3 χρόνια ακόμα να το διορθώσουν το 3G αντε, αυτο δεν το ξερα, 2g/edge χρησιμοποιω στο κινητο μου, αλλα ειχα σκοπο να δοκιμασω και το 3g σε notebook με usb που βαζεις μεσα την sim :blink: παντως και για την voda εχω διαβασει για προβληματα με το ιντερνετ εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 αντε, αυτο δεν το ξερα, 2g/edge χρησιμοποιω στο κινητο μου, αλλα ειχα σκοπο να δοκιμασω και το 3g σε notebook με usb που βαζεις μεσα την sim :blink: παντως και για την voda εχω διαβασει για προβληματα με το ιντερνετ εδω H Wind έχει φτιάξει καλό δίκτυο στο Κέντρο Θεσσαλονίκης και γύρω περιοχές Πέρα απο Θεσ/νικη ειναι Τρατζικ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 και η voda εχει παρομοια προβληματα, βρηκα το μηνυμα: H wind πλέον λειτουργεί καλύτερα από αυτές σε όσα σημεία πιάνει 3g. Το 2g επίσης έχει ελάχιστες πεσμένες κλήσης σε σχέση με την cosmote. Για την vodafone βλέπω παρόμοια προβλήματα μέσα στις πόλεις. Και εμείς μετά από πολλά χρόνια τα προσωπικά μας νούμερα τα γυρίσαμε σε wind και σωθήκαμε. ισως ειναι που ειναι στα πρωτα του το ιντερνετ στα κινητα και αρκετος ο κοσμος που το χρησιμοποιει, ελπιζουμε σε βελτιωση των υπηρεσιων, μου θελουν κ 4g, ουστ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Αμα σου πω οτι η Wind είχε πρώτη 3G στην περιοχή μου η Vodafone και Cosmote δεν είχαν τίποτα τοτε 2006-2008 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 ε, αρα; wind no1 στο ιντερνετ, αυτο το πορισμα εβγαλα εγω :p δλδ, εκτος θεσ/νικης ποια δουλευει καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commannd1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 κι εγω αυτο εχω συμπαιρανει http://speedtest.net/result/2777689007.png http://speedtest.net/result/2777679079.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 κατσε , και τα δυο που εβαλες της wind ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts