Jump to content

commannd1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by commannd1

  1. Παει η wind που ξεραμε. Θα vodafonoποιηθει. Οτι συμβολαια της wind ειναι να κανετε καντε τα πιο γρηγορα γιατι θα ισχυουν αυτα της vodafone.de :p
  2. αυτο δεν ειναι HSPA+ αλλά HSDPA. Λογικα καπου διπλα σου τριγυρω θα πιανει και HSPA+ Οπωσδηποτε παιζει ρολο το μοντεμ που εχει το καθε τηλεφωνο που γινεται η μετρηση!!!
  3. αν θες με παγιο στην vodafone θα πληρωνεις αν κανεις online 35 ευρω για ενα χρονο με οριο τα 20 GB και μετα το παγιο γινεται 50 ευρω. Αντιστοιχα στην wind θα πληρωνεις αν κανεις online 24,9 ευρω για ενα χρονο με οριο τα 30 GB για παντα. Στο καρτοσυμβολαιο με 5 ευρω καρτα αν αγορασεις online στην wind θα παρεις 1GB internet (500 +500 δωρο)
  4. εχει κανεις προβλημα με το skype εκδοση 3.2.0.6673?
  5. Εξαιρετικό! 10,87 mbps - 3,55 mbps upload 1391 KBps - 455 KBps upload
  6. 1000 φορες καλο 3G. Ας τελειωσουν πρωτα με το 3G και μεχρι τοτε (σε 2 χρονια) να βαλουνε 5G απευθειας
  7. δεν θες να καταλαβεις το παραδειγμα που σου εφερα. Ανοιξε youtube και πες μου σε ποσα δευτερολεπτα κατεβαζει ενα HD βιντεο απο το youtube.
  8. μπα! μαλλον εσυ δεν θες να καταλαβεις.
  9. αν δεν χρησιμοποιεις την γραμμη καθε μερα παρα μονο μια φορα την εβδομαδα χωρις χρηση youtube live streaming κλπ ναι οκ. Μεχρι τον Σεπτεμβριο του 2012 η vodafone εδινε 30 GB στα unlimited. Ενω πλεον με ταχυτητες υπερτριπλασιες δινει 20GB. Τεχνολογικα απαραδεκτοι. Αντι για καλυτερα το χειροτερευουν. Το youtube το ξεχνας για να μπεις. Αμα δεις 5-6 βιντεο HD και τυχαινει να ειναι μισαωρα ή διωρα βιντεο κλπ. ?? αστο καλυτερα. Στο εχει κατεβασει ηδη με το που το εχεις ανοιξει κι επειδη εκανες λαθος στο βιντεο που ανοιξες, το εχεις ηδη χρεωθει στα GB του μηνιαιου λογαριασμου. Μεχρι να βρεις το σωστο βιντεο που θες εληξαν 20 GB για πλακα. Σου εφερα απλα ενα παραδειγματακι. Συνηδητοποιεις τι τρομακτικες ταχυτητες εχει το 4G??? μιλαμε για ανω των 100Mbps!!!! ξερεις τι θα πει 100Mbps??? εσυ συζητας ακομα για 1,5 GB? Δηλαδη για σενα τα 20 GB θα πρεπει να ειναι αστείρευτα ε?
  10. αναφερομαι στον συνολικο ογκο δεδομενων του μηνα τα οποια δεν φτανουν ουτε για να κ.ασεις.
  11. μα γιατι το λες? παρε τα 20 GB που ειναι υπεραρκετα looool. Ολοι ασχολειστε με τις ταχυτητες αλλα για τον ογκο τσιμουδια. Με τετοιες ταχυτητες τα 20 GB ειναι μια σταγονα στον ωκεανο και ειναι μια κοροιδια σκετη. Το μονο που αξιζει ειναι να χαζευεις το speedtest και τιποτα αλλο! αφου σας φτανει ο ογκος καντε κι αλλα τεστ ταχυτητας
  12. το καλυτερο που μπορω να βγαλω με το speedtest ειναι αυτο Test Date: Ιουν 17, 2013 4:27:32 ΠΜ Connection Type: Wifi Server: Athens Download: 1361,0 kB/s Upload: 493,7 kB/s Ping: 68 ms http://www.speedtest.net/android/486891679.png
  13. φιλε μου μεσω rapidshare manager καθως και με μετρητη Bitmeter βλεπεις ανα δευτερολεπτο ποσα ΚΒ ανεβαινουν ανα δευτερολεπτο. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ανα sec. Οταν στο προγραμμα βλεπεις το αρχειο σου να ανεβαζει ανα δευτερολεπτο 1 MB ή 800 KB και το bitmeter συμβαδιζει με την μετρηση ταχυτητας του rapidshare ποσες αμφιβολιες μπορει να χωραει ότι το upload τρελαθηκε? ουρα δεδομενων συνηθως δημιουργουν αν καμια φορα φαει καποιο κολλημα το pc πχ για 5 δευτερολεπτα οποτε οταν στο 6ο δευτερολεπτο ξεκολλησει τοτε σου πεταει ενα τεραστιο νουμερο και επανερχεται σε φυσιολογικους ρυθμους μετρησης.
  14. Το λεω γενικα και συμβαινει σε ολες τις εταιρειες : στο mobile broadband αν μετακινησεις λιγο το στικακι θα εχει διαφορετικες ταχυτητες ακομα και πολυ μεγαλες διαφορες (εκτος κι αν εισαι σε περιοχη που κοντα σου ξερεις οτι εχει κεραια) οποτε και πιανει πολυ καλες ταχυτητες.
  15. δειχνει 2 διαφορετικες μετρησεις απο το ιδιο σημειο με διαφορα 5 λεπτων. Ετυχε κι εβαλα 2. Εχω κι αλλες γιατι πολλοι αμφισβητουν
  16. το speedtest γενικοτερα ειναι αναξιοπιστο ως μεσο μετρησης ταχυτητας. αν θες ριξε μια ματια εδω.:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4755439#post4755439
  17. Μέσω του E587 usb stick εχω σουπερ ταχυτητες! Οι πραγματικες ομως διαφερουν. Το speedtest δειχνει παντα λιγοτερα απο τα πραγματικα. Το upload μεσω rapidshare φτανει ασυλληπτες υπερφανταστικες ταχυτητες!!! της ταξης των 600 με 800 KBps/sec !!! Το download φτανει γυρω στα 22 με 24 MBps/sec. Me to K4505 εχω μικροτερες ταχυτητες. Upload : γύρω στα 200KBps και στα 1100 KBps/sec download Οπως και να'χει to speedtest δεν μπορει να αποτυπωσει τις πραγματικες ταχυτητες! Αποριας αξιο είναι επισης οτι υποτιθεται τα ορια του 3G στο upload ειναι στα 5,76 mbps. Πως ειναι δυνατον να φτανει τοσο τεραστιες ταχυτητες χτυπωντας με pick ακομα και 1000 1100 KBps! ? http://speedtest.net/result/2777689007.png http://speedtest.net/result/2777679079.png
  18. κι εγω αυτο εχω συμπαιρανει http://speedtest.net/result/2777689007.png http://speedtest.net/result/2777679079.png
  19. αν θυμαμαι καλα πριν κατι μηνες εσυ ειχες σοβαρο προβλημα με την vodafone στην κηφισια ετσι? ακομα να τελειωσει το συμβολαιο σου να πας σε αλλη εταιρεια?
  20. αν θυμαμαι καλα πριν κατι μηνες εσυ εχεις σοβαρο προβλημα με την vodafone στην κηφισια ετσι? ακομα να τελειωσει το συμβολαιο σου να πας σε αλλη εταιρεια?
  21. εγω θελω να μαθω τι τις κανετε αυτες τις ταχυτητες σε σχεση με τις 3G? Το πιο γελοιο της υποθεσης ειναι τα 20 GB τον μηνα!!!
  22. αυτο που λες με την ταχυτητα ειναι σχετικο για ολες τις εταιρειες. Γιατι και vodafone που εχω σε καποια σημεια σερνεται εναντι της wind και το αντιθετο. Οποτε δεν νομιζω πως οτι πληρωνεις παιρνεις. εγω σπιτι μου ειμαι υπερκαλυμενος με τα 1100KBps (οχι 1100 Kbps) download και 250 με 300 KBps upload απο την wind. Η vodafone σπιτι μου πιανει απο 500KBps με 700 KBps download και γυρω στα 200 KBps upload. Αρα η wind ειναι η καλυτερη ατα παντα???? ε δεν παει ετσι. Τυχαινει εδω που ειμαι να πιανει καλυτερα η wind χωρις αυτο να σημαινει οτι η vodafone ειναι η χειροτερη. Τωρα οσο αφορα αυτο που λες, που ξεπερνας τα 20 GB και καταφερες να καταναλωσεις αλλα 4.3 GB πολυ αμφιβαλλω!!! καποιο λαθος εχεις κανει!!! Δεν υπαρχει περιπτωση! Εξαλλου για επιβαιωση το λεει και η ιδια η cosmote αν τους ρωτησεις στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση σου λενε οτι αυτοματα μετατρεπεται σε GPRS. Μηπως εχεις συμβολαιο με χρονοχρεωση? Αν ναι, μονο τοτε δικαιολογειται. Οσο αφορα το παγιο που ειναι 35 ευρω και οχι 50, ναι (μεσω ιντερνετ). Αλλα ειναι για 12 μηνες! Ενω στην wind ειναι 25 ευρω! forever dude και δωρο ενα usb stick (αν δεν εχεις) Δεν χρωσταω ουτε στην vodafone ουτε στην cosmote να δινω περισσοτερα ανα μηνα.
  23. Το προβλημα cmvr ξερεις ποιο ειναι? Οτι υπαρχει παρα πολυ κοσμος στην συντριπτικη τους πλειοψηφια που εχει ως δευτερη γραμμη το mobile broadband και παραλληλα δεν εχουν καμια σχεση με το ιντερνετ. Παραδειγμα: λεει η cosmote και η vodafone οτι μετα τα 20 GB δεεεεεν κλεινει η γραμμη αλλα συνεχιζετε να εχετε ιντερνετ σε αντιθεση με την κακια wind που σας το κοβει. Οταν το εχεις ως δευτερη γραμμη δεν διαμαρτυρεσαι γιατι δεν σε νοιαζει κιολας να ασχοληθεις. Οποτε δεν υπαρχει πιεση στις εταιρειες να αυξησουν τον ογκο οποτε οχι μονο δεν τον αυξανουν αλλα τον μειωνουν κιολας με τα ιδια λεφτα. Επισης σε εποχη ραγδαιας αναπτυξης της τεχνολογιας λιγο πριν το 5G ειναι γελοιο να παρακαλαμε για τον ογκο δεδομενων κατι που θα επρεπε να ειναι αυτονοητο να ειναι πολλαπλασιο των σημερινων GB's. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο κραχτης της ταχυτητας και οχι του ογκου δεδομενων. Μπορουνε να δωσουνε παρα πολυ παραπανω αλλα δεν θελουν. Γιατι αν θελανε κι αφου ισχυριζονται οτι θα τους δημιουργηθει προβλημα, ας δινανε καποιες ωρες μεσα στην ημερα, πχ μεταξυ 12 με 7 το πρωι να ειναι απεριοριστο. κατι σαν happy hour. Ουτε καν δοκιμαστικα δεν τους ενδιαφερει να το κανουν. Δεν διαμαρτυρομαστε οπως θα επρεπε. Μετα την εμπειρια μου με την vodafone που φασιστικα μου διελυσε το συμβολαιο των 30 GB και μου το εκανε με τα ιδια λεφτα 58 ευρω τα 15 GB δεν θελω ουτε να τους ξερω ουτε να τους βλεπω. Επισης στο eforum αναφερονται επισης φασιστικα οτι επειδη η πλειοψηφια του κοσμου δεν καταναλωνει ολο τον διαθεσιμο ογκο του μηνα αποφασισε να ριξει τον ογκο δεδομενων. Με τα ιδια λεφτα εννοειται!!! Ειμαστε θελεστα και παθεστα. Εγω προσωπικα δεν δινω δεκαρα παραπανω στα καρτελ vodafone - cosmote. Πιο φασιστες απο αυτους δεν εχω ξανατυχει. Εκμεταλλευονται οσο δεν παει αλλο τον κοσμο που εχει μαυρα μεσανυχτα απο ιντερνετ αλλα και τους γνωστες του ιντερνετ.
×
×
  • Create New...