Vasileios Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 υπάρχει καποιο πατέτο καρτοmobile που να χρεώνει με βαση τον όγκο και οχι με βάση τις ημέρες? Δεν υπάρχει κανένα πακέτο Απλά αν δεν σε ενδιαφέρει ο όγκος βάλε το φτηνώτερο της αγοράς. Υπάρχουν δύο λύσεις α) FROG με 3 ευρώ αλλά πληρώνεις τα μισά λόγο διπλασιασμού . Δεν έχει αυτόματη μηνιαία ανανέωση β) Vodafone Ολυμπιακός . Με 3 ευρώ τον μήνα έχεις 120 ΜΒ , έχει αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα . Είναι ότι πρέπει για GPS tracking Απλά κάθε 6 μήνες βάζεις 5 ευρώ και εύχεσαι να βάλει πολλά γκόλ ο Ολυμπιακός . Πέρνεις δώρο 1 ευρώ για κάθε Γκόλ Επιπλέον το παρακολουθείς μέσω online Account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 β) Vodafone Ολυμπιακός . Με 3 ευρώ τον μήνα έχεις 120 ΜΒ , έχει αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα . Είναι ότι πρέπει για GPS tracking Απλά κάθε 6 μήνες βάζεις 5 ευρώ και εύχεσαι να βάλει πολλά γκόλ ο Ολυμπιακός . Πέρνεις δώρο 1 ευρώ για κάθε Γκόλ Επιπλέον το παρακολουθείς μέσω online Account. To bonus ισχύει για κάθε γκολ που σημειώνεται εφόσον κατά την διάρκεια των 30 ή 31 προηγούμενων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, ο συνδρομητής έχει κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας ανεξαρτήτου αξίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Στην Χαλκίδα έχει χειροτερέψει η κατάστασή ή είναι η ιδέα μου, σήμα μπανάνα και το 3G ανύπαρκτο... τι κάνουν εκεί στην Cosmote ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Το ping ειναι το πιο χαμηλο που εχω δει με cosmote...οχι οτι παει αργα, αλλα το στο mobile internet ειναι πιο υψηλα τα ping? [ATTACH]30748[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) http://www.speedtest.net/r...2561048000.png Παιδιά, η Cosmote έφερε το 4G και στο Λιβάδι Αράχωβας! Φοβερή ταχύτητα με full σήμα. Χώρια που μάλλον πάει και παραπάνω, αλλά το modem μου, όντας ασύρματο MiFi 4G δε μπορεί να δώσει πάνω από 30mbps μέσω wifi. Δυστυχώς δεν έχω στικάκι 4G για να δοκιμάσω. H Vodafone αντίστοιχα μπορεί να έχει full σήμα 3G, αλλά η ταχύτητα download είναι 1.5mbps (τρελλή διαφορά)... Update: Στο iPad Mini μόλις μου έδωσε 41.5 download & 20 upload! Edited March 9, 2013 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 http://www.speedtest.net/r...2561048000.png Παιδιά, η Cosmote έφερε το 4G και στο Λιβάδι Αράχωβας! Φοβερή ταχύτητα με full σήμα. Χώρια που μάλλον πάει και παραπάνω, αλλά το modem μου, όντας ασύρματο MiFi 4G δε μπορεί να δώσει πάνω από 30mbps μέσω wifi. Δυστυχώς δεν έχω στικάκι 4G για να δοκιμάσω. H Vodafone αντίστοιχα μπορεί να έχει full σήμα 3G, αλλά η ταχύτητα download είναι 1.5mbps (τρελλή διαφορά)... Update: Στο iPad Mini μόλις μου έδωσε 41.5 download & 20 upload! Εμένα το MiFi μου είναι συνέχεια πάνω απο 40-42mbps εδώ στην Θεσ/νίκη.Για τσέκαρε το και σε καμιά άλλη περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εμένα το MiFi μου είναι συνέχεια πάνω απο 40-42mbps εδώ στην Θεσ/νίκη.Για τσέκαρε το και σε καμιά άλλη περιοχή. Κοίταξε, μου φαίνεται λίγο περίεργο, με δεδομένο ότι η ταχύτητα μέσω WiFi δε μπορεί να ξεπερνάει τα 30mbps (περιορισμός του πρωτοκόλλου). Και εγώ δε το ήξερα και το διάβασα στις οδηγίες του Huawei E589. Εσύ ποιό MiFi έχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Κοίταξε, μου φαίνεται λίγο περίεργο, με δεδομένο ότι η ταχύτητα μέσω WiFi δε μπορεί να ξεπερνάει τα 30mbps (περιορισμός του πρωτοκόλλου). Και εγώ δε το ήξερα και το διάβασα στις οδηγίες του Huawei E589. Εσύ ποιό MiFi έχεις; Αυτο εχω και εγω το Ε589:confused: Το κουμπωνω με το Asus Padfone 2 και εχω αυτες τις ταχυτητες που σου ειπα...με το λαπτοπ εχω λιγο καλυτερο upload,download ομως το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτο εχω και εγω το Ε589:confused: Το κουμπωνω με το Asus Padfone 2 και εχω αυτες τις ταχυτητες που σου ειπα...με το λαπτοπ εχω λιγο καλυτερο upload,download ομως το ιδιο... Νομίζω ότι αυτό το MiFi υποστηρίζει 802.11b/g/n. Αυτό σημαίνει ότι αν συνδέεσαι με "g", τότε όντως είναι δύσκολο να δεις ταχύτητες παραπάνω από 30Mbps λόγω ορίου του πρωτοκόλλου 802.11g. Αν όμως η συσκευή με την οποία συνδέεσαι (κινητό, laptop, κτλ) συνδέεται με 802.11n, τότε μπορείς να δεις παραπάνω από 30 Mbps ταχύτητες. Σημειώνω ότι η Cosmote φαίνεται να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο 4G. Κι εγώ όπου το δοκιμάζω οι ταχύτητες είναι πολύ καλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Νομίζω ότι αυτό το MiFi υποστηρίζει 802.11b/g/n. Αυτό σημαίνει ότι αν συνδέεσαι με "g", τότε όντως είναι δύσκολο να δεις ταχύτητες παραπάνω από 30Mbps λόγω ορίου του πρωτοκόλλου 802.11g. Αν όμως η συσκευή με την οποία συνδέεσαι (κινητό, laptop, κτλ) συνδέεται με 802.11n, τότε μπορείς να δεις παραπάνω από 30 Mbps ταχύτητες. Σημειώνω ότι η Cosmote φαίνεται να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο 4G. Κι εγώ όπου το δοκιμάζω οι ταχύτητες είναι πολύ καλές! Όλες οι συσκευές με τις οποίες το δοκίμασα ήταν 802.11n. Πάντως, στο δεύτερο link φαίνεται ότι υπάρχει περιορισμός στη ταχύτητα μέσω WiFi. Εντούτοις, στο πρώτο link αναφέρεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως USB modem (αμφιβάλλω, αλλά θα το δοκιμάσω). http://www.4gltemall.com/blog/tag/huawei-e589-review/ http://www.4glteway.com/news/how-much-do-you-know-about-huawei-e589-mobile-wifi-4g-router/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Χάλια οι ταχύτητες της εταιρείας, εδώ και 3 ημέρες περίπου στην Καλαμάτα και την περιοχή του Μεσσηνιακού κόλπου, ακόμα και στο κεντρικό σημείο στο βουνό δεν βγάζει πουθενά κάτι παραπάνω από EDGE, έχει χαθεί το HSDPA και φυσικά ούτε λόγος για 3G, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μήπως έχει κάποιος ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει? Το σήμα φαίνεται ότι έχει υποβαθμιστεί παντού.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, Εάν η cosmote έχει αναβαθμίσει το δίκτυο σε 4g σε μια περιοχή αλλά εγώ έχω μόνο 3g συσκευή, αυτό σημαίνει ότι η "ποιότητα του δικτύου" (στο 3g) θα είναι καλύτερο απ' ότι αν δεν το είχε αναβαθμίσει; Δηλαδή η αναβάθμιση του δικτύου σε 4g οδηγεί και σε ένα "ποιοτικότερο" 3g δίκτυο στην ίδια περιοχή με κάποιο τρόπο για εμάς που ΔΕΝ έχουμε ακόμα 4g συσκευές; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, Εάν η cosmote έχει αναβαθμίσει το δίκτυο σε 4g σε μια περιοχή αλλά εγώ έχω μόνο 3g συσκευή, αυτό σημαίνει ότι η "ποιότητα του δικτύου" (στο 3g) θα είναι καλύτερο απ' ότι αν δεν το είχε αναβαθμίσει; Δηλαδή η αναβάθμιση του δικτύου σε 4g οδηγεί και σε ένα "ποιοτικότερο" 3g δίκτυο στην ίδια περιοχή με κάποιο τρόπο για εμάς που ΔΕΝ έχουμε ακόμα 4g συσκευές; Ευχαριστώ οχι. Απο οσο ξερω το 4g λειτουργεί μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Η cosmote έχει κάνει την μεγαλύτερη πατάτα του αιώνα. Ήδη σε 2 νομούς τουλάχιστον σε Ξάνθη και Κομοτηνή που βρίσκομαι για δουλειά υπολειτουργεί το 3g και ιδιαίτερα για τις συνδέσεις που έχουν την υπηρεσία VPN. Έχουν το πρόβλημα εδώ και 5 ημέρες και υποτίθεται δεν είχαν πρόβλημα. Κρέμασαν πολλά modem σε πολλά φωτοβολταϊκά και ιδιώτες. Να την χαίρονται την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρία τους με την μεγαλύτερη πατάτα της ιστορίας. Πριν 10 ημέρες δεν λειτουργούσαν πάλι η τηλεφωνία είτε από 3g είτε από 2g στους παραπάνω νομούς. Εμ δίνει ο κόσμος τα χρήματα σε εταιρία συμφερόντων που καταστρέφουν την χώρα μας και μόνο Γερμανοί δεν είναι πλέον στην ποιότητα των υπηρεσιών τους όπως και ο ΟΤΕ που τα τεχνικά προβλήματα και υπηρεσίες των ADSL άρχισαν να πολλαπλασιάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ana_Euboia Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω το κινητό sony ericsson xperia arc s και ενώ βάζω κανονικά της ρυθμίσεις για να συνδεθώ στο ίντερνετ δεν γίνετε τίποτα ενώ πρώτα λειτουργούσε κανονικά.τι έχει πάθει? α!το wifi λειτουργεί κανονικά. Βοηθήστε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Δεν εχεις μοναδες στο καρτοκινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ana_Euboia Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν εχεις μοναδες στο καρτοκινητο Φυσικά και έχω! Και πρώτα που το είχα σύνδεση το ίδιο έκανε..ενώ πρώτα έμπαινε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω το κινητό sony ericsson xperia arc s και ενώ βάζω κανονικά της ρυθμίσεις για να συνδεθώ στο ίντερνετ δεν γίνετε τίποτα ενώ πρώτα λειτουργούσε κανονικά.τι έχει πάθει? α!το wifi λειτουργεί κανονικά. Βοηθήστε με! Εγώ στο galaxy nexus δεν έχω βάλει καμιά ρύθμιση και συνδέομαι κανονικά. Δοκίμασε να διαγράψεις το apn που συμπλήρωσες και δοκίμασε πάλι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Σχετικά με το σήμα της Κοτέ σε περιοχές του νομού που βρίσκομαι επικοινώνησαν μαζί μου και ήδη αναζητούν το πρόβλημα, θυμίζω ότι σε σταθερά σημεία με HSDPA υποβιβάστηκε σε EDGE στη Μεσσηνία σε συγκεκριμένα σημεία και έχω δώσει πληροφορίες για τα σημεία κάλυψης που έχουν πρόβλημα ποιότητας. ΝΑ πω ότι το HSDPA λειτουργελι όλο το χρόνο χωρίς πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια περίπου.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 http://dl.dropbox.com/u/13626695/Screenshot_2013-03-30-10-49-06.png Με Nexus 4 (HSPA+ 42) στο κέντρο της Πάτρας :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σχετικά με το σήμα της Κοτέ σε περιοχές του νομού που βρίσκομαι επικοινώνησαν μαζί μου και ήδη αναζητούν το πρόβλημα, θυμίζω ότι σε σταθερά σημεία με HSDPA υποβιβάστηκε σε EDGE στη Μεσσηνία σε συγκεκριμένα σημεία και έχω δώσει πληροφορίες για τα σημεία κάλυψης που έχουν πρόβλημα ποιότητας. ΝΑ πω ότι το HSDPA λειτουργελι όλο το χρόνο χωρίς πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια περίπου.. Σε ποιές περιοχές της Μεσσηνίας; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Σε ποιές περιοχές της Μεσσηνίας; Η cosmote εδω και 6 με 8 μήνες ενώ έχει κάλυψη στα χωράφια (εκτός αστικών κέντρων) κάνει πολλές πατάτες εντός και στο κομμάτι της τηλεφωνίας έκτος από τα data. Από βορρά έως Νότο... κάτι παίζει .... Edited April 11, 2013 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σε ποιές περιοχές συγκεκριμένα μπορείς να γράψεις...; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σε ποιές περιοχές συγκεκριμένα μπορείς να γράψεις...; Παναγιώτη γιατί είσαι περίεργος?Πάντως στην δική μου την περίπτωση έγιναν όπως με mail μου τα διατύπωσαν, οτι δηλαδή η κάλυψη 3G στη περιοχή μου(Ορεινά Φωκίδας χωριό Λευκαδίτη) θα έχει επιτευχθεί εντός του Α' τριμ 2013,όπως και έγινε! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts