tsabasid Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 μόνο στο κέντρο των τρικάλων έχει, σε κάποιες οδούς, μου το είπαν στο τηλ και το δοκίμασα κιόλας.είναι αθλια η κάλυψη 4g στα τρίκαλα.τι να το κάνω να έχει σε 2 σημεία στο κέντρο και αυτό μόνο εξωτερικά?να πάω να στηθώ στην πλατεία για να πιάσω 4g? Εντάξει ρε παίδες, καλό το 4G, αλλά θα έρθει σταδιακά. Επιπλέον, πόσοι από μας το χρειάζονται; Με μια καλή κάλυψη 3G πιάνεις πάνω από 2MB/s ταχύτητα με την οποία μπορείς να κάνεις τα πάντα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Συμφωνώ , δεν έχεις καθόλου άδικο , να μην είμαστε αχάριστοι . Αλλά κάποιες φορές πιστεύω χρειαζόμαστε μεγαλύτερες ταχύτητες στο 3G από 2-5 mbps , αλλά και για τους απαιτητικούς χρήστες που κατεβάζουν video ή (άλλα γενικά) που χρειάζονται 4G ταχύτητες . Για τα 2 χρόνια (σχεδόν) που υπάρχουν τα 4G δίκτυα στην Ελλάδα , η COSMOTE έχει τρέξει ΠΟΛΥ πιστεύω την 4G κάλυψή της σε όλη την Ελλάδα . 70% πληθυσμιακή 4G κάλυψη στην Ελλάδα , αναφέρει η COSMOTE. Και η Vodafone δεν είναι καθόλου άσχημη με το 4G δίκτυο , αλλά είναι αρκετά πιο πίσω σε κάλυψη από την COSMOTE , γενικά στην Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 χανια σουδα το εβαλα και σε αλλο section στο forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355141&page=13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Συμφωνώ , δεν έχεις καθόλου άδικο , να μην είμαστε αχάριστοι . Αλλά κάποιες φορές πιστεύω χρειαζόμαστε μεγαλύτερες ταχύτητες στο 3G από 2-5 mbps , αλλά και για τους απαιτητικούς χρήστες που κατεβάζουν video ή (άλλα γενικά) που χρειάζονται 4G ταχύτητες . Για τα 2 χρόνια (σχεδόν) που υπάρχουν τα 4G δίκτυα στην Ελλάδα , η COSMOTE έχει τρέξει ΠΟΛΥ πιστεύω την 4G κάλυψή της σε όλη την Ελλάδα . 70% πληθυσμιακή 4G κάλυψη στην Ελλάδα , αναφέρει η COSMOTE. Και η Vodafone δεν είναι καθόλου άσχημη με το 4G δίκτυο , αλλά είναι αρκετά πιο πίσω σε κάλυψη από την COSMOTE , γενικά στην Ελλάδα . Με 2MB/s δεν κατεβάζεις video? Πρόσεξε, δε λέμε 2Mbps αλλά 2MB/s. Οι περισσότεροι με τις aDSL ούτε στο σπίτι τους δεν πιάνουν 2MB/s. Βλέπεις youtube σε 1080p 60fps. Όπως είπα, επιθυμητό το 4G, αλλά θεωρώ ότι όπου υπάρχει καλή κάλυψη 3G, δεν υπάρχει λόγως άγχους για 4G, διότι κανείς δεν πρόκειται να το χρειαστεί. Εκτός κι αν πλέον όλοι έχουν τέτοια προγράμματα data που αντικαθιστούν το κατέβασμα στη DSL με το κατεβασμα μεσω 4G. Edited March 12, 2015 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πάντως για να λέμε και τα σωστά, 3g στα τρίκαλα έχω και μέσα στο ασανσερ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) 11 ολόκληρα χρόνια υπάρχουν τα 3G δίκτυα στην Ελλάδα . (απο το καλοκαιρι του 2004) . Λογικο ειναι να βρισκονται σε αρκετο/πολυ καλο επιπεδο πια , με μια εξαιρεση το 3G της Wind που υστερει σημαντικά, εναντι των COSMOTE και Vodafone . Edited March 13, 2015 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη κεραία της Cosmote που να παρέχει μόνο 2 Mbps. Νομίζω ότι το ελάχιστο είναι τα 6-7. Εδώ στην Κ. Μακεδονία παίζουμε στα 20-30 Mbps με 3G παρακαλώ. Από τις καλύτερες ταχύτητες παγκοσμίως. Οκ δεν μπορει να την φτασει κανεις πλεον στην καλυψη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Λοιπόν επέστρεψα από Γιάννενα και θα σας γράψω τις εντοιπώσεις μου(είχα 2καρτο κινητό μαζί). cosmOTE: Σχεδόν παντού H+Σε όλη την Εθνική Οδό είχε παντού H+ ενώ μέσα στα τούνελ Ε.Στα ελληνοαλβανικά σύνορα σήμα καμπάνα!(5/5) WIND:Σε πάρα πολλά σημεία μόνο αργό Ε ενώ σε πολλά σημεία 3g.Επίσης στην Εθνική Οδό πολλά drop calls ενώ κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα συνδέθηκα με αλβανικό δίκτυο και έλαβα μύνημα περιαγωγής.:mad: Η διαφορά είναι αισθητή! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Λοιπόν επέστρεψα από Γιάννενα και θα σας γράψω τις εντοιπώσεις μου(είχα 2καρτο κινητό μαζί). cosmOTE: Σχεδόν παντού H+Σε όλη την Εθνική Οδό είχε παντού H+ ενώ μέσα στα τούνελ Ε.Στα ελληνοαλβανικά σύνορα σήμα καμπάνα!(5/5) WIND:Σε πάρα πολλά σημεία μόνο αργό Ε ενώ σε πολλά σημεία 3g.Επίσης στην Εθνική Οδό πολλά drop calls ενώ κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα συνδέθηκα με αλβανικό δίκτυο και έλαβα μύνημα περιαγωγής.:mad: Η διαφορά είναι αισθητή! Τα έχουμε πει 1.000.000 η cosmote έχει ασύλληπτη κάλυψη στην επαρχία και ίδιες τιμές με την Vodafone. Εκεί που υστερεί είναι οι πανάκριβες τιμές στην καρτοκινητή και τα πακέτα δεδομένων. Αν θέλεις φτήνια και ζεις μέσα στα αστικά κέντρα ιδιαίτερα με καρτοκινητή πας wind. Αν θέλεις κάλυψη παντού στην επαρχία cosmote. Η Vodafone αφήνει μικτά συναισθήματα αφού ούτε έχει την ανάλογη κάλυψη άλλα παρόμοιες ακριβές τιμές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Αυτό με τα σήματα είναι πολύ υποκειμενικο, ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν κάποια σημεία με προβλήματα, πχ εγώ εχω προβλημα με την wind και στην δουλεια μου και στην κυρια κατοικια μου γιαυτο και εφαγε ποδι, η Voda στην δουλεια μου εχει σημα ΜΗΔΕΝ, εχει τυχει σε γνωστο μερος-παραλια στην κεντρικη Ευβοια να μην εχει σημα ΚΑΜΙΑ εταιρια ουτε 1 γραμμη καμια, ενω στο εξοχικο εχει καλυτερο σημα επειδη εχει κεραια στο απο πανω βουνο ενω η Cosmote εχει ποιο μακρια, ετσι μεσα στο δωματιο πχ χανω το H+ αλλαζει σε Η, σε Ε και εχω προβληματα στο ιντερνετ κινητης. Σκεφτομουνα να βαλω εναν repeater με εξωτερικη κεραια σαν αυτον πχ http://www.ebay.ie/itm/Mini-Wireless-GSM-Repeater-70dB-1800MHz-Mobile-Phone-Signal-Booster-For-Home-Use-/261621002126?pt=LH_DefaultDomain_205&hash=item3ce9d3af8e το ερωτημα μου ειναι για Η+/Η/3G τι συχνοτητα πρεπει να ψαξω? γνωριζει καποιος 100% σιγουρα? Υ.Γ με τα σηματα να μην ειμαστε απολυτοι γιατι δεν μπορει να κινειτε ο καθενας μας παντου ωστε να ξερει αν καποια εταιρια εχει παντου σημα....και ακομα αν ειχε καπου μπορει να αποξηλωθει μια παρανομη κεραια απο την πολεοδομια και μετα παει! Edited May 17, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Σκεφτόμουν και εγώ την λύση που πρότεινες αλλά μου φαίνεται ακριβή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Σκεφτόμουν και εγώ την λύση που πρότεινες αλλά μου φαίνεται ακριβή. καλημέρα! ναι δυστυχως εχει κοστος, ειδικα αν θες να ειναι και 3G, γιατι δεν ειναι ολοι οι επαναληπτες και για 3G! επισης δεν ειναι για ολες τις συχνοτητες, αν παρουμε πχ για να παιζει με cosmote δεν παιζει σε wind. Βεβαια στην δικια μου περιπτωση επειδη ειναι εξοχικο το σπιτι και να πληρωνω ιντερνετ σε παροχο δλδ ΟΤΕ δεν λεει γιατι δεν εχει καν κολονα απεξω!!! και επισης ειναι μακρια κοντα 4+χλμ οσοι εχουν πιανουν 4mbps με αποσυνδεσεις. Οποτε ειναι πολυ καλυτερη λυση για μενα ο επαναληπτης. Εχω τωρα μεσω ασυρματων δικτυων (awmn) αλλα πολλες φορες εχει προβληματα η δρομολογηση (αυτο ειναι το κακο των 14-15 hops!) και θελω απο το κινητο σαν εναλλακτικη μιας και εχω πατεντα να δινω σε ενα κεντρικο ρουτερ σε ολα τα αλλα μηχανηματα μου απο το κινητο αμα το κανω σε tethering mode, ΑΡΚΕΙ να εχω τελειο σημα, γιατι εχω απεριοριστο ιντερνετ κινητης. Αλλιως πρεπει να αφηνω το κινητο ακινητο καπου απεξω πχ σε τραπεζακι στην βεραντα για να εχει συνεχεια Η+ πραγμα που ειναι φυσικα ανεφικτο. (Το κινητο μου δεν εχει 4G), αλλιως θες αλλον επαναληπτη ισως ακομα ακριβοτερο! Edited May 18, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Απεριόριστο internet κινητής είπες αν διαβάζω καλά; (Πες παραπάνω αν θες, για ποιο πακέτο πρόκειται; ) Νομίζω το μεγαλύτερο πακέτο στην Ελλάδα είναι με ογκοχρέωση 30GB το μήνα. Υπάρχει πραγματικά απεριόριστο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλησπέρα, το απεριοριστο παει για μενα, δεν εχω απεριοριστο στην πραγματικοτητα, απλα εχω W.U και βαζω 5 ευρω τον μηνα για 500ΜΒ ΠΡΙΝ να ληξει, επειδη δουλεια και σπιτι εχω και ιντερνετ κανονικα ετσι μενουν πολλα και ολο πολλαπλασιαζονται σαν τα Gremlins :lol::lol::lol: οποτε για εμενα πρακτικα ειναι απεριοριστο! απο τοτε που μαζευτηκαν πολλα οτι και να κανω κατω απο 2GB διαθεσιμα δεν εχω παει ποτε!!! σορρυ εγω δεν το εξηγησα καλα πριν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismo1978 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπερα σας μια ερωτηση εχω το iphone 5 με 8.3 επανω και τοσο καιρο δεν ειχα σημα σπιτι μοχαχα διπλα στο παραθυρο ηταν να κοψω την καρτοσυνδεση που εχω και μου εδωσαν ενα τελειο σημα!!!λοιπον για να μιλησω αναγκαστικα το γυρνουσα σε 2g προηγουμενος τωρα με το τελειο σημα χρειαζεται η συσκευη μου να ειναι γυρισμενη σε 3g η 4g???παντως εχω δει και διαφορα στο θεμα της μπαταριας μαλλον γιατι προσπαθουσε να βρει σημα εψαχνε συνεχεια!!!παντος μεγαλη διαφορα οπως ημουν και πως ειμαι Παράθεση FSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 πρέπει να είναι γυρισμένη σε 3G! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismo1978 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ευχαριστω panagioths!!!! Παράθεση FSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Στην Περιοχή του Λαγκαδά έχω παρατηρήσει οτι η Η+ και 3G να έχουν δυσκολία στην κάλυψη γιατί συχνά πετάει το Edge το οποίο σέρνεται απίστευτα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πως μπορώ να δώ πόσα MB internet μου έχουν απομείνει ώστε να μην χρεώνομαι 1 ευρώ την ημέρα απο την cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 να βάλεις την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 να βάλεις την εφαρμογή; Ποιά εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ειμαι χρονια χρηστης της wind γιατι εχει καλες προσφορές αλλα ρε παιδια σαν το 3g της κοσμοτε δεν υπαρχει!!!!Μεσα στο τρενο διαδρομη Τρίκαλα Αθηνα εκει που οι αλλες εταιριες δεν εχουν καν 2g η κοσμοτε στο 90% της διαδρομης φουλ 3g .Εχω δικαρτο κινητό και εχω 10 giga κοσμοτε απο την ψηφιακη αλληλεγγύη και καταφερα να δω στο τρενο live streaming το μπάσκετ Παναθηναϊκός ολυμπιακος.. Μπραβο γιατι οτι προσφορα και να εχεις αμα δεν εχεις σήμα ειναι δωρον αδωρον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγώ κινούμαι πολύ συχνά με τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Βόλο - Λάρισα και διαπιστώνω το ίδιο ακριβώς . Η COSMOTE σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των διαδρομών έχει πολύ καλό 3G . 80 % σίγουρα και ίσως παραπάνω . Πριν απο λίγο καιρό έκανα και την διαδρομή (με τρένο πάντα) , Λάρισα - Καλαμπάκα , μέσω Καρδίτσας και Τρικάλων και διαπίστωσα το ίδιο . Μπράβο στην COSMOTE . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias63 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Γνωρίζει κάποιος αν το δίκτυο χρησιμοποιεί πρωτόκολλο IPv4 ή IPv6? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6179002#post6179002 Edited June 14, 2015 by ilias63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts