kotsianis7 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Αν ήταν ποιοτικό το δίκτυο, μια χαρά ταχύτητα θα είχες και με τα 1.8 mbps ;) Αλλά, νομίζω πως με ένα software upgrade γίνεται η αναβάθμιση. Φυσικά, ο τελικός χρήστης πρέπει να έχει εξοπλισμό που να υποστηρίζει τις μεγαλύτερες ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Υπαρχει καποια υπηρεσια της Whats up που να εχεις π.χ. 200mb ιντερνετ με 5Ε ας πουμε? ή πρεπει να εχεις αναγκαστικα συμβολαιο? ευχαριστω Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Αναγκαστικά συμβόλαιο!Η Κοσμοτέ άλλωστε δεν παρέχει Ίντερνετ στα καρτοκινητά,μόνο wap!Και για wap υπάρχει μόνο το πασο των 4 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Υπαρχει τροπος να ενημερωνομαι για το υπολοιπο του χρονου ομιλιας/sms στο προγραμμα που εχω? Edited January 19, 2010 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 EY στο 1256. Αλλά υπάρχει ειδικό θέμα για την ενημέρωση υπολοίπου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=148576&page=33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Ξέρει κανένας όταν χρησιμοποιώ το gprs έχω ογκοχρέωση ή χρονοχρέωση σε cosmote απεριόριστα15? (ρωτάω για να ξέρω πόση είναι η χρέωση για χρίση του Α-GPS) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ευρυζωνικές ταχύτητες έως 28,8 Mbps από το δίκτυο της COSMOTE - Η COSMOTE αναβαθμίζει το δίκτυό της μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output). Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010 Η COSMOTE συνεχίζοντας την αναβάθμιση του δικτύου της και πρωτοπορώντας στο χώρο του mobile broadband, ανακοινώνει την παροχή ακόμα υψηλότερων ευρυζωνικών ταχυτήτων στο COSMOTE Internet Οn The Go, τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, με βάση μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο της COSMOTE, καταγράφηκαν μέγιστες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 23,8 Mbps, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output). Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του δικτύου της COSMOTE, που βασίζονται στην τεχνολογία HSPA+MIMO, θα διατεθούν αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ αναμένεται να διατεθούν εμπορικά μέσα στο τρέχον έτος. Παράλληλα συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου 3G/HSPA/HSPA+ της εταιρείας σε όλο και περισσότερες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα. Η COSMOTE επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου της, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης, και υψηλής ποιότητας επικοινωνίας σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, διασφαλίζοντας παράλληλα, την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Η cosmote να κοιτάξει εδώ στην Κυψέλη στο κέντρο της Αθήνας να φτιάξει το κολοδίκτυο της γιατι μου ανάβουν τα λαμπάκια κάθε μέρα! έχω 600 λεπτά στο καρτοκινητό και άλλα 150 λεπτά στο πάγιο και άλλα 750ΜΒ δεδομένα και δεν έχω 3G σε πολλά μέρη και ειδικά εδώ, δεν μπορώ να μιλήσω εδώ, δεν μπορούν να με πάρουν τις περισσότερες φορές , έχω σήμα και εξαφανίζετε σαν τον Χουντίνι το μάγο και άλλα πολλά και καλά! ακόμα και με διακοπή ρεύματος δεν έχω κινητό!!! φεύγουν τα σήματα! :lol::lol::lol: Η κατάσταση είναι για ΓΕΛΕΙΑ! άντε να φτιάξει τίποτα γιατί με την λήξη του συμβολαίου δεν χρειάζεται να πω τι θα πάρει! ξέρετε τι! σορρυ αλλά έχω αγανακτήσει! η κατασταση είναι ΕΛΕΟΣ! και κάθε μέρα απασχολημενο δίκτυο? γιατί?????? κανένα τηλέφωνο έχει για παράπονα να ρίξω κανά καντίλι ? Επίσης τι γίνεται δεν περνάνε τα VPN μέσω 3G/GPRS? :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 http://www.speedtest.net/result/695224672.png γιατί τοσο υψηλο ping βρε παιδιά ??:blink: Μα είναι δυνατόν????:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Έχει κανείς λειτουργήσει VoIP μέσω cosmote; Οι κλήσεις από skype μου δουλεύουν κανονικά, όχι όμως από betamax, μου βγάζει ότι δεν έχω δωρεάν χρόνο! (παρ΄όλο που έχω φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 H Betamax χρεώνει τα 300 δωρεάν λεπτά και ανα IP .Έτσι μια και μοιράζεσαι την ίδια ip με άλλους δεν έχεις δωρεάν χρόνο, εκτός και αν προλάβεις πρώτος στην αλλαγή της μέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλημέρα. Θελω να έχω συνεχώς ανοιχτό το fring στο κινητο, ετσι ωστε να μπορω να μιλαω με τις επαφες μου στο skype κλπ... Δεν εχω ιδεα ομως τι υπηρεσια πρεπει να ενεργοποιησω κλπ. Μπορει κανείς να με βοηθήσει? Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ΄ Πλέον χρησιμοποιεί public ip's και όχι gateways οπότε δεν ισχύει αυτό,λογικά κόβει τα πακέτα sip,rtp όπως όλες. Κάνεις λάθος φίλε μου, η vodafone που έχω εγώ αφήνει κανονικά τα SIP. Μιλάω με VoIP τουλάχιστον 20λεπτά τη μέρα και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! Επίσεις, για τον φίλο nikiforo που λέει πιο πάνω πως τα VPN δεν περνάνε, με την vodafone επίσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Από χθες πάντως μου αλλάζει συνέχεια την ΙΡ http://img16.imageshack.us/img16/665/75504806.gif . Τι γίνεται??? Το καλό ειναι οτι κατεβαζω απο Rapidshare :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Επιτελους ενα καλο νεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια την βοηθεια σας, εχω λαπτοπ με usb stick απο cosmote/3G με το οποίο έχω προσβαση στο ιντερνετ. στο ιδιο χωρο/δωμάτιο θα υπάρχει και άλλο λαπτοπ, πως μπορω με το άλλο λάπτοπ να μοιράζομαι την πρόσβαση στο ιντερνετ χωρίς να χρειαστεί να γίνει νέα σύνδεση στην cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 θα συνδέσεις τα Laptop σε δίκτυο μέσω καλωδίου ή ίσως και μέσω bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) θα συνδέσεις τα Laptop σε δίκτυο μέσω καλωδίου ή ίσως και μέσω bluetooth. έτσι απλά με καλωδιο ethernet δηλαδή? εκτος του καλωδιου χρειάζεται τιποτα άλλο?ή μόλις συνδεθουν με το καλώδιο το άλλο λάπτοπ θα έχει πρόσβαση στο ίντερνετ? Edited January 28, 2010 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 όχι δεν είναι τόσο απλό. Τα δύο Laptop πρέπει να συνδεθούν σε δίκτυο μέσω Ethernet. Αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο για το πως ακριβώς γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Τα δύο laptop πρέπει να συνδεθούν σε δίκτυο μέσω ethernet ή WiFi. Το laptop το οποίο θα έχει το stick, θα πρέπει να έχει ενεργοποιημένο το internet connection Sharing για την συγκεκριμένη σύνδεση, και να επιτρέπει στο ethernet ή το ασύρματο να μπεί. Το internet connection sharing θα το βρείς κάνοντας δεξί κλίκ στο εικονίδιο του mobile broadband από τις συνδέσεις δικτύου, στο πεδίο sharing. Καλύτερα, θα ήταν οι δύο υπολογιστές να έχουν static IP διευθύνσεις ώστε να αποφύγεις τα μπερδέματα... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) 1)το internet connection sharing το ενεργοποίησα, τωρα θα επιτρεπει στο wifi να μπει? 2) το λαπτοπ με το στικακι της κοσμοτε πως θα δινει σήμα στο άλλο?με το ενσωματομένο wifi? 3) ποια άλλη ενεργεια πρεπει τωρα να κάνω? Edited January 28, 2010 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Λοιπόν, Αν θες η διασύνδεση μεταξώ των laptop να είναι με WiFi, τότε θα πρέπει να φτιάξεις ένα adhoc δίκτυο. Νομιζω πως το laptop το οποίο έχει το stick πρέπει να έχει υποχρεωτικά ΙΡ την 192.168.0.1 με subnet το 255.255.255.0 και gateway κενό. το άλλο λαπτοπ, αφού συνδεθεί στο adhoc wifi, θα πρέπει να έχει στις ρυθμίσεις της ασύρματης κάρτας του την ΙΡ 192.168.0.2 με subnet το 255.255.255.0 και gateway 192.168.0.1. Επίσεις, θα πρέπει να ορίσεις και τον προτεύων DNS στην διεύθυνση 192.168.0.1. Έπειτα, απλά πηγαίνεις στο λαπτοπ με το stick και ενεργοποιείς το internet connection sharing δηλώνοντας πως θα δουλεύει μέσω του wifi δικτύου. Όταν λοιπόν έχεις ανοιχτή την cosmote, τότε και τα δύο λάπτοπ θα βλέπουν internet. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/icp/internet_on_the_phone_table.pdf http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&catID=0b0f42bb800c3257&rootid=0b0f42bb800c015f&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fservice_wireless_internet.xml&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Phone&tabClicked=information&serviceCategory= τελος τα wireless internet πακετα, 5gb,unlimited κ.λ.π. γυρναμε τον κοσμο στα internet on the go, απο το κακό στο χειρότερο πάμε. Edited January 29, 2010 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Internet on the Phone εννοεις... Παντως εαν ειναι αυτη η "απαντηση" της Cosmote για το απεριοριστα + ιντερνετ .... τι να πω.. ελεος... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 εχω ενεργοποιημενο το cosmote internet on the phone αυτο που θα ηθελα ειναι να κανω το κινητο μου (Νοκια Ν97) μοντεμ και να το συνδεσω με το laptop για να περνω ιντερνετ στο laptop. υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts