Jump to content

bomberb17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bomberb17

  1. Πάντως με λυπεί το γεγονός ότι το chat της Vodafone μου έλεγε αρλούμπες του τύπου "κάνε φραγή σε όλη την Αγγλία". Και όταν τους έλεγα να κάνω έστω ένα αίτημα για διερεύνυση μου απαντάγανε στα μούτρα "μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο παρακαλώ;"
  2. Δεν έχω καμία σχέση με Αγγλία. Επίσης το συγκεκριμένο κινητό εδώ και 1 χρόνο περίπου το έχω κλειστό και δεν το χρησιμοποιώ, το ανοίγω πολύ περιστασιακά, ίσως 1-2 φορές το μήνα να δω αν με πήρε κανένας..
  3. Καλημέρα σε όλους, βρίσκομαι στο εξωτερικό και το κινητό μου το έχω την περισσότερη ώρα κλειστό. Εδώ και 3+ βδομάδες περίπου παίρνω μηνύματα ότι με καλούν διάφοροι αριθμοί από την Αγγλία. Όλοι οι αριθμοί καλούν ακριβώς 5 φορές. Μίλησα με τη Vodafone στο chat και νίπτουν τας χείρας τους. Προφανώς και είναι spam/κακόβουλοι κλπ αλλά το θέμα έχει καταντήσει ενοχλητικό. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Screenshots παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ..
  4. Να δω επιτέλους πότε θα αλλάξει αυτή η τακτική με τα 4ψήφια - 5ψήφια νούμερα που αφορούν υπηρεσίες εξυπηρέτησης, ή τα νούμερα με 800χχχχ ή 801χχχ. Πολλές φορές δε δίνουν εναλλακτικό τρόπο να τα καλέσεις εφόσον κάποιος βρίσκεται στο εξωτερικό η/και χρησιμοποιεί υπηρεσίες VoIP.
  5. Ξέρει κανείς πως μπορώ να καλέσω το 1555 από εξωτερικό;
  6. Είχε συζητηθεί στο παρόν νήμα για λίγο πέρσι, όμως θα ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τη χρήση VoLTE από το εξωτερικό (αν χρεώνεται ως περιαγωγή με βάση την ΙΡ, και αν ναι αν το VPN το παρακάμπτει).
  7. Δε βλέπω να υπάρχει τηλέφωνο της twistbox ούτε καν στο εξωτερικό, παρά μόνο μια φόρμα επικοινωνίας. Δε νομίζω να βγει άκρη έτσι
  8. Ήρθε ακριβώς το ίδιο μήνυμα στο κινητό φίλου μου.. Πήρε στο καπάκι τη vodafone και το απενεργοποίησαν. Θα χρεωθεί όμως τα 5€; Αν ναι υπάρχει τρόπος να τα πάρουμε πίσω;
  9. Ας σταματήσουν πρώτα να οδηγάνε τα παπάκια - μηχανάκια στο πεζοδρόμιο και μετά ανησυχούμε για τα σκούτερς ή τα ποδήλατα..
  10. Λοιπόν μέσα στα 2 χρόνια δεν δοκίμασα να κάνω κάτι. Τώρα θέλω να διακόψω τη σύνδεση (αναφράφεται ως What's Up Student Mobile Internet 6GB) και το αρνητικό υπόλοιπο έχει φτάσει στα 200€... Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι τα χρήματα δε μπορώ να τα πάρω στο "χέρι" ούτε να τα χρησιμοποιήσω για κάποια αγορά από το κατάστημα. Μου είπαν ότι το μόνο που μπορώ να τα κάνω είναι να τα μεταφέρω σε άλλο λογαριασμό με το ίδιο ΑΦΜ, τον οποίο όμως δεν έχω (και ούτε θέλω να αποκτήσω). Ισχύει κάτι νεότερο; Ή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα στείλω σε whatsup με Mobile Easy Transfer;
  11. Είμαι εξωτερικό οπότε ψάχνω κινεζομάγαζα..
  12. Παιδιά που είναι φθηνότερο το κινητό; Βρήκα gearbest και lightinthebox στα $189 το 3/32..
  13. Προσωπικά εδώ και μήνες χρησιμοποιώ την us mobile, είναι MVNO βασισμένη στην t-mobile. Κάτι αντίστοιχο με frog κλπ. στην Ελλάδα. Το καλό είναι ότι φτιάχνεις το πακέτο όπως ακριβώς χρειάζεσαι, εγώ έχω επιλέξει 100 λεπτά + 100 SMS + 100MB και βγαίνει σύνολο $9 το μήνα. Γενικά τα δεδομένα πιστεύω ότι δε πολυχρειάζονται στην Αμερική αφού σχεδόν παντού υπάρχει κάποιο wifi. Επίσης οι διάφοροι MVNOs είναι αρκετά φθηνότεροι σε σχέση με τους 'μεγάλους' (Verizon, T-mobile κλπ). Λίστα με αυτούς εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_mobile_virtual_network_operators Η συσκευή μου (xiaomi redmi note 4) παίζει και αυτή στο δίκτυο μια χαρά αλλά μόνο σε 3G. Για LTE μπάντες τα global κινητά που να παίζουν και ΗΠΑ και Ευρώπη είναι ελάχιστα. Ένα καλό link για να ξέρει ο καθένας τι να περιμένει εδώ https://willmyphonework.net/
  14. Καλή επιτυχία! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  15. Ρε παιδιά έλεος τι γίνεται με τα ΕΛΤΑ και το αεροδρόμιο?? Πακέτο μικρό από Αμερική (όχι αγορά από μαγαζί αλλά προσωπική αποστολή) αποστολή με USPS. Ημερομηνία αποστολής 11/10 και έφυγε από την Αμερική 16/10. Κανονικά έκανε να έρθει 1-1.5 βδομάδα το πολύ. Στο tracking των ΕΛΤΑ δεν υπάρχει τίποτα εκτός από το "receive item from customer". Τι γίνεται??
×
×
  • Create New...