shortmanikos Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πρόσφατα έμαθα ότι διορίζομαι στο Καστελόριζο και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς σε τι κατάσταση είναι εκεί το mobile internet. Υπάρχει κάλυψη και αν ναι τι ταχύτητες πιάνει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. (το ίδιο post έχει γίνει και στα forum Wind / Vodafone - αν κριθεί σκόπιμο ας διαγραφεί / μεταφερθεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πρόσφατα έμαθα ότι διορίζομαι στο Καστελόριζο και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς σε τι κατάσταση είναι εκεί το mobile internet. Υπάρχει κάλυψη και αν ναι τι ταχύτητες πιάνει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. (το ίδιο post έχει γίνει και στα forum Wind / Vodafone - αν κριθεί σκόπιμο ας διαγραφεί / μεταφερθεί) Από φίλο που πήγε σχετικά πρόσφατα στο νησί γνωρίζω ότι η Cosmote παρέχει (για την ώρα) μόνο GSM/GPRS υπηρεσίες (άρα data throuput ως ~56kbps). Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τις τελευταίες ημέρες λόγο του πολύ τουρισμού στο νησί της Σκιάθου η Cosmote στο δίκτυο 2G κόβει το GPRS για εξοικονόμηση χωρητικότητας. Αίσχος, που να αρχίσει να πέρνει και πολύς κόσμος COSMOTE ΑΤ ΗΟΜΕ τη θα γίνει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 και στο Βόλο το ίδιο κάνει όλο το χρόνο:p Στην Αργαλαστή αντίθετα πάντα έχω διαθέσιμο gprs! Και στους Σοφάδες Καρδίτσας το gprs είναι φάντασμα ώρες ώρες... Γενικά η Cosmote έχει δώσει πολύ χαμηλή προτεραιότητα στα data... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 θα με βοηθήσει κάποιος? έχω το sony ericsson w800... κι έβαλα τις προάλλες cosmote wats up... από τήν αρχή δεν έχω τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να μπω στο ίντερνετ... βασικά δν έχω GPSR. Πως μπορώ να το ενεργοποιήσω..? έχω προσπαθήσει αλλά δεν....... υ.γ. αν θέλει κανείς του δίνω τν αρι8μό μ με πμ για να το κάνει αυτός........ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 στειλε το μηνυμα WAP στο 1333 και μετα MMS στον ιδιο αριθμο. αν δεν σου ερθουν οι ρυθμισεις στειλε τον αριθμο σου με pm να στα στειλω εγω... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAX POWER Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Δεν μου λετε παιδια υπαρχει GPRS/EDGE σε καρτοκινητο? Εαν οχι απο Cosmote υπαρχει απο καμια αλλη εταιρεια? Χρήστος Παράθεση Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Δεν μου λετε παιδια υπαρχει GPRS/EDGE σε καρτοκινητο? Εαν οχι απο Cosmote υπαρχει απο καμια αλλη εταιρεια? Χρήστος Φυσικά και υπάρχει GPRS σε καρτοκινητά.Τώρα καμία Ελληνική εταιρεία κινητης τηλεφωνίας δεν υποστηρίζει EDGE!~:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Αντί να φτιάξουν το GPRS που έχει ταχύτητες χειρότερες και από CSD WAP το EDGE της έλειπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Αντί να φτιάξουν το GPRS που έχει ταχύτητες χειρότερες και από CSD WAP το EDGE της έλειπε... Αλήθεια,το CSD WAP είναι με χρήση κλήσης;;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Αλήθεια,το CSD WAP είναι με χρήση κλήσης;;;:worry::worry: Ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 σχετικά με την τεχνολογία EDGE και τη χρήση της στην Ελλάδα, από όσο μπορώ να γνωρίζω ΔΕΝ υποστηρίζεται από τις Ελληνικές εταιρείες κινητής. Βέβαια, για μια και μόνο φορά στο νησί της Ρόδου είχα δει την ένδειξη EDGE του κινητού μου να "ανάβει", αλλά ... μόνο τότε και ποτέ ξανά. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris007 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 mporei kapios na mou pei ti "access point" prepei na balw epishs stis rithmiseis "onoma" kai "kwdikos" mpainoun standar pragmata h diaforetika anologa me siskeuh-pelath? an mpainoun standar poia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Χρησιμοποιησα το τηλ σαν modem για να μπω στο internet με το laptop και εχω download 120Mb και upload 14Mb....Που μπορω να μαθω τι χρεωση θα εχω για αυτα? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ΕΧΩ στο λαπτοπ το COSMOTE Internet On The Go...στο χωριο μου βεβαια δεν εχω 3G δικτυο...μπορω να συνδε8ω σε 2G? αμα βαλω καποια τυχαια κοσμοτε σιμ βρισκω 2G σημα...η σιμ που μου δωσανε απο κοσμοτε ψαχνει μονο 3g to oπoιo δεν βρισκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 mporei kapios na mou pei ti "access point" prepei na balw epishs stis rithmiseis "onoma" kai "kwdikos" mpainoun standar pragmata h diaforetika anologa me siskeuh-pelath? an mpainoun standar poia? Κωδικός και όνομα τα αφήνεις κενά. APN βάζεις internet:) ΕΧΩ στο λαπτοπ το COSMOTE Internet On The Go...στο χωριο μου βεβαια δεν εχω 3G δικτυο...μπορω να συνδε8ω σε 2G? αμα βαλω καποια τυχαια κοσμοτε σιμ βρισκω 2G σημα...η σιμ που μου δωσανε απο κοσμοτε ψαχνει μονο 3g to oπoιo δεν βρισκει Κοίτα μήπως έχει επιλογή να το γυρνάει σε GPRS από 3G.:) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kara1991 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γεια σας παιδια!Θα ηθελα να ρωτησω,αν η cosmote εχει καποια υπηρεσια για internet για κινητο με γυρω στα 3,5 ευρω,οπως η vodafone και η wind. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUVANOS Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παιδια να ρωτισω...ξερει κανεις αν στην Ηγουμενιτσα υπαρχει σιμα για βιντεο κλιση?ειναι αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Υπάρχουν σε κάποιο post οι ρυθμίσεις του my view για HTC Diamond ? Οι ρυθμίσεις που αναγράφει στην υπογραφή του το "ΑΛΑΝΙ" είναι ΟΚ? τις έχει δοκιμάσει κανείς? Ευχαριστώ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Υπάρχουν σε κάποιο post οι ρυθμίσεις του my view για HTC Diamond ? Οι ρυθμίσεις που αναγράφει στην υπογραφή του το "ΑΛΑΝΙ" είναι ΟΚ? τις έχει δοκιμάσει κανείς? Ευχαριστώ Οι ρυθμίσεις που αναφέρω είναι για όλα τα κινητά. Αρκεί να βρεις τον τρόπο πως να τις περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Guys καλησπέρα Σήμερα απέκτησα το Nokia 3120 στο καρτοσυμβόλαιο Cosmote. Τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω πρόσβαση σε σελίδες web? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 το πρόγραμμα με τα 200mb σε pda το έχει δουλέψει κανείς; τα 200mb για τυπική πλοήγηση και όχι για κατεβάσματα φτάνει το μήνα; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Παιδιά, μόλις απέκτησα το Touch Dual της HTC. H ανανέωση που κάνει για τον καιρό κάθε λίγο και λιγάκι πόσο μου κοστίζει; Μη πάθω και κανένα εγκεφαλικό όταν δω τον λογαριασμό... Ευχαριστώ. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Βαλε το spb gprs monitor και δες ποσα kb ειναι το καθε update και υπολογισε... Εχεις προγραμμα data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaco Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Κατι που δεν ηξερα ειναι οτι οποιος θελει μετα απο τρεις μηνες στο internet on the go μπορει να αλλαξει προγραμμα και να παει στο basic με 3,5 ευρω τον μηνα,για την συμπληρωση της 12μηνου παραμονης στην υπηρεσια,οποτε οσοι το πηρατε για το καλοκαιρι και τωρα δεν το χρειαζεστε σπευσατε.Εγω ηδη το αλλαξα,το ειχα παρει για το εξοχικο,στο σπιτι εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts