strange_thomas Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Άσχετο λιγο αλλα τελικά επιβεβαιώνω (οσο γίνετε δηλαδή :p) απο τη φιλη μου πως το Lag στο video της εχει τυχει ΜΟΝΟ με το power saving mode αναμενο (δε ξερω αν βεβαια αυτο συμβαινει σε ολους...) Απο εκει και περα τοσες μερες τωρα δεν της κολλησε πουθενα και μονο καποιες φορες αναγκαστηκε να το κανει reset γιατι κολλησε σε βιντεο... Το εχει φορτωσει κιολας εφαρμογες και εχει παντα καπου 530-550 ραμ σε χρηση αλλα παραδοξως δε κολλαει Edited August 24, 2013 by strange_thomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kun Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιδια καλησπερα.. Ποια νομιζετε κατα την γνωμη σας οτι ειναι η καλυτερη επιλογη στο οριο διεργασιων? Το ειχα τυπικο οριο ομως απ οτι ειδα κ εδω το εβαλα να μην εκτελειται καμια διεργασια κ διακοπη ολων των προγραμματων οταν απ αυτα βγαινω, ετσι ωστε να εχω περισσοτερη rom αλλα οταν παω διαχειρηση εφαρμογων > εφαρμογες σε εκτελεση μ εχει αρκετες εφαρμογες ανοιχτες οπως facebook, χαρτες, google υπηρεσιες android κτλ.. Ειναι λογικο κατι τετοιο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Τα κολλήματα ίσως οφείλονται στον launcher αν έχεις βάλει. Εγώ με το κόλπο με τις 4 διεργασίες στο παρασκήνιο δεν εχω δει ποτέ το κινητό να κολλάει. Απλά χρειάζεται με το που ανοίγω το κινητό να κάνω την ρύθμιση. Επίσης αν δεν κλείνεις το κινητό ποτέ, να του κάνεις επανεκκίνηση συχνά π.χ κάθε 12 ώρες για να αδειάζει η ram. Με 4 διεργασιες το ανωτερο το εχω και γω και εχω τον nova launcher! Με την επανακινηση οντως χρειαζεται τρελα αλλα ειναι τραγικο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliatsos1975 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το ηχείο του κινητου στην πισω πλευρα, μετα απο 5 μηνες χρησης, παρεδωσε πνεύμα. Είναι συχνη βλαβη αυτη; Θα μπορούν να το επισκευασουν χωρις να πειραξουν δεδομενα-εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Δεν ξέρω αν είναι συχνή βλάβη αλλά δεν νομίζω να σου πειράξουν δεδομένα αφού είναι βλάβη του Hardware που δεν σχετίζεται με τα δεδομένα του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το ηχείο του κινητου στην πισω πλευρα, μετα απο 5 μηνες χρησης, παρεδωσε πνεύμα. Είναι συχνη βλαβη αυτη; Θα μπορούν να το επισκευασουν χωρις να πειραξουν δεδομενα-εφαρμογες; πλακα κανεις? δεν ακουγεται καθολου τιποτα? μηπως μπηκε κανα νερο ή τιποτα αλλο? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliatsos1975 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 πλακα κανεις? δεν ακουγεται καθολου τιποτα? μηπως μπηκε κανα νερο ή τιποτα αλλο? ;) Οχι δεν μπηκε νερο ουτε επεσε κατω. Μαλιστα με την παλια-καλη-δοκιμασμενη μεθοδο (σφαλιαρα) παιρνει μπροστα ξανα, αλλα μετα απο λιγο ξανασταματάει ο ηχος εντελώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Οχι δεν μπηκε νερο ουτε επεσε κατω. Μαλιστα με την παλια-καλη-δοκιμασμενη μεθοδο (σφαλιαρα) παιρνει μπροστα ξανα, αλλα μετα απο λιγο ξανασταματάει ο ηχος εντελώς... Rip then! Παντο να στο φτιαξουν γτ εισαι σαμσουνκ πλαστικουρα μην ξεχνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliatsos1975 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δεν ξέρω αν είναι συχνή βλάβη αλλά δεν νομίζω να σου πειράξουν δεδομένα αφού είναι βλάβη του Hardware που δεν σχετίζεται με τα δεδομένα του κινητού. Να το παω στο public οπου το αγορασα, η απευθείας στην arvato που ειναι επισημη επισκευαστηςεπισκευαστης; Που θα ειναι πιο άμεση η επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Να το παω στο public οπου το αγορασα, η απευθείας στην arvato που ειναι επισημη επισκευαστηςεπισκευαστης; Που θα ειναι πιο άμεση η επισκευή; Το public λογικα στην Arvato θα το στειλει οποτε πηγαινε το απευθειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) ΑΠΟ ΤΗΝ ARVATO ΜΑΚΡΥΑ,κατα την γνωμη μου Η arvato ειναι εταιρεια για να ματσωνει χρημα και οχι για επισκευες κινητων. Υπαρχουν πολλες καταγγελειες στο διαδικτυο οπως http://www.smartec.gr/mobile.php εκει να το πας και σε μια ωρα θα εισαι ετοιμος και πολυ καλη εξυπηρετηση,2 φορες πηγφα και ολα ητανε οκ Edited August 25, 2013 by manos11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Να το παω στο public οπου το αγορασα, η απευθείας στην arvato που ειναι επισημη επισκευαστηςεπισκευαστης; Που θα ειναι πιο άμεση η επισκευή; Θα σου πρότεινα και εγώ να το πας απευθείας στην Smartec και σε μία ωρίτσα θα είσαι έτοιμος. Οι περισσότεροι, μαζί τους και εγώ, είναι πολύ ικανοποιημένοι από το service τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrianrw7 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Γεια σας παιδια μολις εκανα την αναβαθμιση προς το παρων ολα καλα δεν ειδα κατι το περιεργο.Οι εφαρμογες που ειχα δεν χαθηκε καμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Γεια σας παιδια μολις εκανα την αναβαθμιση προς το παρων ολα καλα δεν ειδα κατι το περιεργο.Οι εφαρμογες που ειχα δεν χαθηκε καμια Wipe data/cache πριν και μετα εκανες? Κατσε να δεις καποια βιντεο στο youtube η στο κινητο σου αν εχεις γιατι το μεγαλο προβλημα ειναι εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Γεια σας παιδια μολις εκανα την αναβαθμιση προς το παρων ολα καλα δεν ειδα κατι το περιεργο.Οι εφαρμογες που ειχα δεν χαθηκε καμια Αν η αναβάθμιση είναι OTA δεν χάνεις τίποτα. Αν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είχες ενεργοποιημένη τη "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων" και την "Αυτόματη επαναφορά" τότε όταν έβαλες το Gmail σου κατά την εκκίνηση του κινητού όλες οι εφαρμογές που είχες περάσει επανήλθαν. Edited August 25, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adrianrw7 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι εκανα wipe data/cache πριν κ μετα μεχρι στιγμης εβαλα δυο βιντεακια και ολα κομπλε.Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εκανα απο το μενου τωρα αφου επανηλθαν ολα δεν με πειραζει.Το ηχειο παντως ειναι ντουμπανο το ακουω μια χαρα.Διαχειριση εφαρμογων πως την βαζω γιατι την βρισκω μονο με το πατημα του home,υπαρχει καποια συντομευση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ναι εκανα wipe data/cache πριν κ μετα μεχρι στιγμης εβαλα δυο βιντεακια και ολα κομπλε.Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εκανα απο το μενου τωρα αφου επανηλθαν ολα δεν με πειραζει.Το ηχειο παντως ειναι ντουμπανο το ακουω μια χαρα.Διαχειριση εφαρμογων πως την βαζω γιατι την βρισκω μονο με το πατημα του home,υπαρχει καποια συντομευση? Μονο με το home button αλλα μπορεις να το κατεβασεις σαν apk απο το xda! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Διαχειριση εφαρμογων πως την βαζω γιατι την βρισκω μονο με το πατημα του home,υπαρχει καποια συντομευση? Συντομεύσεις> Συντόμευση Ρυθμίσεων> Διαχειριστής εφαρμογών. Ελπίζω να εννοείς αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Συντομεύσεις> Συντόμευση Ρυθμίσεων> Διαχειριστής εφαρμογών. Ελπίζω να εννοείς αυτό. Νομιζω εννοει σαν application οπως υπηρχε στην jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Μετα την ελληνικη αναβάθμιση ενω τα εκανα ολα ετσι οπως πρεπει (reboot system , wipe data/cache και πριν και μετα) γενικα κολλαει σε οτιδηποτε κ να ανοιξω μερικα δευτερολεπτα....... Edited August 25, 2013 by geoman1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μετα την ελληνικη αναβάθμιση ενω τα εκανα ολα ετσι οπως πρεπει (reboot system κλπ κ πριν κ μετα) γενικα κολλαει σε οτιδηποτε κ να ανοιξω μερικα δευτεεολεπτα....... σε οτιδηποτε?? :confused: εκανες πριν και μετα wipe data κ wipe cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 σε οτιδηποτε?? :confused: εκανες πριν και μετα wipe data κ wipe cache? Ναι ναι ολα κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπερα, επεστρεψα σε gb 2.3.6 απο την jb 4.1.2 Τα προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι τα εξης. 1. δεν μου αναγνωριζει την εξωτερικη καρτα μνημης, ειναι σαν να μην υπαρχει. 2. οταν παταω να ανοιξω την φοτωγραφικη μου λεει, " πριν την χρηση της καμερας απενεργοποιηστε την αποθηκευση usb. Μπορει να βοηθησει καποιος. Ευχαριστω Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) παιδια αν κανω το chat on ανενεργο λετε να υπαρχει κανα θεμα με καποια αλλη εφαρμογη? και επισης εχω αρκετο κολλημα με τα βιντεο μηπως μπορω να κανω κατι?? Edited August 26, 2013 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 παιδια αν κανω το chat on ανενεργο λετε να υπαρχει κανα θεμα με καποια αλλη εφαρμογη? και επισης εχω αρκετο κολλημα με τα βιντεο μηπως μπορω να κανω κατι?? Όχι φυσικά. Με τα fhd video η με όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts