Jump to content

magos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    204
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by magos13

  1. Οι μέθοδοι που αναφερονται είναι οκ. Απλά δεν ενδιαφέρεται κανείς για την συσκευή μας, ώστε να φτιάξει μια ROM.
  2. Εχθες ξαναπερασα την ROM που εχει το g630. Τελικα τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Αφου κατεβασεις την ROM την περνας στην SD τον φακελο τον ονομαζεις dload σε μενα ηδη ηταν ονομασμενος. Μεσα στον φακελο ειναι η ROM που την ονομαζει update.app Χωρις να εχεις κανει ROOT ή κατι άλλο, πας στις ρυθμισεις, σχετικα με το τηλεφωνο, ενημερωση συστηματος, τοπικη ενημερωση και ολα τα κανει μονο του. Σε 5 λεπτα το τηλεφωνο ειναι ετοιμο και αρχιζεις το στησιμο.
  3. Καλησπερα χθες βρηκα αυτο :http://www.lollipopupdate.xyz/tag/huawei-ascend-g630-custom-rom μηπως την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις. Παντως ετοιμος ειμαι να την δοκιμασω, αν και δεν εχω καταλαβει καλα καλα πως να την περασω. Δεν ξερω αν σε αυτη την ΡΟΜ ισχυει η μεθοδος με το να δημιουργησουμε φακελο με το ονομα dload κλπ. Οπως επισης δεν εχω καταλαβει καλα ποια ειναι τα κουμπια που πατας ταυτοχρονα, για να παει να διαβασει κατευθειαν το φακελο dload. Πατας το (power on) μαζι με το (volume +) ή το (power on) μαζι με το (volume - ). Ευχαριστω για την υπομονη.
  4. Υπάρχει καμιά για το g630 και αν ναι ποιες ειναι ή αν εχει δοκιμαστει καμια.
  5. Μιλάμε για καποια συγκεκριμένη ΡΟΜ ή ετσι απλα το αναφερετε σαν παραδειγμα ?
  6. Ναι αυτη ειναι η συσκευή Huawei ascend g630 u20. Πάντως εχω να πω πως μειναμε πολυ πισω με την συσκευή μας, τιποτα δεν εχουμε κανει, μια αναβαθμιση ρε αδερφε.
  7. Οκ σε ευχαριστώ. Αν προκυψει κατι καινουριο ανακοίνωσέ το σε παρακαλώ.
  8. Καλημερα η rom που ανάφερες, λίγο πιο πισω, τι ακριβως είναι ( αν και την κατεβαζω τωρα ). Ειναι αλλη απο την 127 και αν ναι τι διαφορες έχει. Ευχαριστω.
  9. http://www.rom-lollipop.org/mp3-0/huawei-ascend-g630-6499.html Αυτή την δοκίμασε κανείς, τι λεει σαν ΡΟΜ, ξέρουμε κατι ?
  10. Πρόσεξε πως τοποθετεις το τηλέφωνο στο αυτι,παιζει και αυτο ρολο. Και εγω οταν ξεχνιέμαι και δεν εχω βαλει σωστα το κινητο στο αυτι, δεν εχω την πρεπουσα ενταση και ποιότητα, απο το ακουστικο του τηλεφώνου. Με ποια εφαρμογή μεταφερετε τις εφαρμογες στην καρτα SD Αναφερω πιο πανω με ποια τις μεταφερω εγω, αλλά κανω την ερωτηση μηπως υπαρχει καποια καλυτερη. Εχω προβλημα με την μνημη του τηλ που δεν μπορει να δεχτει πολλες εφαρμογες, πολλες φορες μου βγαζει, μη επαρκης χωρος, αναγκαστηκα να σβησω καποιες εφαρμογες και παλι μου εδειχνε αυτο το μηνυμα. Δεν ξερω ποσες εφαρμογες μπορει να δεχτει το κινητο, ας πει καποιος μεχρι ποσες εχει εγκαταστησει, για να κανουμε συγκριση.
  11. Οχι δεν δοκιμασα αλλη καρτα, αν βρω ευκαιρια θα το κανω. Παντως ειναι κριμα να μη μπορω να βαλω αλλες εφαρμογες. Δεν παρατηρησα απο ποτε το κανει αυτο το φαινομενο, παντως οχι απο την αρχη, δεν ξερω λες να φταιει καποιος χειρισμος ή καποια εφαρμογη ?
  12. Μεταφερω τις εφαρμογες με το AppMgr III Στην εφαρμογη που μου εβγαλε οτι ηταν ο χωρος ανεπαρκης, ηταν στο dropbox, βεβαια το εκανε και σε αλλες τις οποιες δεν θυμαμαι. Επισης πολλες φορες οταν το ανοιγω το κινητο, παρατηρω οτι δεν αναγνωριζει την εξωτερικη sd card, με αποτελεσμα οι εφαρμογες που ειναι στην καρτα, φωτο, μουσικη κλπ, να μη τα αναγνωριζει. Κανω επανεκινηση και επανερχεται Φταιει η καρτα ή κατι άλλο ?:confused:
  13. Εχω βαλει στις ρυθμισεις, αποθηκευτικος χωρος την εξωτερικη καρτα.Αυτη την στιγμη ζητημα να εχω κατεβασει κοντα στις 17 εφαρμογες και ενω μου απομενει στον εσωτερικο χωρο κοντα στο 0,9 GB, δεν μπορω να κατεβασω αλλη εφαρμογη. Μου βγαζεςι μηνυμα οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος. Επισης ειμαι με root, εχω βαλει προγραμμα με το οποιο καποιες εφαρμογες τις εχω μεταφερει στην εξωτερικη. Αντιμετωπιζει αλλος το ιδιο προβλημα ?
  14. Πιστεύω οτι ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι το τηλεφωνακι μας. Κανει παρα πολυ καλα την δουλεια του, τι κι αν δεν εχει κιτ κατ, δεν με απασχολει καθολου. Ρολαρει παρα πολυ καλα και με τον δικο του launcher, αλλά και με τον Nova. Κολλήματα ΜΗΔΕΝ !!!!!!!
  15. Οποτε βρεις λιγο ελευθερο χρονο και δεν βαριεσε, μπορεις να ανεβασεις μια φωτο του κινητού να το δω πως ειναι με την θηκη σιλικονης ?
  16. Την πήρες με αντικαταβολή και αν ναι πόσο σου βγήκε ? Επισης μηπως έχει το ιδιο το καταστημα και screen protector ?
  17. Καλημέρα Τελικά με το πρόγραμμα Kingo Root γινεται πιο γρηγορα και πιο εύκολα το root του τηλεφώνου. Το λεω αυτό επιδή εχθές δοκιμασα να κανω root με genius root, αλλά μετα οταν εβαζα καποιον root cheker δεν μου το αναγνωριζε σαν ρουταριασμενο. Μολις ετρεξα το Kingo, αμεσως εψαξε το προγραμμα και κατεβασε drivers για να λειτουργήσει με το συγκεκριμενο προγραμμα και σε 3 λεπτα ηταν ετοιμο.
  18. Εχεις να προτείνεις καμια εφαρμογή ?:worry:
  19. Είχα σβήσει απο την αρχική οθόνη ενα widget που ηταν για την μουσική. Τωρα δεν το βρίσκω και μαλιστα δεν βρισκω μεσα στο μενού του τηλεφώνου καποια εφαρμογή με την οποία να μπορείς να παίζεις τα αρχεία μουσικής. Ξέρει κανείς τίποτα ? μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή, για να παίζω την μουσική μου ?
  20. Περασα στον υπολογιστή το Hisuite για το κινητο,στην αρχη μολις συνδεσα το κινητο φοβηθηκα, αρχισε να κανει κατι τρελλα, μετα ομως οταν αφαιρεσα το hub switch usb, εστροσαν ολα, εκανε την συνδεση με το τηλεφωνο, οπως επισης εγκατασταθηκε αυτοματα και στο τηλεφωνο η αντιστοιχη εφαρμογη ( οταν το συνδεεις ), οπου μπορεις να επιλεξεις συνδεση μεσω usb ή με wifi.
  21. Ευχαριστω, να εισαι καλα. Μια απλη ερωτηση εχω εκδοση την G630-U20V100R001COOB127 και προσαρμοσμενη εκδοση την CUSTC432D001 Ειναι οτι τελευταιο υπαρχει ή οχι. :happy:
  22. Καλημέρα Από εχθές κάτοχος του Huawei G 630 Πολλά δεν εχω ψαξει ακομη, αλλά προς το παρόν μου αρεσει πολυ η συσκευη.
  23. magos13

    Lenovo A536

    Καλησπερα το συγκεκρμενο μοντελο ειναι το dual sim ? ή κανω λαθος ? Τωρα οσο για κανενα προγραμματακι χωρις ιντερνετ ειναι το Map factor gps navigation https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator Ειναι παρα πολυ καλο και ανανεωνει πολυ συχνα τους χαρτες. Πες μου σε παρακαλω αν ειναι αυτο το μοντελο που σου ειπα και αν ναι, πες μου αν εισαι ευχαριστημενος γενικα απο αυτο.
  24. Δες μήπως καμια εφαρμογη σου κανει κανα κολπο.;)
  25. Καλησπερα Μπορει καποιος παρακαλω πολυ, να μου πει οσο πιο συντομα και περιεκτικα γινεται αν αξιζει η συσκευη. Εκεινα που με ενδιαφερουν πιο πολυ ειναι, το GPS ποσο καλα δουλευει, η μπαταρια του, αν ακουγεται καλα ο συνομιλητης στο ακουστικο. Αυτη την στιγμη ειμαι με το κινητο που βλεπετε στο avatar ( inew v3), παρολου που ειναι κινεζικο, αν εξερεσουμε το gps, που δεν δουλευε καθολου, κατα τα αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο και δεν του λειπει τιποτα απο άλλα ακριβοτερα. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...