Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν9-00 (Γενικός Σχολιασμός)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν λες το εχει παρει, κυριολεκτεις? :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτα ειναι :D

Mods: θεμα για το JollaPhone θα ανοιξετε??? :)

Εύγε στον Νίκο αν και δεν ξέρω ποιος είναι:rolleyes:. Παιδιά, διαβάστε αυτό το άρθρο. Έχει πάααρα πολλές λεπτομέρειες γύρω από το hardware αλλά και το software. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι αυτό για το other half:

• Phone is equipped with a large range of connection ports, but the only visible ones are microUSB and audio jack.
  • The Other Half can be connected to the phone several ways (I2C, NFC, Bluetooth, WiFi) depending on it's connection and power source. Ppl are already testing I2C connection in a DIY project for qwerty keyboard
  • The idea of The Other Half is to be an active, possibly hardware and/or software equipped cover which can add/affect the functionality of the phone. The Other Half could be e.g. a qwerty keyboard, extra battery, more connection ports etc. The Other Half includes an unique ID recognized by the phone. Wireless NFC power in/out ables power to be transfered both ways between The Other Half and "The First Half", but both halves could also carry their own power source.

@pgetsopoulos όντως χρειάζεται;)

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Πω πω να που αρχίσαμε να λυγουρευομαστε το τζολλα. Και εκει που νομιζα πως μονο ο Λεωνιδας και εγω θα το περναμε... ο Νικος το εχει παρει ηδη...

Υπάρχουν και ιδιαιτερότητες. Εγω θέλω το λειτουργικό της Jolla στο Ν9.....!!!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Υπάρχουν και ιδιαιτερότητες. Εγω θέλω το λειτουργικό της Jolla στο Ν9.....!!!!!!

Εσεις κυριε πήρατε το 925! :p

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εσεις κυριε πήρατε το 925! :p

Όλοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα....

Για δεύτερο βρε (τουλάχιστον στην αρχή)

Εύγε στον Νίκο αν και δεν ξέρω ποιος είναι:rolleyes:. Παιδιά, διαβάστε αυτό το άρθρο. Έχει πάααρα πολλές λεπτομέρειες γύρω από το hardware αλλά και το software. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι αυτό για το other half:

nikos523 :)

το other half το περιμενω απο την μερα της παρουσιασης :) πιστευω θα δουμε μερικα τρελα πραγματακια, απο πληκτρολογια μεχρι φακους SLR :p

Απογοητεύτηκα που διάβασα αυτό το άρθρο.

Το περίμενα πιο πλήρες.

make love not work

Απογοητεύτηκα που διάβασα αυτό το άρθρο.

Το περίμενα πιο πλήρες.

Τι σε απογοήτευσε δηλαδή;

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

εμενα μου χτυπησε μονο η πολυ κακη ποιοτητα ηχου στο βιντεο....

επισης θελω να βαρεσω τους συντακτες του engadget :lol: δειτε review και σχολια απο κατω ;)

Φαντάζομαι τα παρακάτω και άλλα θα φτιαχτούν αργότερα, αλλά και πάλι...

Το πιο σημαντικό: Δε θέλω σε νέο τηλέφωνο του 2014 να μη μπορώ να κάνω video-κλήση.

Landscape? γιατί όχι σε όλες τις εφαρμογές?

WiFi hotspot σε native εφαρμογή?

Edited by okourkoulos
make love not work

σε ποσα νεα τηλεφωνα κανεις video-κληση? μονο της Samsung...

Πιστεύω ότι αν μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο λειτουργικό πρέπει να δείξουμε κάποια ανοχή αρχικά. Μη ξεχνάμε ότι είναι ακόμη σε beta επίπεδο και κάνουν ό,τι μπορούνε με συνεχόμενα updates. Άλλωστε τα υπόλοιπα δημοφιλή αυτή τη στιγμή λειτουργικά στην αρχή τους ήτανε σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο από το sailfish. Κι όπως λέει κι ένας φίλος και συμφορουμίτης, LTS θα ναι και το jphone όπως Ν900 & N9:).

Άνοιξαν! shop.jolla.com

το θεμα ειναι να ειναι επισημα lts..το port πιο πολυ για alpha σταδιο το βλέπω ακομα..αν δεν το εγκαταλειψουν, που δεν πιστευω, παιζει να το ξαναπαρω το n9 :D

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Για το jphone θεωρώ ότι εκτός από την κοινότητα θα έχει και επίσημη υποστήριξη για χρόνια.

σε ποσα νεα τηλεφωνα κανεις video-κληση? μονο της Samsung...

Και σε Windows Phones!

Πιστεύω ότι αν μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο λειτουργικό πρέπει να δείξουμε κάποια ανοχή αρχικά.

Nα δείξουμε, αλλά όχι με 400 Ευρώ!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti
make love not work

Nα δείξουμε, αλλά όχι με 400 Ευρώ!

Για το λειτουργικό μιλούσα αλλά συμφωνώ για τα χρήματα. Δυστηχώς μια τόσο μικρή εταιρία δε μπορεί να κατεβάσει τη τιμή όσο θα μπορούσε πχ η samsung, τα χουμε ξανά πει. Αν το κανε ίσως να το χαμε στα χέρια μας τώρα:rolleyes:

Για το λειτουργικό μιλούσα αλλά συμφωνώ για τα χρήματα. Δυστηχώς μια τόσο μικρή εταιρία δε μπορεί να κατεβάσει τη τιμή όσο θα μπορούσε πχ η samsung, τα χουμε ξανά πει. Αν το κανε ίσως να το χαμε στα χέρια μας τώρα:rolleyes:

Σωστό. Αλλά και λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Οτιδήποτε νέο είναι "αλμυρό". Ο καιρός θα το "γλυκάνει" και θα πάει στα σωστά επίπεδα πώλησης.

• 2 weeks later...

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους !!!

Παιδιά κάποιο καλό μαγαζί με αυθεντικά housing ξέρετε ;

Είχα πάρει 1 άσπρο αυθεντικό απο Αγγλία αλλά πλέον τους έχουνε τελιώσει και στο ebay είναι γεμάτο μούφες.

Pds.com.gr

Είναι στην Καλλιθέα αυτός. Στο search του γράψε Ν9-00.

Επίσης μπoρέις να πας και σε Νokia Care. Κατεχάκη που είχα ρωτήσει το καλοκαίρι είχαν housing.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μιας και λέμε για άσπρες προσόψεις, επιτέλους βρήκα αυθεντικό, 64άρι, made in Finland N9:

oVgCHZSNhcLgyAFYbEW9bShPWXZR-lk0p2d5Kyjqso8oxk0h5qAfpOW-l05jg8vEdQzN0kW-00QGFIJz

4oFMVPxAtlj21mqr-AmNyflXPRAJgTQMMQisg7-T5AQlVCowFoF_3l8ZrSw_vhHUloGt5GAsxyxrqX7T

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!

Που το βρηκες και ποσο ρε θηριο?

Ανεβασε καμια φωτο!!!!

Μεγιες!!!!

Ευχαριστώ! Το βρήκα από ebay Γαλλιας τελικά, σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα με κάποια καλούδια μαζί, όπως η εξωτερική μπαταρία της Nokia στις φωτογραφίες. Είχα ανεβάσει το μεσημέρι φωτό αλλά κάτι δεν πάει καλά με το post μου και μάλλον δεν φαίνονται. Δοκιμάζω ξανά:

IMG_20140108_145229.jpg

IMG_20140108_145312.jpg

Edited by lordelesar