chek2fire Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) κάτι που παρατήρησα με τον νέο frimware είναι ότι βρίσκει ευκολότερα δύκτια wifi ακόμα και τα απομακρυσμένα. Edited July 4, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Τέλος και επισήμως η ομάδα του Meego. Κριμα κριμα και κριμα. Kαι μια μινι αποκάλυψη ότι ο ηγητής ήταν έλληνας. (φαίνεται και στην προηγούμενη σελίδα). http://www.gsmarena.com/meego_team_waves_goodbye_to_nokia-news-4478.php To N9 πέρασε στην ιστορία :( Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Τέλος και επισήμως η ομάδα του Meego. Κριμα κριμα και κριμα. Kαι μια μινι αποκάλυψη ότι ο ηγητής ήταν έλληνας. (φαίνεται και στην προηγούμενη σελίδα). http://www.gsmarena.com/meego_team_waves_goodbye_to_nokia-news-4478.php To N9 πέρασε στην ιστορία :( Προσωπικα δεν εχω χασει ακομα τις ελπιδες μου! Παντου υπαρχει ενας Ελληνας τελικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Τι ιστορια αφησε? Ακομα δεν αρχισε και τελειωσε ετσι απλα????? Μα δηλαδη σοβαρομιλουμε , δεν το πιστευω ετσι απλα οτι τελειωσε. Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Μακαρι να ειχα τις γνωσεις και δεν και δεν παραταγσ ετσι απλα τετοια κινητα που για μενα ειναι πολυ μα παρα πολυ ανωτερα απο οποιοδηποτε αλλο κινητο Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Τι ιστορια αφησε? Ακομα δεν αρχισε και τελειωσε ετσι απλα????? Μα δηλαδη σοβαρομιλουμε , δεν το πιστευω ετσι απλα οτι τελειωσε. Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Μακαρι να ειχα τις γνωσεις και δεν και δεν παραταγσ ετσι απλα τετοια κινητα που για μενα ειναι πολυ μα παρα πολυ ανωτερα απο οποιοδηποτε αλλο κινητο συμφωνω κι επαυξανω.στην ουσια η νοκια (με μικρο ν ) μας κρεμασε ολους εμας τους κατοχους.δωσαμε 600+ ευρω οι περισσοτεροι και μας αφησε μ ενα λειτουργικο φανταστικο μεν,μισοτελειωμενο δε.παλι η κοινοτητα καλειται να βγαλει το φιδι απ την τρυπα (βλ. Ν900).ας ειναι καλα τα παιδια. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Συμφωνω και γω μαζι σου ειδικα στο θεμα οικονομικου . Εμεις οι βλ....ς δωσαμε τα λεφτα και αυτοι οι εξυπνοι εδιωξαν το προσωπικο τους που αν σκεφτεις αυτοι ειναι κριμα που εχασαν τη δουλεια τους ετσι καιρο. Μακαρι να κανει κατι η κοινοτητα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 συμφωνω κι επαυξανω.στην ουσια η νοκια (με μικρο ν ) μας κρεμασε ολους εμας τους κατοχους.δωσαμε 600+ ευρω οι περισσοτεροι και μας αφησε μ ενα λειτουργικο φανταστικο μεν,μισοτελειωμενο δε.παλι η κοινοτητα καλειται να βγαλει το φιδι απ την τρυπα (βλ. Ν900).ας ειναι καλα τα παιδια. οταν το αγορασες δεν ηξερες οτι η νοκια δεν προκειται να το υποστηριξει μελλοντικα? Αν οχι τοτε εχεις μονο τον εαυτο σου να κατηγορεις Παρολα αυτα πηρες και 3 update οποτε με βαση αυτα που ακουγονταν αρχικα η νοκια εκανε το κατι παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 οταν το αγορασες δεν ηξερες οτι η νοκια δεν προκειται να το υποστηριξει μελλοντικα? Αν οχι τοτε εχεις μονο τον εαυτο σου να κατηγορεις Παρολα αυτα πηρες και 3 update οποτε με βαση αυτα που ακουγονταν αρχικα η νοκια εκανε το κατι παραπανω να σου πω την αληθεια το ηξερα.κυκλοφορουσαν φημες οτι θα το υποστηριζε μεχρι το 2015.οχι οτι θα το εχω μεχρι τοτε.απλα δινοντας 600 ευρω περιμενα κατιτις παραπανω απο ενα μισοτελειωμενο λειτουργικο.λογικο δεν ειναι;τελοσπαντων ας μην τα θελουμε κι ολα δικα μας.στην επομενη αγορα κινητου θα ειμαι σιγουρα πιο προσεκτικος. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 να σου πω την αληθεια το ηξερα.κυκλοφορουσαν φημες οτι θα το υποστηριζε μεχρι το 2015.οχι οτι θα το εχω μεχρι τοτε.απλα δινοντας 600 ευρω περιμενα κατιτις παραπανω απο ενα μισοτελειωμενο λειτουργικο.λογικο δεν ειναι;τελοσπαντων ας μην τα θελουμε κι ολα δικα μας.στην επομενη αγορα κινητου θα ειμαι σιγουρα πιο προσεκτικος. παντα αγοραζουμε κινητο εφοσον ειμαστε ικανοποιημενοι για αυτα που δινει εκεινη την στιγμη και οχι με την προοπτικη οτι μπορει να παρει καποια αναβαθμιση και ισως βελτιωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Και φυσικα φιλε rs71 δεν γνωριζα οτι δεν θα το υποστιρηζε και ουτε και ειδα κατι επισημο απο τη νοκια οτι << ξερεται το 2011 θα κανουμε ενα καινουργιο κινητο το Ν9 και το 2012 θα το παρατησουμε ααα και κατι αλλο, δωστε και 600 ευρο να το αγορασεται>> 3 αναβαθμισεις ??? την τελευταια την βλεπω κατι σαν βοηθιτικη για την επομενη ου δεν θα υπαρξει . Και φυσικα φιλε gaiosgf θα το ειχα/εχω μεχρι το 2015 , το Ν900 που το πηρα το 2009 το εχω και θα το εχω.Φανταζομαι και συ το ιδιο :):):) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Και φυσικα φιλε rs71 δεν γνωριζα οτι δεν θα το υποστιρηζε και ουτε και ειδα κατι επισημο απο τη νοκια οτι << ξερεται το 2011 θα κανουμε ενα καινουργιο κινητο το Ν9 και το 2012 θα το παρατησουμε ααα και κατι αλλο, δωστε και 600 ευρο να το αγορασεται>> 3 αναβαθμισεις ??? την τελευταια την βλεπω κατι σαν βοηθιτικη για την επομενη ου δεν θα υπαρξει . Και φυσικα φιλε gaiosgf θα το ειχα/εχω μεχρι το 2015 , το Ν900 που το πηρα το 2009 το εχω και θα το εχω.Φανταζομαι και συ το ιδιο :):):) σωστα φανταζεσαι.δεν παω πουθενα χωρις το Ν900 μου.και το Ν9 βεβαια το εχω παντα μαζι μου.δεν μπορω ν αποφασισω ποιο να κρατησω.το Ν900 με τα τελευταια update της κοινοτητας πεταει.απ το Ν9 παλι περιμενα περισσοτερα (οπως ολοι) με την τελευταια αναβαθμιση. δεν ξερω.θα δειξει. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Σίγουρα φίλε οι ελπίδες μας είναι στραμμένες προς την κοινότητα. Άντε να δούμε...... Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Εγώ έχω το κινητο 5 μήνες. Το πήρα γιατί με ενθουσίασε το λειτουργικο του (κ ακόμα με ενθουσιάζει),η απλότητα κ λειτουργικότητα. Βελτιώθηκε στα σημεία,αλλά θα ήθελα περισσότερες εφαρμογές, ιδίως ιατρικές που χρησιμοποιώ.πιστευα ότι θα έδειχνε μεγαλύτερη δυναμική η Nokia . Με τις τελευταίες κινήσεις της όμως απογοητευτηκα κ μάλλον θα το δώσω για android :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ex-Nokians found Jolla Mobile to "continue Nokia's excellent work on #MeeGo based smartphones" Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ex-Nokians found Jolla Mobile to "continue Nokia's excellent work on #MeeGo based smartphones" Ωχ! Τι ξαφνικο και ευχαριστο ηταν αυτο! Απ'οτι βλεπω εχουν στοχο να βγαλουν meego smartphones! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ωχ! Τι ξαφνικο και ευχαριστο ηταν αυτο! Απ'οτι βλεπω εχουν στοχο να βγαλουν meego smartphones! Μακαρι!! αν βγει αυριο το παιρνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Μακαρι!! αν βγει αυριο το παιρνω! Για το Ν9 παντως δεν μπορουν να βγαλουν updates μιας και ειναι συσκευη της Νοκια αλλά πιστευτω οτι ανεπισημα μεσω της κοινοτητας θα δουμε ωραια πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 αμα ασχοληθει η κοινοτητα οπως με το N900 θα εχουμε και updates! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Έκλεισαν το exploit για το inception με την 1.3 αλλά έβγαλαν αμέσως καινούργια version. Ευτυχώς η κοινότητα δεν την ξέχασε τόσο γρήγορα την συσκευή μας όσο η μαμά νόκια. Ελπίζω να δούμε όμορφα πράγματα :) Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ευχαριστα νεα :) BTW νομιζω πουληθηκαν καποια 950 για κανα χιλιαρικο το ενα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ευχαριστα νεα :) BTW νομιζω πουληθηκαν καποια 950 για κανα χιλιαρικο το ενα... Νομίζω πως αναφέρεσαι σε αυτό: Jukka Eklund @jukkaeklund I'll just say that ~1000e wouldn't make a difference in my life but having N950 does :) Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 καπου ειδα "για την ακριβεια 1136$" η κατι τετοιο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Αυτό μάλλον θα λέτε.. 1159€ για την ακρίβεια. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 αχ και να ειχα τα λεφτα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 First Official Jolla Press Release! Jolla Ltd. Press Release July 7, 2012 Helsinki, Finland Jolla Ltd. Hiilikatu 3 | FI-00180 Helsinki, Finland FOR IMMEDIATE RELEASE MeeGo Smartphones and Operating System Find a New Life in Jolla Ltd. Jolla Ltd. is an independent Finland based smartphone product company which continues the excellent work that Nokia started with MeeGo. The Jolla team is formed by directors and core professionals from Nokia’s MeeGo N9 organisation, together with some of the best minds working on MeeGo in the communities. Jussi Hurmola, CEO Jolla Ltd.: “Nokia created something wonderful – the world’s best smartphone product. It deserves to be continued, and we will do that together with all the bright and gifted people contributing to the MeeGo success story.” Jolla Ltd. will design, develop and sell new MeeGo based smartphones. Together with international private investors and partners, a new smartphone using this MeeGo based OS will be revealed later this year. Jolla Ltd. has been developing a new smartphone product and the OS since the end of 2011. The OS has evolved from MeeGo OS using Mer Core and Qt with Jolla technology including its own brand new UI. The Jolla team consists of a substantial number of MeeGo’s core engineers and directors, and is aggressively hiring the top MeeGo and Linux talent to contribute to the next generation smartphone production. Company is headquartered in Helsinki, Finland and has an R&D office in Tampere, Finland. Sincerely, Jolla Ltd. Dr. Antti Saarnio – Chairman & Finance Mr. Jussi Hurmola – CEO Mr. Sami Pienimäki – VP, Sales & Business Development Mr. Stefano Mosconi – CIO Mr. Marc Dillon – COO Further inquiries: press@jollamobile.com http://nokiainnovation.com/2012/07/first-official-jolla-press-release/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts