stam911 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Καλημερα παιδια!Εχω παραγγειλει και εγω το sony sole,εχω μια απορια,το ics που αναφερετε τι ειναι? Αν τωρα το αγορασει καποιος με 2.3 android μετα μπορει να κανει αναβαθμιση σε ics?Ευχαριστω. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Καλημερα παιδια!Εχω παραγγειλει και εγω το sony sole,εχω μια απορια,το ics που αναφερετε τι ειναι? Αν τωρα το αγορασει καποιος με 2.3 android μετα μπορει να κανει αναβαθμιση σε ics?Ευχαριστω. ναι, οταν βγει για το κινητο η αναβαθμιση θα μπορεσεις να την περασεις :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 παιδιά είναι το πρώτο android που παίρνω και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί!! να ρωτήσω κάτι , root πως μπορώ να γίνω? όπως επίσης και να ξεγίνω σε περίπτωση που χρειαστώ εγγύηση. υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ? έριξα μια ματια και δεν βρήκα κάτι...στραβός είμαι? χάχα Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 παιδιά είναι το πρώτο android που παίρνω και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί!! να ρωτήσω κάτι , root πως μπορώ να γίνω? όπως επίσης και να ξεγίνω σε περίπτωση που χρειαστώ εγγύηση. υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ? έριξα μια ματια και δεν βρήκα κάτι...στραβός είμαι? χάχα δεν υπαρχει ακομα οδηγος για ροοτ με τον οποιον να εχεις ροοτ προσβαση χωρις ξεκλειδωμα του bootloader.. και αμα ξεκλειδωσει ο bootloader μετα πολυ δυσκολα επιστρεφεις..αφου εισαι και αρχαριος, καλυτερα μεινε οπως εισαι. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) παιδια οταν εχουμε καμια αναπαντητη ή ενα μηνυμα οταν μας ερθει αναβοσβηνει το λεντακι που εχει κατω ή οχι??? Και αν οχι υπαρχει κατι που αναβοσβηνει για να ξερουμε οτι μας ηρθε κατι(π.χ.η οθονη να αναβοσβηνει????) Edited June 3, 2012 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 παιδια οταν εχουμε καμια αναπαντητη ή ενα μηνυμα οταν μας ερθει αναβοσβηνει το λεντακι που εχει κατω ή οχι??? Και αν οχι υπαρχει κατι που αναβοσβηνει για να ξερουμε οτι μας ηρθε κατι(π.χ.η οθονη να αναβοσβηνει????) αναβοσβηνει ενα λεντακι (κοντα στον proximity sensor) πανω, ομως οχι αυτο που ειναι ο φωτισμος κατω απτα capacitive keys :) αποτι καταλαβαινω αυτο μονο για ομορφια ειναι Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) αυτο που φωτιζει για ειδοποιηση ειναι διπλα που γραφει SONY απο πανω??? Α και κατι αλλο οταν το πηρατε μεσα ειχε τα smart tags??? Edited June 3, 2012 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 αυτο που φωτιζει για ειδοποιηση ειναι διπλα που γραφει SONY απο πανω??? Α και κατι αλλο οταν το πηρατε μεσα ειχε τα smart tags??? ναι εκει που γραφει sony, απο δεξια και ναi ειχε και smartags. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) από όλα τα χρώματα του κόσμου γτ επέλεξαν για τις ειδοποιήσεις να αναβοσβήνει αυτό το μπλε που ούτε σε πλήρες σκοτάδι δν φαίνεται καλά;;; :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited June 4, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδια καλησπερα. Το gps δουλευει σε ολους κανονικα? Εμενα με το gps essentials,μου δειχνει οτι βρησκει δορυφορους αλλα δεν ειναι διασκορπισμενοι,τους δειχνει σαν ενα, δηλ τον ενα κατο απο τον αλλο!!!και φυσικα δεν κλειδωνει ποτε:( Σημερα το επιδιορθωσα με sus,αλλα μπα...τα ιδια:mad: Λετε να ειμαστε για service? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα σε ολους θελω να αγορασω το sole και θα πρεπει να περιμενω λιγο ...και αφου υπαρχει χρονος διαβαζω τα posts σας και εχω καιποιες ερωτησης προς τους κατοχους.1.Το λεντακι κατο απο την οθονη τι χρωμα ειναι?Γιατι σε αλλα βιντεο το βλεπω μπλε και σε αλλα ασπρο και αν υπαρχουν ρυθμησεις για on/off..2.Το ειδα σε μαυρο και μου αρεσε σε κραταει σε ενα επιπεδο σοβαρου :P αλλα και το ασπρο μαμαει και μου το δειξανε σε ψευτικο στην wind...η ερωτηση μου ειναι αν το ασπρο ειναι ασπρο η 'κιτρινιζει' γιατι σε κατι βιντεο δεν φενετε να ειναι λευκο αλλα κιτρινο...Αυτα :)(Εγραψα sola ενω ειναι sole) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα σε ολους θελω να αγορασω το sole και θα πρεπει να περιμενω λιγο ...και αφου υπαρχει χρονος διαβαζω τα posts σας και εχω καιποιες ερωτησης προς τους κατοχους.1.Το λεντακι κατο απο την οθονη τι χρωμα ειναι?Γιατι σε αλλα βιντεο το βλεπω μπλε και σε αλλα ασπρο και αν υπαρχουν ρυθμησεις για on/off..2.Το ειδα σε μαυρο και μου αρεσε σε κραταει σε ενα επιπεδο σοβαρου :P αλλα και το ασπρο μαμαει και μου το δειξανε σε ψευτικο στην wind...η ερωτηση μου ειναι αν το ασπρο ειναι ασπρο η 'κιτρινιζει' γιατι σε κατι βιντεο δεν φενετε να ειναι λευκο αλλα κιτρινο...Αυτα :)(Εγραψα sola ενω ειναι sole) 1. το λεντακι αλλωτε αναβει πρασσινο και αλλωτε μπλε. δεν οχι πολυκαταλαβει τι παιζει. λογικα για notifications ειναι μπλε. 2. δεν νομιζω να εχει θεμα το ασπρο του. οποιο προτιμας απ'τα δυο παρε :cool: 3. Sola λεγεται παντου εκτος απο ελλαδα και ιταλια για ευνοητους λογους! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 από όλα τα χρώματα του κόσμου γτ επέλεξαν για τις ειδοποιήσεις να αναβοσβήνει αυτό το μπλε που ούτε σε πλήρες σκοτάδι δν φαίνεται καλά;;; Λογικα με την εφαρμογη blink θα κανετε τη δουλεια σας. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) χρειαζομαι βοηθεια...το floating touch ρε παιδες το καταφερνετε??εγω το εχω ενεργοποιημενο αλλα δεν νομιζζω οτι λειτουργει..πειτε μου λιγο τι να κανω για να το τεσταρω edit:το βρηκα παιδια τελικα..εντα3ει δεν εχει και μεγαλη χρησιμοτητα...οσον αφορα για το χρωμα των led..σιγουρα ειναι κοκκινο οταν η μπαταρια κοντευει να τελειωσει...μπλε δεν θυμαμαι ποτε αλλα καποιεσ φορες το χω δει..και επισης λευκο... Edited June 3, 2012 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 χρειαζομαι βοηθεια...το floating touch ρε παιδες το καταφερνετε??εγω το εχω ενεργοποιημενο αλλα δεν νομιζζω οτι λειτουργει..πειτε μου λιγο τι να κανω για να το τεσταρω edit:το βρηκα παιδια τελικα..εντα3ει δεν εχει και μεγαλη χρησιμοτητα...οσον αφορα για το χρωμα των led..σιγουρα ειναι κοκκινο οταν η μπαταρια κοντευει να τελειωσει...μπλε δεν θυμαμαι ποτε αλλα καποιεσ φορες το χω δει..και επισης λευκο... Η χρησιμότητα του ειναι οταν το χειμώνα πας να λειτουργησεις τη συσκευή φορώντας γάντια :-) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 δηλαδη εγω το χεμωνα μεσ στο ψωφοκρυο θα φοραω γαντια και θα μπαινω ιντερνετ??γτ μονο στην πλοηγηση λειτουργει floating...:lol: ....αν ειχε παντου τοτε ναι,θα ελεγα οτι ειναι χρησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Χαχαχα πετυχημενο :P πιο πολυ για εφε ειναι πιστευω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) 1.Το λεντακι οταν λεω ενοω το φως που ειναι κατο απο την οθονη http://www.youtube.com/watch?v=DtHh2a-jAM0 εδω ο βλεπω γαλαζιο-μπλε σε αλλα βιντεο το βλεπω ασπρο και σε αλλα δεν αναβει καθολου...επισης το εχω παρατηρισει μονο στα sole που βγηκαν με 'σταμπα' sony ericsson εχω παρατηρισει να αναβει μπλε...2.Δεν ξερω γιατι το ματι μου πηρε κατι βιντεακια το κινητο να κιτρινιζει στα ασπρα σημεια αλλα μαλλον φτεει ο φωτησμος του χωρου...3.Ναι το ξερω για αυτο και ηθελα να το διορθώσω γιατι ειμαστε στην Ελλαδα.. :) Και κατι τελευταιο sole η U?? http://geekaphone.com/compare/Sony-Xperia-Sola-vs-Sony-Xperia-U Edited June 3, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Και για να τελειώνει κ το θέμα για την gpu.επειδή λέτε πολλοί ότι δεν φοράει την gpu Mali 400MP την οποία φορά το GSII και το GSIII,αλλά ισχυρίζεστε ότι φοράει την mali 400 την απλή παρακάτω παραθέτω screen shot μετά από μέτρηση στο quadrand στο οποίο φαίνεται εμφανώς ποια gpu φοράει το sole κ ελπίζω να πιστούν κ οι πλέον δύσπιστοι...κ δν είναι άλλη από την MALI 400MP (όπου MP σημαίνει multi core). Edited June 3, 2012 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 γεια σας παιδιά...είμαι απο προχθες κάτοχος του sole αυτό που είδα(πρώτη φορά κάτοχος android) ειναι οτι σε παιχνιδια όπως fruit ninja kai το grand theft auto μου κολλάει λιγάκι....είναι λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 1.Το λεντακι οταν λεω ενοω το φως που ειναι κατο απο την οθονη http://www.youtube.com/watch?v=DtHh2a-jAM0 εδω ο βλεπω γαλαζιο-μπλε σε αλλα βιντεο το βλεπω ασπρο και σε αλλα δεν αναβει καθολου...επισης το εχω παρατηρισει μονο στα sole που βγηκαν με 'σταμπα' sony ericsson εχω παρατηρισει να αναβει μπλε...2.Δεν ξερω γιατι το ματι μου πηρε κατι βιντεακια το κινητο να κιτρινιζει στα ασπρα σημεια αλλα μαλλον φτεει ο φωτησμος του χωρου...3.Ναι το ξερω για αυτο και ηθελα να το διορθώσω γιατι ειμαστε στην Ελλαδα.. :) Και κατι τελευταιο sole η U?? http://geekaphone.com/compare/Sony-Xperia-Sola-vs-Sony-Xperia-U χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω οτι ειναι πάντα λευκό απλά φαίνεται γαλάζιο-λευκό απο την κάμερα γιατί και το άσπρο της οθόνης απο το video μου φαίνεται οτι γαλαζοφέρνει οπότε μάλλον ειναι λευκό και το βάλαν ώστε να δίνει την αίσθηση οτι η οθόνη βρίσκεται στον αέρα (και καλά για το floating touch) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Είπα να κάνω κ ένα benchmark με το quadrant για να δω διάφορες με το neo v( το προηγούμενο μου κινητό) και η διάφορα τελικά είναι χαώδης...παρακάτω ακολουθεί screen shot με την αναλυτική βαθμολογία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) γεια σας παιδιά...είμαι απο προχθες κάτοχος του sole αυτό που είδα(πρώτη φορά κάτοχος android) ειναι οτι σε παιχνιδια όπως fruit ninja kai το grand theft auto μου κολλάει λιγάκι....είναι λογικό; μετα το 2:22 δειχνει και να δουλευει χωρις δαχτυλο στην κεντρικη σελιδα του ας το δοκιμασει καποιος και να μας πει! επισης, καιρος να πουμε και μερικα απ'τα αρνητικα της συσκευης: 1. πλεον μπορω να πω οτι ειναι καπως δυσχρηστο το cammer button καθως θελει εντονο πατημα για να περασει το σημειο της εστιασης και να βγαλει οντως τη φωτογραφια. 2. ενω οι φωτογραφιες που βγαινουν μερα ειναι παρα πολυ ωραιες.. δεν μπορω να πω οτι εχω μεινει και πολυ ενθουσιασμενος με την αποδοση της καμερας οταν ο φωτισμος ειναι καπως ανεπαρκης. μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα αλλο παραπονο :) Edited June 4, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλημερα ξερετε εκτος των γερμανο /πλαισιο κανενα αλλο καταστημα που να συνεργαζεται η cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 το βρηκα και σε κοκκινο! LOL --> http://www.vnp.gr/sony-xperia-sola-mt27i-red-el.html αλλα δεν νομιζω να εδινε κανεις τη διαφορα που εχει απ'το ασπρο και το μαυρο Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts