Jump to content

ntrekos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    321
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntrekos

  1. Zananiro σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
  2. Παιδιά γειά σας!! Αγορασα σήμερα την κίνητρα μας. Ερχόμενος από το p9. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι. Πως ενεργοποιουμε το premium service. Με το p9 δεν θυμάμαι να είχα συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Παιδιά είμαι και εγώ στη παρεα σας. Αλλά μέχρι στιγμής και προερχόμενος απο το lg g2.δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα με την συσκευή, αντιθέτως μου φαίνεται λες και δεν χρησιμοποιω ανδροιδ. Δεν ξέρω αν ειναι λόγω λογισμικού ( Google) μιας και το g2 έμεινε στη 5. Η δουλειά της Huawei. Προσωπικά έψαχνα ενα κινητό με καλή κάμερα. Και αν δεν είχε η lg τα θεματακια της, θα διάλεγα τον βασιλιά (g4) .καλως ή κακώς επέλεξα το p9. Και το ois αξίζει την ημέρα η το βράδυ στο auto mode.( Στο auto την ημέρα και παλι με λιγο ψάξιμο πιστεύω πως ειναι ισάξια με τα αλλα (g5 s7 ) το βράδυ ναι βρίσκεται πίσω. Αλλά προσωπικά έλυσα το πρόβλημα με το τρίποδο που πήρα ( όπως και αν ακούγεται).Το pro mode και με τις αλλες επιλογές που εχει έτοιμες για παιχνίδι με το φως,πιστεύω πως είναι καλύτερο απο το s7 ( γιατί το μέγιστο που σου δίνει στο shutter speed είναι 10 sec. Σε αντίθεση με το p9 που ειναι 30. ) Που θέλω να καταλήξω.. αν ασχοληθείτε με την προ λειτουργί οι διάφορες είναι μηδαμινές.( +Μια φωτο είναι καλή οσο είναι και το edit που γίνεται μετά.) Τώρα πόσο βολεύει να κουβαλάς ενα τριποδο μαζί δεν ξέρω.. αλλα το αποτέλεσμα δικαιώνει. Αυτά από εμένα.!!
  4. το εχει αγορασει κανεις να μου πει μερικα πραγματα? κυριως για την καμερα? ευχαριστω .
  5. παιδια θελω να περασω και εγω την 4.4.2 παλι.. εχω το 16ρι απο ποια χωρα λετε να διαλεξω? να ειναι open ? και ποια εκδοση? v20 η v30 ?
  6. Σε 1 χρονο ληγει.. Ωραια φιλε μου σε ευχαριστω.
  7. Παιδια να κανω μια ερώτηση. Εχω το g2 16ρι το πηρα μεταχειρησμενο χωρις αποδειξη. Η procordia θα μου το δεχτει? Απο οτι κοιταξα απο το imei ειναι απο Πορτογαλία.θελω να το παω για το πρόβλημα με το gps. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...