Jump to content

stam911

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stam911

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

stam911's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ηχειο κανει διακοπες σε οποιαδηποτε εφαρμογη... κανενας με παρομοιο προβλημα σαν το δικο μου;
  2. Λυπαμαι που ακομα υπαρχουν συσκευες χωρις mm , ενας απο τους λογους που για αλλη μια φορα αλλαξα εταιρια..
  3. Το μικρο αυτο κινητο πραγματικα πεταει,θα ενθουσιαστεις σιγουρα.
  4. Μια μινι συγκρισουλα που εκανα με το 6s μου και το se της κοπελιας μην σας πω οτι ετυχε να μπει και 1 κλασμα πιο γρηγορα το se σε διαφορα app
  5. Παντα ο χρηστης φταιει ! Δεν περιμενα να ακουσω κατι διαφορετικο.. να το αφησεις ετσι παντως ειναι κριμα καινουριο κινητο
  6. http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s6-edge/557363-galaxy-s6-edge-screen-spontaneously-cracked.html Ιδιο θεματακι σε αυτο το site. Ριξε μια ματια μηπως σε βοηθησει,οπως και να χει ειναι περιεργο ποσο μαλλον οταν δεν εχει πτωση.. Πολλοι αναφερουν υπερθερμανση μπαταριας και οτι ανοιγει προς τα εξω δημιουργοντας θεμα στην οθονη.
  7. Απο χτες εχουμε στα χερια μας το se.. Μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το μεγεθος και οτι θα μπορουσα να το συνηθισω. Ταχυτατο και πανεμορφο σε rose gold. Antutu εβγαλε 126000 το συγκεκριμενο ετσι για την ιστορια.
  8. Εγω δουλεψα μετα απο 6 οποτε δεν εχω πιασει καν στα χερια μου 5s θα ειναι κατι νεο και προσωπικα μου αρεσει το καλουπι του. Για να δουμε πως θα πηγαινει..
  9. Καλησπερα στην ομαδα, την πεμπτη θα το εχει στα χερια η κοπελια σε χρωμα rose gold . Θα στειλω unboxing και εντυπωσεις :) .
  10. Συμφωνω με οτι γραφεις παραπανω,μπαταρια κραταει σχετικα λιγο αν και το χω λιωσει μιας και ειναι καινουριο.Apple store οντως ζηταει πληρωμη για πολλες εφαρμογες.Κοστος θα λεγα οτι ειναι στα ιδια κυβικα οι 2 εταιρειες. Δινει ομως μια εντυπωση το ios πως δεν θα σε κρεμασει σε οτιδηποτε κανεις στην καθημερινοτητα. Απο εμφανιση τα λατρευω εξισου το ιδιο,το καθενα διαφορετικο αλλα πολυ ομορφα.
  11. Μετα απο 2 samsung και 2 apple ναι μπορω να πω οτι ειχε αρκετο lag το edge..Βεβαια οι οθονες δεν συγκρινονται αλλα δεν ειναι και κατι που βαζω πανω απο την ταχυτητα..
  12. Καλησπερα στην ομαδα,μετα απο καποια lag του s6 edge και την τεραστια καθυστερηση του 6.0 στο κινητο μου (δεν ειχε κανει εμφανιση στο κινητο μου εδω και μια βδομαδα που πουληθηκε) προχωρησα στην αγορα του 6s .Μπορω να πω οτι μου λειπει η οθοναρα του edge αλλα το λογισμικο των apple απλα με την 2αρα ram ειναι αλλου..Ειχα και iphone 6 απο ωπου και εφυγα για να αγορασω s6 edge. 6s 16 gb silver λοιπον με ηδη κοκκινη θηκη φορεμενη της apple +ζελατινουλα.
  13. Δυστυχως δεν χαρηκα την 6.0 διοτι παντα ημουν απο τους τελευταιους που επερναν updates (csc NEE nordic countries).Μεχρι πριν μια βδομαδα που το πουλησα δεν ειχε ερθει . Η 9.3 ios απο την αλλη αμεσως μολις βγηκε την ελαβα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα απο 2 sams και 2 apple κατεληξα στα δευτερα..θα μου λειψει η οθοναρα σιγουρα απο edge αλλα οπως ζυγιζω τα πραγματα κλεινω προς apple.Στο μελλον θα δουμε :D
  14. Καλησπερα παιδια,ερχομενος απο s4 που ακομα ζει και βασιλευει και τρεχει πολυ καλα πηγα σε iphone 6.Οταν εμαθα οτι βγαινει το 6s ομως καθοτι εχω κολλημα με την ram αποφασισα να πουλησω το iphone 6 και να περιμενω 1 μηνα να παρω 6s.Οταν ομως ειδα την οθονη/καμερα s6 edge αμεσως αλλαξα γνωμη και εδω και 6 μηνες ημουν ευχαριστημενος κατοχος. Εδω και ενα μηνα ομως αρχισε αδικαιολογητα lags που κρατουσαν 1-2 δευτερολεπτα,στην αρχη δεν εδινα σημασια αλλα καποια στιγμη εμφανιζοταν συνεχως οποτε και προχωρησα στην πωληση του. Δεν ειμαι κατα η υπερ καποιας απο τις 2 εταιριες αλλα οταν πληρωνω τοσα λεφτα για μια συσκευη δεν συγχωρω τετοιες συμπεριφορες. Κατοχος iphone 6s πλεον με λογισμικo απιστευτα smooth αλλα με καποια αρνητικα οπως οθονη και καμερα. Δεν μπορουμε να τα χουμε ολα :D
  15. NEE φιλε μου; εγω οχι ακομα αναμενω,βασικα γερασα και ακομα :)
×
×
  • Create New...