mariosseir Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Υπαρχει καμια θηκη στήριξης ποδηλατου για lumia 1020?κ αν ναι σε καποιο ελληνικο μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά θέλω να αγοράσω το κάλυμμα για ασύρματη φόρτιση για το 925 αλλα βλέπω πως δεν εχει άνοιγμα στο σημείο που βρίσκεται το ηχείο. Ακούγεται ηχος με το κάλυμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδιά θέλω να αγοράσω το κάλυμμα για ασύρματη φόρτιση για το 925 αλλα βλέπω πως δεν εχει άνοιγμα στο σημείο που βρίσκεται το ηχείο. Ακούγεται ηχος με το κάλυμμα; Έχει άνοιγμα απ τα πλάγια... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Έχει άνοιγμα απ τα πλάγια... Ευχαριστώ. Το έχω πάρει. Έχει άνοιγμα από κάτω και ακούγεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimir360 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Camera grip 1020 καινούριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_thess Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Kαλο Leather wallet case(πορτοφολι φαση) για το 925? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Επειδή δεν εχω βρει στα ελληνικά καταστήματα φορτιστή αυτοκινήτου της νοκια που να δίνει τουλάχιστον 1 αμπερ,αν αγοράσω άλλης εταιρίας (π.χ. Samsung)υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δες αυτόν, είναι 2X1, τον είχα πετύχει προσφορα από eshop στα 8 αν θυμάμαι καλά euro. Επαρκέστατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παρήγγειλα και αναμένω στα 21 ευρώ το bluetooth bh-214 για το 1020 μου.Έχει κανείς εντυπώσεις από τη χρήση του?Είναι αρκετά παλιά συσκευή διαπίστωσα μετά τη παραγγελία του,κυκλοφορεί από το 2009... Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα έρθει,το βρήκα μέσω skroutz στο ebw στα 21 ευρώ ,όταν οι υπόλοιποι το έχουν 40.Τώρα που ξανακοίταξα έχει βγεί η καταχώρηση από το skroutz... Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε γνήσιο nokia bluetooth που να σου δίνει απόλυτο χειρισμό μουσικής και κλήσεων χωρίς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο? Παράθεση 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά, κανένα καλό tempered glass για το 925 έχετε βρει; Κάποιο που να καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλημέρα παίδες. Έχετε να προτείνετε κάποιον καλό ασύρματο φορτιστή για το 1020; Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλημέρα παίδες. Έχετε να προτείνετε κάποιον καλό ασύρματο φορτιστή για το 1020; Ο αυθεντικός της Nokia είναι πολύ καλός! http://www.skroutz.gr/s/4575265/Nokia-Wireless-Charging-Plate-1-8m-DT-900.html Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Και πολύ ακριβός από Ελλάδα... Αν πας για DT-900, κοίτα από amazon.de και τέτοια... ;) Παιδιά, κανένα καλό tempered glass για το 925 έχετε βρει; Κάποιο που να καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό της οθόνης. Ε !? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Ορισμένες φορές ενώ φορτίζει ασύρματα διακόπτεται η φόρτιση και ξαναξεκινάει...Έχω τον γνήσιο της nokia (τον πιο μικρό-στρογγυλό) και την ασύρματη πλάτη του 1020.Δεν τίθεται θέμα καλής επαφής είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο. Η διακοπή μήπως γίνεται προστατευτικά λόγω αυξημένης θερμοκρασίας (καίει αρκετά η πλάτη) ή πρόκειται για ελάττωμα? Για tempered glass.. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xnokia+1020+tempered+glass&_nkw=nokia+1020+tempered+glass&_sacat=0 Eντωμεταξεί φαίνεται πως η cc-3066 εξαντλήθηκε πλήρως και δεν επανακυκλοφορεί.Αν τσεκάρετε το ebay θα δείτε παράλογες τιμές μαύρης αγοράς,ενώ στο amazon δεν υπάρχει καν... Edited September 13, 2014 by vrontis Παράθεση 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Και πολύ ακριβός από Ελλάδα... Αν πας για DT-900, κοίτα από amazon.de και τέτοια... ;) Καλά απίστευτο.... Είναι στην μισή τιμή!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ. Ένας φίλος μου είπε να κοιτάξω και σε Κίνα μεριά. Να μη το ρισκάρω ε; Edited September 13, 2014 by niotheros διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xnokia+1020+tempered+glass&_nkw=nokia+1020+tempered+glass&_sacat=0 Eντωμεταξεί φαίνεται πως η cc-3066 εξαντλήθηκε πλήρως και δεν επανακυκλοφορεί.Αν τσεκάρετε το ebay θα δείτε παράλογες τιμές μαύρης αγοράς,ενώ στο amazon δεν υπάρχει καν... Το έχουμε συζητήσει και μερικές σελίδες παραπίσω. Η οθόνη του 925 είναι ελαφρά κυρτή περιμετρικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εφαρμόσει σωστά ούτε πλαστικό screen protector, ούτε tempered glass. Οι κατασκευαστές screen protectors, για να αντιμετωπίσουν (...) το πρόβλημα, μίκρυναν τα screen protectors ελάχιστα, ώστε να μην φτάνουν μέχρι την άκρη και ανασηκώνονται. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν όλα τα screen protectors να είναι ελαφρά αντιαισθητικά, όσοι έχετε, καταλαβαίνετε. Για αυτό ρωτάω αν έχει βρει κάποιος tempered glass που να είναι αντίστοιχα κυρτό περιμετρικά, ώστε να εφαρμόζει σε όλη την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλά απίστευτο.... Είναι στην μισή τιμή!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ. Ένας φίλος μου είπε να κοιτάξω και σε Κίνα μεριά. Να μη το ρισκάρω ε; Εγώ θα σου πρότεινα όχι. Πήρα τα Χριστούγεννα τον DT-900 από amazon.de όπως έιπαν και τα παιδιά από πάνω και έιμαι υπερ-ευχαριστημένος. Στα 30 ευρώ και όχι στα 79 και τα άλλα καραγκιοζιλίκια που κάνουν τα public και οι λοιποί... Αλλά καλύτερα όχι κινέζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα όχι. Πήρα τα Χριστούγεννα τον DT-900 από amazon.de όπως έιπαν και τα παιδιά από πάνω και έιμαι υπερ-ευχαριστημένος. Στα 30 ευρώ και όχι στα 79 και τα άλλα καραγκιοζιλίκια που κάνουν τα public και οι λοιποί... Αλλά καλύτερα όχι κινέζικο... Έγινε.... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 τίποτα ακουστικά με καλό ήχο και τιμή μέχρι 10 ευρώ , υπάρχουν?Υπάρχει απάντηση; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Νομίζω τα απλά της Νόκια τόσο έχουν... 10-12 ευρώ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Νομίζω τα απλά της Νόκια τόσο έχουν... 10-12 ευρώ... Έχω δοκιμάσει κάποια παλιά της Nokia και δεν δουλεύουν :( Αργότερα θα γράψω μοντέλο. Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Για τα καινούρια της Νόκια μιλάω που δίνει μαζί με τα Lumia... Θα τα κοιτάξω αργότερα και θα σου στείλω ένα ΠΜ :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Έχω δοκιμάσει κάποια παλιά της Nokia και δεν δουλεύουν :( Αργότερα θα γράψω μοντέλο. Τα ακουστικά που δοκίμασα και δεν κάνουν είναι WH-102 ή HS-125 (έχει 2 κωδικούς) Για τα καινούρια της Νόκια μιλάω που δίνει μαζί με τα Lumia... Θα τα κοιτάξω αργότερα και θα σου στείλω ένα ΠΜ :) οκ ευχαριστώ! ;) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Τα ακουστικά που δοκίμασα και δεν κάνουν είναι WH-102 ή HS-125 (έχει 2 κωδικούς) Φυσικά και δεν κάνουν για Lumia αυτά. Τα WH-208 κάνουν για Lumia και είναι γύρω στα 10€. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Σωστά τα λέει ο kvoud... Αυτά εδώ είναι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts