stairooo Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Νεος στο παιχνιδι :D!!! Ηθελα να ρωτησω εχω περασει την 4 απο το site μια χαρα ημουν ευχαριστημενος αλλα με εχει μπριζωσει ενας φιλος να το ρουταρω το εκανα :D!!! K βρηκα μια ρομ εδω την THE_Stallion_ICS_look(2) κ διαβαζω καλα λογια μεχρι εδω ωραια, εχω κολησει με το recovery δεν μπορω να το βρω στην 4 ενω συνδεω το κινητο οταν ροζ η οθονη κ τιποτα δεν βλεπω!!! Μια βοηθεια, ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Ρε 'συ λες να σου χαλασε η δονηση; Παλια μου ειχε πεσει αγρια ενα κινητο και δε χαλασε ουτε ο δεκτης gps, ουτε επαθε κατι η οθονη, ουτε κατι αλλο παρα μονο η δονηση. Κουλο ε; κι ομως ειχε φαει κολλημα η δονηση,εβαλα αλλη ρομ και δεν εφτιαξε οποτε εφαγε μια ψιλη για τεστ και ξυπνησε..! off topic: μια πολυ ωραια εφαρμογη γι αυτους που τους αρεσουν οι λεπτομερειες τις miui https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.roundr&rdid=mohammad.adib.roundr&rdot=1 Edited April 19, 2013 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Νεος στο παιχνιδι :D!!! Ηθελα να ρωτησω εχω περασει την 4 απο το site μια χαρα ημουν ευχαριστημενος αλλα με εχει μπριζωσει ενας φιλος να το ρουταρω το εκανα :D!!! K βρηκα μια ρομ εδω την THE_Stallion_ICS_look(2) κ διαβαζω καλα λογια μεχρι εδω ωραια, εχω κολησει με το recovery δεν μπορω να το βρω στην 4 ενω συνδεω το κινητο οταν ροζ η οθονη κ τιποτα δεν βλεπω!!! Μια βοηθεια, ευχαριστω πολυ!!! Καλωσηρθες στο παιχνιδι λοιπον. Πρωτα απ'ολα η The Stallion ICS look ειναι βασισμενη στην Gingerbread αρα για να την περασεις πρεπει να γυρισεις πισω στην 2.χ.χ. Παντως τωρα που εισαι στην IceCreamSandwich(4.0) για να δεις τον image φακελο και να αλλαξεις το recovery πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Οποτε κατεβασε αυτο http://db.tt/ooZeVsXq και περνατο οπως περασες την official ICS δηλαδη με τον dload φακελο. Πλεον στο PC θα μπορεις να δεις τον φακελο image. κι ομως ειχε φαει κολλημα η δονηση,εβαλα αλλη ρομ και δεν εφτιαξε οποτε εφαγε μια ψιλη για τεστ και ξυπνησε..! Κοιτα να δεις τελικα! Γι'αυτο στο ειπα, μου θυμησες το παλιο μου προβλημα. Τι εκανες; Το κοπανησες; Edited April 20, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 ναι,μια παιδικη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 καλησπερα σε ολους.περασα την καινουργια rom του gkalen απο ics και δεν μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο.αν την εχει περασει αλλος παρακαλω ας μου πει αν εχει η αν δεν εχει ας μου πει ενα απο play store.... ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) ναι,μια παιδικη..! ριχτου,αντεχει,απο εδω θα ηταν καλυτερα ισως http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://kopanakinews.files.wordpress.com/2010/03/4068239577_1715823010_o.jpg&imgrefurl=http://kopanakinews.wordpress.com/2010/03/18/%25CE%25B1%25CE%25BD-%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582-%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25AD%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25B9-%25CF%2584%25CE%25BF-%25CF%258D%25CF%2588%25CE%25BF%25CF%2582-%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B5-%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25B5%25CF%2586%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2584/&h=1280&w=1116&sz=266&tbnid=W2ZpBk40N0dKEM:&tbnh=90&tbnw=78&zoom=1&usg=__XjyfZKBsg_zvc0cbvZ199Hq4xj4=&docid=FqIpsfsQTGyJbM&sa=X&ei=tKxyUcSeBoGK4ASy7YFw&ved=0CGUQ9QEwCw&dur=7561 @ πετρο εχει Ελληνικα αλλα πρεπει να αλλαξεις πηγαινε στις γλωσσες να τα βαλεις εγω εχω swiftkey 4 που γραφει μονο του Edited April 20, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 akalos ευχαριστω πολυ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) τι σχεση μπορει να εχει ο dialer με την ενδειξη μπαταριας; ειμαι στο 49%,κανω κληση χωρις να μιλησω η μπαταρια πεφτει στο 32% και επανερχεται μετα δεν παμε καλα! @ azuli να το κοπανησω απο το γνωστο μερος; @ TUPAC_RIP πως την παλευετε την FCS;; ουτε καν σημα δεν εχω,με βαζει στο αεροπλανο απο το πρωτο reboot system με το ετσι θελω Edited April 21, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrenas Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Κανει κατι χαζα με τη μπαταρια το κινητο. Αυτο που λες μαλλον παραπεμπει σε μη καλα καλιμπραρισμενη μπαταρια Ποιο προγραμμα πεοτεινετε για το καλιμπραρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) @ TUPAC_RIP πως την παλευετε την FCS;; ουτε καν σημα δεν εχω,με βαζει στο αεροπλανο απο το πρωτο reboot system με το ετσι θελω Δεν μου εχει συμβει ποτε! Η ROM ειναι σταθεροτατη εδω και 2 μηνες χωρις κανενα random reboot και με 2 fc με 51 εφαρμογες. Ειναι γρηγορη με τον δευτερο καλυτερο ρυθμο καταναλωσης μπαταριας, μετα την 1.9 του Kalo, και με ολα τα καλουδια της MIUI οπως ξερεις. Ειμαι υπερευχαριστημενος και με βλεπω να μενω εδω. Edited April 21, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Δεν μου εχει συμβει ποτε! Η ROM ειναι σταθεροτατη εδω και 2 μηνες χωρις κανενα random reboot και με 2 fc με 51 εφαρμογες. Ειναι γρηγορη με τον δευτερο καλυτερο ρυθμο καταναλωσης μπαταριας, μετα την 1.9 του Kalo, και με ολα τα καλουδια της MIUI οπως ξερεις. Ειμαι υπερευχαριστημενος και με βλεπω να μενω εδω. μαλλον εβαλα αλλη fcs η σωστη ειναι η παρακατω η οποια ειναι βασισμενη στην Ry09iu και Hay? http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6218131&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D4886%26typeid%3D4886 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2164951 ο ηχος ειδοποιησης κλησης που ειχε προβλημα η Ry09iu;;;;;; Edited April 21, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 μαλλον εβαλα αλλη fcs η σωστη ειναι η παρακατω η οποια ειναι βασισμενη στην Ry09iu και Hay? http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6218131&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D4886%26typeid%3D4886 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2164951 ο ηχος ειδοποιησης κλησης που ειχε προβλημα η Ry09iu;;;;;; Ναι, αυτη. Δεν ξερω τι προβλημα ειχε ο ηχος. Ολα παιζουν αψογα. Εχω και την MIUI Dark 2.7 και ειναι κουκλα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 αυτο το αρχειο εχω και εγω 20130101_U8800Pro_MIUI2.3.7_by_FCS κατι δεν πηγε καλα μαλλον τριπλε wipes,τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 αυτο το αρχειο εχω και εγω 20130101_U8800Pro_MIUI2.3.7_by_FCS κατι δεν πηγε καλα μαλλον τριπλε wipes,τι να πω! Μου εχει κατσει πολυ καλα. Για ξαναδοκιμασε και πες μας. Αφου ξερω οτι σ'αρεσουν οι MIUI. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Καλησπέρα Μια ερώτηση η MIUI έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) οχι,δεν εχει τιποτα edit ρε δεν με αφηνει να φυγω απο kalo λεμε μου χτυπαει η status bar,αρα εχω και airplain mode αναγκαστικα τοτε Edited April 21, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Καλησπέρα Μια ερώτηση η MIUI έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο Αν θες ελληνικά και ραδιόφωνο βάλε αυτήν..Την έχω 2 μήνες και βρήκα την ησυχία μου.. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=148574&uk=2586773351 Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Αν θες ελληνικά και ραδιόφωνο βάλε αυτήν..Την έχω 2 μήνες και βρήκα την ησυχία μου.. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=148574&uk=2586773351 αυτη τι ειναι cyanogen,miui ή ενας συνδυασμος των 2? Μαλιστα ο γκαλεν κατι ετοιμαζει με ics που ειδα σε xda Άλλοι προτεινουν μια miui 3d Αλλοι προτεινουν μια κινεζικη παροιμια συγγνωμη ρομ ηθελα να πω και θυμαμαι καποτε που λεγαμε δεν υπαρχουν custom rom για το κινητο μας και τωρα δεν ξερεις τι να φορεσεις. Εγὠ προς το παρον παραμενω πιστος σε γκαλεν με την stallion και περιμενω να δω εξελιξεις Edited April 21, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 αυτη τι ειναι cyanogen,miui ή ενας συνδυασμος των 2? Μαλιστα ο γκαλεν κατι ετοιμαζει με ics που ειδα σε xda Άλλοι προτεινουν μια miui 3d Αλλοι προτεινουν μια κινεζικη παροιμια συγγνωμη ρομ ηθελα να πω και θυμαμαι καποτε που λεγαμε δεν υπαρχουν custom rom για το κινητο μας και τωρα δεν ξερεις τι να φορεσεις. Εγὠ προς το παρον παραμενω πιστος σε γκαλεν με την stallion και περιμενω να δω εξελιξεις rom ευτυχώς..ή δυστυχώς υπάρχουν πολλές για το κινητό μας. Εγώ δίνω βάση στην λειτουργικότητα του τηλεφώνου, αλλά και ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική του λειτουργικού. Οι gb και ics (δε συζητάω για froyo)...μ'αφήνουν παντελώς αδιάφορο από πλευράς αισθητικής οπότε τις αποφεύγω ή τις χρησιμοποιώ μόνο κατ΄ ανάγκη. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) rom ευτυχώς..ή δυστυχώς υπάρχουν πολλές για το κινητό μας. Εγώ δίνω βάση στην λειτουργικότητα του τηλεφώνου, αλλά και ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική του λειτουργικού. Οι gb και ics (δε συζητάω για froyo)...μ'αφήνουν παντελώς αδιάφορο από πλευράς αισθητικής οπότε τις αποφεύγω ή τις χρησιμοποιώ μόνο κατ΄ ανάγκη. 'Ωπα δηλαδη αυτη που προτεινεις εσυ τι λες δεν ειναι ουτε froyo ουτε gb ουτε ics? Αυτό νομιζω δεν ευσταθει οποια custom rom και να ειναι πρεπει λογικα να φορας απο κατω κάποια official για χαλί,διορθωστε με αν κανω λάθος Εννοειτε πως βαση για μια καλη ρομ θα πρεπει να δωσουμε στην οσο δυνατον καλυτερη και αν γινεται ακομα περισσοτερο αξιοποιηση των δυνατοτητων του κινητου μας.και οκ προσωπικα εγω γουσταρω τα οσο καλυτερα εφφε στο κινητο μας. Και για αυτο προς το παρον μενω στην stallion γιατι δεν με δινει καποια κατι καλυτερο. Τα παιχνιδια περαν καποιων εξαιρεσεων που μικρα κολληματα και εκει μπορει να φταιει και το συγκεκριμενο παιχνιδι(extreme roadtrip 2) τα παιζει αψογα χωρις κολληματα. Το gps με sygic 13 επανω παει τουμπανο σε 20 δευτερολεπτα με εχει κλειδωσει και εχει δωσει στιγμα,πολλες φορες και σε λιγοτερο απο 20 αλλα ποτε περισσοτερο εννοειτε μιλαμε δοκιμασμενο σε εξωτερικους χωρους και οχι μεσα σε σπιτι και παντα χωρις βοήθεια internet. Εχει crt off που για καποιους μπορει να ειναι περιττο για εμενα ειναι ενα πολυ γουστοζικο εφφε. Φοραω τον next launcher 1.20 που με αρεσει πολυ με τα 3d εφφε του. Φωτογραφικη αψογη χωρις μπλεδιασματα και εξτρα ρυθμισεις. Wifi δουλευει απροβληματιστα. Το μονο που δεν εχει αλλα δεν το εχουν και οσες αλλες δοκιμασα ειναι τον ήχο τουμπανο θελω ήχο τούμπανο.Και ήχο κλησης και ήχο συνομιλίας αλλά και ήχο οταν ακουω μουσικη να θυμηθω κατι παλια καλα sony ericson που ο ήχος στα μπάσα δεν παιζόταν αυτο δυστυχως μεχρι τωρα με τον ήχο δεν το συναντησα πουθενα γενικως και θα το ηθελα πολυ. Αλλά με την stallion πέραν του ήχου ότι άλλο πρόβλημα και να εμφάνιζε έλεγα 2 κουβέντες με τον γκαλεν και στα ελληνικά (οχι αγγλικα με κινεζους που ορισμένες φορές δεν βγαίνει άκρη) και το παλικάρι έτρεχε στην κυριολεξία να με εξυπηρετήσει και να διορθώσει το όποιο πρόβλημα. Για αυτό και τόσο καιρό μένω πιστός σε ρομς του. Βέβαια αν κάποιος δοκιμασμενα πανω από μηνα στο κινητο του εχει να προτεινει κατι άλλο καλυτερο αφου εχει δοκιμασει stallion ics look ευχαρίστως να το δοκιμάσω Edited April 21, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 'Ωπα δηλαδη αυτη που προτεινεις εσυ τι λες δεν ειναι ουτε froyo ουτε gb ουτε ics? Αυτό νομιζω δεν ευσταθει οποια custom rom και να ειναι πρεπει λογικα να φορας απο κατω κάποια official για χαλί,διορθωστε με αν κανω λάθος Εννοειτε πως βαση για μια καλη ρομ θα πρεπει να δωσουμε στην οσο δυνατον καλυτερη και αν γινεται ακομα περισσοτερο αξιοποιηση των δυνατοτητων του κινητου μας.και οκ προσωπικα εγω γουσταρω τα οσο καλυτερα εφφε στο κινητο μας. Και για αυτο προς το παρον μενω στην stallion γιατι δεν με δινει καποια κατι καλυτερο. Τα παιχνιδια περαν καποιων εξαιρεσεων που μικρα κολληματα και εκει μπορει να φταιει και το συγκεκριμενο παιχνιδι(extreme roadtrip 2) τα παιζει αψογα χωρις κολληματα. Το gps με sygic 13 επανω παει τουμπανο σε 20 δευτερολεπτα με εχει κλειδωσει και εχει δωσει στιγμα,πολλες φορες και σε λιγοτερο απο 20 αλλα ποτε περισσοτερο εννοειτε μιλαμε δοκιμασμενο σε εξωτερικους χωρους και οχι μεσα σε σπιτι και παντα χωρις βοήθεια internet. Εχει crt off που για καποιους μπορει να ειναι περιττο για εμενα ειναι ενα πολυ γουστοζικο εφφε. Φοραω τον next launcher 1.20 που με αρεσει πολυ με τα 3d εφφε του. Φωτογραφικη αψογη χωρις μπλεδιασματα και εξτρα ρυθμισεις. Wifi δουλευει απροβληματιστα. Το μονο που δεν εχει αλλα δεν το εχουν και οσες αλλες δοκιμασα ειναι τον ήχο τουμπανο θελω ήχο τούμπανο.Και ήχο κλησης και ήχο συνομιλίας αλλά και ήχο οταν ακουω μουσικη να θυμηθω κατι παλια καλα sony ericson που ο ήχος στα μπάσα δεν παιζόταν αυτο δυστυχως μεχρι τωρα με τον ήχο δεν το συναντησα πουθενα γενικως και θα το ηθελα πολυ. Αλλά με την stallion πέραν του ήχου ότι άλλο πρόβλημα και να εμφάνιζε έλεγα 2 κουβέντες με τον γκαλεν και στα ελληνικά (οχι αγγλικα με κινεζους που ορισμένες φορές δεν βγαίνει άκρη) και το παλικάρι έτρεχε στην κυριολεξία να με εξυπηρετήσει και να διορθώσει το όποιο πρόβλημα. Για αυτό και τόσο καιρό μένω πιστός σε ρομς του. Βέβαια αν κάποιος δοκιμασμενα πανω από μηνα στο κινητο του εχει να προτεινει κατι άλλο καλυτερο αφου εχει δοκιμασει stallion ics look ευχαρίστως να το δοκιμάσω Αυτή η rom που λέω (είναι βασισμένη σε CM).. έχει όλα αυτά που αναφέρεις συν ότι είναι miui, έστω και όχι original , (ποσώς μ' ενδιαφέρει), με ότι αυτό συνεπάγεται..Μιας που αναφέρεις τον ήχο, νομίζω είναι μακράν καλύτερος από τη stallion, που σημειωτέων την έχω δοκιμάσει και όντως είναι μια αξιόλογη ρομ, που όμως δε με ικανοποιεί. Ξαναλέω ότι εξαρτάται από τα στάνταρ που έχει ο καθένας. Πρότεινα απλώς μια ρομ, χωρίς να επιμένω ότι είναι η καλύτερη. Όλες έχουν προβλήματα, άλλες πολλά άλλες λιγότερα. Όσο για τους Κινέζους... νομίζω ότι τους αδικείς λίγο, γιατί θα πρεπε να βλέπεις ότi τεχνολογικά σαρώνουν πλέον τον κόσμο (η HUAWEI είναι 2η μετά τη SAMSUNG σε πωλήσεις), και αν δε κάνω λάθος χρησιμοποιείς και συ κινέζικη συσκευή..:) Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Η HUAWEI επεσε στην 4η θεση αφου την περασε η LG. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Αυτή η rom που λέω (είναι βασισμένη σε CM).. έχει όλα αυτά που αναφέρεις συν ότι είναι miui, έστω και όχι original , (ποσώς μ' ενδιαφέρει), με ότι αυτό συνεπάγεται..Μιας που αναφέρεις τον ήχο, νομίζω είναι μακράν καλύτερος από τη stallion, που σημειωτέων την έχω δοκιμάσει και όντως είναι μια αξιόλογη ρομ, που όμως δε με ικανοποιεί. Ξαναλέω ότι εξαρτάται από τα στάνταρ που έχει ο καθένας. Πρότεινα απλώς μια ρομ, χωρίς να επιμένω ότι είναι η καλύτερη. Όλες έχουν προβλήματα, άλλες πολλά άλλες λιγότερα. Όσο για τους Κινέζους... νομίζω ότι τους αδικείς λίγο, γιατί θα πρεπε να βλέπεις ότi τεχνολογικά σαρώνουν πλέον τον κόσμο (η HUAWEI είναι 2η μετά τη SAMSUNG σε πωλήσεις), και αν δε κάνω λάθος χρησιμοποιείς και συ κινέζικη συσκευή..:) Σε καμμια περιπτωση δεν κοντραρω καμμια ρομ με μια αλλη με τη κακια εννοια ποια ειναι καλυτερη για να μην υπαρξει καμμια παρεξηγηση. To ότι δεν ειναι original miui ουτε και εμενα με ενδιαφερει, αξιολογη σταθερη και λειτουργική να είναι αυτο με ενδιαφέρει. Ναι και εγω κινζικη συσκευη εχω και ολο στο ebay απο hong kong παραγγελνω και ναι δεν διαφωνω σε καμμια περιπτωση οτι τεχνολογικα σαρωνουν. Απλα απο προσωπικη εμπειρια λογω του οτι και εκεινοι και εγω δεν γραφουμε και τα καλυτερα αγγλικα γραπτα κειμενα, μιας και σε αυτην την γλωσσα μονο μπορουμε να επικοινωνησουμε καποιες φορες τυχαινει να χανονται πολλες σημασιες απο πραγματα που θελουμε να πουμε στην μεταφραση. Ενω με ελληνα κατασκευαστη ρομ συννενοουμαστε στη μητρικη μας γλωσσα και βγαζαμε πιο γρηγορα ακρη τι θελαμε. Αν δεν γινομαι κουραστικος θα μπορουσες να επισημανεις απο τη ρομ που προτεινεις τι μειον ή bugs υπάρχουν κατα τη γνώμη σου? Και σε ποια official πρεπει να είμαι για να την περάσω? Και επειδη ξερω απο miui πίνουν τις μπαταρίες αυτη μιας και τι φορας καιρό πως τα πάει σε αυτό το τομέα? Και μια τελευταια ερωτηση μερικα apps απο το μαρκετ κατεβαινουν αναλογως αν εχεις froyo και πανω ή gb και πανω ή ics και πάνω αυτη στον μαρκετ πως την βλέπει? Ρωτάω γιατι με stallion καποιοι launchers δεν μπορω να τους κατεβασω και να δοκιμασω επειδη θελουν ics και πάνω όπως ο apex και nova ετσι και καποια αλλα apps Edited April 21, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1969 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αν θες ελληνικά και ραδιόφωνο βάλε αυτήν..Την έχω 2 μήνες και βρήκα την ησυχία μου.. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=148574&uk=2586773351 καλημερα σε ολους.η διαδικασια εγκαταστασης της ρομ ειναι η κλασικη η εχει αλλη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλημέρα! Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση της CM 10 (απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2173159) αλλά δε μπορώ να κάνω το hisuite να δει το τηλέφωνο και επίσης δε με αφήνει να εγκαταστήσω το backup app της huawei αν και έχω ενεργοποιήσει τα developer options. Μπορεί κανείς να βοηθήσει την κατάσταση; Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts