Jump to content

stairooo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stairooo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

stairooo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα , ηθελα να ρωτησω εαν κλειδωνει η εφαρμογη σε μια συσκευη? Το εχω βαλει σε ενα android tv , μπορω να κανω αποσυνδεση και να συνδεθω απο υπολογιστη χωρις να κλειδωσει στον υπολογιστη? Ευχαριστω
  2. Εγώ είμαι 5 χρόνια στήν Q, πρόσφατα την έκανα κ 4g, και έχει απίστευτη ταχύτητα 40mbps download 20mbps upload! Όλα έχουν να κάνουν απο το σημείο εκκίνησης το σπίτ,εαν είμαστε ευχαριστημένοι και έχουμε καλό σήμα , τότε, ότι και εταιρεία νά είμαστε, θεωρούμε είναι ή καλύτερη, παίζει ρόλο σίγουρα καί η συσκευή, ή............τα κριτήρια μετά είναι τα πακέτα, πιστεύω η Q υπερτερεί κ οικονομικά και αρκετές επιλογές
  3. wifi κανονικοτατα δεδομενα εχω το προβλημα εαν ειναι σε ics baseband πως θα το καταλαβω? Πριν παλι Miui ειχα κ δεν ειχα θεμα
  4. καλησπερα ρε παιδια την εβαλα κ εγω αλλα εχω θεμα με τα δεδομενα, no internet, κ εχω βαλει κανονικα τις ρυθμισεις κ εχω συνεχεια θεμα μου βγαζει ενεργο το a gps οταν ενεργοποιω το gps καθε τρεις κ λιγο να το στην οθονη κ ξανα να το κ ξανα να το :D!!!
  5. Καλησπερα!!! Ηθελα να ρωτησω καποια στιγμη θα μπορουσαμε να εχουμε μια ρομ αντιστοιχη του ubuntu touch??? Ειμαι φαν ubuntu κ πιστευω οταν θα εχουμε την δυνατοτητα καποια στιγμη να διαλεγουμε λειτουργικο θα ειναι κορυφη!
  6. Φιλε σε ευχαριστω πολυ!!! Μετα απο πολλες αλλαγες ρομ βρηκα την υγεια μου με την καλο, δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, θα γινω ακολουθος σου απο εδω κ περα :D!!!
  7. Σε ευχαριστω, οποτε ποια θεωρεις ιδανικη ρομ στειλε μου λινκ επειδη ειμαι καινουριος στο παιχνιδι!!! Θα σου πω εγω θελω τρια πραγματα εαν ειναι δυνατο να εχει ελληνικα να βρισκει σχετικα γρηγορα τους δορυφορους κ να εχω ιντερνετ μεσω δικτυο κινητης τηλεφωνιας!!! Αυτα τα ολιγα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. Ευχαριστω για την βοηθεια!!! Ηθελα να ρωτησω ενδιαφερομαι κ για miui αλλα εχω θεμα με την sim δεν την αναγνωριζει κ δεν μ αφηνει να διαλεξω manual το δικτυο ξερει κανενας?
  9. Νεος στο παιχνιδι :D!!! Ηθελα να ρωτησω εχω περασει την 4 απο το site μια χαρα ημουν ευχαριστημενος αλλα με εχει μπριζωσει ενας φιλος να το ρουταρω το εκανα :D!!! K βρηκα μια ρομ εδω την THE_Stallion_ICS_look(2) κ διαβαζω καλα λογια μεχρι εδω ωραια, εχω κολησει με το recovery δεν μπορω να το βρω στην 4 ενω συνδεω το κινητο οταν ροζ η οθονη κ τιποτα δεν βλεπω!!! Μια βοηθεια, ευχαριστω πολυ!!!
  10. Καλημερα ειμαι νεος μελος κ θελω την βοηθεια σας!!! Αλλαξα ρομ κ περασα την (HUAWEI Ideos X5 firmware(U8800pro,Android 4.0,V100R001C00B928,General Version) κ εχω ενα θεματακι ενω ασυρματα μπαινω κανονικα κ δεν εχω θεμα , με το δικτυο της κινητης τηλεφωνιας δεν μπαινει με τιποτα! Κ εχει πλακα οποιος την εχει βαλει ξερει οτι οταν εχεις προσβαση φωτιζεται με πρασινο, κ οταν μπαινω με το ασυρματο ειμαι κομπλε κ στο ασυρματο κ στο 3g φωτιζονται κ τα δυο κ δειχνει οτι δεν εχει θεμα οταν αποσυνδεεται απο το ασυρματο χανεται κ το 3g ! Εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις ειναι κομπλε κ εχω κ Mb καπου τρωει κολημα κ δεν μπορω να καταλαβω που, ενω στην αρχη οταν αλλαξα την ρομ ψευτοδουλευε τωρα τιποτα!!! Ευχαριστω -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.
×
×
  • Create New...