oregon Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Επειδή και σε μένα κάνει τα ίδια σκέφτομαι να κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων που η αλήθεια είναι δεν έχω κάνει μετά το τελευταίο leak. Εσύ έχεις κάνει? Γιατί αν έχεις κάνει και κάνει τα ίδια η μπαταρία, να μήν μπω κάν στον κόπο. Την εργοστασιακη 2.3.6 εχω και ηταν στην ουσια η δευτερη φορτιση του κινητου. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι η πρωτη μου εβγαλε γυρω στις 36 ωρες και η δευτερη 8 ωρες. Εννοειται οτι χτες το πειραξα πολυ περισσοτερο το τηλεφωνο, αλλα το να σου βγαζει μονο ενα απογευμα, ε σου φαινεται καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmalliaris Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Και σε μένα ζεστένεται η οθόνη. το νιώθω ιδιαίτερα στο πάνω μισό της. Εμ διπύρηνος στα 1.2 Ghz είναι...και χωρίς ανεμιστηράκι. :p Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...εγώ νοιώθω τη ζέστη σε όλη την οθόνη...να μου πεις έχουμε και καύσωνα τώρα και η μπαταρία του είναι και ένα με την οθόνη αλλά καλό θα ήταν να ακούσουμε και τις εμπειρίες άλλων χρηστών για να ξέρουμε τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καλημερα φιλε! ειναι θεμα ολων των amoled οθονων απλα αναλογα με τον εκαστοτε κατασκευαστη, σε αλλες ειναι πιο εντονο και σε αλλες λιγοτερο. Ενας ειναι ο κατασκευαστης των amoled. Η samsung. Στα υπολοιπα ειναι οπως τα λες. Ειναι χαρακτηριστικο αυτων των οθονων. Φαινεται μονο σε χωρους χωρις φωτισμο και με τη φωτεινοτητα της οθονης χαμηλα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...εγώ νοιώθω τη ζέστη σε όλη την οθόνη...να μου πεις έχουμε και καύσωνα τώρα και η μπαταρία του είναι και ένα με την οθόνη αλλά καλό θα ήταν να ακούσουμε και τις εμπειρίες άλλων χρηστών για να ξέρουμε τι γίνεται... Η μονη φορά που μου ζεστάθηκε η οθόνη ήταν εχθές το πρωί που πέρασα την αναβάθμιση της ROM που είχα φλασάρει. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ασχετο απλα μου ρθε τωρα, απο τα διαφορα που διαβαζω σε φορουμς, καθως και facebook,blogs κλπ η μοτορολα εχει φαει απιστευτες καταρες τις τελευταιες μερες. Εχει γινει φοβερος στοχος απο τους διαφορους εκνευρισμενους αγοραστες που περιμενουν ICS και ICS δε βλεπουν. Τετοια μαζικη επιθεση προς εταιρια μονο στην μοτορολα και στην blizzard (diablo,warcraft Κλπ αν γνωριζει κανεις) εχω δει χαχα :p Δε ξερω κατα ποσο θα της βγει σε καλο ολο αυτο το αρνητικο κλιμα που εχει δημιουργηθει. Και πανω που ειχε αρχισει να ανακαμπτει σημαντικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ειχες κανει αυτη τη βλακεια? να σου πω την αληθεια, σκεφτηκα να σε ρωτησω, αλλα μετα λεω σιγα.... Ποιος θα εχει κανει αυτη τη διαδικασια. Εγω δεν το αντεξα πανω απο ενα μηνα. Κι ομως την εκανα και φυσικα δεν θυμομουν τιποτα...:blink:Μιαμιση μερα εψαχνα να βρω τι φταιει!!!!!! Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Για να περασεις αυτο το update θα πρεπει να εισαι ΗΔΗ στην .33 Εσυ ποια εκδοση εχεις τωρα? μη μου πεις καμια 2.3.6...:) Ειχες κανει αυτη τη βλακεια? να σου πω την αληθεια, σκεφτηκα να σε ρωτησω, αλλα μετα λεω σιγα.... Ποιος θα εχει κανει αυτη τη διαδικασια. Εγω δεν το αντεξα πανω απο ενα μηνα. Κι ομως την εκανα και φυσικα δεν θυμομουν τιποτα...:blink:Μιαμιση μερα εψαχνα να βρω τι φταιει!!!!Συγνωμη για το διπλο μηνυμα,απλα δεν χρησιμοποιησα σωστα την παραθεση:(:(:( Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια ερωτηση! αν κανω root στη συσκευη αργοτερα αν τελικα με το καλο βγει 4.0.4 ics και κανω την αναβαθμιση θα χαθει το root που εχω κανει;; δηλαδη θα πρεπει να ξανακανω root την συσκευη? Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια ερωτηση! αν κανω root στη συσκευη αργοτερα αν τελικα με το καλο βγει 4.0.4 ics και κανω την αναβαθμιση θα χαθει το root που εχω κανει;; δηλαδη θα πρεπει να ξανακανω root την συσκευη? Καλύτερα να περιμένεις λίγ ομέχρι να γίνει η αναβάθμιση πρώτα και μετά το «πειράζεις» όσο θέλεις. :) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 οκ τοτε! ελπιζω μονο να βγει καποια στιγμη!!και συγκεκριμενα ελπιζω να βγει μεσα στο μηνα οπως λενε!! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Άντε να δούμε... Θυμάμαι όταν είχε βγει το Razr που είχαν δηλώσει ότι θα έβγαινε το πρώτο τρίμηνο του έτους και ακόμα στην αναμονή μας έχουν. Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannos Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Εδώ και μερικές ώρες πέρασα στο RAZR την τελική ευρωπαική ICS και αποφάσισα να γράψω έναν οδηγό. Είναι πραγματικά παιχνιδάκι αφού και εγώ μέχρι πριν λίγες ώρες δεν ήξερα πώς να το κάνω. Ήμουν στην NonEFIGSRetail.en.EU οπότε δουλεύει σίγουρα για αυτήν την έκδοση. Τι θα χρειαστούμε 1) το RAZR μας φυσικά 2) PC, laptop με windows 3)καλώδιο σύνδεσης 4)Motorola Drivers αν δεν τους έχετε ήδη θα τους βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 5)το RSD Lite που θα το βρείτε στο παραπάνω link επίσης 6) Την ICS από εδώ http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/ θα χρειαστεί εγγραφή (2 λεπτά υπόθεση) Εφόσον τελειώσουμε με τα παραπάνω η διαδικασία έχει ως εξής: 1) Εγκαθιστούμε το RSD Lite στον υπολογιστή μας 2) Κάνουμε extract το zip αρχείο με την ICS σε κάποιον φάκελο που θα δημιουργήσουμε (πχ στην επιφάνεια εργασίας) 3)Ανοίγουμε το RSD Lite και πατόντας το πλήκτρο με τις τελίτσες θα πάμε στον φάκελο που δημιουργήσαμε με την ICS και θα επιλέξουμε το αρχείο που θα βρούμε μέσα σε αυτόν. 4)Βάζουμε την συσκευή μας σε AP Fastboot mode ( απενεργοποιούμε την συσκευή μας και μετά Vol+, Vol- και power button μέχρι να εμφανιστεί το μενού με τις επιλογές, κατεβαίνοντας προς τα κάτω με Vol- επιλέγουμε AP Fastboot με το Vol+) 5) Συνδέουμε την συσκευή μας στον υπολογιστή 6) Πατάμε Start στο RSD Lite και περιμένουμε 10-12 λεπτά περίπου Η συσκευή θα κάνει reboot και θα εμφανιστεί μήνυμα στο RSD Lite ότι η διαδικασία τελείωσε, μπορούμε πλέον να αποσυνδέσουμε την συσκευή μας και να την χαρούμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: Nα κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την διαδικασία (προσωπικά έκανα format και την sd card και στήνω το τηλέφωνο από την αρχή) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Σιγουρευτείτε ότι η συσκευή δεν είναι στα πρόθυρα να κλείσει από μπαταρία Να αναφέρω κλασικά πως δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά με την διαδικασία ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη. Είναι ο πρώτος οδηγός που κάνω για android οπότε αν κάποιος δει κάτι λάθος ας με διορθώσει. :) Να ευχαριστησω το φιλο που ασχοληθηκε να κανει εναν ομορφο και απλο οδηγο για το update.:up: Ειχα δοκιμασει ολους τους τροπους για αναβαθμιση απο sd card ή cache αλλα δεν πετυχαινε τιποτα! Το πιο απλο ηταν αυτο τελικα... Οταν εγινε η μεταβαση σε 4.0.4 χαθηκε το root... Με voodoo ota keeper δεν βρηκα πως θα μπορουσα να το επαναφερω για αυτο εψαξα αρκετα και μετα απο αρκετο μπλεξιμο εκανα τα εξης και ξανα ρουταρισα τη συσκευη μου: 1) ακολουθησα τον οδηγο απο εδω: http://www.eternityproject.eu/topic/79-toolrootrazr-eternityproject-easyrootics/ Ενω μου εδειξε πως ολοκληρωθηκε η διαδικασια με επιτυχια η συσκευη Δεν ηταν rootαρισμενη. 2)Βρηκα αυτο: http://www.mod2xtreme.com/showthread.php?13332-TOOL-ROOT-Razr-EternityProject-EasyRootICS-Win-Linux Κατω κατω λεει: NOTE: If you don't get root by other method root attempt with su and Superuser.apk already installed. Run the RootICS404_SuperUserFix.zip - it's a Root Exploit by Dan Rosemberg with su binaries and Superuser.apk updated by me. Αφου ηδη ειχα το superuser κι ολα τα σχετικα εγκατεστημενο απο πριν καταλαβα πως επρεπε να τρεξω το προγραμματακι αυτο και μετα να επαναλαβω την πρωτη διαδικασια ... Ετσι κι εγινε και ολα ειναι οπως πρεπει! Edited July 8, 2012 by jannos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Επειδή και σε μένα κάνει τα ίδια σκέφτομαι να κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών ρυθμίσεων που η αλήθεια είναι δεν έχω κάνει μετά το τελευταίο leak. Εσύ έχεις κάνει? Γιατί αν έχεις κάνει και κάνει τα ίδια η μπαταρία, να μήν μπω κάν στον κόπο. Αφού πέρασα το τελευταίο leak της έκδοσης .33, έκανα hard reset χθες γιατί ρούφαγε την μπαταρία. Μέχρι και τώρα δεν είδα κάποια βελτίωση. Το περισσότερο που έχει κρατήσει είναι 30 ώρες και είχα 15% μπαταρία και ήταν όταν είχα την 2.3.6. Γενικά κάνω σχεδόν 2 φορτίσεις την ημέρα. Δηλαδή είμαι στις 15 ως 20 ώρες αντοχής. Κάποιες αντέχει και 10 ώρες μόνο. Βέβαια το σκαλίζω πολύ, αλλά η μπαταρία, όσο ωραία κι αν ακούγονται τα 1780mAh, δεν είναι το ατού του Razr. Αναγκάστηκα να ασχοληθώ ακόμα και με τα Smart Actions για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δεν αλλάζει κάτι δραματικά. Είναι μπαταριορουφήχτρα. Δεν θα σου έλεγα να μην κάνεις hard reset. Απλά άστο και κάνε το όταν θα έχεις χρόνο. Πχ εγώ το έκανα εντός ΣΚ, γιατί καθημερινές δεν παίζει. Μου πήρε ώρες για να το ξαναστήσω, να ενώσω επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα, να περάσω τους λογαριασμούς στις εφαρμογές κλπ. Και μια γενική άποψη. Έχω το κινητό από τις 20 του Ιούνη. Αγοράστηκε 299 ευρώ από τα ΜΜ. Δεν το μετάνιωσα καθόλου που έδωσα το Nokia Lumia 800 για δαύτο. Το μόνο που μου έχει λείψει από το Lumia είναι η καλύτερη camera, το πανίσχυρο Wi-Fi του, το ταχύτατο GPS του με την δωρεάν πλοήγηση μέσω nokia drive(κλείδωνε σε 1-2secs!!! ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό), και το πιο εξελιγμένο People Hub, που το θεωρώ το μεγάλο χαρτί των WP. Eπίσης η μπαταρία του, παρότι μικρότερης χωρητικότητος(1450mAh αν θυμάμαι καλά), μου έβγαζε 2 ημέρες και πήγαινε για τρίτη!!! Παρόλα αυτά, κέρδισα δεκάδες άλλες ευκολίες, όπως το mass storage, το wifi που δεν κλείνει όταν κλειδώνεις την οθόνη(ναι στα WP κλείνει το wifi όταν κλειδώνεις την οθόνη:( και χάνεις τα notifications). Στο θέμα της κατασκευής: Η ποιότητα κατασκευής του Razr είναι τεχνολογικό θαύμα και αυτό γιατί μιλάμε για πάχος 7.1mm. Δεν μου έλειψε η υψηλή επίσης ποιότητα του Lumia 800, ίσα ίσα πιστεύω ότι αναβαθμίστηκα σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια λόγο μεγέθους, σχήματος και ύπαρξη καμπυλών, το Lumia 800 είναι ίσως το καλύτερο κινητό στην παλάμη. Η οθόνη του Razr με την qHD ανάλυση, είναι καλύτερη στο θέμα αν φαίνονται ή όχι pixel. Στο lumia φαίνονταν. Είχε όμως το Clear black display, την επίστρωση της Nokia που έδινε μοναδικό μαύρο, χωρίς κυλίδες, που εμφανίζονται κάποιες φορές στο Razr. Στα χρώματα είναι εξίσου κορυφαία και τα δύο. Ηχείο-Ακουστικό: Εδώ το Razr κάνει πάρτι συγκριτικά με το Lumia 800 καθότι σε αυτόν τον τομέα το lumia ήταν....ΦΟΛΑ...για συσκευή Nokia. Απαράδεκτη ποιότητα και ένταση ήχου κλήσεων, απαράδεκτο ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής. Εφαρμογές: Το Play Store έχει τα πάντα, το WP market place δεν τα έχει. Και εδώ τελειώνει το θέμα. Κλείνοντας θα πω πως το τέλειο δεν υπάρχει, σαν άνθρωπος είμαι μαθημένος να παραβλέπω μικρές ατέλειες και μειονεκτήματα και έτσι χαίρομαι τα προϊόντα που αγοράζω. Έτσι όπως χάρηκα 7 μήνες με Lumia 800, άλλο τόσο και περισσότερο θα χαρώ αυτήν την κινητάρα. Απορώ πως κάποιοι αναρωτιούνται αν αξίζει τα 299 ή τα 279 ευρώ!!!! Αξίζει πολύ παραπάνω παιδιά. ΥΓ: Περιμένω εναγωνίως τη στιγμή που θα αναβαθμίσω το κινητό στην Jelly Bean. Όχι από την Motorola που κοιμάται:X αλλά από τους XDA....μακάρι να γίνει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmalliaris Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) και από τότε ζεστένεται; εγώ δεν το έχω πειράξει καθόλου...το πήρα έτοιμο με το 2.3.6...εάν δεν σας ζεστενεται η όθονη τότε καλύτερα να το γυρίσω πίσω όσο έχω καιρό; Η μονη φορά που μου ζεστάθηκε η οθόνη ήταν εχθές το πρωί που πέρασα την αναβάθμιση της ROM που είχα φλασάρει. και από τότε ζεστένεται; εγώ δεν το έχω πειράξει καθόλου...το πήρα έτοιμο με το 2.3.6...εάν δεν σας ζεστενεται η όθονη τότε καλύτερα να το γυρίσω πίσω όσο έχω καιρό; Edited July 8, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Το κινητό είναι σε "παρθένα" κατάσταση, έχω βάλει τον dice player , mx player , dolphin player , vplayer και δεν μπορω να δω ταινία χωρίς σπασίματα ούτε dvdrip ούτε 720p. Τα έργα τα έχω περάσει και στην εσωτερική μνήμη αλλα και σε κάρτα μνήμης 10 class 32g Samsung οπου παίζουν άψογα σε άλλο κινητό. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο τηλ που θα έπρεπε να κάνω? Φοράει το 2.3.6 είναι μαμά όπως σας είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καλημερα παιδια χθες καθως "σκαλιζα" την συσκευη παρατηρησα και εγω στο μαυρο ειδικα φοντο (αλλα οχι το τελειως καταμαυρο) καποια μαυρα σημαδακια στην οθονη κατι γραμουλες μικρες οχι πολλες αλλα ειχε καποιες.διαβασα οτι εχουν και αλλοι αυτο το θεμα και διαβασα πως ειναι θεμα των amoled οθονων! ηθελα να ρωτησω ειναι γενικα ολων των amoled οθονων η μονο στην δικη μας συσκευη τα κανει αυτα?επισης υπαρχει τροπος να το διορθωσουμε αυτο?και αν μπορειται πειτε μου που μπορω να δω ποσο τοις % ειναι η φωτεινοτητα της οθονης μου?ειδα οτι εχει μια μπαρα που κανεις αυξομειωση της φωτεινοτητας αλλα δεν ειδα να λεει καπου για το ποσοστο %. Τις "πιτσιλιές" τις έχω και εγώ σε μαύρο φόντο. Αν δεν το είχα διαβάσει ,δεν θα το ήξερα και πιθανόν να μην το έβλεπα και ποτέ. Και σε άλλες amoled συσκευές έχουν αναφερθεί ανάλογα κρούσματα (στο s2 νομίζω το παρουσιάζει με γρι φόντο και χαμηλή φωτεινότητα). Για το ποσοστό φωτεινότητας, η λύση για μένα είναι το widgetsoid που τα σπάει.Μπορείς να βάλεις και power controls στην notifications bar(θέλει 2 πατήματα αλλά είναι πολύ βολικό). παιδιά καλώς σας βρήκα. Αγόρασα πρόσφατα το πολύ όμορφο και καλό Razr xt910 αλλά μου φαίνεται ότι έχω κάποιο πρόβλημα με τη θερμότητα της συσκευής. Με την παραμικρή λειτουργία φαίνεται ότι ζεστένεται αρκετά. Φτάνει πολλές φορές να ζεστένεται και κάπως να καίει και η ίδια η οθόνη. Έχω περάσει από διάφορα smartphones αλλά πρώτη φορά νοιώθω την οθόνη να ζεστένεται. Ίσως να είμαι υπερβολικός δεν ξέρω. καταλαβαίνω οτι η μπαταρια με την οθόνη είναι πολυ πιο κοντά από κάθε άλλο κινητό αλλά δεν το έχω ξαναζήσει αυτό...έχετε ανάλογες εμπειρίες ή να τον επιστρέψω και να πάρω άλλο; Σε όλα τα άλλα φαίνεται μιά χαρά... Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που είχα ήταν στους 41 βαθμούς με gaming δοκιμές και πολύ ζέστη(αν έβαζα θερμόμετρο θα είχα παραπάνω θερμοκρασία από το κινητό :lol:). Νομίζω είναι λογικό για καλοκαίρι σε διπύρηνο. Χτες εβγαλα το τηλεφωνο απο τη φορτιση στις 6 το απογευμα και 2 τη νυχτα μου εσβησε απο μπαταρια. Η αληθεια ειναι οτι ασχοληθηκα αρκετα μαζι του, χωρις να ειναι σε 3g λειτουργια ομως και αρχισα να αγχωνομαι.. Εφαρμογη που να καταναλωνει ετσι μπαταρια στο background δεν εβαλα, περα απο το οτι ενεργοποιησα το motocast και εκανα καποιες δοκιμες για λιγη ωρα. Τρώει αρκετή μπαταρία αλλά νομίζω πως είναι σε λογικά πλαίσια. 4.5-5 ώρες προβολή σε 2g πολύ gaming(δοκίμαζα διάφορα),video,80% φωτεινότητα, σερφάρισμα με wifi και "σκίσιμο" γενικότερα. Ίσως χωρίς το πού gaming να πήγαινε και καλύτερα. Σε αναμονή 10 ώρες χάνει ένα 2-3%. Ασχετο απλα μου ρθε τωρα, απο τα διαφορα που διαβαζω σε φορουμς, καθως και facebook,blogs κλπ η μοτορολα εχει φαει απιστευτες καταρες τις τελευταιες μερες. Εχει γινει φοβερος στοχος απο τους διαφορους εκνευρισμενους αγοραστες που περιμενουν ICS και ICS δε βλεπουν. Τετοια μαζικη επιθεση προς εταιρια μονο στην μοτορολα και στην blizzard (diablo,warcraft Κλπ αν γνωριζει κανεις) εχω δει χαχα :p Δε ξερω κατα ποσο θα της βγει σε καλο ολο αυτο το αρνητικο κλιμα που εχει δημιουργηθει. Και πανω που ειχε αρχισει να ανακαμπτει σημαντικα. Και ξεκλέιδωτο bootloader με ICS λέγανε όταν βγήκε η συσκευή.Καλά κάνουν και τους την λενε. Ποιός ακούει όμως. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpha34 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καλησπέρα, πρώτο smartphone και πρώτη επαφή με android για αυτό μπορεί οι ερωτήσεις να είναι λίγο άκυρες για τους έμπειρους. Το κινητό αγοράστηκε για να μπορώ να κάνω κάποιες παρουσιάσεις σε πελάτες ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζομαι laptop, tablet κλπ Αγόρασα και έχω μαζί μου το hdmi καλώδιο για να το συνδέω σε οθόνη κατά την παρουσίαση. 1. Η ανάλυση σε mirror mode δεν είναι αρκετή όταν συνδέω μεγάλη οθόνη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσω το webtop χωρίς έξτρα εξοπλισμό; Κάπου διάβασα ότι με την ICS αυτό θα ήταν εφικτό. 2. Αρχεία ppt είτε δεν ανοίγουν είτε αλλάζει το font παρόλο που είναι embedded μέσα στο αρχείο, είτε παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά αν πάω να κάνω μεγέθυνση σε κάποια φωτογραφία. Υπάρχει κάποιο ppt player που θα μου τα παίζει σωστά. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω editing αλλά να μπορώ να τα παίζω σωστά. Μια πρόχειρη λύση που βρήκα είναι η μετατροπή τους σε video αλλά δεν είναι τόσο λειτουργική για παρουσίαση 3. Αρχεία pdf και ειδικά αυτά με φωτογραφίες μεγάλης ανάλυσης είτε αργούν πολύ είτε δεν ανοίγουν όλα τα στοιχεία μιας σελίδας είτε ανοίγουν την φωτογραφία με χάλια ποιότητα και με banding στα χρώματα. Κάποιο pdf player δοκιμασμένο σε μεγάλα αρχεία; 4. Video. Χρειάζομαι player που να παίζει τουλάχιστον όλους τους πιο διαδεδομένους τύπους αρχείων. Επίσης σε hd video .wmv 1440x1080 δεν έχω βρει τρόπο να γεμίζει όλη την οθόνη (τόσο στο κινητό όσο και σε εξωτερική οθόνη) όπως γίνεται όταν το ίδιο video παίζει σε PC με αποτέλεσμα όλα να απεικονίζονται "ψηλόλιγνα". Θέμα player ή δεν γίνεται τίποτα; 5. το κινητό βάζει κάποιες παύλες στα νέα νούμερα που καταχωρώ στις επαφές. Υπάρχει κάπου ρύθμιση να τις διώξω; 6. Θέλω να εισάγω μαζικά στοιχεία πελατών επαφών στο PC και να τα περάσω στο τηλέφωνο. Δεν θα ήθελα τα στοιχεία αυτά να βρίσκονται server της google. Μόνος τρόπος να τα βάλω σε κάποιο Outlook και να τα συγχρονίσω μέσω της εφαρμογής που συνδέεται το PC με το κινητό ή υπάρχει και κάποιο προγραμματάκι να κάνω αυτή την δουλειά πιο εύκολα; 7. Μπορώ να έχω χάρτες google maps μέσα στην μνήμη του κινητού για να μην χρειάζεται να χρεώνομαι δεδομένα κάθε φορά που ψάχνω ένα δρόμο; Αν θέλετε δώστε κάπως αναλυτικές οδηγίες γιατί είμαι άσχετος ακόμα και στα πιο βασικά (που βρίσκω εφαρμογές, πως τις εγκαθιστώ κλπ). Ευχαριστώ κι αν δεν είναι εδώ το σωστό forum πέστε μου που να πάω τις ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madda Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Καλησπέρα είμαι νέος κάτοχος του κινητού και γενικότερα android(μόλις 2 ημερών!)μπορείτε μήπως να μου πείτε πως ορίζω σαν ήχο κλήσης δικό μου ringtone αποθηκευμένο στην μνήμη του κινητού ή στην sd από παντού έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα κατάφερα!?και αν υπάρχει manual στα ελληνικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Αφού πέρασα το τελευταίο leak της έκδοσης .33, έκανα hard reset χθες γιατί ρούφαγε την μπαταρία. Μέχρι και τώρα δεν είδα κάποια βελτίωση. Έκανα και εγω τελικά reset. Τα ίδια χάλια μέχρι στιγμής. Μάλλον πέσαμε σε κακές περιπτώσεις μπαταριών καθώς διαβάζω οτι άλλοι έχουν δει βελτίωση στο θεμα μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Καλησπέρα είμαι νέος κάτοχος του κινητού και γενικότερα android(μόλις 2 ημερών!)μπορείτε μήπως να μου πείτε πως ορίζω σαν ήχο κλήσης δικό μου ringtone αποθηκευμένο στην μνήμη του κινητού ή στην sd από παντού έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα κατάφερα!?και αν υπάρχει manual στα ελληνικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κατέβασε το ringdroid και καθαρισες. Είμαι έτοιμος να φλασαρω την koa aokp με το νέο gsm patch που με διαβεβαιώσαν ότι είναι για το leak και δε δουλεύει το 3g. Αν τα καταφέρω θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ψάχνοντας για ελληνικό manual για τον φίλο που το έψαχνε , βρήκα αυτό https://motorola-global-gr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/86035/session/L3RpbWUvMTM0MTc1NDMwNS9zaWQvMURsTmNEKms%3D. Κοντά ειναι η ICS :). Καλησπέρα είμαι νέος κάτοχος του κινητού και γενικότερα android(μόλις 2 ημερών!)μπορείτε μήπως να μου πείτε πως ορίζω σαν ήχο κλήσης δικό μου ringtone αποθηκευμένο στην μνήμη του κινητού ή στην sd από παντού έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα κατάφερα!?και αν υπάρχει manual στα ελληνικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για ringtones, κάνεις ένα φάκελο στη sd με όνομα media μέσα σάυτόν βάζεις ένα άλλο φάκελο audio και μέσα στον audio 3 φακέλους(ringtones, alarms, notifications). /sdcard/media/audio/ringtones /sdcard/media/audio/alarms /sdcard/media/audio/notifications Βάζεις τα αρχεία ήχου που θέλεις στον ανάλογο φάκελο και θα σου τα βγάλει μαζί με τα υπάρχοντα ringtones κτλ. Manual εδώ http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GR-EL/Mobile_Phones/RAZR/Documents/StaticFiles/RAZR_UG_EL_68016429008_v1.pdf Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Εδώ και μερικές ώρες πέρασα στο RAZR την τελική ευρωπαική ICS και αποφάσισα να γράψω έναν οδηγό. Είναι πραγματικά παιχνιδάκι αφού και εγώ μέχρι πριν λίγες ώρες δεν ήξερα πώς να το κάνω. Ήμουν στην NonEFIGSRetail.en.EU οπότε δουλεύει σίγουρα για αυτήν την έκδοση. Από το λίγκ, κατεβάζεις το αρχείο ζιπ, το ρίχνεις μέσα στην κάρτα μνήμης , σβήνεις το κινητό, πατάς ταυτόχρονα power but+vol up+vol down , μετά επιλέγεις recovery, πατάς ταυτόχρονο vol up+ vol down, πατάς update from external memory και επιλέγεις το αρχείο ζιπ που είχες ρίξει μέσα στην κάρτα. Απλούστατο!!! Ευχαριστω πολυ και στους 2. Αν και στην αρχη αντιμετωπισα ενα σφαλμα με κατι errors που μου εβγαζε ο 5.6 rsd, οταν κατεβασα τον 5.7 ολα εγιναν οπως επρεπε, και περασα και το τελευταιο update. Να ναι καλα η 8αρα καρτα που ειχα απο το milestone. Βαριεμαι βεβαια να το ξαναστησω το τηλεφωνο αλλα νταξ :happy: Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos35 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Καλησπέρα είμαι νέος κάτοχος του κινητού και γενικότερα android(μόλις 2 ημερών!)μπορείτε μήπως να μου πείτε πως ορίζω σαν ήχο κλήσης δικό μου ringtone αποθηκευμένο στην μνήμη του κινητού ή στην sd από παντού έχω προσπαθήσει αλλά δεν τα κατάφερα!?και αν υπάρχει manual στα ελληνικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επίσης αμα εγκαταστήσεις τον ES file manager οταν θα πατάς κανονικά απο τις ρυθμίσεις να αλλάξεις ήχο θα σε ρωτά αν θες να χρησιμοποιησεις τον ES για επιλογή αρχείου ή το πρόγραμμα του συστήματος που βλέπει μονο τα αρχεία στους παραπάνω προαναφερομενους φακέλους (ή και μιας παραλαγη τους νομίζω) Edited July 8, 2012 by marinos35 Παράθεση Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Έκανα και εγω τελικά reset. Τα ίδια χάλια μέχρι στιγμής. Μάλλον πέσαμε σε κακές περιπτώσεις μπαταριών καθώς διαβάζω οτι άλλοι έχουν δει βελτίωση στο θεμα μπαταρία. Εγώ πάλι, διάβαζα στο xda-debelopers.com σχόλια χρηστών που ΑΦΡΙΖΟΥΝ για τη σαφώς επιδεινωμένη απόδοση της μπαταρίας με ICS, καθώς και για random restarts. Σχολιάζουν δε -οι ίδιοι- ότι η Motorola έπεσε θύμα της ίδιας της εξαγγελίας της για κυκλοφορία της ICS του RAZR εντός του Q2: έχοντας ήδη αργήσει και μη θέλοντας να φανεί ασυνεπής, κυκλοφόρησε μία εν γνώσει της "άγουρη" ROM (μιλάω για την αμερικάνικη). Προσθέτουν δε ότι γι' αυτό το λόγο έχει καθυστερήσει το roll-out στην Ευρώπη: προσπαθούν πρώτα να διορθώσουν τα "ημαρτημένα" :) Μετά ταύτα, εγώ θα παραμείνω προς το παρόν στην 2.3.6: το τηλέφωνο δεν έχει προβλήματα, έστω και αν δεν "τρελάθηκα" με τη διάρκεια της μπαταρίας. Σχεδόν 4 χρόνια τώρα έχω ξεσκίσει καμμία ντουζίνα κινητά με φλασαρίσματα, μονταρίσματα και... μπρικαρίσματα. Ένας μήνας αποτοξίνωση καλό θα μου κάνει! Edited July 8, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp806 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 (edited) Παιδια μια βοηθεια, στην Ελληνικη σελιδα υποστηριξης της Μotorola, εχει βγει η αναβαθμιση για το ΧΤ910 RAZR, σε Android 4.0.4 (ICS), για σχεδον ολη την Ευρωπη. Αλλα εγω δεν εχω λαβει ακομη μηνυμα για update. Και οταν κανω manual search μεσω wi-fi, προσπαθει αλλα δεν βγαζει κανενα μηνυμα θετικο ή αρνητικο (σβηνει ο οθονη μετα απο λιγο). Το τηλεφωνο το ειχα παρει απο το VnP.gr και ειναι η γερμανικη branded εκδοση της Vodafone DE (με την εφαρμογη της κωλο-Bild). :mad: Εχει System version: 651.167.19.XT910.Vodafone.en.EU, αλλα στην σελιδα της Motorola λεει χαρακτηριστικα οτι η αναβαθμιση κανει για ολους, χωρις να προσδιοριζει carrier/branded τηλεφωνα η οχι. "Η συγκεκριμένη ενημέρωση λογισμικού αφορά τους χρήστες του MOTOROLA RAZR™ οι οποίοι χρησιμοποιούν τις εκδόσεις λογισμικού 6.5.1.73-SPU11 και 6.5.1.167-SPU15. [Μαλλον σε αυτο το range δεν ειμαι και εγω?] Αυτό το νέο πακέτο λογισμικού αναβαθμίζει τα τηλέφωνα MOTOROLA RAZR στην έκδοση λογισμικού 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2, ενώ επίσης προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες και διάφορες βελτιώσεις στην απόδοση της συσκευής. Επίσης, η συγκεκριμένη έκδοση, θα αναβαθμίσει τη συσκευή σας από το Gingerbread 2.3.6 στο Ice Cream Sandwich 4.0.4. Ποιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την έκδοση; Οι χρήστες MOTOROLA RAZR ή MOTOROLA RAZR MAXX στις εξής χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία και Φινλανδία." Παρολα αυτα δεν μπορω να κανω update ΙCS. Συνδεοντας με καλωδιο το τηλεφωνo στο PC και τρεχοντας το Manual device software update απο το Motocast (Motorola device manager) μου βγαζει μηνυμα οτι εχει βγει νεα εκδοση για το τηλεφωνο μου που ειναι αυτη: 651.167.21.XT910.Vodafone.en.EU Διαβαζωντας τα release notes, βλεπω οτι ειναι αναβαθμιση απο 2.3.5 σε 2.3.6 :confused: Οποτε παιδια δωστε καμια βοηθεια, τι κανω? Περιμενω μεχρι να παρει και η Vodafone Γερμανιας το επισημο αυτο update? (καλα κρασια... :wacko: ) ΥΓ1. Στα επισημα support forums της Vodafone DE, υπαρχει θεμα για το Motorola RAZR, αλλα δεν ξερω Γερμανικα (δεν βοηθαει και πολυ το Google translate) οποτε δεν ξερω τι λενε αν και απο προχειρο search δεν ειδα καπου μεσα αναφορα για ICS/Android 4.0 Edited July 8, 2012 by tp806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts