Jump to content

SpArchon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    219
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SpArchon

  1. Καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου ανεβάσει κάπου το gps.conf είτε από stock ή από stock based όπως το g3 port. Το θέλω γιατί έχω ένα ls980 και είχε θέμα με το gps δε λοκαρε με τιποτα. Το ψιλοέφτιαξα με πολύ πειραματισμό στο gps.conf αλλά και πάλι θέλει το 5 λεπτό του για cold fix. Οπότε θέλω το συγκεκριμένο αρχείο από το ελληνικό/ευρωπαικό g2 ώστε να συτγκρίνω ρυθμίσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Α το αρχείο θα το βρείτε στο root/system/etc με οποιοδήποτε root browser.
  2. Αφού θα ρουταρεις και θέλεις ποσοστό μπαταρίας ψάξε λίγο για το Xposed framework στο xda. Μπορείς να κάνεις φοβερά customizations χωρίς να έχεις custom rom και είναι και αρκετά ασφαλές ως προς το brick αρισμα.
  3. Dirty flash πάντα, κάποιες φορές κάνω και wipe system και μετά απλά πρέπει να περασω ξανά τα gapps. Πριν από κάνα 20 ήμερο δεν bootαρε μετά από Dirty flash και χρειάστηκε wipe data, ας είναι καλά το tibu.
  4. https://db.tt/1BGj2E2H Στο ανέβασα σε Dropbox για δοκίμασε το και πες. Επίσης δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις του play store και στο φιλτράρισμα περιεχομένου να τσεκάρεις όλες τις εφαρμογες. Ίσως φταίει αυτο. Παιδιά εγώ εδώ και καιρό έχω την pac 4.3 (paranoid - aokp - cm) και δουλεύουν όλα πολύ σταθερα. Ούτε επανεκκινισεις ούτε τιποτα, μόνο το κλασικό με τον ήχο που χάνεται κάθε 2-3 μέρες και θελει επανεκκίνηση για να επανέλθει και φυσικά όλα τα άλλα bugs που έχουν εδώ και μήνες όλες οι custom roms για το κινητό μας (hdmi 1080p recording κτλ). Έχει σχεδόν κάθε μέρα καινούρια nightly builds και θα τις βρείτε στο pacman basketbuilds downloads στο φάκελο umts-spyder που είναι το xt910 και όχι στο σκέτο spyder.
  5. Υπάρχει στο xda gsm patch που φλασαρεται πάνω από οποιαδήποτε cdma rom είτε custom είτε stock (για το stock δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ, αλλά αν θυμάμαι σωστά, υπάρχει). Φλασαρεται κανονικά χωρίς να χρειάζονται wipes από custom recovery. Απτην άλλη δεν υπάρχει λόγος κάποιος να βάλει πια cdma rom, αφού πλέον οι επιλογές είτε για στοκ 4.1.2 είτε για custom βασισμένες στην στοκ, ή για custom 4.3, για gsm είναι πολλές. Ακόμη και αν δε δουλεύουν τα λινκς του οδηγού, με ένα υποτυπώδες googlαρισμα θα βρεθούν όλα.
  6. Εγώ έχω την pac 4.3 Πολύ καλή δουλεύουν τα πάντα όπως και στην αντίστοιχη 4.2.2. http://pacman.basketbuild.com/index.php?dir=main/umts_spyder/nightly/ Μην ξεχάσετε τα gapps της 4.3
  7. Αρχικα δοκιμαστε με handsfree η bluetooth να δειτε αν ειναι θεμα μικροφωνου. Αν δεν εχετε τπτ απο τα δυο, δοκιμαστε καποια εφαρμογη που να κανει χρηση αυτου, τυπου google voice,recorder κτλ. Αν ειναι stock rom αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει καποιες ρυθμισεις για την ποιοτητα της φωνης, το οποιο περναει καποια φιλτρα, δοκιμαστε να παιξετε λιγο με αυτες μηπως ξεμπλοκαρει. Καποιος που εχει στοκ ρομ ας βοηθησει που ειναι αυτες οι ρυθμισεις.
  8. Αν εννοείς επίσημη 4.2.2, δεν υπάρχει. Custom roms 4.2.2 υπάρχουν πολλές επιλογές, ψάξε στο xda.
  9. Προφανώς μετά από τόσες μέρες θα έχεις βρει πώς, αν όχι, απλά κατέβασε από το Play store το boot menu manager και αφού το ανοίξεις κάνε install τη recovery και είσαι κομπλέ. Μετά το κόκκινο σήμα της μοτορολα θα έχει μια καινούργια οθόνη όπου όταν κάνεις ένα touch σου δίνει διάφορες επιλογές και κάτω αριστερά είναι η recovery την οποία επιλέγεις με διπλό touch.
  10. Πήγαινε στις ρυθμίσεις λογαριασμοί, μπες στο Google account σου πάτα πάνω στο μέιλ σου και εκεί που σου βγάζει τις επιλογές συγχρονισμού πάτα το μενού και διαγραφή λογαριασμού. Μετά ξανά στησε το λογαριασμό σου από την αρχή και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου. Εννοείται δε θα χάσεις κάτι κάνοντας την παραπάνω διαγραφή.
  11. Μπορεις να κατεβάσεις και το ringdroid. Εμένα με έχει βολέψει πολύ, γιατί εκτός του ότι κάνει αυτό που ακριβώς θέλεις εσύ (δλδ έχει επιλογή για set as ringtone κτλ) έιναι και editor και μπορείς να βάλεις όποιο σημείο θέλεις ενός τραγουδιού.
  12. Λογικά για να έχεις πάρει ota και αφού το έχεις αγοράσει από amazon.de θα έχεις ήδη την επίσημη JB σωστά? Οπότε πρέπει να φλασάρεις την επίσημη jb με rsd lite. Είναι η eu retail? ή κάποια άλλη γερμανική? Θα πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου και την τελευταία έκδοση του rsd lite. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231289 εδώ είναι όλα τα stock firmware που μπορείς να βάλεις με rsd. Μπορεί και να μην είναι καμμένο το ηχείο και να είναι απλά το παραπάνω πρόβλημα που σου είπα με την υποδοχή των ακουστικών. Δηλαδή όταν βγάζεις τα ακουστικά είναι σαν να μη τα έβγαλες ποτέ. στις κλήσεις έχεις ήχο? Ακούς δλδ αυτόν που καλέις ή σε καλέι? Αν ναι τότε είναι το εξωτερικό ηχείο.
  13. Το αν χάνεις την εγγύηση από τη στιγμή που το έχεις "πειράξει" είναι καθαρά δικό τους θέμα, κατά πόσο θα βρουν ότι το έχεις πειράξει και αν ακόμη το βρουν τις περισσότερες φορές όταν προκειται για hardware πρόβλημα το διορθώνουν χωρίς πολλά πολλά. Εννοείται ότι θα τους το πας με εργοστασιακή ρομ. Με ακουστικά ή με bluetooth υποθέτω έχεις ήχο? Πριν το πας για σερβις κράτα ενα backup όλων των αρχείων που χρειάζεσαι και κάνε ένα wipe στα πάντα. Κάνε format και στην εσωτερική μνήμη. Η liquid που έβαλες (σρυ δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου - είμαι φανατικός της aokp) είναι με custom kernel? Αν ναι τότε μάλλον είναι όντως χαλασμένο το ηχείο. Αν όμως δεν πειραξες κερνελ και απλά έκανες wipe data and cache και έβαλες την liquid τότε ίσως έχεις ελπίδες ακόμη. Για να μη μπλέκεις με αλλες δοκιμές, κατέβασε το stock kernel που ήδη έχεις από το xda και ξαναφλάσαρέ το από bmm. Κάτι τελευταίο και πιο απλό. Γενικά τα motorola είχαν πάντα ένα θεματάκι με το βύσμα (υποδοχή) των ακουστικών (earpiece problem), υποτίθεται ότι στο razr δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, παρόλαυτά κατά καιρόυς έχει πάρει το μάτι μου πολλούς με τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να βάλεις τα ακουστικά και παίξε λίγο με το βύσμα τους χωρίς να το κουμπώσεις τελείως να δεις μήπως έτσι στρώσει (το είχα κάνει παλαιότερα σε ένα defy και είχε φτιάξει).
  14. Έχω καιρό να παρακολουθήσω τι παίζει με τις στοκ ρομς.Εάν όμως υπάρχει έτοιμο zip Αρχείο της ευρωπαϊκής jb που να μπορεί να περαστεί από custom recovery (bmm) και ξεχωριστά να φλασαριστει το κερνελ υπάρχει τρόπος επιστροφής στην ics. Με τον παραπάνω τρόπο είχα βάλει το αμερικανικό jb leak και μετά απλά έκανα restore από bmm το ics kernel και φλασαρα με rsd lite την ελληνική ics. Μην πάρω όμως κάποιον στο λαιμό μου. ψαξτε το.
  15. Δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να δοκιμάσω το webtop. Δοκίμασε όμως αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelper λογικά πρέπει να δουλεύει. Μπορείς είτε να το αγοράσεις και εάν δε δουλέψει να κάνεις refund εντός 15 λεπτών από την αγορά, αλλιώς ψάξε το σπασμένο να το δοκιμάσεις.
  16. Με τη στοκ recovery της Motorola δεν μπορείς να φλασαρεις καμιά custom rom. Βάλε το boot menu manager. Ψαξτο στο Google play και άνοιξε το και εγκατέστησε τη recovery. Είναι βασισμένη σε cwm και για μένα είναι πολύ μπροστά από το safestrap. Φυσικά με αυτή δεν χρειάζεται dual boot. Φλασαρεις κανονικά πάνω στη στοκ ρομ. Όλες οι roms στο xda είναι συμβατές και ας λένε safestrap.
  17. Κατεβασε από το play Store το boot menu manger project lens. Είναι ειδικά για το Razr και με αυτό θα εγκαταστησεις custom recovery βασισμένη σε cwm. Θα έχεις πρόσβαση σε αυτή κάθε φορά που κάνεις restart με ένα απλό touch μετά το Motorola dual core. Τώρα από roms θέλει αρκετό διάβασμα ειδικά αν θέλεις dual boot. Μπορείς να βάλεις 4.2.2 cm10.1 η aokp η liquidsmooth που είναι όλα με custom kernel και απλά τα φλασαρεις μαζί με τα gapps για 4.2.2. Αυτά έχουν και τα περισσότερα updates σχεδόν καθημερινά. Μη ξεχάσεις να ενεργοποιησεις το kexec Mode αλλιώς δε θα bootαρουν. Τώρα αν θέλεις κάποια άλλη rom βασισμένη στο επίσημο 4.1.2 θέλει πιο πολύ δουλειά. Όπως και να έχει θέλει διάβασμα στο xda για να καταλάβεις τι παίζει. Εκεί έχει πολύ καλούς οδηγούς. Φυσικά ρώτα ότι θέλεις και εδώ.
  18. Εγώ τη χρησιμοποιώ καιρό τώρα σε αρκετές συσκευές χωρίς πρόβλημα. Μπορείς να στείλεις ένα email στον πρόγραμματιστη της και ζήτα refund.
  19. [ATTACH]31187[/ATTACH] Όχι ότι έχω παίξει και πολύ με τις ρυθμίσεις αλλά έτσι είναι μια χαρά
  20. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de Υπάρχει και τρόπος να το κάνεις manually αλλά θα είναι μόνιμο. Εγώ καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά στο multitasking. Τεράστια διαφορά έχει σε κινητά με 512 μνήμη που το έχω δοκιμάσει. Μπορείς να φτιάξεις Swap μέχρι 4gb. Σε linux συνήθως βάζεις ίση με τη hardware ram που έχεις. Μπορείς να το κάνεις και στην εσωτερική μνήμη αλλά δε στο προτείνω γιατί έχω διαβάσει ότι υπάρχει μια πιθανότητα από τα πολλά writes να γίνει ζημιά στην κάρτα. Φυσικά αν η sd είναι class 10 θα έχεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Επειδή είναι και ακριβή εφαρμογή και δεν έχει trial, υπάρχει και αλλού αν ψάξεις εάν θες απλά να τη δοκιμάσεις.
  21. Μπορείς να τη βάλεις είτε είσαι σε 4.1.2 η σε 4.0.4 γιατί δεν έχει πια σημασία το kernel αφού η cm10.1 4.2.2 έχει kexec δηλαδή φορτώνει custom kernel αφού πρώτα φορτώσει το stock. Δες και την aokp. Δουλεύουν όλα πολύ ικανοποιητικα αλλά η μπαταρία δεν διαρκεί όσο στην στοκ ρομ, πράγμα που θα διορθωθεί σύντομα όπως λένε. Μιλάω για την cm10.1 4.2.2. Τώρα η ελεύθερη μνήμη εξαρτάται από τις εφαρμογές σου. Εγώ με περίπου 100 εφαρμογές και nova prime με 5 οθόνες και από περίπου 6 με 9 widget σε κάθε οθόνη bootαρω με 250mb ελεύθερα. Έχω βάλει και Swap partition που μου δίνει όση εικονική ram θέλω.
  22. Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Επίσης να ξέρεις ότι δεν λειτουργεί το φλας στην κάμερα. Μια προσωρινή λύση είναι η χρήση της εφαρμογής Camera zoom fx με το φλας μονίμως ανοιχτό. Η cm είναι πλέον επίσημη με καθημερινά nightlies και custom kernel. Σε λίγο καιρό θα είναι ότι καλύτερο θα υπάρχει. Επίσης με το ίδιο kernel τρέχει η aokp
  23. Δεν νομίζω πως έκανες κάτι λάθος. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα η 3.4 έκδοση του bmm με το restore. Έκανες φουλ backup η selective? Δηλαδή σου βγάζει κάποιο σφάλμα κατά τη διάρκεια του restore? Δες λίγο το titanium backup, θα σου λύσει τα χέρια αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με φλασαρισματα.
  24. Μιλάμε πάντα για την ίδια recovery? Πχ δεν μπορείς να κάνεις restore στο boot menu manager (cwm based) ένα backup που το έχεις κάνει με safestrap (twrp based). Δώσε λεπτομέρειες τι σύστημα έχεις τώρα και τι σύστημα προσπάθεις να κάνεις restore.
×
×
  • Create New...