Jump to content

madda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by madda

  1. Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας, χρησιμοποιώ Huawei P20 pro και θα ήθελα να αλλάξω συσκευή σε μια εκ των παραπάνω (δεκτές και άλλες προτάσεις),και στις 2 περιπτώσεις συζητάμε για 8GB RAM και 256GB Μπορείτε να μου πείτε γνώμες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Η κοπέλα που θα το χρησιμοποιήσει κάνει πολύ basic χρήση. Την ενδιαφερθεί κυρίως η κάμερα, ποιότητα κλήσης και μπαταρία.
  3. Καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ σε ποια από τα δύο κινητά να κινηθούμε? Xiaomi note 9s vs Xiaomi note 8pro
  4. Απο skroutz το πήρε στα 225€ δυστυχώς δεν γνωρίζω παραπάνω να σου πω!
  5. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια! Κατέληξε στο xiaomi Redmi Note 8pro!
  6. Μια φίλη θέλει να αγοράσει καινούργιο κινητό max στα 220€ με κριτήρια την κάμερα, αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία. Είμαστε ανάμεσα σε Huawei P30 lite (210€), Xiaomi Redmi Note 8 Pro (218€) & Xiaomi Μi 9 lite (225€)! Γνώμες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:blink:
  7. Κατανοώ πως θα διαφωνήσει πολύς κόσμος μαζι μου! Αλλά δεν μου αρέσουν οι συσκευές τις Apple!
  8. Είναι λίγο άσχημο θαρρώ αλλά θα το δω κι από κοντά! Εβλεπα το Samsung Galaxy A70 δεν τρελάθηκα αλλά συμπαθητικό!
  9. Και τώρα μετά από τα κουλά του Τραμπ τι κάνουμε? :cry:
  10. Eίμαι μεταξύ Huawei P20pro, Huawei P30lite, Samsung Galaxy A9. Huawei P20pro ο απόλυτος έρωτας ελαφρά τσιμπημένο για μένα χωρίς flash η μπροστινή κάμερα. Huawei P30lite 4GB RAM Samsung Galaxy A9 έχω διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια και έπεσε πολύ γρήγορα η τιμή για τα δεδομένα της samsung. Υπάρχει κάποιος με γνώμη που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα 2 που κυκλοφορούν προς το παρόν;:confused:
  11. madda

    Honor 8

    Καλημέρα!Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό ξέρει κανείς τι παίζει με την χρυσή απόχρωσή;Γτ ενώ την βρίσκω στο εξωτερικό (ότι υπήρχε ούτε εκεί υπάρχει διαθέσιμη πια) δεν έχει έρθει Ελλάδα;Κι αν έχουμε καμιά πληροφορία επ αυτού;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:p
  12. madda

    Jiayu S3

    Καλημέρα!!! Σας ευχαριστώ όλους έγινε η αναβάθμιση κ σταμάτησε τις τρέλες!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!
  13. madda

    Jiayu S3

    Καλή Χρονιά σε όλους!!Διευκρινίζω πως είμαι παντελώς άσχετη αλλά επειδή τα έχει παίξει το κινητό είναι απαραίτητο να κάνω αναβάθμιση.Έχω κάνει όλα τα βήματα που παρέθεσε το sokolataki(να ναι καλά το παιδί) μέχρι το σημείο που πρέπει να κατεβάσω την rom.Έκανα λογαριασμό έκανα log in αλλά τίποτα,μου εμφανίζει την rom πατάω post rom και με πετάει σε μια σελίδα που μάλλον εννοεί να ανεβάσω εγώ rom. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ???
  14. madda

    Jiayu S3

    Καλησπέρα!Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά κατεβάζει απο μόνο του εφαρμογές!!!!!!!!!!!!:mad: Έχω απεγκαταστήσει οτι κατέβασα τελευταία,επανεκκινήσεις,βγάλσιμο μπαταρίας κ.τ.λ.Χωρίς αποτέλεσμα!Καταλήγω πως θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών για να τελειώνουμε.Αλλά επειδή είμαι παντελώς άσχετη πείτε μου θα μου βγάλει κινέζικα και θα κλαίω ή θα είναι όλα κανονικά σαν ένα unrooted? Βοήθεια παρακαλώ στον άσχετο!!!!:p
  15. madda

    Jiayu S3

    Καλημέρα σε όλους, Εχθές το βράδυ ανακάλυψα οτι έχει φουσκώσει η οθόνη του κινητού απο το πλάι.Σαφώς και έχει φουσκώσει η μπαταρία η οποία ούτως ή άλλως έβγαζε προβλήματα το τελευταίο καιρό. Τι επιλογές έχω?Γτ έχω δώσει όλα τα προηγούμενα κινητά, πιθανότατα δύσκολα να περιμένω να έρθει απο Κίνα 2η μπαταρία της μαμάς.Υπάρχει κάποια μπαταρία που μπορώ να χρησιμοποιήσω απο Ελλάδα χωρίς πρόβλημα?(μην μας σκάσει και στα χέρια) Help Help Please!
  16. madda

    Jiayu S3

    Καλησπέρα παιδιά, έχει βγει κανείς στο εξωτερικό με το κινητό και να μην λειτουργεί? Συνέβη σε γνωστό μου και συγκεντρώνω πληροφορίες. Η κάρτα sim λειτουργεί κανονικά σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή αλλά όποια κάρτα και εαν βάλει στο κινητό του δεν παίζει δεν έχει σήμα.
  17. madda

    Jiayu S3

    Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά μάλλον είχε κολλήσει για λίγο(μετά από 4.5 συνεχόμενες ώρες χρήσης λογικό δεν έσβησε η οθόνη δευτερόλεπτο) έπαιξε κανονικά με τον Es3 δοκίμασα και τα δικά σας και λειτουργησαν οπότε μάλλον ήθελε να το αφήσω στην ησυχία του για λίγο!!!
  18. madda

    Jiayu S3

    Ξέρω οτι η ερώτηση είναι χαζή αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Πως βάζω δικό μου τραγούδι για ήχο κλήσης? Προσπαθήσα με αυτά που είναι στην sd δεν έπαιξε, έκανα μεταφορά στο τηλέφωνο δεν έπαιξε, κατέβασα το es file με αυτό το έκανε στο παλιό μου αλλά τίποτα!.????????
  19. madda

    Jiayu S3

    27/03 το παρήγγειλα!Κ εμένα άργησε αλλά ήταν κ το Πάσχα! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι ακούγεται και χωρίς το κινητό και με το κινητό...οπότε πάει για αλλαγή και παράπονο αφού βέβαια επιβεβαιώσω εαν φταίει ο ευρωπαϊκός μετασχηματιστής!
  20. madda

    Jiayu S3

    Kαλησπέρα παιδιά σήμερα το έλαβα και εγώ και ενώ όλα πήγαιναν καλά, το έλιωσα για να καταναλώσω την μπαταρία, πήγα να το φορτίσω και ο φορτιστής κάνει έναν ήχο. Έναν συριγμό που δεν σταματάει προφανώς και δεν το έχω βάλει να φορτίσει έτσι αλλά τι κάνω???Έχει τύχει σε κάποιον άλλο?
  21. Σε ευχαριστώ πολύ!Καλά υπομονή δεν έχω αλλά και άλλη επιλογή δεν έχω οπότε... Εν τω μεταξύ NL είχα ζητήσει αλλά με SG μου το έστειλαν!Θέλω να ελπίζω βέβαια σε αυτό αλλιώς πέραν της καθυστέρησης θα έχουμε κι άλλα καθώς φαίνεται!!
  22. Δίκιο έχεις συγνώμη και ευχαριστώ για την απάντηση!Το έκανα αλλά μου εμφανίζει μόνο την ένδειξη αντικείμενα σε συσκευασία!Να ανησυχήσω;
  23. Κι εγώ απο vickmall παρήγγειλα και με sg έρχεται αλλά αυτά που έχεις γράψει που στα δείχνει? Γτ με το tracking number στο 17track μου εμφανίζει απλά dispatched to onerseas απο 30/03 και 28/03 received from customer. Aν έχεις την καλοσύνη ενημέρωσε με. Είμαι κ απο Θεσσαλονίκη κ τους βλέπω κ τους δασμούς να μου έρχονται! H ερώτηση πήγαινε στον StevenGEr8 που ενημερώθηκε απο ΕΛΤΑ αλλά κόλλησε το pc.....
×
×
  • Create New...