Jump to content

madda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About madda

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 6

madda's Achievements

  1. Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας, χρησιμοποιώ Huawei P20 pro και θα ήθελα να αλλάξω συσκευή σε μια εκ των παραπάνω (δεκτές και άλλες προτάσεις),και στις 2 περιπτώσεις συζητάμε για 8GB RAM και 256GB Μπορείτε να μου πείτε γνώμες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Η κοπέλα που θα το χρησιμοποιήσει κάνει πολύ basic χρήση. Την ενδιαφερθεί κυρίως η κάμερα, ποιότητα κλήσης και μπαταρία.
  3. Καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ σε ποια από τα δύο κινητά να κινηθούμε? Xiaomi note 9s vs Xiaomi note 8pro
  4. Απο skroutz το πήρε στα 225€ δυστυχώς δεν γνωρίζω παραπάνω να σου πω!
  5. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια! Κατέληξε στο xiaomi Redmi Note 8pro!
  6. Μια φίλη θέλει να αγοράσει καινούργιο κινητό max στα 220€ με κριτήρια την κάμερα, αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία. Είμαστε ανάμεσα σε Huawei P30 lite (210€), Xiaomi Redmi Note 8 Pro (218€) & Xiaomi Μi 9 lite (225€)! Γνώμες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:blink:
  7. Κατανοώ πως θα διαφωνήσει πολύς κόσμος μαζι μου! Αλλά δεν μου αρέσουν οι συσκευές τις Apple!
  8. Είναι λίγο άσχημο θαρρώ αλλά θα το δω κι από κοντά! Εβλεπα το Samsung Galaxy A70 δεν τρελάθηκα αλλά συμπαθητικό!
  9. Και τώρα μετά από τα κουλά του Τραμπ τι κάνουμε? :cry:
  10. Eίμαι μεταξύ Huawei P20pro, Huawei P30lite, Samsung Galaxy A9. Huawei P20pro ο απόλυτος έρωτας ελαφρά τσιμπημένο για μένα χωρίς flash η μπροστινή κάμερα. Huawei P30lite 4GB RAM Samsung Galaxy A9 έχω διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια και έπεσε πολύ γρήγορα η τιμή για τα δεδομένα της samsung. Υπάρχει κάποιος με γνώμη που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα 2 που κυκλοφορούν προς το παρόν;:confused:
  11. madda

    Honor 8

    Καλημέρα!Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό ξέρει κανείς τι παίζει με την χρυσή απόχρωσή;Γτ ενώ την βρίσκω στο εξωτερικό (ότι υπήρχε ούτε εκεί υπάρχει διαθέσιμη πια) δεν έχει έρθει Ελλάδα;Κι αν έχουμε καμιά πληροφορία επ αυτού;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:p
  12. madda

    Jiayu S3

    Καλημέρα!!! Σας ευχαριστώ όλους έγινε η αναβάθμιση κ σταμάτησε τις τρέλες!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!
  13. madda

    Jiayu S3

    Καλή Χρονιά σε όλους!!Διευκρινίζω πως είμαι παντελώς άσχετη αλλά επειδή τα έχει παίξει το κινητό είναι απαραίτητο να κάνω αναβάθμιση.Έχω κάνει όλα τα βήματα που παρέθεσε το sokolataki(να ναι καλά το παιδί) μέχρι το σημείο που πρέπει να κατεβάσω την rom.Έκανα λογαριασμό έκανα log in αλλά τίποτα,μου εμφανίζει την rom πατάω post rom και με πετάει σε μια σελίδα που μάλλον εννοεί να ανεβάσω εγώ rom. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ???
×
×
  • Create New...