pagapontis Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 δοκίμασες να βγάλεις-βάλεις την sim? πολλές φορές κολλάει...έπειτα,αν δεν... πάρα hold+home μέχρι να βγάλει το μήλο... αν δεν ανοίξει κ έτσι δοκίμασε την ύστατη λύση..το... ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ, restore Παιδιά δοκίμασα και τις 4 λύσεις !!! Τπτ δεν δούλεψε , τώρα δοκιμάζω και redsnow αντε να δούμε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 κάτι μου λέει,οτι μάλλον δε θα το γλιτώσεις το restore Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagapontis Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 virginia , δεν με πειράζει να γίνει restore , αλλα πώς @!$%#^%$ το κάνουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Με το itunes ανοιχτό,κλείσε το (power+home) και αποσύνδεσε το από το pc.Μετά κρατάς το home πατημένο και το συνδέεις στο pc ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ το home.Αν το κάνεις σωστά το iphone θα ανοίξει σε restore mode και το itunes θα σου προτείνει να το κανεις restore... ΕΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ firmware παλαιότερο του 3.1 και πάτα shift+restore σε αυτό.... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 καλημερα σας, υπαρχει τροπος τα βιντεο που περναμε στο iphone , να μην ειναι ολα χυμα με αλφαβητικη σειρα, αλλα να ειναι χωρισμενα σε κατηγοριες? πχ φακελος με videoclips, φακελος με video οικογενειας, φακελος με αστεια video κλπ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Καλημέρα! Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Eγω φτιαχνω playlists στο itunes με το ονομα που θελω πχ videoclip,movies....και μεταφερω εκει τα βιντεακια που θελω οποτε τα εχω ετσι ταξινομημενα στα playlist του iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Ηρθε η ωρα να κανω και εγω ενα θεμα...μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο που βλεπει στις εικονες που ακολουθουν?? Την ιδια εικονα εχω σε ολα τα θεματα, music, videos etc...δεν μου εμφανιζεται τιποτα...να πω οτι την εφαρμογη την ειχα "κρυμμενη" με το sbsettings γιατι δεν την χρησιμοποιω...σημερα που το ανοιξα ειδα αυτη την εικονα και ψιλοφρικαρα...δεν μου δειχνει κανενα τραγουδι, βιντεο κτλ. και δεν μπορω να κανω ουτε preview...βλεπω οτι βλεπετε στην εικονα...προσπαθησα να κανω repair permissions και τιποτα...:worry: (εννοειτε οτι το account το εκρυψα εγω για ευνοητους λογους...) Περιμενω σχολια...:worry: http://img689.imageshack.us/img689/7263/img000009.png http://img442.imageshack.us/img442/3059/img000010.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Μια από τα ίδια. Ακριβώς όπως τα δείχνεις... Άρα, δεν φταίνε οι συσκευές μας. Κάτι άλλο θα παίζει... Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Εμένα μου εμφανίζει κανονικά τα αποτελέσματα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 pazo σε 3g με 3.1.2 εισαι??σε ενα αλλο 3g με 3.1.2 δεν εχω αυτο το προβλημα...εχω φαει τον κοσμο και δεν βρισκω τιποτα...οχι οτι καιγομαι και τοσο γιατι δεν το χρησιμοποιω...ηθελα απλα να δοκιμασω το κολπο για να εχουμε ringtones απο το store free...αν ξερει παντως καποιος κατι ας σφυριξει, αν και λογικα νομιζω οτι μονο με restore λυνεται αυτο το προβλημα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Είμαι με 3Gs 16GB, 3.1.2 jailbroken με blackra1n. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Παιδιά όλοι όσοι έχετε το πρόβλημα είστε με jailbreak μέσω BlackRa1n? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 οχι εγω ειμαι jail με pwnage σε mac... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 εγώ είμαι με JB μέσω blackrain χωρίς πρόβλημα όμως σε 3gs 16αρι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Μάλιστα, άρα δεν έχει να κάνει με την μέθοδο jailbreaking. Δυστυχώς δεν έχω κάποια λύση να προτείνω. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 και εγω απ'οτι βλεπω μαλλον το restore δεν το γλυτωνω...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Το έκανα το restore, αυτή τη φορά με PwnageTool και custom ipsw που δημιούργησα για τη δικιά μου συσκευή, στο hackint0sh που έχω στήσει ( :D ). Όχι δηλαδή πως δε θα δούλευε το blackra1n, αλλά είπα να δοκιμάσω κι αυτό το τρόπο, για την εμπειρία... Τώρα το iTunes δουλεύει μια χαρά. Είμαι όμως περίεργος να μάθω, τί δημιούργησε το πρόβλημα. Συγχρονίζω αυτή τη στιγμή τις εφαρμογές από AppStore και θα δοκιμάσω αν συνεχίζει να δουλεύει κανονικά, ή αν κάποια απ' αυτές δημιουργεί κάποιο conflict. Μετά, προχωρώ σε εγκατάσταση εφαρμογών από cydia και αν βρω κάτι, θα ενημερώσω. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 εγω δοκιμασα να κλεισω ολα τα mobile substrate addons απο sbsettings (ειναι και πολλα...35) αλλα το προβλημα παραμενει...το κακο ειναι οτι τοσο καιρο το itunes το ειχα "κρυψει" με αποτελεσμα να μην εχω ιδεα ποια εγκατασταση εφαρμογης απο cydia η appstore μπορει να φταιει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Κι εγώ είμαι με 3Gs 32GB, 3.1.2 jailbroken με blackra1n και τώρα διαπίστωσα ότι έχω το ίδιο πρόβλημα!!Και μάλιστα όταν έκανα κλικ στη φωτο του Sting,κράσαρε! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 3Gs 16GB, 3.1.2 jailbroken με blackra1n Not Ok 3G 16GB, 3.1.2 jailbroken με blackra1n Ολα ΟΚ εφαρμογες ,κατα το 95%, ιδιες Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Είμαι με 3Gs 16GB, 3.1.2 και Blackrain, όλα οκ. :) Να πω πως πέρα από SMS Helper και iPhoneDelivery δεν έχω τίποτε άλλο hackaρισμένο. Ούτε themes ούτε τίποτα άλλο απολύτως. Οκ 2 σπασμένες εφαρμογές :P Μήπως έχει να κάνει με κάποια παράμετρο που έχετε πειράξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Mετά την εγκατάσταση και των υπόλοιπων εφαρμογών από cydia, στις οποίες περιλαμβάνονται και ...περίεργα πράγματα (lockscreen info, clock hide, dim delay, weather icon κλπ), τα πάντα δουλεύουν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του iTunes, με όλες τις εικόνες του και χωρίς να πεθαίνει ...φορτώνοντας το νέο CD του Sting :D :p Όσοι έχετε το πρόβλημα, έχετε κάνει jailbreak με τη πρώτη version του blackra1n, ή τη τελευταία (RC2 νομίζω, την ονόμασε ο Geohot); Υπάρχει άλλος με το ίδιο πρόβλημα, αλλά με pwnage jailbreak, σαν τον kospilot1; Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 ρε παιδια δεν θα το πιστεψετε...το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και με το 2g μου...μολις το πηρα χαμπαρι γιατι το ειχα και αυτο "κρυμμενο" με sbsettings...ρε μπας και φταιει αυτο τελικα?? πω οτι εχω σε γενικες γραμμες τις ιδιες εφαρμογες και στα δυο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 3Gs 16GB, 3.1.2 jailbroken με blackra1n Not Ok 3G 16GB, 3.1.2 jailbroken με blackra1n Ολα ΟΚ εφαρμογες ,κατα το 95%, ιδιες Το προβλημα λυθηκε τουλαχιστον σε μενα , μετα απο πειραματισμους , μολις εκανα uninstall το iPhoneDelivery. Κοινο σημειο με 3g & 3gs : δεν εχω iPhoneDelivery Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts