Jump to content

romeo1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

romeo1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα, ξερει καποιος το τηλεφωνο προσφορων της Voda? Aπo 213...αρχιζει νομιζω
  2. Καλησπερα Επειδη σκεφτομαι να δωσω το εξτρα δεκαρικο το μηνα και να παω σε VDSL 50 Voda θα ηθελα να ρωτησω αν τα παλιο ZTE που δινει ακομα η Voda εχουν ακομα προβληματα οπως διαβαζα περυσι η διορθωθηκαν με τιποτα update. Κυριως με ενδιαφερει το θεμα με το μπουκωμα λογω πολλων συσκευων συνδεδεμενων με το ρουτερ.
  3. και εμενα ενα ταπεινο sony και ενα ipad που αγορασα αφου το συνηθισα μεσω της δουλειας μου.Απλα βλεπω φιλους και γνωστους να παθιαζονται καμμια φορα για τα κινητα τους και οχι το δικο μου τα κανει ολα ενω το δικο σου ειναι ψευτικο και πολυ μπλα μπλα και δεν κατανοοω ειλικρινα τι νοημα εχουν αυτα απο ανθρωπους ωριμους και υποτιθεται κατασταλαγμενους στο τι θελουν να κουβαλανε μαζι τους.Και εγω αυριο αν αγορασω iphone η samsung κινδυνευω να γινω ετσι? Γιατι η γυναικα μου μου το ξεκαθαρισε ...αν σε δω να τσακωνεσαι για τετοιες αηδιες θα φαω τη μεγαλυτερη ξενερα της ζωης μου.Οποτε καταλαβα τελικα οτι ολα καλα ειναι μεχρι το επομενο.
  4. πολυ οργη βγαζετε μερικοι και απορω γιατι.Αν εχεις χαλασει ενα σκασμο λεφτα μεχρι σημερα σε τετοιου ειδους μηχανακια θα επρεπε κανονικα να εισαι πολυ πιο κατασταλαγμενος στο τι θες και τι σε καλυπτει.Αληθεια ξερεις πιο ειναι αυτο?
  5. romeo1

    iPhone 4

    Τιποτα,νασαι καλα. Αρκετοι εχουν παραπονεθει με αναβαθμιση σε 4.2.1......αυτο που πιανει μερικες φορες αλλα οχι παντα ειναι το να μπεις σε flight mode και να βγεις. Ο συγχρονισμος ειναι για ψυχολογικη υποστηριξη:)
  6. romeo1

    iPhone 4

    οχι...μπες σε flight...βγες και μετα συγχρονισε
  7. romeo1

    iPhone 4

    δεν κανεις μια επανεκκινηση? Ειναι jb το τηλεφωνο?
  8. romeo1

    iPhone 4

    δεν ξαναδοκιμαζεις συγχρονισμο αφου πρωτα ομως μπεις σε flight mode και ξαναβγεις.
  9. romeo1

    iPhone 4

    σε τι εκδοση εισαι? Ποτε συγχρονισες με iTunes?
  10. romeo1

    iPhone 4

    επαναφορα ρυθμισεων δικτυου δοκιμασες?
  11. στη 4.2.1 πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες στο θεμα για να παιξει σωστα,βεβαια αυτο απεχει πολυ απο αυτο που λες οτι δεν εμφανιζεται τιποτα απο τα εικονιδια του θεματος. Γενικα υπαρχουν καποιες μικρες αλλαγες στη 4.2.1 σε σχεση με τη 4.1 που θελουν 10 λεπτα για να γινουν για να δουλεψει σωστα ενα θεμα. Σιγα σιγα οι δημιουργοι των θεματων τα κανουν update για να δουλευουν σωστα.
  12. Προσωπικα θα διαλεγα Incipio...και σιγουρα κανενα προβλημα στο να τη μπαινοβγαζεις στο παντελονι γιατι κινειται στο μεσο ορο απο αποψη παχους.Αν θες πιο λεπτες αρχιζεις και χανεις σε προστασια οποτε σε αυτα τα κυβικα που συζηταμε κοιτας Incipio,Speck Pixelskin HD,Incase Snap.
  13. http://www.aiaiai.dk/headsets/all-headsets2/y-com-blue.html Ειναι το ιδιο που σου εδωσα πιο πανω....τελικα αυτο εχει mic και εναι και συμβατο με iphone.Στειλε ενα μειλ να ρωτησεις και θα βγαλεις ακρη νομιζω αν φυσικα σου αρεσει το συγκεκριμενο. Τωρα αλλα 2 που βρηκα δυστυχως εχουν καταργηθει,πολυ μοντενα,αδιαβροχα, αλλα με κεντρικο καλωδιο σπιραλ και οχι κοντα στα αυτια οπως το θες εσυ.
  14. Αυτο http://www.aiaiai.dk/headsets/all-headsets2/y-com-blue.html μου φαινετα εχει μικροφωνο απλα το εχει στα headsets...αν δεν βιαζεσαι και δεν σου κανουν αυτα κατι θα βρουμε νομιζω ψαχνοντας αν και με μια προχειρη αναζητηση δεν ειδα και τιποτα ιδιαιτερο.Παντως οτι θα βρουμε θα βρουμε. sorry ξεχαστηκα...Coiled Cable
×
×
  • Create New...