BMW116i Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 καλησπερα παιδες. ποτε βγαινουν οι μεταθεσεις για την 303? ειμαι 4 μηνες μυτιληνη. εχω ακουσει οτι στις 22-23 Νοεμβριου θα υπογραφουν και τελος του μηνα θα ερθουν στις μοναδες... ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Οι μεταθεσεις της 297, 298, 299 και 300 στην λημνο ηρθαν ακριβως με την συμπληρωση 5 ημερολογιακων μηνων. Εγω μπηκα 8 Μαΐου 07 (299) πηγα λημνο 16 Ιουνιου και πηρα μεταθεση 16 Νοεμβριου. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αν εχει καποιος απο το παρελθον εναν σοβαρο τραυματισμο απο σπασιμο στο ποδι,αλλα στη παρουσα φαση να ειναι καλα.. ομως να μην ειναι 100% γερο σαν το αλλο.Αλλα κατα 90% να λειτουργει κανονικα.. υπαρχει περιπτωση να δωσουν για τετοιο λογο Ι5? υπαρχει καποια σελιδα να λεει τα κριτηρια στο πως καθοριζουν τετοιες καταστασεις? Αν παρει καποιος απαλλαγη,φαινεται στο χαρτι για πιο λογο την πηρε?γιατι αλλο να ειναι σχιζοφρενης,αλλα να εχει καποιο σωματικο προβλημα... καλη η προστασια προσωπικων δεδομενων,αλλα σε κατι τετοια.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αν εχει καποιος απο το παρελθον εναν σοβαρο τραυματισμο απο σπασιμο στο ποδι,αλλα στη παρουσα φαση να ειναι καλα.. ομως να μην ειναι 100% γερο σαν το αλλο.Αλλα κατα 90% να λειτουργει κανονικα.. υπαρχει περιπτωση να δωσουν για τετοιο λογο Ι5? υπαρχει καποια σελιδα να λεει τα κριτηρια στο πως καθοριζουν τετοιες καταστασεις? Αν παρει καποιος απαλλαγη,φαινεται στο χαρτι για πιο λογο την πηρε?γιατι αλλο να ειναι σχιζοφρενης,αλλα να εχει καποιο σωματικο προβλημα... καλη η προστασια προσωπικων δεδομενων,αλλα σε κατι τετοια.. :worry: Με τετοιο προβλημα μαλλον θα παει για ι3 παθολογικο και καποιες απαλλαγες οπως πορειες ορθοστασια κλπ. Ι5 με τιποτα. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αν εχει καποιος απο το παρελθον εναν σοβαρο τραυματισμο απο σπασιμο στο ποδι,αλλα στη παρουσα φαση να ειναι καλα.. ομως να μην ειναι 100% γερο σαν το αλλο.Αλλα κατα 90% να λειτουργει κανονικα.. υπαρχει περιπτωση να δωσουν για τετοιο λογο Ι5? υπαρχει καποια σελιδα να λεει τα κριτηρια στο πως καθοριζουν τετοιες καταστασεις? Αν παρει καποιος απαλλαγη,φαινεται στο χαρτι για πιο λογο την πηρε?γιατι αλλο να ειναι σχιζοφρενης,αλλα να εχει καποιο σωματικο προβλημα... καλη η προστασια προσωπικων δεδομενων,αλλα σε κατι τετοια.. :worry: Αμα μιλαμε για ενα απλο σπασιμο δεν νομιζω για Ι5! Ενα φιλο τον ειχε χτυπησει αυτοκινητο και επαθε μεγαλη ζημια στο ενα ποδι, αυτο εγινε πριν αρκετα χρονια και τωρα δεν ειναι τελειως καλα αλλα περπαταει, οδηγει κτλ κανονικα. Περσι του εδωσαν αναβολη, τωρα λογικα απαλλαγη θα παρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 I3 αοπλο θα σε κανουν.... Απλα πολυ αγγαρεια και καθαριοτητα αλλα οχι οπλασκησεις, παρελασεις, γυμναστικες κλπ κλπ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Τοι τηλεφωνο της στρατολογιας ποιο ειναι για να παρω να μου δωσουν πληροφοριες? Λογικα στο ΡΟΥΦ δεν πρεπει να καλεσω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Τοι τηλεφωνο της στρατολογιας ποιο ειναι για να παρω να μου δωσουν πληροφοριες? Λογικα στο ΡΟΥΦ δεν πρεπει να καλεσω? http://www.gspa.gr/(3011858470206299)/eCPortal.asp?id=615&nt=18&lang=1&pID=241&p2ID=589&lang=1 Α' ΣΓ Aθηνών Πέτρου Ράλλη 1 (Ρουφ),Τ.Κ. 177 78 (210) 3421516, 3425060, 3425007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billisvic2224 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΗΝ ΑΔΙΣΠΟ? ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΙΣΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 http://www.gspa.gr/(3011858470206299)/eCPortal.asp?id=615&nt=18&lang=1&pID=241&p2ID=589&lang=1 Α' ΣΓ Aθηνών Πέτρου Ράλλη 1 (Ρουφ),Τ.Κ. 177 78 (210) 3421516, 3425060, 3425007 Ευχαριστω. :) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 κατ'αρχας γεια σε ολους....Πριν καμια βδομαδα πηγα εκανα την αναβολη για τ στρατο λογω σπουδων. και σημερα με πηραν τηλεφωνο απο ενα αστυνομικο τμημα κ μου ειπαν να παω να παρω το χαρτι καταταξης η οπως αλλιωσ λεγεται.... μαλλον εχουν καποια σχεση αυτα τα δυο ε? α! την αναβολη την πηρα ε? μη γινει τπτ κ ψαχνομαι... ¨) Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 κατ'αρχας γεια σε ολους....Πριν καμια βδομαδα πηγα εκανα την αναβολη για τ στρατο λογω σπουδων. και σημερα με πηραν τηλεφωνο απο ενα αστυνομικο τμημα κ μου ειπαν να παω να παρω το χαρτι καταταξης η οπως αλλιωσ λεγεται.... μαλλον εχουν καποια σχεση αυτα τα δυο ε? α! την αναβολη την πηρα ε? μη γινει τπτ κ ψαχνομαι... ¨) πηρες αναβολη και σου ρθε χαρτι καταταξης?:worry::worry: για ψαξτο καλυτερα φιλε απο αυριο για να μην ψαχνεσε γενικως στο τελος!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Προφανώς υπάρχει κάποια ασυννεονησία και/ή καθυστέρηση μέχρι να ενημερωθούν οι υπερσύγχρονες online βάσεις δεδομένων της Στρατολογίας. Για πέρνα μια βόλτα από Στρατολογία όπως λέει κι ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 αμαν ειμαι γκαντεμης!!! θα παω αυριο αν ειναι πρωτα στ αστυνομικο τμημα για να παρω τ χαρτι η να τουσ πω οτι πηγα κ εκανα την αναβολη(δ μου εχει εχει ερθει στ σπιτι τιποτα σχετικα με την αναβολη απλα πηγα κ την εκανα) Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 η να τουσ πω οτι πηγα κ εκανα την αναβολη Ποσώς τους ενδιαφέρει αυτούς για την αναβολή. Δεν είναι δικό τους θέμα και θα σε παραπέμψουν στη Στρατολογία. Αυτοί απλώς επιδίδουν τις κατατάξεις. (δ μου εχει εχει ερθει στ σπιτι τιποτα σχετικα με την αναβολη απλα πηγα κ την εκανα) Δε σου χορηγήθηκε το χαρτί της αναβολής την ίδια στιγμή; Έτσι νόμιζα (πάνε και χρόνια βέβαια και δε θυμάμαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Προφανώς υπάρχει κάποια ασυννεονησία και/ή καθυστέρηση μέχρι να ενημερωθούν οι υπερσύγχρονες online βάσεις δεδομένων της Στρατολογίας. Σωωωωωωπα; :blink: Γινονται τετοια πραγματα στον Ελληνικο Στρατο; Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 magkes makria apo lhmno kai pio poli 290 p imoun prin 1 mina.. apo kavili o xarokopos tha sas skisi. opou alou na pate sxetika kala tha einai... alla an pate kamia alexandroupoli meta min perimenete na girisete spiti sas se antithesi me limnio pou dinoun ta moria tis kaliteres metathesis kai pali p akouo gia i 3 aoplo min sas tixi kai pate giotades se kamia monada opos 290 tha eisaste thalamofilakes 12 ores tin mera den tha pigenete se filakia pou den kanoun tipota sta filakia kai tha sas trexoun oi epop prosoxiiiiii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnidakis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ας πουμε οτι ξεμπερδεψα σχετικα με το μπερδμεμα μητρωων που ειχε γινει... ελπιζω μεχρι τις 12/11 που παρουσιαζομαι να μου εχουν ερθει οι οδηγιες!!!!!! σας ευχαριστω!! Παράθεση Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Τηλεφώνησα στο ΡΟΥΦ για να ρωτήσω τι χρειάζεται για διακοπή αναβολής και μου είπαν το πιστοποιητικό σπουδών (?) και το ίδιο το χαρτί της αναβολής το οποίο δεν έχω... Το 'χασα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναβρώ...;;; Μέσω ΚΕΠ το 'χα βγάλει τότε... :worry: Αν δεν το βρω, πρόστιμο +1 μήνας - εξαγοράσιμος με 90e...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Απολυομαι ψαρουκλες κ τρελαινομαι :D Αδεια απολυσεως απο το περασμενο Σαββατο, αλλος κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Απολυομαι ψαρουκλες κ τρελαινομαι :D Αδεια απολυσεως απο το περασμενο Σαββατο, αλλος κανεις ; pou ipiretises re palioura? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 pou ipiretises re palioura? Στο Μηχανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 εγω πηρα τις τελευταιες της κανονικης(10 μερες) στις 26 σεπτεμβριου και μου κολλησε ο υπολογος μου αλλες 13 μερες! απο αυριο θα εχω και αλλες 12 μερες αγραφη!! τελος!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Τηλεφώνησα στο ΡΟΥΦ για να ρωτήσω τι χρειάζεται για διακοπή αναβολής και μου είπαν το πιστοποιητικό σπουδών (?) και το ίδιο το χαρτί της αναβολής το οποίο δεν έχω... Το 'χασα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναβρώ...;;; Μέσω ΚΕΠ το 'χα βγάλει τότε... :worry: Αν δεν το βρω, πρόστιμο +1 μήνας - εξαγοράσιμος με 90e...;;; :worry: Ξέρει κανείς αν μπορώ να το ξαναβγάλω το χαρτί της αναβολής...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 και μια ερωτηση "του ψαρρα" για αυτους που εχουν απολυθει: ακτινογραφια βγαζουμε στο 401 με παραπεμπτικο μονο? η παω και σε καποιο αλλο νοσοκομειο να βγαλω αμα θελω? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts