Jump to content

johnidakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnidakis

  • Ημ. Γέννησης 07/08/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

johnidakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παρουσιάζομαι Αυλώνα! :D Είναι καλά εκεί;;; :)
  2. Θα σας πω συνοπτικά το πρόβλημα μου... Ενεργοποιώ τα 60ΜΒ και δε με αφήνει να μπω στις εφαρμογές facebook,twitter, whatsapp, foursquare... το θέμα είναι ότι με το Opera mini μπαίνω κανονικά στα 2 πρώτα...Και στο οασθ και και και και... επίσης με ασύρματο δίκτυο μπαίνω στις εφαρμογές κανονικά... έχω το samsuns galaxy fit...
  3. καλη τιμη! :P αλλα αν το παρεις τωρα ποσο περιπου θα ισχυσει;
  4. Οι επιδοτησεις για αγορα κινητου τι ισχυ εχουν? ενα μηνα η λιγοτερο?
  5. τι ειναι αυτο??????? παλι με πεταει......
  6. εδώ και αρκετο καιρο με πεταει συνεχειααα! Εχω το 2011 ειχα πριν και το παλιο και παλι με πετουσε! εχω ακολοθησει κατι οδηγιες που βρηκα αλλα τιποτα.... μπορει καποιος να με βοηθησει????
  7. Δηλάδη το πτυχίο του ecdl(η των αγγλικων) θα το πάω σε ένα δικήγορο θα μου το μεταφράσει και θα μου το επικυρωσει με την υπογραφη του. εγω θα εχω μετα το πρωτοτυπο το οποιο μπορω να το βγαλω φωτοτυπια οσες φορες θελω και θα μου το επικυρσωει(το αντιγραφο) μονο η αστυνομια η τα ΚΕΠ.
  8. Σας ευχαριστω πολυ παιδια! να στε καλα! :):):)
  9. Καλησπέρα! Θέλω να επικυρώσω 2 πτυχία μου, των αγγλικών και του ecdl. πρέπει πρώτα να τα μεταφράσω και μετά να τα επικυρώσω ή χρειάζεται φωτοτυπία και μετά επικύρωση; η απορία μου είναι που γίνεται αυτή η αναθεματισμένη επικύρωση;;;
  10. Απεριόριστη τηλεφωνία & απεριόριστο ADSL μόνο με €39,90/μήνα ! * Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps/1Mbps. * Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις. * Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα 38 χωρών1. * 60’ λεπτά δωρεάν το μήνα προς όλα τα ελληνικά κινητά. * Χωρίς Πάγιο ΟΤΕ Αυτη η προσφορα με τα 40 ευρω για τι ταχυτητα ιντερνετ αναφερεται??
  11. Σας ευχαριστώ πολυ παιδια!!!!! Τελικα σαν την βοηθεια απο το ιντερνετ δεν εχει! Καλο μου ταξιδι και αν χαθω θα με δειτε στη Νικολουλη! :)
×
×
  • Create New...