Jump to content

eri_sixth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

eri_sixth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κακώς . Γιατί δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της ? οτι θέλουν θα αποφασίζουν αυτοι οι δικαστές? Να μαζέψουμε υπογραφές να απολυθεί ο δικαστής . Και να προσληφθεί άλλος στην θέση του αφου τον προεγκρίνουμε . Για μια ανθρώπινη ζωή να κάνει έτσι? Δεν κοιτάνε τα όμορφα παραδείγματα πολιτισμένης Ευρωπαικής χώρας που δικάζει ισόβια και αυτο σημαίνει 15 χρόνια? που στην πορεία και υπο όρους και αφού παρει άδειες ο πρώην δολοφόνος θα βγεί έξω? (αν παρενέβαινε κάποιος με τον ίδιο τρόπο στην δική μας δικαιοσύνη με διεθνείς πιέσεις , υπογραφες και δημοσιότητα για δικό μας θέμα πως θα το βλέπαμε άραγε? )
  2. η θητεία είναι υποχρεωση απέναντι στην πατρίδα για να διατηρηθεί η ελευθερία μας και για τις επόμενες γενιές (ανθρωποι πολιτικοποιημένοι θα αρχισουν να μιλανε για την δικη τους κολλημένη οπτικη γωνία ) Η πατρίδα σε ποιόν ανήκει?Μόνο στους άντρες? Σαφώς οχι . Και οι γυναίκες θα έχουν προβλημα (πιθανόν μεγαλύτερο ) για το άν θα γίνει πόλεμος , εγώ δεν το ξέρω. Και δεν παώ στοιχημα , γιατί άλλο να χάσεις ευρώ και αλλο τη ζώη σου ή την ελευθερία σου .
  3. θα μπορουσαν να υπαρχουν καλυτερα ΚΤΕΛ αλλα ποιος ενδιαφερεται; o μεσος Ελληνας εχει ΙΧ
  4. ασε που εγω βλεπω οτι μεχρι και στα πλοια βαζουν γιατρους http://diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=2228 γραφεις Η αγανακτηση μου ειναι για το ελληνικο κρατος, που βρωμαει απο οποια πλευρα και αν το πιασεις..... Στις προσληψεις τι βρωμαει , τι το κακο υπαρχει; omologo oti edosan pio poles kopeles... (kai emfanisimes... Δες τες τωρα και απολαυσε τες. Σε λιγα χρονια χαλανε. ειδα συμαθητρια μου στο δρομο και δεν την γνωρισα ...Πως καταντησες ετσι γρια μου ρθε να της πω , αλλα ειπα να μην της καταρακωσω το ηθικο...
  5. ειναι λιγο μονοπλευρα αυτα . Και που προσλαμβανουν γιατρους ελεγχονται μετά αν κανουν σωστη δουλεια αν ειναι στη θεση τους κλπ?και πως να κανουν σωστη δουλεια με ακαταλληλο υλικο και αθλιες εγκαταστασεις΄? Περα απο το γεγονος οτι περισοτεροι εποπ σημαινει λιγοτερη θητεια
  6. nai μπορει να φταινε τα νοκια σοπ και οχι η εταιρια . Ας προσεχει ομως που και με ποιους συνεργαζεται . Την δικη της εικονα χαλανε η φτιαχνουν στο κατω κατω . και εγω ετυχα απαραδεκτης συμπεριφορας αρκετες φορες .
  7. konta se ekapideytiko idryma. Standar pelateia kai 8a exeis kai ektyposeis pou 8a sou zitane klp
  8. den xreiazetai adeia alla einai yia barka kai mono kai yia sygekrimeni xrisi . kaki xrisi epiferei kai analoges sunepeies apo to limenarxeio nomizo
  9. ο καθενας θα μιλησει για την παρτη του .με βαση τα πιστευω του , Δυσκολο ζητημα
  10. 1)τσαμπα sms (mexri 100 to mina einai efikto nomizo) 2)χρεωσιμα mms 3)eykoloteres web ipiresies 4)ειτε ιδιωτικη ειτε δημοσια , κανενα προβλημα ,δεν θα την αγορασω ετσι κι αλλιως , ας φαει και κανας συμπολιτης μου ψωμι με καλυτερους ορους απο αυτους της δουλείας του Μεσαιωνα.
  11. οταν τα πραγματα δυσκολευουν , παιζω ενα χαρτί που μπορω να το κανω με μοναδικη τελειοτητα: ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. τρελλαινει τις γυναικες πιστεψε με !
  12. pare alli etairia kai kane metafora ton ari8mo. Den ksero an zitane omws taytotita
  13. ego leo asxeta me ta imei poy den ksero .oti kalutera me tin simperifora mas na min voi8ame kleftronia i apateones (la8raia eisagogi=forodiafygi diladi ego eimai xazos pou plirono forous yia na pigenei kai tou <<eksipnou>> to paidi sto tsampa dimosio sxoleio as poume...)
  14. α-καθε κεραια κομμενη σε λ/4 (σηλαδη το μηκος κυματος /4 θα κάνει) .Αρα καπου στα 75 εκατοστα νομιζω οτι ειναι οκ. β- αν δεν δουλευει και ελεγχει αν αυτο που εβαλες ειναι χαντςφρη η όχι τότε πρεπει να προσθεσεις μια αντισταση 8 η 16 ωμ (παιζει το ρολο της αντιστασης του ηχειου) και εναν πυκνωτη (εδω δεν ξερω τιμη -παιζει το ρολο του μικ.) Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα το σκεφτομαι (σε νοκια)
×
×
  • Create New...