Jump to content

SATSOKS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    208
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SATSOKS

  1. Πραγματικα ποσο σ'ευχαριστω!!!!!!!!!!!!:D:D:D
  2. Καλησπερα παιδια,ψαχνω σαν τρελος ενα κομματι,ντανς-χαους εμπορικο ειναι για την ακριβεια,τραγουδαει μια κοπελα,λεει διαφορα μεσα και σε καποια φαση επαναλαμβανει την λεξη(αν την λεω και καλα) ντιλα ντιλα ντε,ντιλα ντιλα ντε εχει επισης πολυ ομορφη μελωδιουλα και πρεπει να ειναι σχετικα καινουριο!Αν καποιος το ξερει θα του ειμαι ευγνώμων!!!:))))))))
  3. Ολα τα λευτα ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ η σειρα!!!! Δεν εχω λογια! η Δευετερα αποκτα νοημα!
  4. Οντως πολυ καλο,αυτο το διαφανες που εχει θυμιζει RTL(αλιμονο...Lol) Και επισης οντως σε πολυ πιο ευρωπαικα προτυπα και ισως το καλυτερο στην Ελληνικη τηλεοραση! Επισης πολυ ομορφα και τα σποτς που διαφημιζουν τα καθε προγραμμα του καναλιου και αυτο σε ευρωπαικα δεδομενα! Καιρος ηταν να αλλαξουν τα αλλα που ειχαν και που ηταν και αθλια! Αντε εβαλαν οι Γερμανοι το χερακι τους παλι προς το καλυτερο!
  5. Ναι η εκπομπη Αποδειξεις και στην πολιτικη "κοπηκε"λογω μπατζετ! Ειχε ακουστει οτι θα αρχισει νεα εκπομπη με τον Ευαγγελατο,αλλα δεν το κοβω,διοτι λογω περικοπων στο καναλι,δυσκολα τα πραγματα! Παντως και να βγει στον αερα κατι δεν θα εχει καμια σχεση με την εκπομπη που ξεραμε,θα ειναι αλλο ενα τοκ σοου απο τα απειρα που υπαρχουν στην Ελληνικη τηλεοραση!
  6. Η σκηνη με τον Καπου ντυμενο χαρακτηρες απο τους "Ψιθυρους καρδιας"ηταν ολα τα λευτα! Οπως κ κανα 2 αλλες σκηνες! Κατα τ'αλλα περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο κ απογοητευτηκα,ασε δε που το ολο στησιμο μου θυμισε το ten που δειχνει ο alpha!(οταν το δειχνει...)
  7. εχει ακουστει και γραφτει οτι κατι θα παιξει με Τατιανα και ορο της αληθειας στην εκπομπη της! Θα εχει ενδιαφερον παντως αν γινει κατι τετοιο!
  8. εξαιρετικο τελος!!! respect!
  9. τι εγεινε ρε παιδια(που ελεγε και ο Παπαδοπουλος απο τους Απαραδεκτους) 2 μερες που εχει βγει νεο επεισοδιο και κανεις δεν βρεθηκε να σχολιασει κατι? Που ειστε αδερφια?:p(καντε ενα διαλειμμα,φτανει τοσο αρνακι...LOL) Τες.πα. Καλο επεισοδιο πραγμα το οποιο δεν περιμενα για να πω και την μαυρη αληθεια και ακομη πιο ωραιο το τελος και ετσι οπως το αφηνει! Αντε δειτε το να εχουμε να λεμε...:)
  10. αυτη με τις φρυγανιες Παπαδοπουλου! Πραγματικα οταν βλεπω τον τυπο να τραγουδα ολο κεφι και χαρα θελω να σπασω την tv!
  11. ποσο θα συμφωνησω!!!!!! Οτι του φανει του λολοστεφανι...πλεον η σειρα!:mad:
  12. Τον Βαξεβανη πρωσοπικα τον θεωρω εναν απο τους καλυτερους στο ειδος της δημοσιογραφιας που υπηρετει,αλλα το να βγαινει ο καθε Βαξεβανης και να "φτυνει" εκει που ετρωγε το θεωρο πιο κατινια και απο αυτες που κανουν ορισμενες εκπομπες το μεσημερι! Πολυ απλα μας δειχνει το "ηθος"που διαθετει και αυτος αλλα και πολλοι αλλοι που ειναι ιδιοι μ'αυτον...
  13. με βρισκουν απολυτως συμφωνο αυτα που λες! Ειδικα με κατι γλυκουληδες(μπλιαχ:wacko:)! Η εκπομπη βεβαιως εννοειτε οτι ηταν διαμαντι,αλλα καποιες φορες θα πρεπει να αναλογιστουμε και εμεις τι ευθεινες εχουμε απεναντι στα τηλεοπτικα προιοντα που μας σερβιρουν! Την ιδια αποψη εχω και για την "Μηχανη του χρονου",αλλα οταν βλεπεις απεναντι η σαβουρα Β.(Χ)λοη στο αλτερ να κανει μεγαλυτερα νουμερα τι περιμενεις και απο τον Γερμανο? Αντε και εις κατωτερα...
  14. εμενα παλι δεν με ενθουσιασε και τοσο,αλλα επιφυλασομαι...(το πιο προσφατο επεισοδιο εννοω) εντωμεταξυ ασε που μου κακοφενεται που το βλεπω ανα βδομαδα και οχι μαζεμενα ολα τα επεισοδια!
  15. καλα το 1ο μερος του 3ου κυκλου εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια νομιζω! Εχουν γινει τα "τερατα"πια εκει μεσα! Κριμα ξεκινησε με αξιωσεις για εμενα η σειρα αλλα... δεν ξερω αν μπω καν στην διαδικασια να δω το 3.5! Αφου με εχουν τραβηξει δοξα το θεο αλλες αξιολογες ξενες σειρες!
  16. την σεζον που μας ερχεται( βασικα παιζουν εδω και ενα μηνα τρειλερ για τα 20 χρονια) φυσικα τα γενεθλια του θα εχει την σεα σεζον και το Mega! Βγαινω off topic ομως...:rolleyes:
  17. ξενερουιτα το επεισοδιο παιδια! κριμα!:(:mad:
  18. SATSOKS

    Prodigy

    το σινγκλακι που ακουσα παντως ειναι εως και...απαραδεκτο!!! τοοοοσα χρονια απουσιας για μια τετοια πατατα? ας ελπισουμε το αλμπουμ να ειναι καλο!
  19. thank's για τις πληροφοριες δεν το χα παρει χαμπαρι αυτο με τους κυκλους!:) γιατι παραξενο το οτι μου αρεσε ο 2ος? γενικα εχει παρει κακες κριτικες? τι να πω εμενα με ενθουσιασε!:p
  20. πολυ καλο το επεισοδιο της περασμενης τεταρτης! βεβαια με τοσα μπρος-πισω ακομη και οι πρωταγωνιστες μια...ζαλαδα (μαζι και με εσενα που το βλεπεις)την παθενεις!
  21. εγω μολις τελειωσα τον 2ο κυκλο,που απλα "τα σπαει"!! ολα τα λευτα η σειρα,τελικα,ελπιζω να ειναι το ιδιο καλος και ο3ος αλλα και ο 4ος που παιζει τωρα!
  22. για εμενα δεν ειναι το 1ο ατομο,εχω ακουσει και αλλους που λενε οτι εχουν αλλα...δεν μπορουν λεει να πουν τιποτα παραπανω απο αυτο και κατα ενα περιεργο πραγμα ολοι λενε το ιδιο!;)
  23. εστω και αργα,βλεπω την σειρα(φυσικα μαζεμενα ολα τα επεισοδια,τωρα ειμαι στο τελος του 1ου κυκλου) Η σειρα ειναι αρκετα καλη,αλλα με προβληματισε το γεγονος οτι δεν ηταν τοσο καλο το νεο επεισοδιο του νεου κυκλου(απο μια βολτα σε καποια forum)! Τοσο χαλια ρε παιδια?
  24. ε εχει και η "σατιρα" την υπερβολη της μερικες φορες:p τεσ.πα.για να μην παρεξηγηθω παντως το Υ.Γ. παει στα γνωστα παπαγαλακια του αντ1 που βαλθηκαν απο περυσι εδω μεσα με την .."αντικειμενικοτητα" που τους διακρινει να μας φλομοσουν με το ποσο διαφορετικα πραγματα ασχολειτε η εκπομπη(πραγμα το οποιο φετος αλλαξε αρδην,μετα τα απογοητευτικα νουμερα που κανανε περυσι)
  25. εν μερη συμφωνω με τον just_a_comment αλλα αναμεσα σε αλλες τοσες αηδιες που κυκλοφορουν το lost ειναι super!! Τα νεα επεισοδια μου αρεσαν αρκετα,περιμενω τα καλυτερα!
×
×
  • Create New...