Twnhny Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Σχετικά με την μνήμη πάντως, στον διαχειριστή εργου δειχνει 420μβ. Οσο για την Σ55 θα το ψάξω, να δω πως μπορώ α την βάλω. Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Δοκίμασα την wind 2.2 αλλα την είδα που κόλλαγε μάλλον επειδή της έλειπαν κάποια extra. Έτσι γύρισα σε SS5 αλλα σε GEN2. *Δεν μπορεί να φτιάξει κανεις poll με τις 4-5 Rom και τα Gen για να δούμε που βρισκόμαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Δοκίμασα την wind 2.2 αλλα την είδα που κόλλαγε μάλλον επειδή της έλειπαν κάποια extra. Έτσι γύρισα σε SS5 αλλα σε GEN2. *Δεν μπορεί να φτιάξει κανεις poll με τις 4-5 Rom και τα Gen για να δούμε που βρισκόμαστε? ΟΚ! Έτοιμη η δημοσκόπηση! :) Τώρα για τα GEN δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος αφού υπάρχει το σχετικό θέμα ;) Edited May 14, 2011 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Καλησπερα Εγω ειμαι με FLB froyo R10 Χάλια μαύρα είναι η FLB. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Βλέπω έχουμε beta tester με cm7 αλλα την δουλεύεται 24/7 η απλά την δοκιμάζεται και την βγάζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Εγώ την τρέχω μόνιμα από την έκδοση 7.0.0 και μετά, τωρα έχω nightly 67. Εντάξει είχε θέματα που λύθηκαν πλέον, τώρα έχουν εμφανιστεί καινούργια όχι τόσο σημαντικά, αλλά σε γενικές γραμμές από τότε που την έβαλα δεν ένιωσα την ανάγκη να γυρίσω σε 2.2 Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Θα το μηδενίσουμε το κοντέρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 αν και αλλάζω συχνά roms, τον τελευταίο καιρό είμαι με Ginger Stir Fry μιας και βοηθάω στον ελεύθερο χρόνο τον developer της συγκεκριμένης rom για βελτιώσεις. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redgiwrgos Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 SS RLS5, αλλά θα την κάνω για Ginger Stir Fry μόλις διορθωθεί ένα προβληματάκι που είχα με το market. Kogos ξέρεις αν παίζει Ginger Stir Fry με το παλιό market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 SS RLS5, αλλά θα την κάνω για Ginger Stir Fry μόλις διορθωθεί ένα προβληματάκι που είχα με το market. Kogos ξέρεις αν παίζει Ginger Stir Fry με το παλιό market; εγω σου λεω να αλλαξεις για πολλους λογους και ας εχει το καινουριο μαρκετ.ειναι παντου καλυτερη απο την σουιδεζα.στα βιντεο στα παιχνιδια,στην καταναλωση μπαταριας...παντου μεχρι στιγμης απο οτι εχω δει... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theophilos13 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 μετα απο ποσες φορτησεις θα φανει η διαφορα στην καταωαλωση της μπαταριας με την ginger stir fry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 μετα απο ποσες φορτησεις θα φανει η διαφορα στην καταωαλωση της μπαταριας με την ginger stir fry? περιπου στη τριτη.αλλα κπροσεχε αν το κινητι το "ξεζουμιζεις"ολη μερα με πολυ σκληρη χρηση μη περιμενεις να σου βγαλει 3 μερες Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redgiwrgos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Άλλαξα τελικά μόνιμα σε GSF B14...απλά αψεγάδιαστη και με την πρώτη φόρτιση και ένα Batery Calibration ήδη φαίνεται η διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 ...και πάνω που την έβαλες βγήκε η 15... αν και δεν έχει σημαντικές διαφορές, εκτός αν θες φιλανδικά:) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redgiwrgos Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Απ' ό,τι βλέπω δεν έχει και καμιά διαφορά που να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, και η B14 προς το παρόν πάει τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Χάλια μαύρα είναι η FLB. Γιατι, τι εχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 ginger stir fry B12 ειχα και ημουν ευχαριστημενος σε σχεση με swedish που ειχα παλια..2 μερες ημουν με Β15 και σημερα εβαλα Β17 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Είχα την CM7 που αν και ωραία δεν παλευόταν από σταθερότητα και συμβατότητα με το hardware. Τώρα έβαλα την Ginger Stir Fry Beta 17. Προς το παρόν φαίνεται καλή. Για να δουμε... Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Αναγκάστηκα να κάνω το Blade μου Gen2 για να περάσω μια GSF, η οποία δεν μου άρεσε και έτσι ξαναγύρισα στην CM7. Επειδή μάλιστα το κινητό ήταν ήδη Gen2, πέρασα την CM 7.0.3 και περιμένω να βγεί η CM 7.1 stable για να το αναβαθμίσω και πάλι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την 7.0.3 και δεν θα την άλλαζα. :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Νομίζω πως πρέπει να μηδενιστεί η δημοσκόπηση και να ξαναγίνει, αλλιώς δεν είναι αντιπροσωπευτική πλέον. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Νομίζω πως πρέπει να μηδενιστεί η δημοσκόπηση και να ξαναγίνει, αλλιώς δεν είναι αντιπροσωπευτική πλέον. Γιατί δεν μηδενίζεται η δημοσκόπηση να δούμε τις νέες τάσεις στις roms?? Ακούει κανένας mod? 'Η ας κλειδωθεί κι ας ανοίξει νέο θέμα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Γιατί δεν μηδενίζεται η δημοσκόπηση να δούμε τις νέες τάσεις στις roms?? Ακούει κανένας mod? 'Η ας κλειδωθεί κι ας ανοίξει νέο θέμα. +1 :D:):D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Συμφωνώ και εγώ. Χρειάζεται και άλλη μια , ποιά nightly χρησιμοποιήται. Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Ας μου στείλει κάποιος με pm τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην δημοσκόπηση. Εκτός αν θέλετε να γίνει μόνο reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Ας μου στείλει κάποιος με pm τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην δημοσκόπηση. Εκτός αν θέλετε να γίνει μόνο reset. Δεν βλέπω κινητικότητα με το θέμα. Εγώ έστειλα στον navi55 να βάλει και την gfs. Επειδή όμως δεν είμαι και ο καλύτερος γνώστης των τάσεων που κυριαρχούν ως προς τις rom αν πρέπει να μπει ή να βγει κάποια άλλη, ας μας το πει κάποιος πιο ειδικός ώστε να ξεκινήσει επιτέλους αυτή η ρημαδιασμένη δημοσκόπηση. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts