Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις βγεί το jailbreak της 5.0.1 θα δοθεί η 5.1 ;)

Αν περασουμε το jb μπορουμε να περασουμε την 5.1 ή το αντιθετο?(αν ειπα βλακεια μην βαρεσεται).

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Όποιος είναι χρήστης WIND αντιμετωπίζει προβλήματα με τη micro sim; Γνωρίζει κάποιος σχετικά;

Ναι φίλε μου εγώ,καμια υπηρεσία,αδυναμία κλήσης και ολα τα γνωστά

ενω με άλλες εταιρείες κανένα πρόβλημα !

Η λύση είναι να βρείς κάρτα 32k και όχι 64 που είναι η microsim και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Η άλλη λύση είναι να περιμένουμε την 5.1

Edited by embrime78

Υπάρχει iphone 4s 16GB πουθενά? Έχει έλλειψη παντού με ενδιαφέρει που έχω επιδότηση από cosmote. Αν πάω σε κανένα Πλαίσιο θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση ?

Υπάρχει iphone 4s 16GB πουθενά? Έχει έλλειψη παντού με ενδιαφέρει που έχω επιδότηση από cosmote. Αν πάω σε κανένα Πλαίσιο θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση ?

νομιζω ναι, το Πλαισιο δεχεται κανονικα επιδοτησεις απο cosmote.

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα με κάποιο τρόπο να περάσω τα μηνύμα από htc sensation σε iphone 4/4s???

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα με κάποιο τρόπο να περάσω τα μηνύμα από htc sensation σε iphone 4/4s???

Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Όχι δεν γίνεται. Το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι να τα περάσεις με καποιο απο τα πολλα προγράμματα για android συσκευες, στο PC σου και να τα έχεις εκει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

νομίζω ναι ,εγω απο εκει πήρα το τελευταίο άσπρο 16 (,το δεύτερο μου 4αρι )όταν δεν υπήρχε πουθενά .

το πλαίσιο κάνει επιδοτήσεις και σε κοσμοτε εκτός απο βονταφον που το έχω τσεκάρει ,νομίζω ότι μπορείς να πας και σε Γερμανό .. που στάνταρ θα έχουν 4s!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Παιδια δηλαδη ελεος...Χτες βραδυ το αφηνω με 35% με τα παντα κλειστα δεν ετρεχε τιποτα πισω, ουτε wifi ,δεδομενα στο off γυρω στις 1 και 30.

Ξυπναω στις 8 και 30 χωρις να εχω βαλει ξυπνητηρι, χωρις αναπαντητες, χωρις sms, χωρις ΤΙΠΟΤΑ !!! και ειχα 14%....

Ειναι 3-4 φορες που το χω προσεξει αλλα δε γινεται παντα, γιατι εχω δει αλλες φορες να μη χανει σχεδον τιποτα.

Πιστευω καταρχην οτι παρολο που ειναι κλειστα τα δεδομενα το 3G δικτυο ειναι ενεργοποιημενο στο κινητο.Και δε ξερω και τι αλλο μπορει να ισχυει...

Παιδια δηλαδη ελεος...Χτες βραδυ το αφηνω με 35% με τα παντα κλειστα δεν ετρεχε τιποτα πισω, ουτε wifi ,δεδομενα στο off γυρω στις 1 και 30.

Ξυπναω στις 8 και 30 χωρις να εχω βαλει ξυπνητηρι, χωρις αναπαντητες, χωρις sms, χωρις ΤΙΠΟΤΑ !!! και ειχα 14%....

Ειναι 3-4 φορες που το χω προσεξει αλλα δε γινεται παντα, γιατι εχω δει αλλες φορες να μη χανει σχεδον τιποτα.

Πιστευω καταρχην οτι παρολο που ειναι κλειστα τα δεδομενα το 3G δικτυο ειναι ενεργοποιημενο στο κινητο.Και δε ξερω και τι αλλο μπορει να ισχυει...

Με reboot λυνεται αυτο το drain; εχεις προσεξει;

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

χωρις το wifi- 3g ανοιχτο 2 μερες ανετα. με χρηση καλουτσικη. αλλιως 1 μερα με το ζορι. παιδια ερωτηση ? εσας αμα το κρατατε απο τα πλαγια κατω απο τα κουμπια σε αυτο το υψος και το χτυπησετε με το δακτυλο κατω απο την καμερα κουδουνιζει? για δοκιμαστε το ? Edited by sotirisf

χωρις το wifi- 3g ανοιχτο 2 μερες ανετα. με χρηση καλουτσικη. αλλιως 1 μερα με το ζορι. παιδια ερωτηση ? εσας αμα το κρατατε απο τα πλαγια κατω απο τα κουμπια σε αυτο το υψος και το χτυπησετε με το δακτυλο κατω απο την καμερα κουδουνιζει? για δοκιμαστε το ?

Χαχα αυτο ηθελα να το ρωτησω και γω....ΝΑΙ !

Στην αρχη φοβηθηκα λιγο αλλα μετα δοκιμασα και σε ενα 4 και εκανε ακριβως το ιδιο...Ισως εχει να κανει με το μηχανισμο της

δονησης...

@eirhnh_k εννοεις αν εκανα hard reset?...Οχι λες να δοκιμασω ? Δε σβινει τιποτα απο αρχειο-κλησεισ κλπ ε?

Edited by andrewvoda

Χαχα αυτο ηθελα να το ρωτησω και γω....ΝΑΙ !

Στην αρχη φοβηθηκα λιγο αλλα μετα δοκιμασα και σε ενα 4 και εκανε ακριβως το ιδιο...Ισως εχει να κανει με το μηχανισμο της

δονησης...

@eirhnh_k εννοεις αν εκανα hard reset?...Οχι λες να δοκιμασω ? Δε σβινει τιποτα απο αρχειο-κλησεισ κλπ ε?

το κανει σε ολα , δεν ειναι καποιο προβλημα. προφανως εκει εχει κατι απο κατω που δεν ειναι κολλημενο στην πλακετα , με καποια φισα χωρις βιδα και κουδουνιζει. παντως για 670 ευρω θα επρεπε λιγο προσοχη παραπανω

παιδιά γνωρίζει κανείς απο που προμηθεύεται 4S ο Κωτσοβολος..?

Απο voda και cote φυσικα.. Απο που αλλου;;

χωρις το wifi- 3g ανοιχτο 2 μερες ανετα. με χρηση καλουτσικη. αλλιως 1 μερα με το ζορι. παιδια ερωτηση ? εσας αμα το κρατατε απο τα πλαγια κατω απο τα κουμπια σε αυτο το υψος και το χτυπησετε με το δακτυλο κατω απο την καμερα κουδουνιζει? για δοκιμαστε το ?

και στο 4 το εκανε αυτο....ειναι ασθητηρας και κινητα μερη της καμερας που βγαζουν αυτο τον ηχο και ειναι απολυτα φυσιολογικο!

καλησπέρα …παιδιά έχω ένα phone 4s και κατά λάθος έχω κάνει μια γρατσουνιά στην οθωνη….ουτε εγω ξέρω πως μπορεί να εγινε…..τελος πάντων λόγο το ότι το τηλεφωνώ είναι ενός μηνών αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω???? Και ποσό μπορεί να κοστίζει μια αλλαγή (τζαμιού )οθόνης δε ξερω…..τι προτείνετε?????

καλησπέρα …παιδιά έχω ένα phone 4s και κατά λάθος έχω κάνει μια γρατσουνιά στην οθωνη….ουτε εγω ξέρω πως μπορεί να εγινε…..τελος πάντων λόγο το ότι το τηλεφωνώ είναι ενός μηνών αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω???? Και ποσό μπορεί να κοστίζει μια αλλαγή (τζαμιού )οθόνης δε ξερω…..τι προτείνετε?????

http://viewitem.eim.ebay.gr/Replacement-LCD-Screen-and-Digitizer-For-Apple-iPhone-4/180727668464/item

iphone xs max ipad 6th gen

παιδια εχει ελλειψη γενικα. μονο 64αρι υπαρχει.

τα υπολοιπα φιλε μου ποσο καιρο αναμονη εχουν μεχρι να ερθουν?εχεις ρωτησει?

iphone xs max ipad 6th gen

Παιδια αποκλειετε να μη βρειτε.. Εγω πηρα 32αρι λευκο απο τις 15 Νοεμβριου και χωρις σειρα προτεραιοτητας και ********..

Απλως σηκωθηκα το πρωι και αρχισα να παιρνω τηλεφωνα σε ολα τα voda καταστηματα στην Αττική.. Μετα απο 15 τηλεφωνα περιπου βρηκα ενα όπως το ηθελα.. Επισης μην ξεχνατε οτι το πουλανε και τα isquare, golden i, iStorm, systemgraph , πλαισιο .. Ολα τα παραπανω κανουν συμβολαια και ανανεωσεις σε vodafone και κοσμοτε (με εξαιρεση τα voda stores) παρτε τηλεφωνα και μην περιμενετε μονο απο το καταστημα της γειτονιάς σας..

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned