ximikos_fil Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Ρε παιδια οταν εχω τα ακουστικα συνδεδεμενα γιατι ο ηχος της κλησης ακουγεται κανονικα αλλα ο ηχος των μνμτων οχι και απλα με νεο μνμ το κινητο απλα δονειται?μπορει να διορθωθει αυτο γιατι ενω τις κλησεις τις ακουω κανονικα τα μνμτα αργω να απαντησω γιατι δεν τα ακουω.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Ρε παιδια οταν εχω τα ακουστικα συνδεδεμενα γιατι ο ηχος της κλησης ακουγεται κανονικα αλλα ο ηχος των μνμτων οχι και απλα με νεο μνμ το κινητο απλα δονειται?μπορει να διορθωθει αυτο γιατι ενω τις κλησεις τις ακουω κανονικα τα μνμτα αργω να απαντησω γιατι δεν τα ακουω.... Ελα ντε....εχω φαει τα φορουμ να βρω λυση.Κ γινεται κ με το bluetooth αυτο.Βεβαια κανεις 2πλο κλικ με κλειδωμενη οθονη στο κεντρικο κουμπι θα σουβγαλει επιλογη που θες να βγαινει ο ηχος ,ακουστικα ή ηχειο.Αλλα με το που θα σε παρουν τηλ αμεσως απενεργοποιητε κ πανε οι ηχοι παλι στο ακουστικο. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Ελα ντε....εχω φαει τα φορουμ να βρω λυση.Κ γινεται κ με το bluetooth αυτο.Βεβαια κανεις 2πλο κλικ με κλειδωμενη οθονη στο κεντρικο κουμπι θα σουβγαλει επιλογη που θες να βγαινει ο ηχος ,ακουστικα ή ηχειο.Αλλα με το που θα σε παρουν τηλ αμεσως απενεργοποιητε κ πανε οι ηχοι παλι στο ακουστικο. οι κλησεις ακουγονται αλλα τα μνμτα οχι.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 οι κλησεις ακουγονται αλλα τα μνμτα οχι.... Ακριβως φιλε μου το ιδιο λεμε.Οποιος εχει καποια ιδεα το τι μπορει να ειναι ας μας πει.Εγω να φανατστειτε αναγκαστικα να παρω αλλο bluetooth για αυτον τον λογο. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Δεν υπάρχει λύση σε αυτό το θέμα. Είναι έτσι από τότε που βγήκε το iOS και το iPhone. Δεν ξέρω αν το θεωρούν feature εκεί στο Cupertino ή bug αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει λύση. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση μέσω jb και cydia, δεν το έχω ψάξει καθόλου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Κλησπερα.Την κυριακη που μας περασε αντιμετωπισα ενα προβλημα,κολλουσε η αφη και δεν ανοιγαν τα προγραμματα εφαρμογεσ και παιχνιδια που εχω εγκαταστησει.Ενας φιλος μου ειπε να κανω hard reset αφου το εκανα διωρθοθηκΕ.Πριν λιγο διαπιστωσα το ιδιο προβλημα.Γιατι συμβαινει αυτο?Το κινητο το εχω εδω και 16 ημερες.Ειναι φυσιοκογικο.Εκανα hard reset τωρα αλλα δεν διωρθοθηκε.Τι να κανω?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Μηπως πρεπει να το παω στον γερμανο?Παρακαλω εξηγηστε μου στα ελληνικα γιτι δεν ξερω αγγλικα.Επισης παρατηρησα οτι απο τις 13και30 σημερα μεχρι τωρα που γραφω η μπαταρια επεσε στο 92% με 10λεπτα wifi και 4λεπτα τηλ.Ενω τις αλλες φορες επεφτε 3-4%.Γιατι εγινε αυτο?Σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος πως μπορουν να λυθουν αυτα τα προβληματα ας μου πει.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Σύνδεσε το κινητό σου με το itunes,πάρε ενα backup, μετα restore και set up as new.Αν δεν φτιάξει και με αυτον τον τρόπο πας την Δευτέρα για αντικατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση.Θελω να ρωτησω ομως στο itunes εχει 2 επιλογες με back up.Ποια να επιλεξω?Εχει με το icloud και μια αλλη.Στην δευτερη επιλογη μου ζηταει να βαλω κωδικους.Που θα τους βρω τους κωδικους?Και μετα τι κανω?Βοηθησε με φιλε γιατι ειμαι καινουργιος με το iphone.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση.Θελω να ρωτησω ομως στο itunes εχει 2 επιλογες με back up.Ποια να επιλεξω?Εχει με το icloud και μια αλλη.Στην δευτερη επιλογη μου ζηταει να βαλω κωδικους.Που θα τους βρω τους κωδικους?Και μετα τι κανω?Βοηθησε με φιλε γιατι ειμαι καινουργιος με το iphone.Ευχαριστω. Bak up to this computer θα πατήσεις,μην σε απασχολεί αυτο με τους κωδικούς,δεν θα σου ζητήσει τίποτα Μετα που θα τελειώσει η διαδικασία του backup κάνε restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plateia Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Γειά χαρά. Ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν συγχρονίσει τις επαφές τους με το gmail, αν προσθέσεις μια επαφή στο iphone συγχρωνίζετε αυτόματα και στο gmail? Καθώς και το αντίθετο (αν προσθέσεις την επαφή από το gmail συγχρονιζεται στο iphone)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ακριβώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plateia Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Και ο συγχρονισμός έγινε από settings -> mail, contacts, calendars -> add account κτλ ή μέσο itunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Και ο συγχρονισμός έγινε από settings -> mail, contacts, calendars -> add account κτλ ή μέσο itunes? Μέσω του λογαριασμού gmail. Εκεί έχει επιλογές για push συγχρονισμό, ή fetch ή manually. Με τον push συγχρονισμό θα σου συγχρονίζει αυτόματα και απευθείας τα πάντα με τίμημα την υψηλή κατανάλωση μπαταρίας. Προσωπικά το έχω στον manual συγχρονισμό ώστε να μου συγχρονίζει όποτε μπαίνω στην εφαρμογή των επαφών, ημερολογίου, mail, κλπ. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Και ο συγχρονισμός έγινε από settings -> mail, contacts, calendars -> add account κτλ ή μέσο itunes? Το πρώτο αλλα πρεπει να το δηλωσεις σαν Microsoft Exchange τολογαριασμο.Εκει που λεει για σερβερ βαζεις m.google.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδιά πρόβλημα!! εγκατεστησα το lock screen απο cydia και το κινητο εσβησε κ εχει κολλησει σε μαυρη οθονη. προσπαθησα να κανω και hard reset με τον γνωστο τροπο με τα πληκτρα, εμφανιζει το μηλο αλλα επειτα κολλαει παλι στην μαυρη οθονη με εναν κυκλο που γυριζει. τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδιά πρόβλημα!! εγκατεστησα το lock screen απο cydia και το κινητο εσβησε κ εχει κολλησει σε μαυρη οθονη. προσπαθησα να κανω και hard reset με τον γνωστο τροπο με τα πληκτρα, εμφανιζει το μηλο αλλα επειτα κολλαει παλι στην μαυρη οθονη με εναν κυκλο που γυριζει. τι κανω; Μαλλον πας για restore αν δε ξεκολλησει απο τη μαυρη οθονη και το death wheel... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Μαλλον πας για restore αν δε ξεκολλησει απο τη μαυρη οθονη και το death wheel... πήγα για restore γιατί δεν ξεκολλούσε με τίποτα. jailbreak απ την αρχη κτλ και δουλέβει ρολόι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Παιδιά βοηθήστε με λίγο..έχω κατεβάσει το flex player για να περνάω διάφορα videos χωρις φορματ..Πως στο καλό περνιούνται τα βιντεο???Λεει drag n drop στο app στο itunes στο προγραμμα ..Eγώ δεν το χω καταφέρει να το κάνω αυτό..αν το πετάξω στο ibrary λεει δεν υποστηριζεται ο τυπος εννοειται..πως πετάμε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σίγουρα θα υπάρχει κάτι απλό και δε το βλέπω..:mad::p το document list που εχω δει να λενε μερικοι που ειναι??εγω δεν εχω τετοιο πραμα.. :s Edited January 23, 2012 by matbel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδιά βοηθήστε με λίγο..έχω κατεβάσει το flex player για να περνάω διάφορα videos χωρις φορματ..Πως στο καλό περνιούνται τα βιντεο???Λεει drag n drop στο app στο itunes στο προγραμμα ..Eγώ δεν το χω καταφέρει να το κάνω αυτό..αν το πετάξω στο ibrary λεει δεν υποστηριζεται ο τυπος εννοειται..πως πετάμε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σίγουρα θα υπάρχει κάτι απλό και δε το βλέπω..:mad::p το document list που εχω δει να λενε μερικοι που ειναι??εγω δεν εχω τετοιο πραμα.. :s Συνδέεις το iPhone στο PC και μετά στο iTunes επιλέγεις το iPhone από αριστερά, πας στην καρτέλα "Apps", επιλέγεις τον Flex Player στο κάτω μέρος της οθόνης και στα δεξιά κανείς drag-n-drop τα αρχεία που θέλεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 πήγα για restore γιατί δεν ξεκολλούσε με τίποτα. jailbreak απ την αρχη κτλ και δουλέβει ρολόι :) Προσεξε τα conflicts των apps και των tweaks. Το ενα δηλαδη να μην αναιρει το αλλο.. Εκει χανεται η μπαλα στο jb και μας στελνει για restore.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Συνδέεις το iPhone στο PC και μετά στο iTunes επιλέγεις το iPhone από αριστερά, πας στην καρτέλα "Apps", επιλέγεις τον Flex Player στο κάτω μέρος της οθόνης και στα δεξιά κανείς drag-n-drop τα αρχεία που θέλεις. ναι το επιλεγω το iphone και επιλεγω και την εφαρμογη πες..αλλα το δεξια που τα πεταω δεν εχω καταλαβει που ειναι..στα αρριστερα βλεπω τις εφαρμογες μου τσεκαρισμενες..στα δεξια τις οθονες του κιν με την ταπετσαρια και εφαρμογες..κ απο κατω..χωρητικοτητα κλπ..εχω συρει την ταινια κ την πεταω παντου μπας και..αλλα τιποτα!!!!!!!!!!:wacko::wacko: Edit: Το βρηκα,το βρηκα επιτελους..τωρα μου βγαλα μπαρα η βλακεια να το συρω κ ειχε απο κατω αυτο το documents που γραφουν παντου!οκ επιτελους μου χε σπασει τα νευρα!!σ ευχαριστω πολυ :) :) Edited January 23, 2012 by matbel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδια μια ερωτηση και απο μενα οσοι το εχετε το χρησιμοποιητε σαν gps;Τι προγραμμα του εχετε βαλει η δεν σας ενδιαφερει καθολου το gps;:)Λοκαρει σχετικα γρηγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδια μια ερωτηση και απο μενα οσοι το εχετε το χρησιμοποιητε σαν gps;Τι προγραμμα του εχετε βαλει η δεν σας ενδιαφερει καθολου το gps;:)Λοκαρει σχετικα γρηγορα; TomTom Greece και τα μυαλά στα κάγκελα! Το Navigon ήταν καλο αλλα τώρα έβαλε επαχθέστατους όρους. Το Destinator ούτε καν το συζητάμε :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 TomTom Greece και τα μυαλά στα κάγκελα! Το Navigon ήταν καλο αλλα τώρα έβαλε επαχθέστατους όρους. Το Destinator ούτε καν το συζητάμε :) Αγορασμενα η μετα το jailbreake;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Tom tom εγγύηση. Λοκάρει γρήγορα και οι διαδρομές που σου δείχνει είναι οι συντομότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts