peet Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Άν θυμάσαι σε είχα προϊδεάσει για το τι θεωρεί "καινούργια" συσκευή το service, αφού δεν στην αλλάξανε με καινούργια στο κατάστημα τότε είναι δύσκολο να δώσει καινούργια το service γιατί απλά δεν έχει. Προσπάθησε με απειλές για καταγγελίες μήπως βγάλεις άκρη ή να ασκήσεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης· Τις ανακατασκευασμένες μην τις φοβάσαι, είναι διπλοελεγμένες! Αυτη δεν ηταν απλως ανακατασκευασμενη[αν ηταν] ,ηταν μαλλον εκθεσιακο κομματι,γιατι ειχε φθορα,φαινοταν χρησιμοποιημενη.Αν ηταν εργοστασιακα ανακατασκευασμενη θα ερχοταν σε ειδικη συσκευασια και θα ειχε και τη μεμβρανη της οθονης.Αυτο εμοιαζε χρησιμοποιημενο .Οσα εχουν ανακατασκευασθει εργοστασιακα ,δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις απο ενα καινουργιο,ενω τα <εκθεσιακα> ειναι φυσικο να εχουν φθορες.Το συμπερασμα ειναι οτι μετα απο 16 μερες δεν εχω τηλ ,και μαλιστα χωρις να φταιω σε τιποτε.Το τετραπτυχο που εχει σχεση με το προβλημα δηλ Πλαισιο-Vodafone-Arvato-Apple δεν ειναι σε θεση ,η μαλλον δεν θελουν,να λυσουν ενα προβλημα που αφορα αποκλειστικα αυτους και ταλαιπωρει εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αυτη δεν ηταν απλως ανακατασκευασμενη[αν ηταν] ,ηταν μαλλον εκθεσιακο κομματι,γιατι ειχε φθορα,φαινοταν χρησιμοποιημενη.Αν ηταν εργοστασιακα ανακατασκευασμενη θα ερχοταν σε ειδικη συσκευασια και θα ειχε και τη μεμβρανη της οθονης.Αυτο εμοιαζε χρησιμοποιημενο .Οσα εχουν ανακατασκευασθει εργοστασιακα ,δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις απο ενα καινουργιο,ενω τα <εκθεσιακα> ειναι φυσικο να εχουν φθορες.Το συμπερασμα ειναι οτι μετα απο 16 μερες δεν εχω τηλ ,και μαλιστα χωρις να φταιω σε τιποτε.Το τετραπτυχο που εχει σχεση με το προβλημα δηλ Πλαισιο-Vodafone-Arvato-Apple δεν ειναι σε θεση ,η μαλλον δεν θελουν,να λυσουν ενα προβλημα που αφορα αποκλειστικα αυτους και ταλαιπωρει εμενα Νομίζω ότι πρέπει με το Πλαίσιο απ' όπου αγόρασες τη συσκευή να βρεις τη λύση, το Πλαίσιο πόσες μέρες δίνει DOA για τα iphone και γιατί δε στο αλλάξανε αυτοί με καινούριο την τρίτη μέρα που τους το επέστρεψες αλλά μπλέξανε την Vodafone? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifo13 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις χθες έγινα κάτοχος του I phone 4s αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση ίσως για πολλούς εδώ στο forum βαρετή. Τι γίνεται με την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας? Όταν το άνοιξα είχε 65 % και μου είπαν να το δουλέψω μέχρι το 10% και τότε να το φορτίσω πρώτη φορά . ισχύει κάτι τέτοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Νομίζω ότι πρέπει με το Πλαίσιο απ' όπου αγόρασες τη συσκευή να βρεις τη λύση, το Πλαίσιο πόσες μέρες δίνει DOA για τα iphone και γιατί δε στο αλλάξανε αυτοί με καινούριο την τρίτη μέρα που τους το επέστρεψες αλλά μπλέξανε την Vodafone? Απο Το Πλαισιο λενε οτι ειναι υπευθυνη η Vodafone[και ειναι],και απο την Vodafone λενε οτι υπευθυνη ειναι η Arvato[service] και αυτη εστειλε το τηλ στο Πλαισιο,ισχυριζομενη οτι το παρηγγειλε στην Apple .com. Μου φαινεται περα απο καταγγελια στο ΙΝΚΑ,θα πρεπει να γινει και καταγγελια στη οικονομικη αστυνομια ,για να δουμε τις διαδρομες των τηλ ,και πως καποια τηλεφωνα ερχονται και ως τι ερχονται[νεα η αναλατασκευασμενα? και με ποια παραστατικα διακινουνται] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Peet, δεν μπορώ να απαντήσω στα προσωπικά σου μηνύματα μιας και μέσω κάποιος ρύθμισης έχεις επιλέξει να μην δέχεσαι προσωπικά μηνύματα. Διόρθωσέ το, και θα σου απαντήσω σε ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις χθες έγινα κάτοχος του I phone 4s αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση ίσως για πολλούς εδώ στο forum βαρετή. Τι γίνεται με την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας? Όταν το άνοιξα είχε 65 % και μου είπαν να το δουλέψω μέχρι το 10% και τότε να το φορτίσω πρώτη φορά . ισχύει κάτι τέτοιο??? Πρώτα απ' όλα, καλορίζικο. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να το δουλέψω το μέχρι το 10 με 5 % και έπειτα θα το έβαζα στο φορτιστή. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις στις πρώτες 3-4 φορτίσεις είναι να το συνδέεις στο φορτιστή αφότου πέσει κάτω από 10% το ποσοστό της μπαταρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Kαι καλύτερα ακόμα νε πέσει τελείως και να κλείσει από μπαταρία έτσι ώστε να ξεφορτίσει τελείως.. Και να το κανεις γενικά εστω μία,φορά το μήνα αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παιδιά ίσως εγώ σας μπέρδεψα! πχ έχεις το όνομα Πάνος Ψυχογιός με ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Μαρούσι, Ηρακλείτου 30 αν πας στο search και πατήσεις "Μαρούσι" ή "Ηρακλείτου" ΔΕΝ σου βγάζει τον Πάνο Ψυχογιό για δείτε το και πείτε μου. Μιλάω για διεύθυνση να ψάξω και όχι ονοματεπώνυμο! Αν εννοείς το spotlight, φυσικά κ ψάχνει contacts. Τσέκαρε στις ρυθμίσεις μήπως το έχεις βγάλει ή αλλάξει σειρά. EDIT: εκτός αν δεν κατάλαβα τι ρωτάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 πάλι καλά που υπάρχεις και εσύ! δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλα΄είναι τρομερό bug! Ειλικρινά που μπορούμε να στείλουμε mail για bugs κτλ! ΟΧΙ τηλ αλλά mail! Μερες? Με νορμαλ χρηση,μονο κλησεις και λιγο σερφαρισμα, με το wifi κλειστο τις υπολοιπες ωρες, τη βγαζεις τη μερα(εννοω να γυρισεις σπιτι και να το φορτισεις).Αν εχεις μονιμα το wifi ή τα δεδομενα ενεργοποιημένα,σερφαρεις,mail , παιξεις κανα παιχνιδι ,μιλησεις κανα διωρο, εχε τον φορτιστή μαζι σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλημερα παιδια! πως μπορω να σβησω ομαδικα ολεσ τισ επαφες μου απο το τηλεφωνο καθως και τις γνωστοποιησεις του ημερολογιου? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Η συσκευη αντικατασταθηκε σημερα 22/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Η συσκευη αντικατασταθηκε σημερα 22/12 Kαλιο αργα παρα ποτε.Μπραβο φιλε ,καταφερες το αυτονόητο με τους τραγικους.Καλες ειδησεις να εχεις καλορίζικο. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ευχαριστω πολυ και ευχομαι να πανε ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Η συσκευη αντικατασταθηκε σημερα 22/12 Βλέπεις, geovass, το πάθημα του ενός έγινε βοήθεια και για άλλον! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Το βλέπω... από την μια χαίρομαι πολύ για τον φίλο που πήρε νέα συσκευή:), απο την αλλη απογοητεύομαι ολο και πιο πολύ με αυτή την χώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroditi_ Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά! Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα που έχω πρόβλημα με το iphone 4S? Η οθόνη του είναι εντελώς κίτρινη, κ από την Arvato μου λένε δεν έχει τίποτα. Παρεπιπτόντως έχω άλλα 2 με το χρώμα του πάγου, κ η διαφορά κάνει μπαμ. Μεχρι κ στο istorm κ στην εταιρία κινητής τηλ. πήγα κ ΟΛΟΙ λενε ότι η οθόνη έχει πρόβλημα. τι με συμβουλεύετε? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Αρχικά, μας είναι αδιάφορη η Arvato. Από που το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroditi_ Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Απο vodafone & μου ειπαν δεν μπορουν αυτοι να κανουν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Το βλέπω... από την μια χαίρομαι πολύ για τον φίλο που πήρε νέα συσκευή:), απο την αλλη απογοητεύομαι ολο και πιο πολύ με αυτή την χώρα... Μην τα ρίχνουμε όλα "σε αυτή τη χώρα" που στο κάτω-κάτω είμαστε όλοι μας. Ρίχτα στην apple που έχει διαφορετικό προσωπείο ανά χώρα. Sorry για το off-topic Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν σου φταίει η Apple και η κάθε Apple που κάποιοι δεν ξέρουν τι παει να πει σωστό customer support και πάντα μεταφέρουν το πρόβλημα αλλού ...απλά για να φύγει απο πάνω τους... Μη τρελαθούμε και όλας! Πότε έμαθε ο Έλληνας τι θα πεί προσφέρω σωστές υπηρεσίες? Μπορώ να πώ πολλά για "αυτή τη χώρα" αλλά θα βγούμε εντελώς off-topic. Τέλος καλό - όλα καλά για το παλικάρι που πήρε νέα συσκευή. Τα υπόλοιπα σε άλλο thread... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewvoda Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά! Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα που έχω πρόβλημα με το iphone 4S? Η οθόνη του είναι εντελώς κίτρινη, κ από την Arvato μου λένε δεν έχει τίποτα. Παρεπιπτόντως έχω άλλα 2 με το χρώμα του πάγου, κ η διαφορά κάνει μπαμ. Μεχρι κ στο istorm κ στην εταιρία κινητής τηλ. πήγα κ ΟΛΟΙ λενε ότι η οθόνη έχει πρόβλημα. τι με συμβουλεύετε? Σας ευχαριστώ πολύ! Θελεις να βοηθησεις βαζοντας μια φωτο που να δειχνει το δικο σου διπλα σε καποιο απο αυτα τα του ''παγου'' που λεσ για να σου πουμε την αποψη μας...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Δεν σου φταίει η Apple και η κάθε Apple που κάποιοι δεν ξέρουν τι παει να πει σωστό customer support και πάντα μεταφέρουν το πρόβλημα αλλού ...απλά για να φύγει απο πάνω τους... Μη τρελαθούμε και όλας! Πότε έμαθε ο Έλληνας τι θα πεί προσφέρω σωστές υπηρεσίες? Μπορώ να πώ πολλά για "αυτή τη χώρα" αλλά θα βγούμε εντελώς off-topic. Τέλος καλό - όλα καλά για το παλικάρι που πήρε νέα συσκευή. Τα υπόλοιπα σε άλλο thread... Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι τουλαχιστον το Applecare εκανε οτι μπορουσε,και με βοηθησε παρα πολυ στα μέτρα των δυνατοτητων του. Η μαμα Apple ειναι το προβλημα, που για iphone +i pad δεν εχει εξουσιοδοτησει την Applecare,αλλα τους παροχους κινητης τηλεφωνιας και αυτοι δεν συνεργαζονται με το Applecare ,αλλα με αλλα μη εξουσιοδοτημενα απο το Applecare ,service. Aν δεν ενδιαφερει την <μαμα>Apple το οτι δυσφημειται το ονομα της ,εξ αιτιας των λανθασμενων επιλογων της,εμεις δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Παιδια, υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει η προβλεψη κειμενου Τ9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Παιδια, δυστυχως το θεμα με τις κιτρινες αποχρωσεις στην οθονη του 4s εχει καταντησει αστειο. Σε πανω απο δεκα μαυρου χρωματος 4s που εχω δει η κατασταση ειναι απελπιστικη. Μονο 2 συσκευες λευκου χρωματος που ειδα ειχαν καλη αποδοση του λευκου... Στο 4αρι που τα φωναζα 1,5 χρονο πριν, απο την πρωτη στιγμη που κυκλοφορησε, ειχα δει ολο αυτο το διαστημα οτι 1 στα 3 μαυρα ηταν οκ και στα λευκα οσα ειχα δει ηταν οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Προσωπικά το θέμα με την αποχρωση της οθόνης δεν με ενοχλεί,αντιθέτως προτιμώ τις ζεστές αποχρώσεις, εκτός και αν το πρόβλημα(όπως αναφέρει ο φίλος παραπανω) είναι τόσο έντονο σε κάποιες συσκευές. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Πρώτη φορά μετα απο 3χρονια χρήσης iPhone μένω ουκ ολίγες φορές απο μπαταρία.Χρησιμοποίησα το 4s για πάνω απο ένα μήνα μέχρι να αποφασίσω ότι με τα σημερινά δεδομένα πλέον δεν μπορεί να με καλύψει στην επαγγελματική μου καθημερινότητα.Πλέον είναι στο συρτάρι και μάλλον, αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα ,θα πάρει τον δρόμο προς πώληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts