Jump to content

Sifo13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sifo13

  1. Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την βοήθεια ,έκανα ακριβώς ότι μου είπες και το τηλέφωνο είναι μια χαρά και πάλι με την μονή διαφορά ότι δεν δουλεύει το wi-fi, μερικές φορές είναι κολλημένο και δεν γίνεται πράσινο και αν είναι πράσινο ψάχνει αλλά δεν βρίσκει τίποτα ! τι να κάνω????
  2. Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση χθες στο iphone 4s που έχω και έχω από τότε πολύ μεγάλο πρόβλημα, παιδιά κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ,το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχω wifi και το τηλέφωνο είναι πολύ αργό και σβήνει μονό τού ,άλλες φορές θέλω εγώ να το κλείσω και να το ανοίξω αλλά δεν σβήνει, επίσης κολλάει η μπαταρία στην φόρτιση και αλλά πολλά, πριν από αυτό να τονίσω ότι 2.5 χρονιά τώρα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. περιμένω την βοήθεια σας!!!!
  3. Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση χθες στο iphone 4s που έχω και έχω από τότε πολύ μεγάλο πρόβλημα, παιδιά κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ,το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχω wifi και το τηλέφωνο είναι πολύ αργό και σβήνει μονό τού ,άλλες φορές θέλω εγώ να το κλείσω και να το ανοίξω αλλά δεν σβήνει, επίσης κολλάει η μπαταρία στην φόρτιση και αλλά πολλά, πριν από αυτό να τονίσω ότι 2.5 χρονιά τώρα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. περιμένω την βοήθεια σας!!!!
  4. παρακαλω μπορει καποιος να μας πει αν τα παρακατω σαιτ ειναι οκ ? glory-shoes.com και brandedshoes.eu ευχαριστω
  5. Ερωτηση Που μπορω να βρω ρουχα alcott στην αθηνα ? Ευχαριστω!!
  6. Καλημερα , Θα ήθελα να πείτε παρακαλώ αν το παρακάτω site είναι οκ http://uggstopinternational.com.au/
  7. Καλημερα , Θα ήθελα να πείτε παρακαλώ αν το παρακάτω site είναι οκ http://uggstopinternational.com.au/
  8. Sifo13

    iPhone 4S

    Καλησπέρα σε όλους, Μόλις χθες έγινα κάτοχος του I phone 4s αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση ίσως για πολλούς εδώ στο forum βαρετή. Τι γίνεται με την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας? Όταν το άνοιξα είχε 65 % και μου είπαν να το δουλέψω μέχρι το 10% και τότε να το φορτίσω πρώτη φορά . ισχύει κάτι τέτοιο???
  9. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν το παρακατω site ειναι αξιοπιστα και εχει αυθεντικα προιοντα. http://www.prodirectselect.com/Products/Nike-Classic-Cortez-Light-Nylon-Mens-Shoes-Turquoise-Black-Mens-Footwear-31437.aspx
  10. καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω αν τα 3 παρακατω sites ειναι αξιοπιστα και εχουν αυθεντικα προιοντα. http://www.nikeairmax-warehouse.com/Products/Nike-Classic-Cortez-Nylon-09--26-4515.html http://www.nikeairforcedunk.com/nike-mens-classic-cortez-nylon-09-gump-dark-blue-white-p-904.html http://www.shoes-from-china.com/nike-shoes/Classic-Cortez-Nylon-09/men-29.html
  11. Παιδιά συγνώμη αν κάνω λάθος που ρωτώ εδώ για παπούτσια αλλά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω αυτό το ζευγάρι nike cortez nylon 06 στην Ελλάδα η σε κάποιο καλό site με γνυσεια nike. Eυχαριστώ πολύ. nike.fashionstylist.com/cj/shoe-metro/nike/nike-cortez-basic-nylon-06-sneakers-shoes-blue-mens.jpg
  12. Sifo13

    iOS 4

    παιδιά την εβαλα την 4.0 στο 3G, και ολα τα τραγουδια και οι φωτογραφιες μου χαθηκαν γιατι? της προηγουμενες φορες δεν ειχα τετοιο προβλημα. Στο itunes στο capacity βλεπω ομως σε ΜΒ oλες της φωτο. Ξερει κανενας να μου πει που μπορω να ξαναβρω της φωτο και να της βαλω πισω στο τηλεφωνο?
  13. Sifo13

    iOS 4

    Ρε παιδιά την εβαλα την 4.0 στο 3G, και ολα τα τραγουδια και οι φωτογραφιες μου χαθηκαν γιατι? της προηγουμενες φορες δεν ειχα τετοιο προβλημα. Στο itunes στο capacity βλεπω ομως σε ΜΒ oλες της φωτο. Ξερει κανενας να μου πει που μπορω να ξαναβρω της φωτο και να της βαλω πισω στο τηλεφωνο? υπαρχουν στο itunes ισως?
  14. Δηλαδη αν δεν ηταν με την fedex και ηταν με αλλη εταιρεια θα ερχοταν λιγοτερα απο 80 ευρω ?
  15. Ποια καταστηματα και που ειναι αυτα που βρηκες και τα εχουν διπλασια τιμη? ειναι στην αθηνα? Εγω καλα που ειχα παει πριν 2 εβδομαδες λονδινο και ψωνισα αρκετα απο εκει αλλα αν εχει και στην αθηνα καπου κατι ειναι και αυτο !!
  16. Η αληθεια ειναι οτι εχουν πολυφορεθει τα air max του 97, και τα φοραει και η κουτση μαρια, αλλα ρε james55 πες μου ενα εξισου ωραιο νικε σαν τα 97
  17. Καλησπερα σε ολους θα παω μεσα φεβρουαριου στο λονδινο για λιγες μερες διακοπες και θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου πει μερικα βασικα για το που να παω για ψωνια για ρουχα σχετικα οικονομικα σε γνωστες φιρμες, δεν γνωριζω αν τοτε θα εχουν και τιποτα εκπτωσεις. εννοείται οτι θα παω και στα Abercrombie & Fitch.
  18. Καλημερα, μια ερωτηση ρε παιδια τα προιοντα nike που πουλανε στα sprider ειναι αυθεντικα? η ελλατωματικα?
  19. κανενας μια απαντηση?
  20. Καλησπερα,θα παω ενα 3ημερο θεσσαλονικη και θα ηθελα να μου πειτε 3-4 καλα μαγαζια με επωνημα ρουχα ,οπως επισης που μπορω να βρω εκει barbour αν εχει φυσικα. ευχαριστω πολυ.
  21. παιδια ειναι η φωτο νουμερο 16 τα μαυρα αλλα και τα καφε στην 18 εως 21
  22. καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου πειτε στην παρακατω φωτογραφια τη παπουτσια φοραει το μοντελο η εστω τη ειδος ειναι και ποιες μαρκες το βγαζουν. ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση αν εχω. http://www.benetton.com/portal/web/guest/fw09/benetton_adult/man#gallery_top
  23. Καλησπερα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic αλλα θα ηθελα την γνωμη σας ειμαι μεταξυ 2 netbook για να παρω NYO NBOOK-110 BLACK 10.2'' Acer Aspire ONE D250 περιμενω γνωμες σας
  24. παιδια ειμαι σε δυλιμα για αγορα home cinema ειμαι μεταξυ του sony dav-dz880 kai tou samsung ht-tz325 ,περιμενω γνωμες σας.
×
×
  • Create New...