Jump to content

Sifo13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sifo13

  • Ημ. Γέννησης 05/12/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sifo13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την βοήθεια ,έκανα ακριβώς ότι μου είπες και το τηλέφωνο είναι μια χαρά και πάλι με την μονή διαφορά ότι δεν δουλεύει το wi-fi, μερικές φορές είναι κολλημένο και δεν γίνεται πράσινο και αν είναι πράσινο ψάχνει αλλά δεν βρίσκει τίποτα ! τι να κάνω????
  2. Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση χθες στο iphone 4s που έχω και έχω από τότε πολύ μεγάλο πρόβλημα, παιδιά κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ,το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχω wifi και το τηλέφωνο είναι πολύ αργό και σβήνει μονό τού ,άλλες φορές θέλω εγώ να το κλείσω και να το ανοίξω αλλά δεν σβήνει, επίσης κολλάει η μπαταρία στην φόρτιση και αλλά πολλά, πριν από αυτό να τονίσω ότι 2.5 χρονιά τώρα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. περιμένω την βοήθεια σας!!!!
  3. Καλησπέρα ,έκανα αναβάθμιση χθες στο iphone 4s που έχω και έχω από τότε πολύ μεγάλο πρόβλημα, παιδιά κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ,το πιο βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχω wifi και το τηλέφωνο είναι πολύ αργό και σβήνει μονό τού ,άλλες φορές θέλω εγώ να το κλείσω και να το ανοίξω αλλά δεν σβήνει, επίσης κολλάει η μπαταρία στην φόρτιση και αλλά πολλά, πριν από αυτό να τονίσω ότι 2.5 χρονιά τώρα ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. περιμένω την βοήθεια σας!!!!
  4. παρακαλω μπορει καποιος να μας πει αν τα παρακατω σαιτ ειναι οκ ? glory-shoes.com και brandedshoes.eu ευχαριστω
  5. Ερωτηση Που μπορω να βρω ρουχα alcott στην αθηνα ? Ευχαριστω!!
  6. Καλημερα , Θα ήθελα να πείτε παρακαλώ αν το παρακάτω site είναι οκ http://uggstopinternational.com.au/
  7. Καλημερα , Θα ήθελα να πείτε παρακαλώ αν το παρακάτω site είναι οκ http://uggstopinternational.com.au/
  8. Sifo13

    iPhone 4S

    Καλησπέρα σε όλους, Μόλις χθες έγινα κάτοχος του I phone 4s αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση ίσως για πολλούς εδώ στο forum βαρετή. Τι γίνεται με την πρώτη φόρτιση της μπαταρίας? Όταν το άνοιξα είχε 65 % και μου είπαν να το δουλέψω μέχρι το 10% και τότε να το φορτίσω πρώτη φορά . ισχύει κάτι τέτοιο???
  9. καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν το παρακατω site ειναι αξιοπιστα και εχει αυθεντικα προιοντα. http://www.prodirectselect.com/Products/Nike-Classic-Cortez-Light-Nylon-Mens-Shoes-Turquoise-Black-Mens-Footwear-31437.aspx
  10. καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω αν τα 3 παρακατω sites ειναι αξιοπιστα και εχουν αυθεντικα προιοντα. http://www.nikeairmax-warehouse.com/Products/Nike-Classic-Cortez-Nylon-09--26-4515.html http://www.nikeairforcedunk.com/nike-mens-classic-cortez-nylon-09-gump-dark-blue-white-p-904.html http://www.shoes-from-china.com/nike-shoes/Classic-Cortez-Nylon-09/men-29.html
  11. Παιδιά συγνώμη αν κάνω λάθος που ρωτώ εδώ για παπούτσια αλλά μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω αυτό το ζευγάρι nike cortez nylon 06 στην Ελλάδα η σε κάποιο καλό site με γνυσεια nike. Eυχαριστώ πολύ. nike.fashionstylist.com/cj/shoe-metro/nike/nike-cortez-basic-nylon-06-sneakers-shoes-blue-mens.jpg
  12. Sifo13

    iOS 4

    παιδιά την εβαλα την 4.0 στο 3G, και ολα τα τραγουδια και οι φωτογραφιες μου χαθηκαν γιατι? της προηγουμενες φορες δεν ειχα τετοιο προβλημα. Στο itunes στο capacity βλεπω ομως σε ΜΒ oλες της φωτο. Ξερει κανενας να μου πει που μπορω να ξαναβρω της φωτο και να της βαλω πισω στο τηλεφωνο?
  13. Sifo13

    iOS 4

    Ρε παιδιά την εβαλα την 4.0 στο 3G, και ολα τα τραγουδια και οι φωτογραφιες μου χαθηκαν γιατι? της προηγουμενες φορες δεν ειχα τετοιο προβλημα. Στο itunes στο capacity βλεπω ομως σε ΜΒ oλες της φωτο. Ξερει κανενας να μου πει που μπορω να ξαναβρω της φωτο και να της βαλω πισω στο τηλεφωνο? υπαρχουν στο itunes ισως?
  14. Δηλαδη αν δεν ηταν με την fedex και ηταν με αλλη εταιρεια θα ερχοταν λιγοτερα απο 80 ευρω ?
×
×
  • Create New...