Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αποτι θυμαμαι επανεκινηση κανει αφου τελειωσει η διαδικασια αλλα για σιγουρια τσεκαρε καποιο video στο youtube

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

OMEF01

Τι σημαίνει; Ποιό είναι το νεότερο;

Για τη δική σου έκδοση κάμερας έχεις το νεότερο Fw.

Ευχαριστώ Σοφέ!!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

κανει επανεκκινηση αφου τελειωσει σιγουρα

ποση ωρα κανει να ανοιξει? περασα την επισημη KE2 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR). kai εχει κανα 5λεπτο που μου δειχνει το official boot logo..

Στο odin μου εβγαλε pass οποτε φανταζομαι οτι ολα καλα..

Edit: λοιπον ολα κομπλε, βεβαια τα προανεφερθεντα προβλημα εξακολουθουν να υφιστανται οποτε απο αυριο... πλαισιο με την αποδειξουλα και βλεπουμε...

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια το kies πρεπει να το κατεβασω απο καπου ? δεν βλεπω να ανοιγει μονο με το να συνδεω το usb με το pc...

Ρε παιδια το kies πρεπει να το κατεβασω απο καπου ? δεν βλεπω να ανοιγει μονο με το να συνδεω το usb με το pc...

Μπορείς από εδώ

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Βρήκα αυτό το topic, μιλάει για προβλήματα στις κάμερες κτλ κ κάνουν διάφορες δοκιμές.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098834

Διάφορες Εκδόσεις Fw Cam : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18028075&postcount=1097

Για τη δική σου έκδοση κάμερας έχεις το νεότερο Fw.

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει: Όλες αυτές οι εκδόσεις είναι για διαφορετικούς "τύπους" καμερας? Πρέπει κανεις να ακολουθήσει αυτό που ήδη έχει ή μπορεί να επιλέξει και άλλο firmware ap;ο αυτά που υπάρχουν στο xda?

Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο ο Go Launcher. Δεν χανεις τιποτα να τον δοκιμασεις.

Οσον αφορα τα εικονιδια, αν εννοεις απλως να τα αλλαξεις και να βαλεις αλλες εφαρμογες στη θεση του, πατας το κουμπακι που σου ανοιγει τις εφαρμογες, μετα πατας το αριστερο κουμπι Μενου και απο εκει επιλεγεις Edit. Μετα αρκει να συρεις ενα απο τα εικονιδια στο dock και θα αντικαταστησει το παλιο.

Έχω δοκιμάσει τον τρόπο που αναφέρεις κι εγώ, αλλά σε κάποια επανεκκίνηση (και ενώ είχα ήδη πατήσει αποθήκευση της τροποποίησης) εξαφανίζεται το εικονίδιο που προσθέτω...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου.

Edited by ioathe
Διπλο post

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Παιδιά στο sammobile.com έδωσαν νέα ROM (I9100XWKJ1, 2.3.5 released on 2011 October με CSC - LUX). Μάλλον είναι branded.

Ξέρει κανένας τίποτα?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

now the smoothest rom for the sgs2.

εφόσον η ρομ είναι 80% ίδια με του leomar με την βοήθεια του leomar, ποιά η διαφορά απο του leomar και είναι πιο "smooth"?

• Administrators
Παιδιά στο sammobile.com έδωσαν νέα ROM (I9100XWKJ1, 2.3.5 released on 2011 October με CSC - LUX). Μάλλον είναι branded.

Ξέρει κανένας τίποτα?

Δεν είναι branded.

Modpic.gif

Παιδια για μια στοκ ρομ υπαρχει καποια λιστα με τις εφαρμογες(μαμα) τις οποιες μπορουμε να διαγράψουμε η να "παγωσουμε" με το τιτανιουμ???:)

καπου την ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν την βρισκω τωρα....

Παιδια για μια στοκ ρομ υπαρχει καποια λιστα με τις εφαρμογες(μαμα) τις οποιες μπορουμε να διαγράψουμε η να "παγωσουμε" με το τιτανιουμ???:)

εδω εισαι.. :) (5ο post)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι branded.

Λογικά θα έχει κανονικά Ελληνικά έτσι δεν είναι (ΧW γαρ...) ??

ΘΑ την περάσω αύριο να δω...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

εδω εισαι.. :) (5ο post)

να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ..:)

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει: Όλες αυτές οι εκδόσεις είναι για διαφορετικούς "τύπους" καμερας? Πρέπει κανεις να ακολουθήσει αυτό που ήδη έχει ή μπορεί να επιλέξει και άλλο firmware ap;ο αυτά που υπάρχουν στο xda?

Ναι, είναι διαφορετικοί τύποι κάμερας από διαφορετικές εταιρείες κατασκευασμένες αλλά με τις ίδιες προδιαγραφές (αν διάβασα σωστά) οπότε αν αποφασίσεις να κάνεις update θα πρέπει να είναι βασισμένο στο αρχικό σου firmware.

Και εδω μπορεις να παιξεις και ας ειναι αλλο το version.....Δεν αλλαζει κατι...!!!

1) http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/4811-Safe-to-remove-applications-list

και πιο Μορτηκααα...αν θελησεις κατι πισω ξανα...!!!!

2)https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html

Και σου στελνω και το index της ΙΤΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑΣ απο ΧΧΚ13 by Leomar,μιας και εμενα δεν μου χρειαζεται πια....!!!! Ειναι για τα σκουπιδια και αυτος και οι Checkroμιαριδες και οι ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΥΣΤΑΡΙΑ τους....!!!! :!:ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΜΕGA MOY ΕΓΩ:p,ΜΕ ΤΟ DROPBOX KAI TON ΟΜΕGA FILES ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ,ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ,ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...!!!!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩ....!!!!!!..... :!: :lol::D

http://leomar75.celogeek.com/xxki3/

*EDIT* ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ = κλειστος μικρος χωρος πλυσης των ρουχων (συνηθιζετο κυριως στην επαρχια,να πλενουν τα ρουχα μεσα σε αυτον,εχοντας μια σκαφη στο κεντρο του..Μεταπολεμικη περιοδο και παλιοτερα...!!! Πριν σκασουν μυτη τα Πλυντηρια...!!!):lol::p

Edited by gorgiosalon

καλημερααα!!παιδιά ξέρει κανεις πως αλλάζουν τα εικονίδια στο dock του stock launcher; η πρέπει να αλλάξω αναγκαστικά launcher;

αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος κατά την γνώμη σας..ο go launcher δεν ξέρω δεν μου γέμιζει το μάτι..

Launcher Pro με διαφορα....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

gorgiosalon ποσοστά παίρνεις ?!!

Ναιιιι......!!!!!!!! Αλλα πληρωνομαι σε ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟΟΟ.....!!!!!!!

Απο μικρο παιδι με τα'ιζε η θεια' μου,Παραμανα (νταντα) του Don LeomaroCorleone...!!! :lol::p

Σε ενα σπιτι κατα Λευκο,κοντα στις Σικελικες Ακτες....!!!

Εκει στην Υπεροχη Νοτια Grande Italia...!!!

Capito mafiozito **Sofos_5** ....??? :lol::cool:

(Ντεν Καταλαβαινει απο χιουμορ Βρεεεε Sofe μου....???? :O Αφου ξερεις ποσο σε συμπαθω....!!! :*

Αλλα περα απο την πλακα και τα Αστεια...!!!! Για την ΟMEGA ROM ξερεις και εσυ πολυ καλα,οτι λεω μονο την απολυτη αληθεια...!!!!

Πλεον αυτο ειναι γνωστο σε ολους απο εμας,που εχουν την γνωση και την εμπειρια να το αναγνωρισουν αυτο μεσα απο τις αμετρητες δοκιμες και {flasharismata} τους....!!!!

Το μονο που εχει μεινει πια,ειναι το χιουμορ για να κανουμε πλακιτσα,να περναμε ευχαριστα και κοντα μας να μαθαινουν και οι νεοτεροι χρηστες / ιδιοκτητες αυτης της μοναδικης συσκευης Samsung Galaxy S II,πoιο ειναι το καλυτερο για αυτους και τις υπεροχες συσκευες τους).

*EDIT* / Kαι επειδη εισαι καλο φιλαρακι **Sofe** μου και σε γουσταρω πολυ....!!! Παρε και μια Μαντιναδα {ξανα μανα } αφιερωση,να τον ακουσεις και Τραγουδιστα τον καημο μου....!!! Και να καταλαβεις οτι το κανω μεσα απο την Καρδια μου αυτο,προς ολους μας,γιατι πριν αρχισω να γραφω εδω κοντα σας...!!!! Εκτος οτι εχω διαβασει ολες τις σελιδες του *Myphone forum*,εχω φαει και τα ματια μου πανω απο πολλα < βιβλιoΠεριοδικα > για την < SmartoMobiloTexnologia >......

Kαι Αυτα που κανει για ολους μας Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ...!!! Δεν εχουν καταφερει ακομα εκει στην *Samsung* να τα κανουν,ολα αυτα τα χρυσοπληρωμενα.... Πως τα λενε ειπαμε....??? GOLDEN BOYS....??

Kαι ολοι αυτοι οι <ΑrgentinoItaloTourkoKamerounezop@p@rides > νομιζουν οτι πιασαν τον Παππα απο τα αρ.... Με τις πατεντες τους και πασαρουν σε ολο τον Κοσμο Τα φιρμανια τους...!!! Λες και εμεις δεν εχουμε εδω αξιολογα Παλικαρια με γνωσεις και μεγαλη εμπειρια,να Κανουν αυτο που κανουν Αυτοι,χωρις ολα τα δικα τους Προβληματα και με τις δικες μας Ελληνικες προδιαγραφες,σε πολυ καλυτερες εκδοσεις...!!!

Ναιιιι Ρεεεεε...!!!!! Τον παω τον ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑ...!!! Βαρεθηκα να Γραφω στα {Agglika} εκει στα {<XDAεγια> και στα Αλλα τα <Kamerounezoχαμπερια> και <Μανταφεριαααα> και δεν τα κατεχω κι'ολας...:lol:

Και μαζι με μ'ενα....!!! Εγιανε και το τηλεφωνακι μου...!!! :p

Τσιμπα το με Αγαπη....!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bHXYNVPL6Ww

1ον) Αυτα και τελεια.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και οποιος φοραει τους LeoCriskeloMiuChechroμιαριδoπ@π@ριδες,μπορει να μου πει αν δουλευει ο τηλεφωνητης τους σωστα / καθαρα (ηχος)...???

Γενικα οι προωθησεις κλησεων τους και οι φραγες...???

Και αν παντα τους ακουν στις συνομιλιες τους δυνατα και καθαρα...???

Aν εχει καλο σημα οπου και να βρισκεται...???

Και αν το Wi-Fi του μπορει να πιασει δυκτιο και να συνδεθει, κανα 10-15 βηματα μακρια απο το Router...???

Αν το κινητο του δεν τον εχει τρελανει,στα αναψε / κλεισε....Πανω / Κατω...Πισω / Μπρος...???

Αν πολες φορες μετα απο {GAMING} χρηση,δεν του γινεται ανετα ψηστιερα.....???

Αν καποιος που πολλες φορες στα καλα καθουμενα εκει που το εχει πανω στο τραπεζακι,αυτο αρχιζει να αναβοσβηνει απο μονο του λες και μιλαει με τον Θεο...???

Αν καποιος εχει αρχισει να βλεπει ροζ,κιτρινα και σκατουλι χρωματα στις φωτογραφιες και στα βιντεο του...???

Αν καποιος προσπαθει να ακουσει απο τα ακουστικα του και απο το ηχειο του...!!! Και χρειαζεται αυτα τα βαρηκο'ιας για να τα καταφερει...???

Αν υπαρχει καποιος που εβαλε το κινητο του να φορτιζει το βραδυ και οταν πηγε στην δουλεια του δεν ειχε μπαταρια ουτε για 1 ωρα....???

Αν υπαρχει καπιος που η συσκευη του,δεν υπακουει στις εντολες που τις δινει μεσω των Εφαρμογων και που εχει αρχισει να το παιζει Ταβατζης στην σχεση τους.....???

Και αλλλλααα....Και αλλλλαααα...Τοσααααα Πολλλλαααα....!!!!

Και θα σταματησω εδω, χωρις να αναφερω και αλλα τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα ολον αυτο το καιρο και απο Αλλους Σεβαστους χρηστες,της κατα τα αλλα φοβερης αυτης συκευης....!!!!!!! Γιατι καποιοι θα με ρωτησουν γιατι αγορασα αυτο το Τηλεφωνο...????

Θα τους απαντησω οτι το Ευτυχες και το Αποριας Αξιο δεν ειναι,Το γιατι τo αγορασα εγω....!!!

Αλλα το οτι τo Αγορασε αυτος ο Γιαννης....!!!!

Και αν καπιοιος ανηκει,εχοντας την συσκευη στα χερια του σε ολη την παραπανω κατηγορια ερωτηματων που εθεσα, και που ολα τα εχω διαβασει εδω μεσα,σαν αποριες και Ερωτησεις απο αλλα Αξιολογα μελη....!!

Ας θεσει την Ερωτηση του εδω περα και θα του απαντησω αμεσα για το ποια ειναι η λυση....!!!!

Καλυτερα να μην με περιμενει......!!!!!!!!! Παρτε την απο τωρα.....!!!!

OMEGA ROM....!!!!!!!!

2ον) Αυτα και τελεια.

*ΕDIT / Kαι χρονια πολλλαααα με τις Θερμοτερες ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ...!!!!! Σε ολους τους ΜΗΤΣΟΥΣ....!!! Γιατι εμεις εδω στον Βορρα Γιορταζουμε Σημερα....!!! Την Χαρη του....!!!!!

Edited by gorgiosalon

gorgiosalon ποσοστά παίρνεις ?!!

Φίλε μου Sofe σωστή η ερώτηση σου γιατί σε περίπτωση που του περισσεύουν του Γιάννη και τα σκορπάει για διαφήμιση, πως να το κάνουμε δηλαδή, θέλω και εγώ..

Πάντως τη δοκίμασα και εγώ την Omega και μέχρι τώρα μόνο θετικές είναι οι εντυπώσεις που έχω να μοιραστώ..

Ο φίλος Ioathe/ Indie (στο κατά xda ευαγγέλιο) έχει κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά! Όσο για το blue black theme είναι απλά τέλειο!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου Sofe σωστή η ερώτηση σου γιατί σε περίπτωση που του περισσεύουν του Γιάννη και τα σκορπάει για διαφήμιση, πως να το κάνουμε δηλαδή, θέλω και εγώ..

Πάντως τη δοκίμασα και εγώ την Omega και μέχρι τώρα μόνο θετικές είναι οι εντυπώσεις που έχω να μοιραστώ..

Ο φίλος Ioathe/ Indie (στο κατά xda ευαγγέλιο) έχει κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά! Όσο για το blue black theme είναι απλά τέλειο!

Καλη μου Αγορινα Νικολιο...!!!!!!

Θα κανω μια τολμηρη ΠΡΟΒΛΕΨΗ που κανενας δεν θα ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...!!!!

Αργα η Γρηγορα,ολοι θα γινουν χρηστες της ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗΣ ΟΜΕGA ROM....!!! (και οι εξω απο εδω...!!!)

Eδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιος θα πεσει εξω...!!! (???)

Αρκει να την φορεσουν ολοι για 5-6 μερες συνεχομενα...!!! Και να ζουν σε αυτον τον ΠΛΑΝΗΤΗ οσο αφορα την ΜοbiloTexnologia...!!!!!

Tαδε εφη....!!!!

{Και εδω θα ειμαι να σας δηλωσω με ταπεινοτητα την Συγνωμη μου...!!!

Αν πεσω εξω,σε Αυτην μου την Προβλεψη....!!!!!}

Ξερω καλα τι εχω βαλει στην συσκευη μου Και απο Ποιον...!!!! Λιγο χρονο ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ....!!!

Edited by gorgiosalon

Είμαστε πολλοί που την φοράμε από την πρώτη στιγμή, μην κοιτάς που δεν μιλάμε. :lol:
Samsung Galaxy Note II :D

Ειδα περιεργη συμπεριφορα στο σημα κινητης με το xxki4 modem και εντονα σκαμπανεβασματα. Ακομα και dropped calls ειχα. Γυρισα σε xxki3 modem. Μακραν το καλυτερο για μενα μεχρι στιγμης. Ειπα ενταξει ετυχε σε μενα αλλα τωρα διαβασα και τον intratech (xda) να λεει οτι παρατηρησε χειροτερη αυτονομια με το xxki4, κατι που ταιριαζει με τις δικες μου παρατηρησεις, και γυρισε κι αυτος σε xxki3 modem.

Απλα ενημερωτικα το λεω αν παρατηρησετε κατι περιεργο οσοι εχετε xxki4 modem να το εχετε στο μυαλο σας.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)