Jump to content

dolores

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dolores

  1. Καλη τυχη σε ολους εμας για το SΙΙΙ και... καλη τυχη στους fans του iphone για να μην τους βγει μια λεπτη πατατα....
  2. χαχαχαχα οχι ακομα αλλα στα προθυρα ειμαι...στο μονο που ανταποκρινετε το κιν. ειναι στο power button - home button - volume down το οποιο ειναι για να ξεκινησει η διαδικασια για το flash με odin οπως ηταν στον οδηγο.... τπτ αλλο δεν δουλευει.... p.s. δεν παρεξηγιθικα απλα δεν θελω να δοσω λαθος εντιποση.εχω προβλημα και προσπαθω να καταλαβω καλυτερα αυτα που μου λετε για να το διορθωσω. τωρα που το ψαχνω λιγο επρεπε να εγκαταστησω το recovery πριν παω να κανω root ? γιατι αυτο που μου λετε με volume up + home button + power button απλα δεν κανει τπτ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  3. τα δοκιμασα βρε φιλε αλλα το recovery οπως ειπε και ο φιλος πατας : home button - power button - volume up , αν καταλαβα καλα , αλλα δεν κανει τιποτα....δεν μπορω να καταλαβω πως θα μπω στο recovery....εκτως και αν κανω κατι λαθος.
  4. Καταρχην ειμαι αντρας και οχι γυναικα....μην κρινεις ευκολα απο το ψευδονημο , μπορει να ειναι πολλα περισοτερα απο ενα ονομα , οσον για το προτο που μου γραφεις για το recovery ,πατωντας τα τρεια κουμπια [home button + power button + volume up] απλα δεν κανει τιποτα ,το μονο που κανει ειναι να μαυριζει η οθονη και μετα ξανα να μου πεταει το log screen με το κιτρινο θαυμαστικο .
  5. εσυ αν εισαι καλο παιδι μπορεις να μου πεις πως να βγω απο το προβλημα....που πηγα να κανω root και κολισε....δεν ανοιγει το κινιτο κολισε στο log screen.... να προσθεσω οτι σημερα εκανα και την αναβαθμιση σε 2.3.4 δεν ξερω αν παιζει καπιο ρολο που κολισε στο root... και κατεβασα αυτο : GT-I9100_xwki4_insecure.zip --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου.
  6. Αν παω να κανω root και κολισει το κινιτο οπως και το επαθα μπορω να παω σε καποιο καταστημα (germanos , multirama ...) για να μου το συνεφερουν ?
  7. Ρε παιδια μπορει να ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εχω προβλημα....μολις τωρα πηγα να κανω root το κινιτο απο τον οδηγο και στην διαδικασια του odin μου γραφει αυτα :<ID:0/004> Added!! <ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4).. <ID:0/004> File analysis.. <ID:0/004> SetupConnection.. <ID:0/004> Initialzation.. <ID:0/004> Get PIT for mapping.. <ID:0/004> Firmware update start.. <ID:0/004> zImage <ID:0/004> NAND Write Start!! <ID:0/004> RQT_CLOSE !! <ID:0/004> RES OK !! <ID:0/004> Completed.. <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) <ID:0/004> Removed!! και το κινιτο κολαει στο login screen με το κιτρινο θαυμαστικο απο κατω και δεν κανει τπτ αλλο... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω...εχω φρικαρει !
  8. οκ δεκτο αλλα πως αλλιος θα κανω τις αναβαθμησεις ?
  9. Ρε παιδια προσπαθω να κανω κανα δυο μερες αναβαθμιση μεσο kies το οποιο το κατεβασα απο το site της Samsung , και οταν το ανοιγω μου λεει πως υπαρχει διαθεσημη αναβαθμιση και οταν ξεκιναει φτανει στο σημειο που κατεβαζει τους drivers και κολαει....χανει τη συνδεση το κινητο με το kies και μου ζηταει επανεκινηση του κινητου....ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο ή πως να το διορθωσω ?
  10. Ρε παιδια το kies πρεπει να το κατεβασω απο καπου ? δεν βλεπω να ανοιγει μονο με το να συνδεω το usb με το pc...
  11. Ωραια εφαρμογη αλλα βλεπω μονο εικονα και ειναι απο τις 27/Σεπτεμβρη , προβλημα στην εφαρμογη ή οι καμερες ειναι εκτος ?
  12. Εγω ειχα το expiria mini και η μπαταρια του μετα βιας κρατουσε μια μερα.... Τωρα ειμαι ετοιμος να παρω το SGS2 αλλα ακουω οτι και σε αυτο στη καλυτερη κραταει 2-3 μερες.... Λιγο απογοητευτικο μου φεντε για ενα τετοιο κινητο να κραταει η μπαταρια του τοσο λιγο.... Θα πω και κατι αλλο χωρις να φαινομαι γραφικος και δεν το κανω για συγκριση οπως γινεται συνιθως , ενας φιλος μου εχει το iphone 3gs και το εχω προσεξει και ο ιδιος οτι η μπαταρια του με μετρια χρειση κραταει κατι παραπανω απο μια βδομαδα. Αν ειχα την επιλογη απο iphone 3gs - iphone 4 - SGS2 προτημο το SGS2 αλλα η μπαταρια με προβληματιζει λιγο.... Γνωριζει καποιος κατι οσον αφορα αυτο το θεμα ? Νομιζω πως για πολους το θεμα μπαταρια ειναι απο τα βασικα κριτηρια που κοιτανε σε ενα κινητο.
  13. Καλησπερα σας θέλω να αγορασω και εγω το SGS2 και το βλεπω στο skroutz αλλα το ερωτημα ειναι αν ειναι αξιοπηστα απο καποιο απο τα site που σου παραθετει το skroutz.Δηλαδη μηπος ειναι τπτ ελατοματικα και θελουν να τα σμπροξουν και τα δινουν σε χαμιλοτερες τιμε ?αν καποιος εχει παρει ας μας δοσει τη γνωμη του.Ευχαριστω !
  14. Ρε παιδια την βοηθεια σας παρακαλω. εκανα την διαδικασια οπως ελεγε ο οδηγος πατησα δηλαδη "install zip from sdcard" και μου λεει "installation aborted" και το κινιτο δεν ανοιγει....το θεμα ειναι πως εκανα backup αλλα τωρα που παω να κανω restore μου λεει "No files found" και εδω ειναι που εχω κολλισει , το κινιτο φυσικα...δεν κανει reboot....και εχω προβλημα γιατι οπως καταλαβενω πρεπει να εχω σβισει τα παντα στο κινιτο....μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος να το κανω να λειτουργισει παλι ?
  15. Το βρικα το google , το κατεβασα στο pc , πως το περναω στο mini ???
  16. Καλησπερα παιδια εβαλα και εγω το adroid 2.1 απο το pc command και μου λεει Εκδοση firmware : 2.1 - update1 Αριθμος εκδοσης : 2.0.Α.0.504 Ετσι πρεπει να λεει ?
  17. Παιδια κατεβασα το Smart Keyboard lite γαιτι ηθελα να βαλω ενα qwerty πληκτρολογιο αλλα μετα απο 2 μερες μου "κλειδωσε" - δεν δουλευει σωστα...και μου λεει να το αγορασω...ξερει κανεις καποιο τροπο να το κανω free η να μου προτηνει ισως καποια αλλη εφαρμογη για την ιδια δουλεια ?
  18. Ρε παδιια ψαχνω μεσα στα post αλλα ζαλιστικα και δεν βρικα αυτο που θελω. μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να ομαδοποιησω τις φωτο μου ?δλδ να φτιαξω φακελους μεσα στον φακελο Αλμπουμ. Ας δωσει καποιος τα φωτα του γιατι μετεφερα τα παντα απο το παλιο κινητο μου και γινετε χαμος...
  19. καλησπερα παιδια πριν 2 μερες απεκτησα και εγω το mini και εχω μερικες ερωτησουλες να κανω. 1)εγκατεστησα το bluetooth file transfer αλλα δεν μπορω να στειλω αρχεια απο αλλο κινητο : εχει καμια σχεσει το root που αναφερετε στα πιο πανω ? 2)σε καποιες προσπαθιες να παρω αρχεια (φωτογραφιες) απο αλλο κινητο μεσο του bluetooth file transfer εκανε μια διαδικασια upload απο το αλλο κινητο αλλα δεν μπορω να δω αν τελικα το μετεφερα στο κινητο μου και αν ναι που... ας δοσει τα φωτα του καποιος . ευχαριστω
×
×
  • Create New...