Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ έβαλα Την Leomar 1, κ δεν εχω κανένα πρόβλημα.

Αλλά δεν είδα κ Την τεράστια διαφορά που διαβάζω ότι έχει σε σχέση με Την ki3.

Πιο συγκεκριμένα, δεν είδα καμία διαφορά σε ταχύτητα, εκκίνηση, μπαταρία. Τι να πω δεν ξέρω.

Κωστας - Κατερινη

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το περασα το blue monkey...ειναι συμβατο με jkay 12.1 και με τον tw launcher 5x5 αλλα το προβλημα ειναι οτι το εικονιδιο της μπαταριας

ειναι πρασινο αντι για μπλε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

για την μπαταριά απλά να πω ότι ειμαι στο 63%..πληρη φορτιση χθες τετοια ωρα..με αλλες rom θα ήμουν κοντα στο 50..το λέω με βεβαιότητα γιατι γιατι ειναι ρουτινα τωρα πια η διαρκεια της μπαταριας και ποτε το φορτιζω καθως και η χρηση που του κανω...

βρήκα κάτι ωραία εικονίδια για το jkay lockscreen...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1307991

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδιά η KI4 2.3.5 έχει Ελληνικά μενού και πληκτρολόγια??

Please όποιος την έχει περάσει ας ποστάρει

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

φλασαρα το blue monkey στη καινουργια λεομαρ και κερδισα ενα ωραιο bootloop :lol:

ενας χαμος γινετε στο thread...ολοι εχουν προβληματα...εγω περα απο το bootloop δεν βρηκα κατι...ολα δουλευουν αψογα...

Και εγω το επαθα και ξαναφλασαρα απο πανω την rom...μετα εμαθα οτι φταιει το οτι ειχα βαλει απο την κουζινα mod για να αλλαξω τον μετρητη της μπαταριας πριν να βαλω το θεμα...μηπως ειχες κανει και εσυ κατι τετοιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω το επαθα και ξαναφλασαρα απο πανω την rom...μετα εμαθα οτι φταιει το οτι ειχα βαλει απο την κουζινα mod για να αλλαξω τον μετρητη της μπαταριας πριν να βαλω το θεμα...μηπως ειχες κανει και εσυ κατι τετοιο?

Περνας το restore theme και μετα τα monkey theme και ολα καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περνας το restore theme και μετα τα monkey theme και ολα καλα...

οχι...το θεμα το φλασαρα μετα την εγκατασταση της ρομ και ειχα bootloop...

εκανα full wipe μετα ξαναφλασαρα την ρομ ξανα εκανα full wipe και μετα φλασαρα το θεμα κ ολα καλα...

κ επιτελους εχω μπλε εικονιδιο στην μπαταρια...

τωρα σκεφτομαι να φλασαρω mod για την μπαταρια απο την κουζινα αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι θα ξανακολλησει....

λετε να ρωτησω την iris μηπως και ξερει? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ευχαριστω για τα καλα σου λογια.καθυστερησα λιγο γιατι ειχα αρχησει να στηνω σε KI8 και μετα προεκυψε λαβρακι η KI4.αν βρεις καποιο bug η κατι που δεν σου αρεσει γραψτο στο thread για να βγαλω την εκδοση 1.0 απαλαγμενη απο καθε bug

Nαι...!!!! Αγορινα μου....!!!

Εννοειτε πως θα σου γραψω και γενικα αν εχω προβλημα,θα περασω απο το -Τhread- σου....!!!

Να καταφερουμε ολοι μαζι,με τις οποιες επισημανσεις μας....!!!

Να κανουμε την δουλεια σου,ακομα πιο τελεια...!!!

Γιατι το αξιζει...!!!!

(Και θα προτεινω σε ολους τους καλους φιλους ξανα..!!! Που LeomaroCheckromιαζουν,να δοκιμασουν την αφανταστα καλη σου δουλεια...!!!! :!:

Και μετα να μας μιλησουν ξανα για τον Berlouskoni...:lol::p)

MADE IN GREEK....!!!!

"ο επιμενων Ελληνικα"

• Administrators
Παιδιά η KI4 2.3.5 έχει Ελληνικά μενού και πληκτρολόγια??

Please όποιος την έχει περάσει ας ποστάρει

Έχει ελληνικό μενού και ελληνικό το πληκτρολόγιο της Samsung. To Swype όχι αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα. Για sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες όμως θα χρειαστείς λύσεις του τύπου handcent sms.

Modpic.gif

οχι...το θεμα το φλασαρα μετα την εγκατασταση της ρομ και ειχα bootloop...

εκανα full wipe μετα ξαναφλασαρα την ρομ ξανα εκανα full wipe και μετα φλασαρα το θεμα κ ολα καλα...

κ επιτελους εχω μπλε εικονιδιο στην μπαταρια...

τωρα σκεφτομαι να φλασαρω mod για την μπαταρια απο την κουζινα αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι θα ξανακολλησει....

λετε να ρωτησω την iris μηπως και ξερει? :lol:

Άστο μην το κάνεις...την πάτησα εγώ...lol

Save water..drink beer...

Αντώνης

Άστο μην το κάνεις...την πάτησα εγώ...lol

σιγα να μη κρατιομουνα...bootloop και παλι...

ξαναφλασαρα τη ρομ ξαναπερασα το θεμα και παλι bootloop χωρις να εχω περασει κατι αλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ξαναφλασαρα τη ρομ ξαναπερασα το θεμα και παλι bootloop χωρις να εχω περασει κατι αλλο...

Βράστα, και εγώ τα ίδια, αλλά σώθηκα με backup που είχα κρατήσει

Αντώνης

το εβαλα και εγω.. στο βιντεο δεν ειδα διαφορα. στον ηχο ειναι πιο καθαρο στο θορυβο αλλα ειναι πιο ψηλα τα πριμα. δηλαδη σε δυνατο ηχο τα ακουω πιο καθαρα αλλα με λιγοτερο μπασο νομιζω

χμμμ ξαναγυρισα στο παλιο χακ εγω:)

ειχα παλι ροζ βουλα με το χακ του κρισκελο ενω με το potato το ροζ εξαφανίζεται εντελως..οποια ρομ και αν φοραω..

τι να πω....

φλασαρα το blue monkey στη καινουργια λεομαρ και κερδισα ενα ωραιο bootloop :lol:

ενας χαμος γινετε στο thread...ολοι εχουν προβληματα...εγω περα απο το bootloop δεν βρηκα κατι...ολα δουλευουν αψογα...

Εγώ φίλε δεν αλλάζω τγη omega rom.

Είναι η πρώτη φορά που δεν θέλω μα φλασάρω άλλη ρομ.Έχει τα πάντα.

Θα περιμένω δική του αναβάθμιση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Tην Καλημερα μου σε ολα τα Αγαπητα Μελη & χρηστες...!!! Αλλα και στους Αξεπεραστους ΟΜΕGAITES που μου CheckRomtsoutsounizoun τωρα τελευταια.... Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα....!!! (gorgiosaloniko hioumor...!!!)

Και ενα τραγουδακι / μαντιναδα, απο την Ομορφη ΚΡΗΤΗ που λατρευω...!!! Για να βαλουμε και λιγο ηχο στην αναγνωση μας...!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=bHXYNVPL6Ww

Πρωτα ας δωσουμε μια απαντηση στον Απεγνωσμενο Φιλο *k0stas1988* που καταλαβαινω την ΤΑΡΑΧΗ του..

(Και αν καταφερω και βρω χρονο σημερα,θα απαντησω και στα ερωτηματα που εχουν τεθει παραπανω...!!! & απο τον καλο φιλο *earchon*...!!!)

{ Εχει πεσει τελεσιγραφο απο το ταλαιπωρημενο Μαρακι εδω και 2,5 συναπτα ετη...!!!! }

-Αν και αυτο το Σαβατο σε δω να κατσεις στο (P.C) και σε αυτα τα (Μyphone forumiaaa) που μου λες....

Απο αυριο να σου μαγειρευουν αυτοι τις Μπριζολες σου.....!!!!!

Ειπε...!!!!

Μηπως ειναι κανεις προθυμος....??? Και με Αυγα βολευομαι εγω...!!!!

Ειπε και αλλα πολλα...!!! Αλλα μην πλατειασω,γιατι σαν Αντρες με καταλαβαινεται....Ισως αν δω οτι ειμαστε πολλοι,στο μελλον θα το ανοιξω αυτο το ρημαδι το -thread- με το αναλογο Θεμα,να λεμε τον Πονο μας....!!!!

Στο θεμα....!!!

Καλη μου Αγορινα *k0stas1988*....!!!

Θα πας εδω που θα σε στειλω.... [ http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm ]

Θα κανεις (Register στο Site) και θα κατεβασεις ενα { by samfirmware / firm } της επιλογης σου...!!! {κατα προτιμηση σου}.

Αλλα καπου εκει θα βρεις και ενα αρχειο (.pit),μετα το ξεζιπαρισμα του αρχειου {.rar} που θα κατεβασεις....!!!!

{passwοrd ξεζιπαρισματος = samfirmware.com)

XΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ....!!!!!

Αν λοιπον καταφερεις απο εκει που σου στελνω,να βρεις στο { by Samfirmware / firm } που θα κατεβασεις το (.PIT) αρχειο,θα προχωρησεις στα παρακατω.

(π.χ { I9100XXKI3 ## & DOWNLOAD} θα σου γραφει εκει στο { Site - Samfirmware } στο μεσω της ιστοσελιδας περιπου,Στον πινακα επιλογων (Europe Samsung I9100 Firmwares....). Επελεξε αυτο,στο προτεινω...Εχει αυτα που θα σου αναφερω..).

*EDIT* / Σαν δευτερη επιλογη να πας εδω απο κατω,αν τα βρεις σκουρα με την SAMFIRMWARE και τις επερχομενες αλλαγες τους....!!!

Αλλα μονο σαν δευτερη επιλογη...!!!

Εδω θα πας κατευθειαν στο {download του by Samfirmware / firm,I9100XXKI3.rar | 282 MB},που σου αναφερω πιο πανω...!!!

http://hotfile.com/dl/130600047/b708...XXKI3.rar.html

{ passwοrd ξεζιπαρισματος = samfirmware.com }

Eδω ομως οπως καταλαβαινεις,δεν θα εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις το (version firmware ) της αρεσκειας σου....!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< PART 2 >

Aν λοιπον τα καταφερεις,Θα αλλαξεις λιγο τον τροπο που -flashareis- μεχρι σημερα...!!!

Μεσα σε αυτο το αρχειο {.rar} που θα κατεβασεις,θα υπαρχουν μετα το ξεζιπαρισμα του,τα 4 αρχεια {+ 1.85 Odin} που χρειαζεσαι για το προβλημα σου...!!!! (Και αυτο ισχυει για την δικη σου προβληματικη κατασταση και μονο...ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ..!!!)

Μεσω (1.85 Οdin) λοιπον, θα τοποθετησεις τα αντιστοιχα αρχεια,στην θεση που πρεπει....!!!!

(Π.χ αν εχεις τα εξης αχρεια..!!!)

α)CODE_I9100XXKI3_ ταδε...Στην Θεση PDA...!!!

β)MODEM_I9100XXKI3_ταδε...Στην θεση PHONE...!!!

γ)GT-I9100-CSC-MULTI_ταδε...Στην θεση CSC...!!!!

δ) u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit....ταδε ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ PIT...!!!!

Θα προχωρησεις κατα τα γνωστα,σε σχεση με το -flasharisma-(download mode)...!!!!!

AΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ (στο 1.85 Odin,πανω αριστερα) ΚΑΙ ΤΟ (Re-Partition) ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ -flasharismatos- ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...{ αφου δεν μας χρειαζεται το (.pit) αρχειο...}.

Αλλα στην δικη σου περιπτωση,,αυτο ειναι αναγκαιο...!!!! + τον bootloader που θα περασει,αλλα μην σε νοιαζει εσενα αυτο...!!!

Μετα θα ακολουθησεις τα γνωστα...!!! Σε σχεση με το -flasharisma-...!!!!

Σου εγγυωμαι σε ποσοστο κατα 99.9% ...Οτι το προβλημα σου θα λυθει...!!!

Εννοειτε πως εχεις (drivers Kies) στο (P.C) σου...Και ολα τα σχετικα και απαραιτητα...!!!

Ολα οσα σου ανεφεραν τα προηγουμενα Αγαπητα Μελη τα θεωρω σωστα...!!! (Ο φιλαρακος **parafron4** & (*le_bron* Ισως αυτο που γραφει,θα μπορουσε να ειναι το προβλημα σε μεγαλο ποσοστο 95% και πανω..!!! Δεν ξερω ακριβως τι -formatia- εκανες) & *Sol_ballads* & *nnik_1969* & *Prattein_Aloga* και φυσικα ο *Sofos* της παρεας μας,που εχω καταχραστει την -postografia- του..)

(Αλλαγη {P.C} & {Kies} & {USB} κ.τ.λ.) θα μπορουσαν να συνδιαστουν οι προτασεις...!!!)

Αλλα θερμη μου παρακληση Αγαπητε μου θα ηταν...!!! Αν θελεις να ξεκινησεις με αυτο που σου προτεινω και εν συνεχεια να πραξεις τα δεοντα...(προτεινομενα).

Mετα το {flasharisma- του -by Samfirmware version} με το {.pit } αρχειο που θα επιλεξεις...!!!

Και εφοσον λυθει το προβλημα σου....!!! Μπορεις να προχωρησεις στην αλλαγη (official Rom & Custom Rom) της αρεσκειας σου...!!!!

Επισης σου προτεινα να αλλαξεις τον τροπο -flasharismatos- σου, σε σχεση με τον καθιερωμενο πολυ σωστο και ακριβη τροπο,του Αξεπεραστου και πολυ Αγαπητου {Editor in Chief} & Μεντορα μου ***saliez*** (ανευ συγκαταθεσης του Μεντορας μου),

MONO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα...!!!! Θα περιμενω Νεα σου...(αλλα και p.m σου,αν το πραμα σε παιδεψει παραπανω)

Σ'ευχαριστώ :thanks: παρα πολύ φιλε gorgiosalon τα κατάφερα! :yahoo: όλα κομπλέ! είσαι ο καλύτερος! Δεν έχω λόγια πραγματικά, ο οδηγός που έκατσες και έγραψες για μένα είναι αναλυτικότατος και με βοηθησε παρα πολύ, κυριολεκτικά με έσωσες, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω για να σου δείξω ποσο σου είμαι ευγνώμων.

Απλά είσαι τέλειος. :thanks: :dance: :dance: :bow: :clap: :respect:

Και κάτι τελευταίο σου ταιριάζει απόλυτα η υπογραφή που έχεις βάλει και πάλι μπράβο σου και σευχαριστώ και πάλι

"H ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ --ΑΞΙΑ-- ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΩΡΕΑΝ...!!! ΤΟΤΕ Η ΛΕΞΗ --ΑΞΙΟΣ-- ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ...!!!"

Edited by k0stas1988
δικο μοθ λαθος

Το έχω πάθει εγώ στην παλιότερη ρομ γιατί είχα φλασαρει τº fly in animation.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πέρασα και εγώ την καινούργια XXKI4 του leomar για να δω και εγώ με τη σειρά μου αυτή την rom που ακούγονται τόσα πολλά. Πρώτη εντύπωση είναι ότι μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορη από τις άλλες rom. Την έχω φορέσει και το BlackblueTheme χωρίς κανένα πρόβλημα και περιμένω στην πορεία να δω και πως τα πάει από μπαταρία. Είμαι με stock kernel

Παιδιά ποιον kernel προτείνεται για΄αυτή τη rom

Νικήτας

Πέρασα και εγώ την καινούργια XXKI4 του leomar για να δω και εγώ με τη σειρά μου αυτή την rom που ακούγονται τόσα πολλά. Πρώτη εντύπωση είναι ότι μάλλον πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορη από τις άλλες rom. Την έχω φορέσει και το BlackblueTheme χωρίς κανένα πρόβλημα και περιμένω στην πορεία να δω και πως τα πάει από μπαταρία. Είμαι με stock kernel

Παιδιά ποιον kernel προτείνεται για΄αυτή τη rom

ειμαι με στοκ κερνελ απο την στιγμη που την εβαλα και ολα οκ...

μηπως μπορεις να μου δωσεις το λινκ απο το blackblue?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειμαι με στοκ κερνελ απο την στιγμη που την εβαλα και ολα οκ...

μηπως μπορεις να μου δωσεις το λινκ απο το blackblue?

Φίλε μου το κατέβασα από εδώ

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=230627

http://www.multiupload.com/AXM3BGA6IS

και το μόνο που του άλλαξα είναι η μπαταρία ( το κατέβασα από το ίδιο σαιτ που σου δίνω και συγκεκριμένα έβαλλα το Honeycomb bateria http://www.multiupload.com/K8UQCVJT1V ) γιατί αυτό που είχε δεν μου άρεσε. Τα πέρασα και τα δυο αφού πρώτα έκανα Wipe Cache και Wipe Dalvik-Cache. Πρόσεχε όμως γιατί το θέμα αργή να πέραση να έχεις υπομονή. Και κάλου κακού πάρε πρώτα και κανένα backup me CWM

Νικήτας

να και η εικονα για να καταλαβεις

Πως έχεις βάλει και πέμπτο εικονίδιο κάτω;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

βρήκα κάτι ωραία εικονίδια για το jkay lockscreen...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1307991

Τα έβαλα αλλά όταν πχ ανάβεις τον φακό το εικονίδιο γίνεται πορτοκάλι. Πως γίνεται να σου βγάζει το εικονίδιο του θέματος;;;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

να και η εικονα για να καταλαβεις

Ερώτηση:

Πώς θα καταφέρω να έχω κι εγώ 5 εφαρμογές στην κεντρική μπάρα κάτω όπως η εικόνα του nik187;;

Για την ακρίβεια να πω ότι καταφέρνω να βάλω την 5η επιλογή αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση χάνεται.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)