pan24 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 τον γεναρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα φίλοι μου.Εχω το samsung galaxy s2 και αντιμετώπησα σοβαρό πρόβλημα διαγραφής δεδομένων απο την κάρτα μετά απο εγκατάσταση μιας εφαρμογής απο το Μαρκετ που ζητούσε επανεκίνηση του τηλ. Μετά την επανεκίνηση και το σκαναρισμα που κάνει το τηλ στην κάρτα μου έβγαλε μύνημα κατεστραμένης κάρτας.Μηπως έχει συμβεί αυτό και σε κάποιον άλλο και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των δεδομένων.Ευχαριστώ δεν εχω ακουσει καποιον εδω.. παντως δεν χρειαζοταν να ανοιξεις νεο θρεντ για αυτο και επισης εισαι στο Galaxy S και οχι στο Galaxy S2.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ποια εφαρμογη στο εκανε αυτο? Και για ποια καρτα μιλας? Την internal η την external sdcard? Πρέπει να μιλάει για την εξωτερική κάρτα, το έχω συναντήσει και εγώ... Καλησπέρα φίλοι μου.Εχω το samsung galaxy s2 και αντιμετώπησα σοβαρό πρόβλημα διαγραφής δεδομένων απο την κάρτα μετά απο εγκατάσταση μιας εφαρμογής απο το Μαρκετ που ζητούσε επανεκίνηση του τηλ. Μετά την επανεκίνηση και το σκαναρισμα που κάνει το τηλ στην κάρτα μου έβγαλε μύνημα κατεστραμένης κάρτας.Μηπως έχει συμβεί αυτό και σε κάποιον άλλο και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των δεδομένων.Ευχαριστώ Πρόγραμμα(τα) ανάκτησης υπάρχει ΑΛΛΑ μόνο μέσω ΗΥ (δεν έχω βρει αντίστοιχο σε android αλλά και να έβρισκα πάλι μέσω ΗΥ θα το έκανα)... Εμένα όταν μου έτυχε (γιατί μου έχει τύχει) έβαλα την κάρτα σε SD adaptor, την σύνδεσα με τον ΗΥ και με πρόγραμμα αποκατάστασης αρχείων επανέφερα όσα αρχεία μπορούσα. Συνιστώ να κάνεις το ίδιο. ΚΑΙ αμέσως μετά μην περάσεις την κάρτα πάλι στο κινητό αν δεν την κάνεις πρώτα Format (και ίσως όχι μόνο μια φορά). Υπάρχουν και δωρεάν προγράμματα γιαυτό το λόγο (undelete), πχ με μια αναζήτηση βρήκα αυτά... ΥΓ: είμαστε στο thread του galaxy s (του I όχι του galaxy S II) και εκτός θέματος, μπορούσες να ρωτήσεις σε σχετική ενότητα αντί να ανοίξεις νέο θέμα, θα το βλέπαμε και εκεί και κάποιος (εγώ:lol:) θα σου απάνταγε! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα φίλοι μου.Εχω το samsung galaxy s2 και αντιμετώπησα σοβαρό πρόβλημα διαγραφής δεδομένων απο την κάρτα μετά απο εγκατάσταση μιας εφαρμογής απο το Μαρκετ που ζητούσε επανεκίνηση του τηλ. Μετά την επανεκίνηση και το σκαναρισμα που κάνει το τηλ στην κάρτα μου έβγαλε μύνημα κατεστραμένης κάρτας.Μηπως έχει συμβεί αυτό και σε κάποιον άλλο και θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος ανάκτησης των δεδομένων.Ευχαριστώ Καλησπέρα σε όλους! Εμένα μου έχει τύχη καμία-δύο φορές στο desire hd. Το μονο που έκανα,ήταν 1-2 επανεκκίνησης χωρίς να κάνω κάτι άλλο και μετά εμφανίστηκαν τα πάντα. Ούτε που.την έβγαλα την κάρτα από το κινητο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Το market μετα απο μερικες συνεχομενες αγορες μου ακυρωσε την καρτα , λογω πιθανης απατης η μη υπαρξης υπολοιπου. Την ενεργοποιησα εκ νεου και μου εστειλε την τελευταια εφαρμογη, που ηταν σε εκκρεμοτητα. Ειναι τακτικη του market αυτο.;;;:confused: (οι αγορες εγιναν μεσα σε 15 λεπτα) Edited October 27, 2011 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Φιλε μου να ξερεις οτι απο προεπιλογη στο bluetooth δεν εισαι ορατος και οταν γινεσαι ορατος μεσα απο τις ρυθμισεις ειναι μονο για καποια δευτερολεπτα μηπως ειναι αυτο το θεμα σου?τσεκαρε το sent from my galaxy S II μα το θεμα ειναι οτι δειχνει (και δεν )λειτουργουν τα bluetooth.. ειχε κανεις καποιο αναλογο θεμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAFTHS Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ποια εφαρμογη στο εκανε αυτο? Και για ποια καρτα μιλας? Την internal η την external sdcard? Καλημέρα μιλώ για την καρτα sd.Δεν πιστεύω οτι έφτεξε η εφαρμογή αλλά με την εκίνηση του τηλ. γίνετε σκανάρισμα στα αρχεία της κάρτας για αρχεία ήχου και εικόνας και κάπου εκεί συμβένει κάτι και διαγράφοντε τα αρχεία της κάρτας. Σε μπλοκς του εξωτερικού υπάρχουν τέτοιες διαπιστώσεις.Πιστευω ότι ειναι θεμα λειτουργικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vmosc Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παιδιά συγνώμη προκαταβολικά αν σας κουράζω με το μηνυμα αυτό γιατί φαντάζομαι θα έχει ρωτηθεί πολλές φορές. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το SGS II, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω Kies. Μου λέει ότι φοράω το πιο πρόσφατο λογισμικό ( PDA/KG1, PHONE KG1, CSC KG2 (XEF) ). Το τηλέφωνο είχε γαλλικές οδηγίες. Τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω απο Kies ???? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημερα σε ολους!!!!ψαχνω εφαρμογη απο μαρκετ με rain drops για live wallpaper αλλα τιποτα.Ξερει κανεις καμια????? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παιδιά συγνώμη προκαταβολικά αν σας κουράζω με το μηνυμα αυτό γιατί φαντάζομαι θα έχει ρωτηθεί πολλές φορές. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το SGS II, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω Kies. Μου λέει ότι φοράω το πιο πρόσφατο λογισμικό ( PDA/KG1, PHONE KG1, CSC KG2 (XEF) ). Το τηλέφωνο είχε γαλλικές οδηγίες. Τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω απο Kies ???? Ευχαριστώ. Καλημερα απο μαρουσι το πηρες; εχουμε το ιδιο τηλεφωνο νε την ιδια αρχικη εκδοση ! Μπορεις μεσω οντιν να περασεις οποια εκδοση θες αλλα θα σου προτεινα πριν κανεις οτιδηποτε να κρατησεις αντιγραφο του φακελου efs καθως και προτεινω να μην αλλαξεις εκδοση :) καλοριζικο :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vmosc Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ευχαριστώ φίλε. Απο Μαρούσι το πήρα. Να μην αλλάξω έκδοση?????? Να μείνω στην 2.3.3????? Η κατανάλωση μπαταρίας δεν είναι πολύ καλύτερη στις νεότερες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παιδιά είμαι καινούριος και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δυναμώσω την ένταση του ακουστικού όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Μου φαίνεται ότι ακούγεται πολύ σιγά.... Και κάτι άλλο, απο εχθές σε ένα σημείο της οθόνης πολύ μικρό υπάρχει πρόβλημα (μάλλον) φένεται σαν 1pixel να έιναι πιο φωτείνο απο τα άλλα. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Παιδιά είμαι καινούριος και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δυναμώσω την ένταση του ακουστικού όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Μου φαίνεται ότι ακούγεται πολύ σιγά.... Και κάτι άλλο, απο εχθές σε ένα σημείο της οθόνης πολύ μικρό υπάρχει πρόβλημα (μάλλον) φένεται σαν 1pixel να έιναι πιο φωτείνο απο τα άλλα. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή? με τα πληκτρα εντασης απο αριστερα:) την ωρα που μιλας παντο στο τερμα και θα ειναι παντα εκει...:) για το δευτερο δεν ξερω..αν θεωρεις οτι εχεις προβλημα το πας πισω απο εκει που το πηρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Γεια σας Ρε παιδια, μετα την αναβαθμιση σε 2.3.4 μου εχει κανει αρκετες φορες "restart" απο μονο του, το κανει και σε εσας? Καλημερα Απλα να ενημερωσω οτι τα restart σταματησαν. Αυτο συνεβει οταν προχθες ειχα μια μαζικη ενημερωση των εγκατεστημενων εφαρμογων, καποια απο αυτες πιθανον δημιουργουσε προβλημα, δε ξερω πια, παντως το προβλημα εξαφανιστηκε! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καλημερα Απλα να ενημερωσω οτι τα restart σταματησαν. Αυτο συνεβει οταν προχθες ειχα μια μαζικη ενημερωση των εγκατεστημενων εφαρμογων, καποια απο αυτες πιθανον δημιουργουσε προβλημα, δε ξερω πια, παντως το προβλημα εξαφανιστηκε! Και σε εμενα σταμάτησαν Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoylos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 καλημερα ειναι νεο μελος στο site σας και κατοχος του samsung gs2 και εχω καποιες ερωτησεις 1) πως μπορω να κανω το κινητο να διαβαζει usb το ειχα συνδεσει με το δικο του καλωδιο εβαλα ενα βυσμα θυληκο-θυληκο και εβαλα το usb αλλα δεν το διαβασε 2) ποτε θα μπορεσω να βαλω την επισημη εκδοση του 4.0 ics ? αυτο θα το κανω μεσο των kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Παιδια ηθελα να ρωτησω αν εχει αρχισει να ερχεται η επισημη 3,5 απο το Kies.. Εχει βγει σε κανενα η ανανεωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 καλημερα ειναι νεο μελος στο site σας και κατοχος του samsung gs2 και εχω καποιες ερωτησεις 1) πως μπορω να κανω το κινητο να διαβαζει usb το ειχα συνδεσει με το δικο του καλωδιο εβαλα ενα βυσμα θυληκο-θυληκο και εβαλα το usb αλλα δεν το διαβασε 2) ποτε θα μπορεσω να βαλω την επισημη εκδοση του 4.0 ics ? αυτο θα το κανω μεσο των kies? 1. Θα χρειαστείς ένα USB On-The-Go (κάνε google). 2. Ναι όταν είναι διαθέσιμη μέσω KIES. Το έχουν πει και επίσημα ότι το Galaxy S II θα αναβαθμιστεί σε Android 4. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Παιδια ηθελα να ρωτησω αν εχει αρχισει να ερχεται η επισημη 3,5 απο το Kies.. Εχει βγει σε κανενα η ανανεωση?? Μόνο σε αυτούς που έχουν αγοράσει από εξωτερικό. Σε εμάς από Ελλάδα όχι ακόμη. Είμαστε σε 2.3.4 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα πρόβλημα, όταν πάω να αγοράσω κάτι από το market μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του τηλεφώνου και της cache. Δεν ξέρω εάν αυτό έπαιξε ρόλο ή είναι τυχαίο. Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε έσβησα την εφαρμογή market καθώς και την cache και για καμιά εβδομάδα δούλευε πάλι, μέχρι σήμερα που ξεκίνησε πάλι τα ίδια. Έκανα το ίδιο πάλι και παρατήρησα το εξής: Μόλις πήγα να μπω πρώτη φορά στο market αφού το είχα σβήσει, έτρεξε η παλιά έκδοση του market και έδειχνε να δουλεύει η αγορά (μου έβγαλε την επιβεβαίωση της πιστωτικής μου.) Βγήκα και αμέσως ξαναμπήκα στο market, τώρα έκανε αναβάθμιση στο καινούργιο market και πάλι το πρόβλημα εμφανίστηκε. Να σημειώσω ότι μέσω του υπολογιστή εξακολουθώ να μην έχω πρόβλημα με τις αγορές. http://img10.imageshack.us/img10/2166/skitched20111029222022.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoylos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ευχαριστω πολυ βρηκα και καλωδιο για το usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα πρόβλημα, όταν πάω να αγοράσω κάτι από το market μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του τηλεφώνου και της cache. Δεν ξέρω εάν αυτό έπαιξε ρόλο ή είναι τυχαίο. Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε έσβησα την εφαρμογή market καθώς και την cache και για καμιά εβδομάδα δούλευε πάλι, μέχρι σήμερα που ξεκίνησε πάλι τα ίδια. Έκανα το ίδιο πάλι και παρατήρησα το εξής: Μόλις πήγα να μπω πρώτη φορά στο market αφού το είχα σβήσει, έτρεξε η παλιά έκδοση του market και έδειχνε να δουλεύει η αγορά (μου έβγαλε την επιβεβαίωση της πιστωτικής μου.) Βγήκα και αμέσως ξαναμπήκα στο market, τώρα έκανε αναβάθμιση στο καινούργιο market και πάλι το πρόβλημα εμφανίστηκε. Να σημειώσω ότι μέσω του υπολογιστή εξακολουθώ να μην έχω πρόβλημα με τις αγορές. http://img10.imageshack.us/img10/2166/skitched20111029222022.jpg Ποια εκδοση σου παρουσιαζει το προβλημα? Εχεις root? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ποια εκδοση σου παρουσιαζει το προβλημα? Εχεις root? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Η έκδοση του λειτουργικού είναι η 2.3.4 ελληνική χωρίς root. Το market είναι 3.1.5 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Η έκδοση του λειτουργικού είναι η 2.3.4 ελληνική χωρίς root. Το market είναι 3.1.5 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Επειδη ειμαι απτο κινητο κ για καποιο λογο δεν μπορω να κανω upload σε site στειλε σε pm το mail σου κ θα σου στειλω τη 3.2.0 εκδοση να δοκιμασεις. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Η έκδοση του λειτουργικού είναι η 2.3.4 ελληνική χωρίς root. Το market είναι 3.1.5 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Γύρνα τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά και θα σου δουλέψει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts