Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια συσκευή και επειδή μέσα στις επιλογές μου είναι και το galaxy s2 θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σε εσάς που το έχετε. Έχει υποστήριξη από την samsung? Αν θέλω να βάλω custom rom μπορώ ή είναι κλειδωμένο

Σε όλα ναι.Είναι χρυσή αγορά.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια!Επειδη το budjet μου δεν μου επιτρεπει να το κοιταξω καινουριο,το εχω βρει γυρω στα 230 -240 μτχ..Αυτο που με απασχολει ειναι τα πλαστικα ειναι καλης ποιοτητας?Αντεχουν?ρωταω επειδη το εχω βρει μτχ τουλαχιστον 9 με 10 μηνες..

το τηλεφωνο δεν παρουσιαζει τριγμους,το καπακι κουμπωνει σταθερα,τωρα αν κατα την χρηση που ειχε, παρουσιαζει γρατζουνιες,αυτο συμβαινει σε ολες μα ολες τις μεταχειρισμενες συσκευες.μην βαζεις προτεραιοτητα τα πλαστικα,τοσα ακουγονται και για καινουργια με αλουμινιο,πχ μηλοφωνο 5...

:ninja:

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια συσκευή και επειδή μέσα στις επιλογές μου είναι και το galaxy s2 θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σε εσάς που το έχετε. Έχει υποστήριξη από την samsung? Αν θέλω να βάλω custom rom μπορώ ή είναι κλειδωμένο? Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα smartphone και να το κρατήσω για χρόνια είναι καλή λύση το galaxy s2 ή υπάρχουν ελαττώματα και σε λίγο καιρό θα έχω προβλήματα?

Πάρτο και μην φοβάσαι, εδώ είμαστε.σε λίγο έρχεται πείνα τώρα που μπορείς χτυπά το

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπερα παιδια!Επειδη το budjet μου δεν μου επιτρεπει να το κοιταξω καινουριο,το εχω βρει γυρω στα 230 -240 μτχ..Αυτο που με απασχολει ειναι τα πλαστικα ειναι καλης ποιοτητας?Αντεχουν?ρωταω επειδη το εχω βρει μτχ τουλαχιστον 9 με 10 μηνες..

Εγω θα σου προτεινα να το παρεις οπως το πηρα και εγω μεταχειρισμενο.

Αλλωστε θα το δεις απο κοντα πριν το αγορασεις και θα κρινεις εσυ αν ειναι σε καλη κατασταση για να το αγορασεις.

Αν φοβασαι τις γρατζουνιες, μπορεις να αγορασεις μια θηκη σαν αυτη που του φοραω εγω, η οποια καλυπτει το πισω μερος του

αλλα και τις 4 γωνιες τις συσκευης, πανω και κατω και επισης ειναι αρκετα διακριτικη, δηλαδη θα ειναι σα να μην του φορας τιποτα.

Φαντασου αυτην σε μαυρο χρωμα.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51191

Η συγκεκριμενη σιγουρα θα προστατεψει το πισω κατω μερος του ειδικα απο γρατζουνιες και φθορες που δημιουργουνται με το περασμα του καιρου,

συν οτι θα σε προστατεψει και απο πτωσεις του.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εχθες το βραδυ παρατηρησα οτι σε βραδινη φωτογραφια μολις την τραβαω μετα μου εμφανιζει μια μωβ σκια στην δεξια πλευρα της οθονης ειναι σωστο αυτο εχει ξαναναφερθει παρομοιο προβλημα;

ONE PLUS 9 PRO

Εχθες το βραδυ παρατηρησα οτι σε βραδινη φωτογραφια μολις την τραβαω μετα μου εμφανιζει μια μωβ σκια στην δεξια πλευρα της οθονης ειναι σωστο αυτο εχει ξαναναφερθει παρομοιο προβλημα;

Εχω τραβηξει αρκετες βραδυνες αλλα μωβ σκια δεν εχω δει ποτε ουτε θυμαμαι να εχω διαβασει κατι παρομοιο εδω..Μηπως τραβηξες καποια εντονη πηγη φωτος κι απλα ετυχε η το εχεις ξανασυναντησει?

Μήπως την τράβηξες τη φωτό με το iPhone 5? :shifty:

Μάλλον αυτό που λέει ο φίλος από πάνω. Κάποια πηγή φωτός το έκανε. Καθάρισε και το τζαμάκι της κάμερας μήπως έχει κάποια βρωμιά.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Ενω στην εικονα φαινεται κανονικη μολις τραβαω σε ολη την δεξια πλευρα εμφανιζει μια μωβ σκια μισο εκατοστο παχος και δεν εχω και καμια φωτο γιαυι τις εσβησα,παντως χωρις φλας βγαινει μεν πιο σκοτεινη αλλα δεν εχει σκια μωβ

ONE PLUS 9 PRO

Ακριβως το ιδιο θεμα αντιμετοπιζω και εγω... Δεν εχω βρει που οφειλεται.. Ισως στο οτι το φλασ ειναι πολυ κοντα στην καμερα...

Εγω παλι, δεν διαπιστωνω κατι τετοιο... Εβγαλα φωτογραφιες μεσα στο σπιτι, ειτε με απολυτο σκοταδι, ειτε με το φως ενος πορτατιφ και δεν ειχα προβλημα... Χρησιμοποιησα και την μαμησια καμερα και την lg που εχω, με φλας εννοειται... στειλτε ενα δειγμα να το δω, ετσι απο περιεργεια... (το μονο θεμα που εχω ειναι η ροζ σκια στο κεντρο...:()
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ και λίγο καιρό πάω να ανοίξω τη συσκευή και την βρίσκω κλειστή. Με το Power δεν ανοίγει. Θέλει βγάλσιμο η μπαταρία για να ανοίξει. Μου το έχει κάνει έως τώρα 3 φορές. Το μυαλό μου πάει σε κάποια εφαρμογή που έκανε update. Το έχει προσέξει κανείς άλλος και αν ναι ξέρει ποια είναι αυτή η εφαρμογή! Θεωρώ πως στην επόμενη αναβάθμιση θα λυθεί το θέμα, αλλά....
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εδώ και λίγο καιρό πάω να ανοίξω τη συσκευή και την βρίσκω κλειστή. Με το Power δεν ανοίγει. Θέλει βγάλσιμο η μπαταρία για να ανοίξει. Μου το έχει κάνει έως τώρα 3 φορές. Το μυαλό μου πάει σε κάποια εφαρμογή που έκανε update. Το έχει προσέξει κανείς άλλος και αν ναι ξέρει ποια είναι αυτή η εφαρμογή! Θεωρώ πως στην επόμενη αναβάθμιση θα λυθεί το θέμα, αλλά....

Μάλλον φταίει κάποια κακογραμένη εφαρμογή. Ξεκίνησε το ξήλωμα από τις τελευταίες.

Φιλικά Γιώργος

θελω να συνδεσω το τηλ. με την tv καλωδιακα,γινεται? με το παλιο ι9000 εβαζα το καλωδιο απο νοκια ν95(πιος το θυμαται τωρα)και ολα ενταξει,ομως τωρα με το ι9100 δεν δουλεψε,μονο ηχο ειχα.αν γνωριζει καποιος ας βοηθηση Edited by stauros2653
συμπληρωση ερωτησης

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

δηλαδη η συνδεση γινεται απο την θυρα usb? ευχαριστω για την απαντηση σου.

Ελπιζω να ρωταω στο σωστο σημειο...

Ξερει κανεις αν ο Γερμανος φερνει το I9100 ή το Ι9100G ή και τα δυο

Στο site το δειχνει, αλλα δεν αναφερει αν ειναι το G ή οχι... Και να το εχει το G, μην το αγγιξεις!!!

(εν τω μεταξυ, γραφει ενδεικτικη τιμη 499!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! euros... Ελεος κι ας ειναι και σπορελαιος!!!)

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη η συνδεση γινεται απο την θυρα usb? ευχαριστω για την απαντηση σου.

Διαβάζω για κάποια προβλήματα, ότι δείχνει μόνο μαύρη οθόνη

Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας wifi

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των δυο?

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των δυο?

Οπτικά είναι ολόιδια αλλά το G έχει αρκετά υποδεέστερα, επεξεργαστή (TI OMAP 4430) και κάρτα γραφικών ((PowerVR SGX540)

(η οθόνη είναι ίδια)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Οπτικά είναι ολόιδια αλλά το G έχει αρκετά υποδεέστερα, επεξεργαστή (TI OMAP 4430) και κάρτα γραφικών ((PowerVR SGX540)

(η οθόνη είναι ίδια)

Και πως θα μπορεσω να το ξεχωρισω εγω που θελω να το αγορασω? Απο το πλαισιο θα το αγορασω.

Και πως θα μπορεσω να το ξεχωρισω εγω που θελω να το αγορασω? Απο το πλαισιο θα το αγορασω.

Αρχικά θα τους επισημάνεις πιο θέλεις και έπειτα θα κοιτάξεις στο κουτί του κινητού, το όνομα συσκευής.. Δεν μπορούν να σου δώσουν ότι θέλουν.. :happy:

Άμα τους πεις το 9100 αυτό θα σε φέρουν, απλά ξεκαθάρισε το.από εκεί το πήρα

Άμα τους πεις το 9100 αυτό θα σε φέρουν, απλά ξεκαθάρισε το.από εκεί το πήρα

Εγω επειδη δεν εμπιστευομαι κανεναν τους θα το κοιταγα στο κουτι. Και μετα στο σπιτι μεσα απο τις ρυθμισεθς.ειναι ικανοι να χουν μπλεξει τα κουτια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)