Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ ευχαριστω πολύ για την καταρχην απάντηση, τελικά μαλλον δεν ειναι rooted η συσκευη μου καθώς δεν βλεπω εφαρμογή superuser και περνώντας μια εφαρμογή terminal μου εμφανίστηκε το συμβολο $ και όχι το #.

νομίζω ότι ανακαλύπτω έναν νέο κόσμο μεταξύ υπολογιστή και κινητού !!!

Μια ερωτηση καπως βασική.

Εκανα το λαθος και πηγαίνοντας να πουλήσω το παλιό μου dumpphone, εκανα διαγραφη όλων των επαφών της sim (κατα λαθος).

Εχω κρατημενο ενα backup πολλών από τις επαφές μου, από το samsung wave μέσω kies, σε μορφή .vcf η καθεμια.

Χθες βραδυ, ο μόνος τροπος που "βρήκα" για να τις περασω από τον υπολογιστή στο κινητό android, ήταν να τις αντιγράψω όλες χύμα στο /sd, μετά να τις βρίσκω στο "αρχεία" και επιλέγοντας μια-μία, να επιλέγω δημιουργία επαφής gmail (για μελλοντική καλύτερη οργάνωση των επαφών και συγχρονισμό).

Καποιος άλλος τρόπος μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει ?

προσωπικά για μενα ο ποιο σωστός τρόπος ειναι με το gmail

μερικά παιδιά εχουν δουλέψει και προτείνουν το MyPhoneExplorer ,το κατεβάζεις στον υπολογιστή σου

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα

Θελω να κανω 2 ερωτησεις οντας νεο στο android

1)Μπορω τιε εφαρμογες που εχω μεσα σε φακελο να τις βαζω με οποια σειρα θελω και αν ναι πως;;

2)Μπορω να κατεβαζω απευθειας apk στο κινητο;;

Αυτα και αν σκεφτω κατι αλλο ρωτω ευχαριστω:)

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Αυτο κανω αλλα με βγαζει απο τον φακελο..
Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Δε χρησιμοποιω καποιον αυτον που εχει μαμησιο μονο

Χρόνια πολλά βρήκα αυτόν τον οδηγό για root χωρίς εγκατάσταση kernels τί λέτε?

http://galaxys2root.com/galaxy-s2-root/how-to-root-galaxy-s2-newworks-on-all-galaxy-s2-variants/

Ναι είναι γνωστός αυτός ο τρόπος, κάνεις root σε ένα λεπτό. Είναι ο πιο «καθαρός» τρόπος για root, χωρίς θαυμαστικό και counter. Καν'το.
Smile...

παιδια θελω να ρωτησω οσους εχουν το παγωτο πως ειναι η αποδοση της μπαταριας.Με την pulse 2.3.6 η μπαταρια μου κραταγε το λιγοτερο 2 μερες και ακομη μπορει να ηταν στο 30-40% ενω με οσες icecream εχω δοκιμασει δεν βγαζει την μερα (παντα με την ιδια χρηση) και εχω δοκιμασει 2-3 παγωτα.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ναι είναι γνωστός αυτός ο τρόπος, κάνεις root σε ένα λεπτό. Είναι ο πιο «καθαρός» τρόπος για root, χωρίς θαυμαστικό και counter. Καν'το.

Μια ερώτηση:

ξέρω πως αν κάνεις το κινητό root, αυτομάτως δεν ισχύει η εγγύηση.

Αν το κάνεις unroot, η εγγύηση ισχύει πάλι ή μπορούν να εντοπίσουν αν το έκανες στο παρελθόν root άρα εγγυηση γιοκ;;;

Μια ερώτηση:

ξέρω πως αν κάνεις το κινητό root, αυτομάτως δεν ισχύει η εγγύηση.

Αν το κάνεις unroot, η εγγύηση ισχύει πάλι ή μπορούν να εντοπίσουν αν το έκανες στο παρελθόν root άρα εγγυηση γιοκ;;;

Αν το κανεις root με τον παραπανω τροπο, οπου υποτιθεται οτι δεν μετραει ο counter, αν το κανεις unroot

ναι, η εγγυηση ισχυει.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

αφου εχεις δημιουργησει υον φακελο πατας το αριστερο κουμπι και μετα σερνεις την εφαρμγη στον φακελο
SAMSUNG GALAXY S II

παιδια θελω να ρωτησω οσους εχουν το παγωτο πως ειναι η αποδοση της μπαταριας.Με την pulse 2.3.6 η μπαταρια μου κραταγε το λιγοτερο 2 μερες και ακομη μπορει να ηταν στο 30-40% ενω με οσες icecream εχω δοκιμασει δεν βγαζει την μερα (παντα με την ιδια χρηση) και εχω δοκιμασει 2-3 παγωτα.

χρησιμοποιω στοκ XXPLS 4.0.3 με root και με βγαζει το ιδιο με 2.3.6 και ακομα καλυτερα..!με βγαζει 2 μερεσ σιγουρα..αυτο βεβαια εξαρταται την χρηση..εγω παντως βλεπω καλυτερη μπαταρια σε στοκ ρομ ICS

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Καινούριος στην παρέα με μόλις 2 μέρες με το κινητό στο χέρι. Έρχομαι από LG Optimus 2x οπότε δεν είμαι άσχετος με αρκετές έννοιες (root, rom, firmware κτλ), αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όμως είναι αν αξίζει να περιμένω την επίσημη 4.0.3 για Ελλάδα που απ' όσο έψαξα θα βγει τέλη του μηνός ή να περάσω κάποια άλλη και αν αξίζει γενικά να περάσω 4.0.3 από άποψη μπαταρίας, διαχείρισης μνήμης κτλ.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να τα λέμε στη συνέχεια!

Βέβαια χάνεις κάποια πράγματα που σου προσφέρει το CF Root..

Όπως? Είναι σημαντικά?

Είναι η πρώτη φορά και μου φάνηκε πολύ εύκολος και ασφαλής αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ...

Βέβαια χάνεις κάποια πράγματα που σου προσφέρει το CF Root..

Όπως? Είναι σημαντικά?

Είναι η πρώτη φορά και μου φάνηκε πολύ εύκολος και ασφαλής αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ...

Δε χάνεις τίποτα βασικά, στο S2 μπορείς να βάλεις το clockworkmod recovery μέσω του rom manager αφού γίνεις root με κάποιον άλλον τρόπο. Το οποίο είναι και το μόνο ουσιαστικό πράγμα που σου προσφέρει έξτρα το cf-root. Τα tweaks επίσης υπάρχουν όλα στην εφαρμογή autokiller, όπου μπορείς μάλιστα να τα φτιάξεις όπως θέλεις εσύ...

Το cf-root είναι απαραίτητο στο πρώτο Galaxy S, που δεν έχει σύστημα αρχείων ext4, και επομένως δε γίνεται να εγκαταστήσει το cwm recovery χωρίς ειδικό kernel. Δεν ισχύει το ίδιο στο S2, ο cf-root εδώ απλά σου προσφέρει ευκολία. Αλλά αν θέλεις αυτά που προσφέρει, μπορείς να τα βάλεις και μόνος σου.

Όσο για τον τρόπο που βρήκες είναι ο ίδιος που χρησιμοποιεί το superoneclick root πρόγραμμα... καλός θεωρητικά αλλά πολλές φορές δεν πιάνει, άσχετο τι λένε εκεί. Μπορείς να τον δοκιμάσεις πάντως, δε χάνεις τίποτα.

Θα παρακαλέσω να συνεχιστεί η συζήτηση περί root στο θέμα των τροποποιήσεων, ή στο επισημασμένο θέμα με όλους τους τρόπους για root...

- Alex

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Καινούριος στην παρέα με μόλις 2 μέρες με το κινητό στο χέρι. Έρχομαι από LG Optimus 2x οπότε δεν είμαι άσχετος με αρκετές έννοιες (root, rom, firmware κτλ), αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όμως είναι αν αξίζει να περιμένω την επίσημη 4.0.3 για Ελλάδα που απ' όσο έψαξα θα βγει τέλη του μηνός ή να περάσω κάποια άλλη και αν αξίζει γενικά να περάσω 4.0.3 από άποψη μπαταρίας, διαχείρισης μνήμης κτλ.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να τα λέμε στη συνέχεια!

χρονιά πολλά και κάλως ήρθες στην παρέα του s2

για έμενα αξίζει η ICS ακόμα και αν δεν θελεις να περιμένεις την επισημη Ελληνική μπορείς να βάλεις κάποια άλλη (πολωνική LPS ή γερμανική LP7 ) .Οσο άφορα το θέμα τις μπαταρίας κάποιοι έχουν γράψει οτι εχει μεγαλύτερη καταναλώσει ,και κάποιοι άλλοι οχι, σ'αυτο το θέμα παίζουν αρκετοί 'παράγοντες' ρόλο .Πρέπει να το δοκιμάσεις το ΄'παγωτό'' για να κρίνεις μόνος σου

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Παιδια καλησπερα.Εχω το galaxy s 2 απο τον Ιανουαριο αλλα δεν εχω καταλαβει το εξης:

Στις ρυθμισεις-επιλογες δικτυου κινητης τηλεφωνιας εχει 3 επιλογες

1.gsm

2.gsm/wcdma αυτοματο και

3.wcdma

Τι πρεπει να επιλεξω και ποια η διαφορα gsm και wcdma;

Οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του.

Παιδια καλησπερα.Εχω το galaxy s 2 απο τον Ιανουαριο αλλα δεν εχω καταλαβει το εξης:

Στις ρυθμισεις-επιλογες δικτυου κινητης τηλεφωνιας εχει 3 επιλογες

1.gsm

2.gsm/wcdma αυτοματο και

3.wcdma

Τι πρεπει να επιλεξω και ποια η διαφορα gsm και wcdma;

Οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του.

επιλέγοντας GSM σημαίνει πως το κινητό σου θα συνδέεται μόνο 2G,2.5G κεραίες(GPRS,EDGE),

επιλέγοντας WCDMA σημαίνει πως το κινητό σου συνδέεται μόνο σε 3G,3.5G κεραίες(3G,HSDPA/3G+),

επιλέγοντας Αυτόματο σημαίνει πως το κινητό σου θα προτιμά να συνδέεται στο δίκτυο/κεραία με το ισχυρότερο σήμα.

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστω για την απαντηση Μιχαλη.Το gsm επιβαρυνει λιγοτερο την μπαταρια δηλαδη η καμια σχεση;

σωστα. αλλα αυτο ειναι σχετικο παντα, πχ αν θελεις να κατεβασεις ενα μεγαλο αρχειο και εχει και σημα H καλυτερα να το κατεβασεις με wcdma.

wcdma=γρηγοροτερη ταχυτητα (εχω δει να κατεβαζω και με 950kb) σε αντιθεση με edge η 3g που κατεβαζεις με 20-50 kb.

για μεγαλυτερη διαρκεια αν το εχεις ολη μερα ανοιχτο το Internet, εχετο στο gsm, και οταν θελεις να κατεβασεις κατι, αν φυσικα εχεις καλο σημα το γυρνας στο wcdma

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας τύπος στην σελίδα της samsung στο facebook υποστηρίζει ότι μέσω kies έβαλε 4.0.3 σε ελληνικό γαλαξία αλλά δεν ξεκαθάρισε ποιο μοντέλο είχε (vodafone ή cosmote). Εγώ πάντως με cosmote δεν έκανα τίποτα ακόμα

Ένας τύπος στην σελίδα της samsung στο facebook υποστηρίζει ότι μέσω kies έβαλε 4.0.3 σε ελληνικό γαλαξία αλλά δεν ξεκαθάρισε ποιο μοντέλο είχε (vodafone ή cosmote). Εγώ πάντως με cosmote δεν έκανα τίποτα ακόμα

μόλις ενημέρωσε ότι είναι vodafone

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
angeldust

μόλις ενημέρωσε ότι είναι vodafone

Nαι, αλλά είναι vodafone Ελλάδας; :p όχι...

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)