Jump to content

FTINA_TSIGARA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    219
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About FTINA_TSIGARA

  • Ημ. Γέννησης 23/10/1979

FTINA_TSIGARA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα!Έχω το εξής θέμα με το s6 edge plus.Τις τελευταίες δέκα μέρες και έχοντας γίνει απομακρυσμένος έλεγχος από τη samsung μέσω smart tutor,έχοντας πάει στον Ξηρουχάκη (service εξουσιοδοτημένο),ακόμα και στον Γερμανό και έχοντας αλλάξει κάρτα sim οι κλήσεις πέφτουν χωρίς λόγο στα πολύ 3 λεπτά.Έχω απογοητευθεί απίστευτα.Αύριο θα πάω smartec.Δε δέχομαι να ανοιχτεί το κινητό όντας αγορασμένο μόλις ένα μήνα,αγορασμένο 31-12 για την ακρίβεια.Καμία βοήθεια κάποιος?
  2. Παιδιά καλησπέρα!Αντιμετωπίζω προβλήματα ΣΟΒΑΡΑ με τη συσκευή.Πρώτον οι κλήσεις μετά από δέκα δεύτερα πέφτουν και δεύτερον όταν καλώ κάποιον με βιντεοκλήση δεν με ακούει.Ξέρετε αν μπορώ να κάνω αντικατάσταση της συσκευής;Το πήρα 31 Δεκέμβρη από μαγαζί του skroutz.Κάποιος καλός τεχνικός επίσης στην Αθήνα υπάρχει?Παρακαλώ όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τάσος
  3. Καλή επιτυχία σε όλους αν και μόνο ένας κερδίζει!
  4. Χρόνια Πολλά αρκεί να μην τα συνηθίσουμε!
  5. Γεια χαρα σε ολους..Ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποια εφαρμογη που να κατεβαζεις video απο youtube κ αν γινεται να τα κανεις κ mp3.Πολλα ζηταω ε;.
  6. Θα συμφωνήσω νομίζω (Γεια σου ρε Αχιλλέα!)
  7. Την ώρα και τη στιγμή που βγήκε το παγωτό!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...