Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι και στα δυο που είπες δούλεψε τώρα με νέα εγκατάσταση του kies

τρωει κατι κολληματα. εμενα εβγαζε οτι ειχε αναβαθμιση το kies, την εκανε υποτιθεται, αλλα μετα δεν ξανανοιγε. με επανεγκατασταση εστρωσε.

Εμένα δεν έχει στρώσει.

Πλέον όταν το συνδέω σε υπολογιστή κάνει μόνο φόρτηση.

Δεν το βλέπει ούτε σαν εξωτερικό δίσκο.

Καμμιά ιδέα.

Φιλικά Γιώργος

Έγινε το root :D έφυγαν τα cosmote λογότυπα.

Τώρα λέω να ψαχτώ με boot animation. Κάποιο λινκ για να βρώ τίποτα καλό ?

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

Βρε παιδιά, παρατήσησα ότι ο music player(stock) έχει γεμίσει με αρχεία-αντίγραφα(?) τα οποία δεν μπορεί να αναπαράξει:confused: Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, κάθε τραγούδι έχει και από ένα αντίγραφο το οποίο δεν μπορώ να δω πληροφορίες αλλά ούτε και να διαγράψω. Επίσης όταν το συνδέω με το pc ή ανοίγω τον astro manager δεν βλέπω κάτι περίεργο. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί ή πως μπορώ να τα διαγράψω?:confused:

εχω το κιν στην κατοχη μου εδω και 2μερες. πολυ ικανοποιημενος με 4.0.3. εχω μια απορια ομως. το κινητο δεν εχει καρτα μνημης αλλα εχει μνημη usb και εσωτερικη. πως μπορω να μεταφερω στην μεγαλη του μνημη τις εφαρμογες? ειχα σε αλλο κιν το appmonster και τα μετακινουσα. τωρα δεν γινεται γτ μαλλον δεν εχει καρτα μνημης. πως να τις μεταφερω?

εχω το κιν στην κατοχη μου εδω και 2μερες. πολυ ικανοποιημενος με 4.0.3. εχω μια απορια ομως. το κινητο δεν εχει καρτα μνημης αλλα εχει μνημη usb και εσωτερικη. πως μπορω να μεταφερω στην μεγαλη του μνημη τις εφαρμογες? ειχα σε αλλο κιν το appmonster και τα μετακινουσα. τωρα δεν γινεται γτ μαλλον δεν εχει καρτα μνημης. πως να τις μεταφερω?

μπορείς να τις μεταφέρεις με App2**** εφαρμογές από το market.

Εντελώς αχρείαστο μια και η μνήμη του είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα.συγκρινα το δικό μου gs2(στοιχεία της ρομ μου στην φοτο)με ένα άλλο gs2 με μαμισια ρομ 4.0.4 στο θέμα wifi στο ίδιο modem και μου δείχνει πολύ χαμηλό σήμα σε σχέση με το άλλο.προτείνεται κανέναν άλλον karnel για αυτην την ρομ?

Λογικα ο karnel δεν ευθύνεται για το κακό σήμα στο wifi?

Αν προσέξετε το σήμα του wifi στην είναι χαμηλό.είμαι 1.5 μ από το μόντεμ.....:)

Edited by als2008

Καλησπερα και απο μενα! Τις προαλλες το δικο μου εφαγε ενα χοντρο κολλημα, νεκρωσε και επανηλθε μετα απο αφαιρεση μπαταριας. Εχει συμβει και σε αλλους??? (Φοραω την 4.0.3)...

Καλησπερα και απο μενα! Τις προαλλες το δικο μου εφαγε ενα χοντρο κολλημα, νεκρωσε και επανηλθε μετα απο αφαιρεση μπαταριας. Εχει συμβει και σε αλλους??? (Φοραω την 4.0.3)...

Εχει πολλα θεματα η 4.0.3.. Φορα του καμια 4.0.4 LPX η LPT.. Θα δεις πολυ καλυτερη γενικα διαχειριση, αλλα κυριως μπαταρια..

Θα περιμενω την επισημη 4.0.4. Λογικα δεν θα αργησει...

Εγω για επισημη σου λεω.. Ελληνικη προς το παρον μονο απο cosmote.. ;)

Εγω για επισημη σου λεω.. Ελληνικη προς το παρον μονο απο cosmote.. ;)

Νομιζω και vodafone.

ONE PLUS 9 PRO

Θα περιμενω την επισημη 4.0.4. Λογικα δεν θα αργησει...

κι εγω την επισημη περιμενω, μιας και βαριεμαι, αλλα κυριως δεν ξερω να περναω rom κλπ μονος μου, αλλα δε την βλεπω να ερχεται.

μεσα στο Νοεμβρη-Δεκεμβρη λενε οτι θα παρουμε JB, αλλα πολυ φοβαμαι πως κι εκει θα γινει το ιδιο. αντι να γινει ενα μαζικο update στις ελληνικες συσκευες, θα γινει στις συσκευες της Cosmote.

Ίσως θα επρεπε να βαλω το ερωτημα στο θεμα galaxy s3 μιας και οι περισσοτεροι που μεταπηδησαν, ειχαν το s2.

Σκεφτομαι να παω κι εγω στο s3 και ηθελα ναξερω, αν παρω titanium back up απο το s2, μπορω να τα κανω restore στο s3;

Τα δεδομενα καποιων εφαρμογων χρειαζομαι καθως και καποια δεδομενα συστηματος οπως οι κωδικοι των wifi

Ίσως θα επρεπε να βαλω το ερωτημα στο θεμα galaxy s3 μιας και οι περισσοτεροι που μεταπηδησαν, ειχαν το s2.

Σκεφτομαι να παω κι εγω στο s3 και ηθελα ναξερω, αν παρω titanium back up απο το s2, μπορω να τα κανω restore στο s3;

Τα δεδομενα καποιων εφαρμογων χρειαζομαι καθως και καποια δεδομενα συστηματος οπως οι κωδικοι των wifi

Ναι μπορείς.

- Alex

Χθες έκανα OTA αναβάθμιση απο LPX σε LPY. Ακόμα δεν έχω προσέξει κάποια διαφορά.

Δεν υπαρχει καποια διαφορα, ουτε ειπε καποιος πως θα εχει καποια διαφορα.

Εκτος φυσικα αν βελτιωθει κατι σε καποιον αλλο τομεα της συσκευης, οπτικα παντως ουτε με jelly bean πιστευω θα δουμε.

Μια απο τα ιδια θα ειναι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

...οπτικα παντως ουτε με jelly bean πιστευω θα δουμε.

Μια απο τα ιδια θα ειναι.

Σ'αυτό τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα δούμε, ίσως όχι τόσο σε αίσθηση μιας και το S2 έτρεξε απίθανα στην gingerbread αλλά και στην 4.0.4 (ειδικά δε με τον TSF που τρέχω.. δύσκολα πιστεύω θα βρω κάτι καλύτερο σε σκρολλάρισμα και γενικότερη αίσθηση), ίσως όμως λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας θα είναι κάτι που θα φανεί απ'την πρώτη στιγμή.. για να δούμε.. είμαστε και στον μήνα μας.. αργούν όμως, αργούν..!:lol:

Σ'αυτό τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα δούμε, ίσως όχι τόσο σε αίσθηση μιας και το S2 έτρεξε απίθανα στην gingerbread αλλά και στην 4.0.4 (ειδικά δε με τον TSF που τρέχω.. δύσκολα πιστεύω θα βρω κάτι καλύτερο σε σκρολλάρισμα και γενικότερη αίσθηση), ίσως όμως λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας θα είναι κάτι που θα φανεί απ'την πρώτη στιγμή.. για να δούμε.. είμαστε και στον μήνα μας.. αργούν όμως, αργούν..!:lol:

Σε αυτους τους τομεις δεν εντιλεγω, σιγουρα θα υπαρξουν βελτιωσεις, αλλα εμφανισιακα ειμαι σιγουρος πως οχι.

Την ειδα αλλωστε και σε sgs3 και δεν ειχε διαφορες απο την αντιστοιχη 4.0.4.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ήρθε στα χέρια μου! :) Επειδή ο πρώην κάτοχος μου έδωσε και την μεγάλη μπαταρία με την πλάτη που δεν κάνει την κυρτάδα κάτω χαμηλά και λόγω του οτι θέλω να πάρω θηκούλα, αυτές που βλέπω οτι ακολουθούν την γραμμή του κινητού με την καμπύλη, θα είναι συμβατές και με την καινούρια, "fat" πλάτη??
Shit Happens!!!

Εχω ενα πρόβλημα σχετικά με την μνήμη, λοιπόν ο συνολικός χώρος αποθήκευσης είναι 11.5 γίγα, αυτά που έχω είναι με το ζόρι 3 και με λέει έχω μόνο 1.89 γίγα ελεύθερα.τι σκατά παίζει ;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

μηπως ειναι καποιο bug; δοκιμασε να του περασεις ενα αρχειο μεγαλυτερο απο το διαθεσιμο χωρο που λεει οτι εχεις, να δεις αν θα χωρεσει ή οχι.

Πάω να κατεβάσω μια ταινία 2 γίγα και γράφει ότι Δεν υπάρχει αρκετός χώρος
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)