Jump to content

Vasilis_07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    239
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Vasilis_07

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Vasilis_07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Vasilis_07

    Realme 7 pro

    Τελικά μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?. Πήρα και δοκίμασα κάποια καλώδια για φόρτιση αλλά αργούν υπερβολικά. Το κανονικό από 0' μπαταρία είναι γύρω στα 40'αν δεν κάνω λάθος. Τόσο θέμα αυμβατότητας παίζει με τον φορτιστή ?...
  2. Vasilis_07

    Realme 7 pro

    warehouse= επιστροφή. Είχε μόνο το πριζάκι άρα είμαι στην αναζήτηση συμβατού usb to type c καλωδίου εκτός και αν δεν έχει σημασία.
  3. Vasilis_07

    Realme 7 pro

    Παρέλαβα από amazon warehouse ένα Realme 7 Pro. Μέσα δεν είχε τίποτε άλλοη συσκευασία πέρα από το κινητό και κάποια manual. Τι φορτιστή θα προτείνατε αν δεν δεχτούν να στείλουν ?
  4. Τελικά κατάφερα και το άνοιξα με root.
  5. O λόγος για το HTC 650. Το έκλεισα το βράδυ και σήμερα δεν ανοίγει με τίποτα. Υπάρχει τρόπος να ανοίξει ?
  6. Τι ρωτάς τώρα, δεν μου είχε φανεί νομίζω και μεγάλη σε διαφορά,πάει καιρός και ξεχνάω και εύκολα βέββαια :lol:, Τώρα τι κάνω...
  7. Το κινητό έχει μείνει με την τελευταία επίσημη αναβάθμιση σε 6.0. Σκέφτομαι να του περάσω κάποια ανεπίσημη. Ποια λετε γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ ?
  8. Θέλω να πάρω ένα media player από geekbuying.com αξίας $110. Λέτε να φάω δάγκωμα από τελωνείο και πόσο να υπολογίζω ? :rolleyes:
  9. Το βάζω να κάνει έλεγχο και μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο update - Έχω το πιο πρόσφατο :confused: Από cosmote είναι η συσκευή.
  10. Επίσημη 6 έκδοση πότε θα λάβει ? Αρχές Δεκεμβρίου είχε ανακοινωθεί ότι από τα μέσα Δεκέμβρη θα την πάρουν τα ευρωπαϊκά με αρχή την Πολωνία.Πλησιάζουμε μέσα Γενάρη και δεν βλέπω τίποτα.
  11. To έχω αρκετό καιρό χωρίς θήκη και σκέφτομαι να πάρω την LG FLIP CASE WITH WINDOW CCF-340G. Αξίζει ή υπάρχει κάποια καλύτερη ?
  12. Την 1η φορά που το άνοιξα, καθυστέρησε αρκετά και έκανε πρώτα 180 updates. Είναι φυσιολογικό αυτό ?
  13. Σκέφτομαι για θήκη και λέω για την LG Quick Circle Wireless Charging Folio Case. Αξίζει και παίζει έξω (ebay) πουθενά φτηνά ?
  14. Ναι.Ποιά και πότε ?
  15. Σε ευχαριστώ πολύ. 2.0 λες ?
×
×
  • Create New...