FoT1s Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ενημερωτικα, το Wi-Fi πιανει καλυτερο σημα (σ'εμένα τουλάχιστον) στην ICS απ'ότι στην GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Είναι πολυ καλυτερα ετσι πιστευω μιας και ειναι το καθενα στην σωστη και ξεχωριστη καρτερα και οχι επειδη η επαφες εχουν να κανουν με τηλ να μπαινουν στην καρτελα τηλεφωνο. Αυτό που λες και πριν ηταν έτσι. Μπορούσες να πας στο εικονίδιο των επαφών και να τις δουλέψεις από εκεί. Οπότε ουσιαστικά μας αφαίρεσε μια επιλογή,αυτήν που χρησιμοποιούσαμε εμείς. Ο δικός σου τρόπος ισχύει και τότε και τώρα. Οπότε το είναι πολύ καλύτερα έτσι είναι το λιγότερο άστοχο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να χρειάζεται να χρησιμοποιώ παραπάνω κινήσεις για να πάρω τηλέφωνο μια επαφή μου. Και ειναι χαζό να χρειάζεται να έχω στο dock του touchwiz το εικονίδιο των επαφών , αντί του browser π.χ. όπως είχα στο gingerbread. Είναι εντελώς ακατανόητο αυτό που έκαναν. Στην ics του nexus s υπάρχουν κανονικά οι επαφές. Οπότε είναι δουλειά της samsung αυτό. Υπάρχει κανένας καλός Dialer απο το market που έχετε να προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 παιδια καλησπερα και καλοριζικη η ics. μια ερωτηση εχω .να βαλουμε την ελληνικη EUR η την cosmote .ποια ειναι λετε η καλυτερη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 μηπως ξερει καποιος να πειραξουμε καποια ρυθμιση απο το κινητο ωστε να μεγαλωσουμε τη φωτογραφια στις κλησεις????????????να μην ειναι αυτο το μικρο κουτακι? Γιατι δεν χρησιμοποιείς καποια εφαρμογή οπως Full Screen Caller ID LITE ή HD Caller ID Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Αυτό που λες και πριν ηταν έτσι. Μπορούσες να πας στο εικονίδιο των επαφών και να τις δουλέψεις από εκεί. Οπότε ουσιαστικά μας αφαίρεσε μια επιλογή,αυτήν που χρησιμοποιούσαμε εμείς. Ο δικός σου τρόπος ισχύει και τότε και τώρα. Οπότε το είναι πολύ καλύτερα έτσι είναι το λιγότερο άστοχο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να χρειάζεται να χρησιμοποιώ παραπάνω κινήσεις για να πάρω τηλέφωνο μια επαφή μου. Και ειναι χαζό να χρειάζεται να έχω στο dock του touchwiz το εικονίδιο των επαφών , αντί του browser π.χ. όπως είχα στο gingerbread. Είναι εντελώς ακατανόητο αυτό που έκαναν. Στην ics του nexus s υπάρχουν κανονικά οι επαφές. Οπότε είναι δουλειά της samsung αυτό. Υπάρχει κανένας καλός Dialer απο το market που έχετε να προτείνετε ; +1. Αυτές οι παραπάνω κινήσεις είναι περιττές. Και το έχει κάνει και στο Galaxy mini στη 2.3.5 νομίζω. Edited April 25, 2012 by flouris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μετά το update δεν μπορώ να ανοίξω το Gallery, λέει media scanner running. Έκανα και restart και πάλι τίποτα. Δεν έχω κάνει factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μετά το update δεν μπορώ να ανοίξω το Gallery, λέει media scanner running. Έκανα και restart και πάλι τίποτα. Δεν έχω κάνει factory reset. Κανε ενα hard reset και δες τι γινεται. (θα σβηστουν τα παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 προστεθηκε και η επιλογη επανεκκινησης στο power button... παντως αυτο που λετε οτι αφαιρεθηκε ουτε που το ειχα προσεξει. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Aπο χτες το βραδυ που εκανα την αναβαθμηση στο galaxy s II σε ICS παρατηρησα οτι οποτε παω να ανοιξω το wifi κανει επανακινηση και οταν ανοιξει παλι αν δεν το κλεισω υπερθερμαινεται και ξανακανει. Να σημειωσω οτι αν αφησω τη μπαταρια να κρυωσει και το ανοιξω παλι τοτε ανοιγει κανονικα. Τι λετε να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Επισης, μπορεις να απενεργοποιησεις καποιες εφαρμογες εγκατεστημενες στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μετά το update δεν μπορώ να ανοίξω το Gallery, λέει media scanner running. Έκανα και restart και πάλι τίποτα. Δεν έχω κάνει factory reset. Πάντα μετά από κάθε αναβάθμιση συνιστάται factory reset. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Μετά το update δεν μπορώ να ανοίξω το Gallery, λέει media scanner running. Έκανα και restart και πάλι τίποτα. Δεν έχω κάνει factory reset. Νομίζω ότι αργεί λίγο παραπάνω να κάνει scan τη gallery Είναι πολυ καλυτερα ετσι πιστευω μιας και ειναι το καθενα στην σωστη και ξεχωριστη καρτερα και οχι επειδη η επαφες εχουν να κανουν με τηλ να μπαινουν στην καρτελα τηλεφωνο. Αν είσαι στον dialer με το το αριστερό πλήκτρο σου βγάζει την επιλογή όλες οι επαφές :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 25, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μετα την αναβαθμιση οταν μετακινω μια εφαρμογη απο το τηλεφωνο στη εξωτερικη καρτα αποθηκευσης (micro sd) απο τις Ρυθμισεις>Εφαρμογες>Διαχειρηση Εφαρμογων μετα απο λιγο (συνηθως 10-15 λεπτα) αρχιζει να υπερθερμαινεται το κινητο (στο σημειο που βρισκεται η sim) και επειτα απο λιγο κανει επανακινησει. Tι λετε να φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Από μια πρώτη μάτια νομίζω οτι η 4αρα τα σπάει! Έβαλα το face unlock και δοκίμασα ξεκλίδωμα με αλλά 4 άτομα αλλά μόνο σε μένα ξεκλειδώνει! Στο wifi αν θέλεις να βάλεις static ip είναι πλέον πάνω στο δίκτυο η ρύθμιση και όχι γενικά στο τηλέφωνο. Δεν χρειάζεται δηλαδή αν στο σπίτι έχεις dhcp server και στην δουλειά όχι και θέλεις static ip και dns να το αλλάζεις κάθε φορά για να βλέπει μια το ένα και μια το άλλο. Επίσης από μια γρήγορη δοκιμή που έκανα νομίζω ότι το gps πιάνει πολύ γρηγορότερα (με Navigon, Igo και Sigic, αυτό όμως θέλει και άλλες δόκιμες, αν κάποιος έχει τεστάρει ας αναφέρει εμπειρία). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Ρε παιδιά σας διαβάζω όλους που αναβαθμίσατε απροβλημάτιστα, αλλά εγώ παιδεύομαι αν και έκανα factory reset: 1. Στις επαφές του Facebook στα contacts δε λέει με τίποτα να μου εμφανίσει τις φωτογραφίες των επαφών μου του FB. 2. To exdialer ενώ δούλευε κανονικά, τώρα όταν π.χ. θέλω να πάω στην επαφή Μυρτώ, πατάω πρώτα το 5 μετά το 8 και αντί να μου βγάλει Μυρτώ, μου βγάζει πρώτα Μαρία κλπ και πιο κάτω Μυρτώ...... 3. Για να ρυθμίσω τα mail μου, μου έβγαλε την πίστη και αν και έβαζα τα σωστά στοιχεία δε με συνέδεε. Τουλάχιστον αυτό απλά κάποια στιγμή το δέχτηκε. 4. Επίσης, αρχικά, το swype δε μου έβγαζε προτεινόμενες λέξεις, αν και ήταν ενεργοποιημένη η σχετική ρύθμιση. Κι αυτό απλά λύθηκε μετά από restart..... Αυτά για αρχή...... Συνέχεια: Όταν κάνει συγχρονισμό, πλέον δεν εμφανίζει στη γραμμή ειδοποιήσεων τα βελάκια.... Edited April 25, 2012 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά χθες εγκατέστησα αυτό το call recorder https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder σε αντικατάσταση της αντίστοιχης εφαρμογής του skvalex που μου δημιουργούσε πρόβλημα στο bluetooth (αποσύνδεση) και λειτουργεί άψογα. Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος που έχει αναβαθμίσει σε ics αν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Την αναβάθμιση που έβγαλε σήμερα μπορούμε να την κάνουμε root? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ρε οαιδια την αναβαθμιση να την κανουμε απο ΟΤΑ η kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Την αναβάθμιση που έβγαλε σήμερα μπορούμε να την κάνουμε root? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3779648#post3779648 Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ρε οαιδια την αναβαθμιση να την κανουμε απο ΟΤΑ η kies? Εγω απο Kies και ολα πήγαν τέλεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Νομίζω ότι αργεί λίγο παραπάνω να κάνει scan τη gallery Όντως τελικά έκανα factory reset και μετά πάλι το έκανε. Κάποια στιγμή τελείωσε αλλά έχει φάει πολύ μπαταρία το "Media". Αυτό φαντάζομαι ήταν το media scanner μετά το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 οταν κανουμε αντιγραφο ασφαλειας εχει 14 κατηγοριες για να διαλεξουμε, μεσα σε αυτα ειναι και οι εγκατεστημενες εφαρμογες ετσι? οποτε αφου κανω αντιγραφο παω για hard reset, μετα περναω την 4.0 και αφου την περασω παλι hard reset. και μετα ενωνω με kies και περναω το αντιγραφο στο τηλεφωνο. τα λεω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) volume up + home + power Μόλις ανάψει η συσκευή άφησε το power και θα μπεις στο menu Έκανα αυτό για να κάνω hard reset και μου χει βγάλει το εικονίδιο του android και μου χει μαρκαρισμένο το "reboot system now" και έχει μείνει εκέι....τί κάνω τώρα?? Παιδιά το βρήκα..απλώς αγχώθηκα...sorry!! Edited April 25, 2012 by niki_zor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πάντως μου φαινεται οτι ρουφαει λιγο πιο γρηγορα τη μπαταρια το παγωτο.Επίσης κατα την επαναφορα στην αρχικη οθονη αργεί λιγο. Μάλλον θα θελει κανα reset γιατι ξεχασα να κανω πριν την αναβαθμιση Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Πάντως μου φαινεται οτι ρουφαει λιγο πιο γρηγορα τη μπαταρια το παγωτο.Επίσης κατα την επαναφορα στην αρχικη οθονη αργεί λιγο. Μάλλον θα θελει κανα reset γιατι ξεχασα να κανω πριν την αναβαθμιση για τη μπαταρια το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα.και στις 3 ICS την LPQ Tην LPS Και τωρα στηνLP7 που χρησιμοποιησα το ιδιο ρουφαει.για αυτο εβαλα custom κερνελ ton speedmod και ησυχασα απο θεμα μπαταριας Και στις 3 εκανα factory reset πριν την εγκατασταση Edited April 25, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts