Jump to content

niki_zor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by niki_zor

  1. Στην Πάτρα που βρίσκομαι δεν υπάρχει i-storm. 10 μέρες κινητό και να έχει πάρει υγρασία μέσα στην θήκη δύσκολο.
  2. Καλημέρα σας. την βοήθειά σας θα ήθελα.. αγόρασα μια συσκευή Iphone 5s απο site του skroutz στα 270 ευρώ.Την έχουμε 10 μέρες όλα καλά και σήμερα ξαφνικά δεν ακούς τίποτα απο το ακουστικό.φαίνεται σαν να έχω βάλει τα ακουστικά. Έκανα επαναφορά και τίποτα. Από το site που το αγόρασα μου είπαν να το στείλουμε σε μια εταιρεία ts solution που στο internet δεν βρίσκω και πολλα για αυτήν. τι έχετε να μου προτείνετε? η εγγύηση μου που ισχύει?
  3. niki_zor

    iPhone 5

    Ξέρετε πως μπορώ να βλέπω τις φωτο μου ή τα βίντεο μου στην τηλεοραση; Η τηλεοραση ειναι οτι ποιο Καινουρια, η αδελφή μου που εχει note 4 συνδέεται κατευθείαν με wifi.
  4. Για να δούμε!!!!!Θα είμαι πιο τυχερή αυτή τη φορά? Μπράβο στο forum για τα τέλεια δώρα!!!
  5. niki_zor

    iPhone 5

    Παιδιά καλησπέρα!!εχετε ακούσει κανένα πρόβλημα με το σήμα τις συσκευής??απο τότε που το πήρα,πολλές κλήσεις μου έρχονται σε μήνυμα!!!ή μήπως να φταίει η κάρτα sim??(wind)
  6. Aν σας πω ότι μόλις παρατήρησα ότι οι επαφές έχουν έρθει χωρίς τους αριθμούς τους,τι θα μου πείτε??τι μπορέι να έχω κάνει λάθος?
  7. Τελικά το έκανα μέσω icloud...είναι ασφαλές να υπάρχουν οι επαφές στο icloud Κ αν όχι αν τις σβήσω,θα σβηστούν κ από το κινητό?
  8. ξέρει κάποιος πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου απο το galaxy s2 στο iphone 5??
  9. niki_zor

    iPhone 5

    Καλημέρα...σε τι ποσοστό πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση ;να το αφήσω να σβήσει;;
  10. Καλημέρα.Να ρωτήσω το ipad με πόσους υπολογιστές μπορώ να το συνδέσω?Γιατί κάποιος μου πε ότι αν τον συνδέσω με δεύτερο διαφορετικό υπολογιστή, θα κλειδώσει.ισχύει κάτι τέτοιο?
  11. Καλημέρα σας...μπορείτε να μου πείτε πως ενημερώνεστε για το υπόλοιπο της χρήσης σας, γιατί από το site της vodafone δεν βγάζεις άκρη...
  12. Εμένα που στο ίδιο στυλ εμφανίζεται ένα πινακάκι από vodafone, με παραπέμπει στην σελίδα του internet της vodafone, για να ενημερωθώ για τα υπόλοιπα gb που έχω...
  13. Καλησπερα..εδω κ 2 μερες εχω βαλει στο ipad μου μια καρτα της vodafone..Θα θελα να ξερω,αν υπαρχει κ δικτυο wifi η καρτα χρεωνεται η πρεπει να την απενεργοποιω;
  14. Καλησπέρα..εδώ κ λίγες μέρες δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι μου.οταν είναι να χτυπήσει δηλαδή αναβοσβηνει μόνο η οθόνη χωρίς να δείχνει τίποτα..ακόμα ο ήχος κλήσης έχει χαμηλώσει κατα πολύ χωρίς να μπορώ να τον δυναμώσω κ τρίτο κ τελευταίο τις 2 τελευταίες μέρες ενώ είναι κλείδωμενο ανάβει η οθόνη κ σβήνει Μονή της...αυτά τα λίγα..οποίος μπορεί ας βοηθήσει...ευχαριστώ!
  15. Καλησπέρα..ήθελα να ρωτήσω,εσείς έχετε βαλει screen protector?γιατί κάθε φορά που το παίρνει κάποιος με πιάνει η καρδια μου....
  16. Καλημέρα!!!μετά από ένα χρόνο χρήσης του κινητού,έχει αρχίσει κάποια μικροπροβλήματα...μπορεί να ανοιγοκλέισει μόνο του ή να χάσει για λίγο το σήμα,άλλά αυτό που μου κάνει τώρα είναι όταν με καλέι κάποιος τα 2 πρώτα δευτερόλεπτα χτύπαει κανονικά κ μετά ο ήχος χαμηλώνει,ίσα-ίσα που ακούγεται!!!εχει κανείς καμιά ιδέα??
×
×
  • Create New...