Jump to content

niki_zor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About niki_zor

  • Ημ. Γέννησης 12/12/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

niki_zor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στην Πάτρα που βρίσκομαι δεν υπάρχει i-storm. 10 μέρες κινητό και να έχει πάρει υγρασία μέσα στην θήκη δύσκολο.
  2. Καλημέρα σας. την βοήθειά σας θα ήθελα.. αγόρασα μια συσκευή Iphone 5s απο site του skroutz στα 270 ευρώ.Την έχουμε 10 μέρες όλα καλά και σήμερα ξαφνικά δεν ακούς τίποτα απο το ακουστικό.φαίνεται σαν να έχω βάλει τα ακουστικά. Έκανα επαναφορά και τίποτα. Από το site που το αγόρασα μου είπαν να το στείλουμε σε μια εταιρεία ts solution που στο internet δεν βρίσκω και πολλα για αυτήν. τι έχετε να μου προτείνετε? η εγγύηση μου που ισχύει?
  3. niki_zor

    iPhone 5

    Ξέρετε πως μπορώ να βλέπω τις φωτο μου ή τα βίντεο μου στην τηλεοραση; Η τηλεοραση ειναι οτι ποιο Καινουρια, η αδελφή μου που εχει note 4 συνδέεται κατευθείαν με wifi.
  4. Για να δούμε!!!!!Θα είμαι πιο τυχερή αυτή τη φορά? Μπράβο στο forum για τα τέλεια δώρα!!!
  5. niki_zor

    iPhone 5

    Παιδιά καλησπέρα!!εχετε ακούσει κανένα πρόβλημα με το σήμα τις συσκευής??απο τότε που το πήρα,πολλές κλήσεις μου έρχονται σε μήνυμα!!!ή μήπως να φταίει η κάρτα sim??(wind)
  6. Aν σας πω ότι μόλις παρατήρησα ότι οι επαφές έχουν έρθει χωρίς τους αριθμούς τους,τι θα μου πείτε??τι μπορέι να έχω κάνει λάθος?
  7. Τελικά το έκανα μέσω icloud...είναι ασφαλές να υπάρχουν οι επαφές στο icloud Κ αν όχι αν τις σβήσω,θα σβηστούν κ από το κινητό?
  8. ξέρει κάποιος πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου απο το galaxy s2 στο iphone 5??
  9. niki_zor

    iPhone 5

    Καλημέρα...σε τι ποσοστό πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση ;να το αφήσω να σβήσει;;
  10. Καλημέρα.Να ρωτήσω το ipad με πόσους υπολογιστές μπορώ να το συνδέσω?Γιατί κάποιος μου πε ότι αν τον συνδέσω με δεύτερο διαφορετικό υπολογιστή, θα κλειδώσει.ισχύει κάτι τέτοιο?
×
×
  • Create New...