nnik_1969 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) την εβαλα και την απεγκατεστησα μετα !!! τι ειναι το apn και που το βρησκω? και πως γηνεται ? Αυτό φταίει.Ξανά βαλτή και κάνε restore τα apn από την εφαρμογή. Edited January 6, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 την εβαλα και την απεγκατεστησα μετα !!! τι ειναι το apn και που το βρησκω? και πως γηνεται ? αριστερό πληκτρο>ρυθμίσεις>ασύρματη επικοινωνία>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείων πρόσβασης>αριστερό πλήκτρο>επαναφορά των προεπιλογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Τελικά όλοι μου φαίνεται βάλαμε το easy batery και όλοι το βγάλαμε. Εγώ δεν το κράτησα ούτε μισή ώρα. Οι οθόνες στον default launger μπορεί να γίνουν έως 7. Για να προσθέσεις πάτησε το κάτω αριστερό πλήκτρο και μετά επεξεργασία. Για πιο γρήγορα μπορείς να κάνεις σαν να τσιμπάς την οθόνη (βάζεις 2 δάκτυλα στις 2 άκρες τις οθόνης και τα ενώνεις) και θα εμφανιστούν αμέσως όλες οι οθόνες. @Eddiex:πότε θα τα στήσουμε; Στον default ξερω οτι παει μεχρι και 7. Στον Icecream Sandwich 4.0 γινεται να βαλω πανω απο τα 5 που εχει? Υ.Γ. Τι ακριβως να στησουμε? Τα Κινητα? :ninja: Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 για βελτιστοποίηση μπαταρίας μπορείτε να δοκιμάσετε και το juicedefender ultimate. Έχει ξεχωριστή ρύθμιση για να κόβει το mobile data και το wifi οταν κλείνει η οθόνη... δεν τα κόβει και τα 2...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 για βελτιστοποίηση μπαταρίας μπορείτε να δοκιμάσετε και το juicedefender ultimate. Έχει ξεχωριστή ρύθμιση για να κόβει το mobile data και το wifi οταν κλείνει η οθόνη... δεν τα κόβει και τα 2...! βασικα δεν εχει νοημα για μενα κατι τετοιο..:) αντι να κλεισουμε τα data μπορουμε να μπουμε στις ρυθμισεις της καθε εφαρμογής και να βρουμε που ειναι τα night settings.. πχ facebook messenger(το κανω χρηση προσωπικά)! το ρυθμιζεις να μην "ξυπναει" πχ απο τις 12 μεχρι τις 8 το πρωι και τελος.. no led το ιδιο κτλ κτλ κτλ.. ΙΜ+ σε push κατάσταση..και ποσα αλλα ακομη... ετσι κερδιζεις μπαταρια χωρις να εχεις κλειστα τα data σου..και χωρις να ξυπνάει κατι το κινητο σου.. (πριν δεν τα εδινα σημασια ολα αυτα τωρα που τα ειδα ολα ενα προς ενα ειδα τεραστια διαφορα στην μπαταρια μου με οτι κερνελ και αν φοραω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 αυτές οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για καποιον σκοπό. Εγώ, για παράδειγμα, θέλω μόλις κλείνει η οθόνη, να μου κόβει απευθείας data και wifi, για να μη μου τρώει μπαταριά. Εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Πάντως το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει να του βάζεις ώρες νύχτας, πρόγραμμα, ώρες που δεν θέλεις να επεμβαίνει, κλπ... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 αριστερό πληκτρο>ρυθμίσεις>ασύρματη επικοινωνία>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>Ονόματα σημείων πρόσβασης>αριστερό πλήκτρο>επαναφορά των προεπιλογών :bow: ευχαριστω .... !!! το εκανα και ολα ΟΚ , βγηκε το G με τα δυο βελακια . :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 καλησπερα παιδια...εχω ενα προβλημα και δε ξερω γιατι μου το κανει αυτο...εβαλα ics 4.0.3 την δοκιμαστικη και πηγα πισω παλι με omega 10 κλπ...το προβλημα που εχω ειναι οτι το nandroid backup ενω διχνει ποσες εφαρμογες εχω μεσα κλπ το παταω αλλα δε κανει εκινηση...το χω ξανακανει ποιο παλια κ δεν ειχα θεμα..ξερετε τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 βασικα δεν εχει νοημα για μενα κατι τετοιο..:) αντι να κλεισουμε τα data μπορουμε να μπουμε στις ρυθμισεις της καθε εφαρμογής και να βρουμε που ειναι τα night settings.. πχ facebook messenger(το κανω χρηση προσωπικά)! το ρυθμιζεις να μην "ξυπναει" πχ απο τις 12 μεχρι τις 8 το πρωι και τελος.. no led το ιδιο κτλ κτλ κτλ.. ΙΜ+ σε push κατάσταση..και ποσα αλλα ακομη... ετσι κερδιζεις μπαταρια χωρις να εχεις κλειστα τα data σου..και χωρις να ξυπνάει κατι το κινητο σου.. (πριν δεν τα εδινα σημασια ολα αυτα τωρα που τα ειδα ολα ενα προς ενα ειδα τεραστια διαφορα στην μπαταρια μου με οτι κερνελ και αν φοραω..) μηπως μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο? θα ηθελα να κανω κι εγω τετοια ρυθμιση στα προγραμματα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 μηπως μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο? θα ηθελα να κανω κι εγω τετοια ρυθμιση στα προγραμματα μου... φιλε το καθε προγραμμα εχει στις ρυθμισεις του μεσα επιλογες για night mode.. πχ το facebook messenger εχει επιλογη να μην ανοιγει αν θες απο τις 10 το βράδυ μεχρι τις 8 το πρωι..(λεω ενα τυχαίο νουμερο τωρα..οτι ωρα θες εσυ βαζεις).. το noled(το οποιο το εχω ρυθμισει να "αναβει" για τα παντα ακομη και για facebook μήνυμα) επισης το ιδιο! εγω ας πουμε το εχω βαλει να μην λειτουργεί "βραδυνές ωρες" δεν εχει νόημα:) και ποσα αλλα ακομη! πχ σαν βασικο προγραμμα messenger εχω το im+! εχει πλεον την επιλογη το προγραμμα να μπαινει σε push κατασταση! οποτε δεν σου τρωει μπαταρια καθολου! γενικα με ολες αυτες τις εφαρμογες παντα υπαρχουν ρυθμισεις για να κλεινουν οποτε θες και να ανοιγουν οποτε θες! οπως ειπα και πιο πανω στην αρχη δεν εδινα σημασια! καθησα ομως μια μερα και ειδα μια προς μια ολες τις εφαρμογες που "ξυπνανε" το κινητο μου το βραδυ κυριως τις ρυθμισα να κλεινουν την νυχτα και να ανοιγουν το πρωι και πραγματικα εκανα το κινητο μου να κοιμηθει για τα καλα μαζι μου παρολο που ειχα τα data μου ανοιχτα! τελος για το μαιλ μου χρησιμοποιώ το maildroid! δειτε το λιγο αν θελετε! ειναι push κτλ δεν τρωει μπαταρια σχεδον καθολου και εχει απειρες ρυθμίσεις.. δεν ασχολουμαι γενικα με το social hub της samsung καθολου κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Εγώ πάντως εδώ και χρόνια έχω βρει άλλη λύση για την μπαταρία, το βράδυ κλείνω όλα τα τηλέφωνα. Ο ύπνος είναι ιερό πράγμα :-P Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Στον default ξερω οτι παει μεχρι και 7. Στον Icecream Sandwich 4.0 γινεται να βαλω πανω απο τα 5 που εχει? Υ.Γ. Τι ακριβως να στησουμε? Τα Κινητα? :ninja: Για την ICS δεν ξέρω, γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει, ας απαντήσει κάποιος άλλος που την χρησιμοποιεί. ΥΓ: τις υπογραφές μας :superman:. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Γιάννη χρόνια πολλά και για να μην είμαι off topic , πότε να περιμένουμε την omega ? (με την ησυχία σου φίλε) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) χρονια πολλα Γιαννη μιλαμε αυτο το easy battery μου εχει φαει την ψυχη κανω μια κληση 20" και μου τρωει 4-5% αν κανω μπακαπ με titanium και μετα περασω ρομ με full wipe και restore απο το titanium υπαρχει περιπτωση να περαστουν παλι τα "καταλοιπα" αυτης της ... εφαρμογης? υγ. τελικα ηταν ενα μαθημα αυτη η εφαρμογη ... αφου ηταν ολα μια χαρα πριν την βαλω (μου κρατουσε η μπαταρια 2 μερες) ηθελα το παραπανω Γιαννη ποιά ημερ/νια εβγαλες την 10 ? Edited January 7, 2012 by chilavert_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ενας χριστιανος!!!! να μου πει που ακριβως θα βρω το jkay και το ice cream theme για την 9,1 παρακαλω πολυυ :):):) Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι και εγώ με την σειρά μου χρονιά πολλά στους συνονόματους/τες. Από χτες το βράδυ είμαι άρρωστος και στο κρεβάτι, Μόλις γίνω λίγο καλύτερα θα ανεβάσω την νέα έκδοση Omega v10.1 Ζητώ συγνώμη από όλους για την καθυστέρηση :cry: Για την ICS δεν ξέρω, γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει, ας απαντήσει κάποιος άλλος που την χρησιμοποιεί. ΥΓ: τις υπογραφές μας :superman:. Νίκο σ' υπερευχαριστώ για το donate - δώρο που μου έστειλες και για τις ευχές σου!!! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 παιδια sos. προσπαθω να κανω επαναφορα ρυθμισεων και μου ζηταει κωδικο. τι βαζω; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Πρώτη φορά πέρασα ξένη ρομ σε android και η δουλεία του Γιάννη είναι σουπερ, όπως και η ρομ του htc leo που είχα παλιά. Έκανα full wipe και σύμφωνα με τις οδηγίες του Γιάννη για επαναφορά των εφαρμογών πρέπει να κάνω restore από titanium backup. Το ερώτημα μου παιδία είναι αν υπάρχει ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο; Έτσι κι αλλιώς με το που έδωσα τον gmail μου λογαριασμό, εγκαταστάθηκαν και οι εφαρμογές. Τι θα αλλάξει; Εγώ το μόνο που θέλω είναι να επαναφέρω τα sms μου. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Νέα έκδοση Omega Series v10.1 Changelog Omega Series v10.1: Based on firmware XWKL1 Android 2.3.6 (Date: 13/12/2011) Modem: XXKP1 Kernel: CF-Root-KL1-v5.0-CWM5 New: JKay Theme - Deluxe Settings v13.4.1 AirDroid v1.0.4 Updated: Twitter v3.0.1 Google Translate v2.3.1 hosts Omega Files updates: Apps: GO Launcher EX v2.73 Apps: QuickPic v1.5.3 Η Rom είναι No full wipe Διαβάστε με προσοχή πριν φλασσαρετε την νέα Omega v10.1 1.Αν φλασσαρετε χωρίς Full Wipe, πριν το φλασσαρισμα αφαιρέστε το Deluxe Setting του jKay από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών > Deluxe settings > Κατάργηση εγκατάστασης. - Μονο για όσους έχουν έκδοση πριν την v9.2 Για όσους έχουν έκδοση v9.3 και πάνω χρειάζεται εκκαθάριση δεδομένων του Deluxe Setting του jKay 2. Μετά το φλασσαρισμα πρέπει στην sdcard (ή στην external_sdcard) να σβηστεί ο παλιός Omega Files φάκελος και να αντιγράφει ο νέος Omega Files v10.1 αυτόματα, αν αυτό δεν γίνει σβήστε μόνοι σας τον παλιό Omega Files φάκελο από την sdcard και αντιγράψτε τον νέο Omega Files v10.1 κατεβάζοντας τον από εδω. 3.Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v10 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Το Omega Files post αναβαθμίστηκε στην έκδοση v10.1 Το Omega Files Dropbox αναβαθμίστηκε στην έκδοση v10.1 Περισσότερες πληροφορίες και download στα πρώτα post. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 παιδια sos. προσπαθω να κανω επαναφορα ρυθμισεων και μου ζηταει κωδικο. τι βαζω; Κάνε full wipe μέσα από recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efarmostis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημέρα. Θέλω να φλασάρω την Ω v10.1,έχω κατεβάσει την ρομ και την έχω βάλει στην συσκευή. α)δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που έχω τώρα,γιατί το παρα-ξήλωσα το θέμα με τις εγκαταστάσεις,θα περάσω ξανά μόνο τις πλέον απαραίτητες. β)στο ποστ του οδηγού λέει να βάλουμε τη ρομ στην sdcard.Προφανώς εννοεί αυτή που βλέπει η συσκευή ως sdcard,γιατί δεν έχω βάλει έξτρα μνήμη,έτσι; σημ.έχω κάνει ρουτ με CFroot. Μια βοήθεια παρακαλώ για να μη μείνω με το....κινητό στο χέρι.:O Παράθεση Pulse ROM 1.4 jkay 13.4.1 + [THEME]*ICE CREAM SANDWICH v1.8*EMPIRE* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλημέρα. Θέλω να φλασάρω την Ω v10.1,έχω κατεβάσει την ρομ και την έχω βάλει στην συσκευή. α)δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που έχω τώρα,γιατί το παρα-ξήλωσα το θέμα με τις εγκαταστάσεις,θα περάσω ξανά μόνο τις πλέον απαραίτητες. β)στο ποστ του οδηγού λέει να βάλουμε τη ρομ στην sdcard.Προφανώς εννοεί αυτή που βλέπει η συσκευή ως sdcard,γιατί δεν έχω βάλει έξτρα μνήμη,έτσι; σημ.έχω κάνει ρουτ με CFroot. Μια βοήθεια παρακαλώ για να μη μείνω με το....κινητό στο χέρι.:O Ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα, εσύ έχεις μόνο την εσωτερική sdcard, αν δεν θέλεις τις παλιές σου εφαρμογές μην κάνεις κανένα restore. Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Γιάννη αντιμετωπισα πρόβλημα με το jkay deluxe. είμαι με ομεγα 10 και περασα την 10.1 αφού πρώτα έκανα εκκαθαριση δεδομενων του jkay μέσα από τις ρυθμίσεις εφαρμογων. Μετά το reboot το jkay δεν με δούλευε, ούτε το power buton δέχονταν τις επιπλέον ρυθμίσεις ( recovery, reboot κλπ) και σε πολλά μενού μέσα στο deluxe έβλεπα μόνο τα κουτάκια που τικαρεις τις επιλογές αλλά καθόλου μενού δηλαδή μια κενή οθόνη μόνο με τετραγωνάκια από δεξιά. έκανα nandroid backup στην 10 πάλι και ξαναπέρασα την 10.1 χωρίς εκκαθαριση δεδομένων του jkay deluxe και τώρα με δουλεύει σωστά. κοίταξα και την έκδοση του jkay και έχω την 13.4.1 Τωρα ολα οκ Edited January 8, 2012 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μπράβο Γιάννη. Πάλι έγραψες. Έβαλα την 10.1 κανονικά χωρίς εκκαθάριση δεδομένων του Deluxe Setting του jKay. Τα πάντα λειτουργούν ρολόι. Έγινε κανονικότατα η αναβάθμιση. Πέρα από το AirDroid και τον kernel δεν βλέπω άλλες διαφορές από την 10. Αυτός ο kernel που φοράει η 10.1 είναι καλύτερος από τον Ν.Ε.Α.Κ. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 καλημερα αν καποιος εβαλε siyah 2.6.6 ας μας πει αν εχει θεμα με το wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts