soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Για γυναίκα 55 ετών, θα βολέψει λέτε; Χρήση: κλήσεις, λίγα SMS, και GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Για γυναίκα 55 ετών, θα βολέψει λέτε; Χρήση: κλήσεις, λίγα SMS, και GPS. Σίγουρα γιατί είναι απλό.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Επειδη..θα πηδηχτω απο το παραθυρο...πηγα πριν 2' στο Γερμανο και μου ειπαν οτι το GPS θελει internet, ισχυει αυτο που ειπανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Επειδη..θα πηδηχτω απο το παραθυρο...πηγα πριν 2' στο Γερμανο και μου ειπαν οτι το GPS θελει internet, ισχυει αυτο που ειπανε? Καλύτερα να πηδηχτούν αυτοί από το παράθυρο. To κινητό υποστηρίζει A-GPS που σημαίνει ότι δουλεύει με το δορυφορικό σήμα που λαμβάνει, το οποίο όμως μπορεί να βοηθηθεί και από τις επίγειες κεραίες κινητής τηλεφωνίας μέσω του σήματος 3G. Συνεπώς σαφώς δουλέυει και χωρίς 3G. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Γιατί αυτός μου είπε ότι το A-GPS σημαίνει ότι θέλει internet και το φθηνότερο που μπορώ να πάρω ξεκινάει από 200€. Επίσης μου πρότεινε να πάρω ένα GPS με 89€ και μία συσκευή τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Συνεπώς σαφώς δουλέυει και χωρίς 3G. Και χωρίς internet γενικότερα αρκεί να χρησιμοποιηθεί ένα από τα γνωστά εμπορικά αυτόνομα προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Οτι είναι λοιπόν A-GPS με εμπορικό πρόγραμμα πλοήγησης λειτουργεί κανονικά. Είπα καμιά πατάτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το A-GPS χρησιμοποιεί δεδομένα από το internet για να lockάρει η συσκευή γρηγορότερα δορυφόρους. Αυτό όμως είναι προαιρετικό μιας και συσκευές με αυτόνομο GPS δέκτη μπορούν να παρέχουν κανονικά πλοήγηση χωρίς την ύπαρξη σύνδεσης στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Και γω αυτό ήξερα, και του επισήμανα ότι δεν έχω πρόβλημα να "αγοράσω" εφαρμογή για πλοήγηση. Μετά έμεινα παγωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaraisk Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Και γω αυτό ήξερα, και του επισήμανα ότι δεν έχω πρόβλημα να "αγοράσω" εφαρμογή για πλοήγηση. Μετά έμεινα παγωτό. Οχι φιλε μην σε τρελαινουν οι ασχετοι.. ολοι εχουμε βαλει προγραμματα GPS και δουλευουν κανονικοτατα χωρις internet. Και συγκεκριμενα σ' αυτο το κινητο (επειδη εχω βαλει και εγω) παει μια χαρα!!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MGKLIVISI Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Καλημέρα! Το κινητό μου στο Λογαριασμοί και ρυθμίσεις συγχρονισμού στο google mail έχει κόκκινο τον συγχρονισμό και μήνυμα Ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή κάποια προβλήματα . Θα επανέλθει σύντομα. Όμως συγχρόνως δεν ενημερώνει τις επαφές μου από το pc στο Galaxy Y. Δεν με συνδέει όταν του δίνω κωδικό email το Galaxy στο Google, ενώ στο PC συνδέομαι με τον κωδικό μου. Edited January 5, 2012 by MGKLIVISI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1pafitis Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Παιδιά είμαι καινούργιος στο forum. Πρώτα πρώτα καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα. Η μπαταρία πόσες μέρες σας διαρκεί; Έχω κατεβάσει το task manager, πιοιές εφαρμογές να κάνω ignore για να μην που τρώνε μπαταρία; Αυτά προς το παρών. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MGKLIVISI Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλημέρα! Το κινητό μου στο Λογαριασμοί και ρυθμίσεις συγχρονισμού στο google mail έχει κόκκινο τον συγχρονισμό και μήνυμα Ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή κάποια προβλήματα . Θα επανέλθει σύντομα. Όμως συγχρόνως δεν ενημερώνει τις επαφές μου από το pc στο Galaxy Y. Δεν με συνδέει όταν του δίνω κωδικό email το Galaxy στο Google, ενώ στο PC συνδέομαι με τον κωδικό μου. Καλημέρα το πρόβλημα λύθηκε με απεγκατάσταση του two steps verification της Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Παιδιά είμαι καινούργιος στο forum. Πρώτα πρώτα καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα. Η μπαταρία πόσες μέρες σας διαρκεί; Έχω κατεβάσει το task manager, πιοιές εφαρμογές να κάνω ignore για να μην που τρώνε μπαταρία; Αυτά προς το παρών. Ευχαριστώ 3 μέρες με συνεχή ενεργοποίηση Bluetooth και WiFi. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 καλησπερα κ καλη χρονια!θα ηθελα επειγοντως μια μικρη εξυπηρετηση-βοηθεια.μπορει καποιος με την αναβαθμισμενη εκδοση να κανει ενα backup με clockworkmode recovery κ να μου το δωσει?ειναι αναγκη.οποιος μπορει ας μου πει για περαιτερω οδηγιες.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_x Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 γεια σας παιδεια και καλη χρονια το εχω μια εβδομαδα και εχω αγορασει το ασπρο :D (πολυ ομορφο).Γεια τα λεφτα τοθ ειναι πολυ καλο αλλο λιγο η μπαταρια να ηταν μεγαλυτερη γιατι ενας φιλος μου που εχει το ιδιο το φορτιζει καθε μερα (εγω ανα 2) καταταλα ειναι μια χαρα και στο internet ειναι βολιδα και ολα πολυ κομπλε κινητακη για τα λεφτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 εχει βγει μια δοκιμαστικη εκδοση ClockWorkMode Recovery για το κινητο μας.δεν κανει μονιμη εγκατασταση ακομα απλα μπενεις μεσω της stock recovery.εχω δοκιμασει τις λειτουργιες backup-restore κ δουλευουν αψογα!http://www.multiupload.com/IGKG2L5RAF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos82 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω για ενα τεχνικό πρόβλημά πού έχω. Με καλουν στο τηλέφωνο και δεν χτυπάει ενω σε όπιον με καλεί ακούγεται ο τόνος κλήσης. Ειναι τελείως τυχαίο το πότε θα το κάνει. Θέλω να ρωτήσω είναι καπια ρύθμιση η πρέπει να το πάω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω για ενα τεχνικό πρόβλημά πού έχω. Με καλουν στο τηλέφωνο και δεν χτυπάει ενω σε όπιον με καλεί ακούγεται ο τόνος κλήσης. Ειναι τελείως τυχαίο το πότε θα το κάνει. Θέλω να ρωτήσω είναι καπια ρύθμιση η πρέπει να το πάω για service? αν εχεις την εκδοση 2.3.5 κανε αναβαθμιση στην 2.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos82 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 αν εχεις την εκδοση 2.3.5 κανε αναβαθμιση στην 2.3.6 Έχω κάνει την αναβάθμιση εδώ και 5-6 μέρες αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1pafitis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Έχω κατεβάσει το task manager, πιοιές εφαρμογές να κάνω ignore για να μην που τρώνε μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MGKLIVISI Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 παρακαλώ εάν κάποιος χρησιμοποιεί το Latitude για ανέβασμα των φωτογραφιών στο Panoramio ας επικοινωνήσει μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Έχω κατεβάσει το task manager, πιοιές εφαρμογές να κάνω ignore για να μην που τρώνε μπαταρία; Εφαρμογές που κλείνεις με τασκ μανατζερ θα ξανα ανοίξουν. Επίσης όσες κάνεις ingore σημαίνει πως ΔΕΝ θα τις κλείσει πατώντας kill. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Παιδια δεν εχω κάνει root. Παρ όλα αυτα βλέπω. Έκδοση kernel 2.6.35.7 root@DELL130#1 Τι είναι αυτό; Edited January 18, 2012 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Μην ανησυχείς.. Η έκδοση του κερνελ σου είναι.. Δεν είσαι root.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts