nikos523 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εφόσον έκανες wipe και συνέχισε να το κάνει, πρέπει να κάνεις επίσκεψη για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius7 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 καλημερα.ξερει κανεις να μου πει γιατι ενω εχω 30mb ελευθερο χωρο στη συσκευη δε μπορω να εγκαταστησω αλλες εφαρμογες;λεει συνεχεια οτι ο χωρος δεν επαρκει.στην sd εχω 130 mb ελευθερα,στη μνημη ειχα 10 κ εκανα απεγκατασταση μερικες εφαρμογες γιατι απο τοτε μου ελεγε οτι δεν υπαρχει χωρος αλλα ακομα κ τωρα με 30 παρολο που οι εφαρμογες δεν ειναι μεγαλυτερες απο 5mb δε μου βρισκει ελευθερο χωρο.ξερει κανεις τι φταιει; Παράθεση In my self righteous suicide I cry when angels deserve to die Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiria207 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλημερα.ξερει κανεις να μου πει γιατι ενω εχω 30mb ελευθερο χωρο στη συσκευη δε μπορω να εγκαταστησω αλλες εφαρμογες;λεει συνεχεια οτι ο χωρος δεν επαρκει.στην sd εχω 130 mb ελευθερα,στη μνημη ειχα 10 κ εκανα απεγκατασταση μερικες εφαρμογες γιατι απο τοτε μου ελεγε οτι δεν υπαρχει χωρος αλλα ακομα κ τωρα με 30 παρολο που οι εφαρμογες δεν ειναι μεγαλυτερες απο 5mb δε μου βρισκει ελευθερο χωρο.ξερει κανεις τι φταιει; Δυστυχως ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα του κινητου. Για να εισαι σιγουρος εχε πανω απο 50ΜΒ ελευθερο χωρο στην εσωτερικη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius7 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Δυστυχως ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα του κινητου. Για να εισαι σιγουρος εχε πανω απο 50ΜΒ ελευθερο χωρο στην εσωτερικη μνημη. μα για να φτασει στα 10 mb που ειχα πριν εκανε εγκατασταση.τελος παντων,τι να πω...ευχαριστω για την απαντηση.:) Παράθεση In my self righteous suicide I cry when angels deserve to die Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεος στο φορουμ και πριν απο μερικες μερες απεκτησα το κινητο αυτο.Εχω ενα προβληματακι και παρακαλω να με βοηθησει καποιος γιατι κοντευει να με τρελανει.Περασα τις επαφες μου απο το παλιο κινητο κανονικα και μεσω outlook,αλλα στο samsung μου τις εμφανιζει πρωτα με το επιθετο και μετα με το επωνυμο!Υπαρχει καποιος τροπος να το αλλξω αυτο γιατι μεσω kies δεν τον εχω βρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Αν πας στις επαφές του κινητού και μπεις στις ρυθμίσεις πατώντας το κουμπί του μενού υπάρχει μία επιλογή που λέει "Προβολή ονομάτων επαφών ως" (Display Contacts by). Εκεί μπορείς να ορίσεις πως θες να εμφανίζονται οι επαφές σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Αν πας στις επαφές του κινητού και μπεις στις ρυθμίσεις πατώντας το κουμπί του μενού υπάρχει μία επιλογή που λέει "Προβολή ονομάτων επαφών ως" (Display Contacts by). Εκεί μπορείς να ορίσεις πως θες να εμφανίζονται οι επαφές σου. Δεν υπαρχει αυτη η επιλογη φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ούτε κάποια αντίστοιχη; Εντύπωση μου κάνει! Δεν έχω το τηλέφωνο αλλά όλα τα κινητά της Samsung που είναι με TW έχουν ίδιες ή παρόμοιες επιλογές. Θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία σε έναν φίλο μου που έχει το κινητό και θα σου πω αν δεν έχει απαντήσει κανείς άλλος μέχρι τότε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ούτε κάποια αντίστοιχη; Εντύπωση μου κάνει! Δεν έχω το τηλέφωνο αλλά όλα τα κινητά της Samsung που είναι με TW έχουν ίδιες ή παρόμοιες επιλογές. Θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία σε έναν φίλο μου που έχει το κινητό και θα σου πω αν δεν έχει απαντήσει κανείς άλλος μέχρι τότε. Kανε ενα κοπο σε παρακαλω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και το χρειαζομαι για την δουλεια μου.Δεν μπορω να βρω ευκολα τις επαφες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος να παρει καποιος το κινητο μας και με καποιο γενικο ΡΙΝ να ξεκλειδωνει το τηλεφωνο και να εχει προσβαση σε αυτο? Η εαν υπαρχουν καποιος στανταρ κινησεις ή συνδιασμος πληκτρων που να το ξεκλειδωνουν??? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius7 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 χελπ...εκανα μια αναβαθμιση σε ενα προγραμμα sms(GO SMS PRO) κ απο τοτε δε μπορω να ξαναστειλω ή λαβω μηνυμα.εκανα απεγκατασταση του προγραμματος,επανεκινηση,τιποτα.καμια ιδεα;:( Παράθεση In my self righteous suicide I cry when angels deserve to die Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Kανε ενα κοπο σε παρακαλω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και το χρειαζομαι για την δουλεια μου.Δεν μπορω να βρω ευκολα τις επαφες μου... ΕΠΑΦΕΣ αριστερο κουμπι περισσοτερα επιλογες οθονης ταξινόμηση κατα... ή εμφάνιση επαφών κατά... ;);) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Το τηλ εχει την εκδοση 2.3.6 Αν το κανω root μπορω να απεγκαταστήσω προ εγκατεστημένες εφαρμογές ωστε να ελευθερώσω χώρο; Επίσης μπορώ να το ξερουταρω αφού κανω την δουλεια μου, να το επαναφέρω δηλαδη στην αρχικη του κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Το τηλ εχει την εκδοση 2.3.6 Αν το κανω root μπορω να απεγκαταστήσω προ εγκατεστημένες εφαρμογές ωστε να ελευθερώσω χώρο; Επίσης μπορώ να το ξερουταρω αφού κανω την δουλεια μου, να το επαναφέρω δηλαδη στην αρχικη του κατασταση... οταν το ρουταρεις, εχεις πρόσβαση 100% σε όλο το κινητό. Δεν θα σε συνιστουσα να "σβησεις" αχρηστες εφαρμογές, γιατι κάποιες από αυτες είναι συνδεδεμένες με το λειτουργικό και μπορεί να το "σκίσεις" ανεπανόρθωτα αν δεν ξέρεις τι κάνεις... Αν θες να το κάνεις πιο γρήγορο ή με περισσότερη μνήμη, βάλε custom rom και a2sd ή κάτι παρόμοιο, δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1472 Παντως, όσον αφορά ταχύτητα/μνήμη: μην ξεχνας, είναι ενα απλό κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Ο,τι και να κανεις, δεν πρόκειται να γίνει SIII ή IPhone ή PlayStation... Edited December 2, 2012 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 ευχαριστώ για την απάντηση. Το εχω κάνει και όλα είναι οκ. πέταξα μερικές εφαρμογές του συστήματος το accu weather το winget του yahoo που έχει για το χρηματιστήριο μια εφαρμογή της samsung για social media, μετακίνησα το facebook που έπιανε 13 mb στην sd και όσες άλλες εφαρμογές είχα και όλα καλά. Μια ερώτηση τώρα. Βλέπω στα φόρουμ ότι κάνουν partision την sd.. Γιατι; Εγώ της μετακίνησα όπως ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Καλημέρα σας, 1. Γιατί εμφανίζει ένα γκρι τριγωνάκι με θαυμαστικό πάνω αριστερά ; 2. Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το firmware στο τελευταίο που μου εμφανίζει ότι ειναι διαθέσιμο από το KIES (win7) δεν ολοκληρώνει ποτέ την διαδικασία ή κόβεται στην μέση ή μένει το κινητό στην οθόνη downloading . Πως γίνεται αυτή η αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_max Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Αξίζει το κινητό για 110€ ή να κοιτάξω κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα; Το θέλω σε λευκό για δωράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Αξίζει το κινητό για 110€ ή να κοιτάξω κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα; Το θέλω σε λευκό για δωράκι εξαρταται τι ψάχνεις. Ειναι ενα αξιοπρεπες android κινητό τηλέφωνο, ιδιαίτερα σταθερό και αξιόπιστο, αλλα τίποτα παραπάνω. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsoum Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα. Οταν ειχα πρωτοπαρει τη συσκευη μου ειχα αλλαξει τον κλασσικο τροπο ξεκλειδωματος οθονης (που συρεις προς τα δεξια το λουκετακι) με μια εικονα κλειδωματος οθονης. Ωστοσο επειδη πολλες φορες οταν το χα στην τσεπη μου κ αναβε η οθονη απο μηνυμα η κληση ξεκλειδωνε απο μονο του θελω να επαναφερω τον αρχικο τροπο ξεκλειδωματος. Δεν επιθυμω ουτε εικονα που την τραβας προς οποιοδηποτε σημειο ουτε μοτιβο. Πως το επαναφερω;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Είναι περίπου μια βδομάδα που κάνει σε άσχετες ώρες επανεκκίνηση μόνο του. Εχω σβήσει αρκετες εφαρμογές που θα μπορούσε να το βραχυκύκλωναν αλλά δεν έγινε τίποτα έχετε καμιά ιδέα; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moon2004 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 καλησπέρα Χρονιά Πολλά, έχω αγοράσει το κινητό αυτό, ξέρει κανείς??? ποια Μεμβράνη Προστασίας Οθόνης να αγοράσω (κάποια καλή άμα έχετε να μου προτείνετε) thankkssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_x Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλησπερα. Οταν ειχα πρωτοπαρει τη συσκευη μου ειχα αλλαξει τον κλασσικο τροπο ξεκλειδωματος οθονης (που συρεις προς τα δεξια το λουκετακι) με μια εικονα κλειδωματος οθονης. Ωστοσο επειδη πολλες φορες οταν το χα στην τσεπη μου κ αναβε η οθονη απο μηνυμα η κληση ξεκλειδωνε απο μονο του θελω να επαναφερω τον αρχικο τροπο ξεκλειδωματος. Δεν επιθυμω ουτε εικονα που την τραβας προς οποιοδηποτε σημειο ουτε μοτιβο. Πως το επαναφερω;;;:( Πλακα πλακα ξερει κανενας αμα γυνεται αυτο διοτι εγω το ειχα παει για servise και οταν μου το εδωσαν ηταν ετσι και οχι μονο αυτο αλλα γραφει (Περαστε το δαχτυλο σας απο την οθονη για ξεκλειδωμα ) και δεν μου αρεσει καθολου ξερει κανεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Είναι περίπου μια βδομάδα που κάνει σε άσχετες ώρες επανεκκίνηση μόνο του. Εχω σβήσει αρκετες εφαρμογές που θα μπορούσε να το βραχυκύκλωναν αλλά δεν έγινε τίποτα έχετε καμιά ιδέα; :( συνήθως αυτό στο κάνει μη συμβατό widget Εμενα μου το έκανε πρόγραμμα καιρού... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anger38 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ics η νεοτερη μπορουμε να βαλουμε σε αυτο το τηλεφωνο? εχει δοκιμασει κανενας? λεω να περασω οτι νεοτερο υπαρχει αλλα δεν εχω βρει κατι καλο και φυσικα να εχει ελληνικα πανω απο ολα. Παράθεση my devices 1. iphone 4s jailbroken 5.1.1 2. xperia sola root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pilioritis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 SOS Καλημέρα Το αγόρασε η κόρη μου χθες και σήμερα κόλλησε. Το έκανα επανεκκίνηση αλλά δεν ξεκινά και μένει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο της samsung. Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει στο μιας ημέρας τηλέφωνο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts