djtutis Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ. Θέλω να επαναφέρω το Galaxy Nexus σε stock κατάσταση για να το στείλω για service. Αν η stock rom είναι takju θα έχω πρόβλημα; Από πέρυσι τον Ιούλιο που το πήρα δεν ασχολήθηκα ποτέ αν είναι takju ή όχι και ποια έρχονται στην Ελλάδα (κατευθείαν έκανα root / custom recovery και έβαζα custom roms). Από το πλαίσιο έγινε η αγορά. Takju ερχόταν στην Ελλάδα ή όχι. Και για να μη σας μπερδεύω, αν βάλω stock takju, unrooted και locked bootloader θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση; Εννοείται και θα έχεις πρόβλημα αφού εδώ η Samsung αναλαμβάνει μόνο yakju (εννοείται unrooted και κλειδωμένος bootloader) και τα υπόλοιπα Samsung Branded Firmwares δηλαδή yakwju κ.ά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Άρα δηλαδή να βάλω είτε yakju είτε yakwju (εννοείται unrooted και locked bootloader); Επειδή το έκανα takju τώρα πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader, να ρουτάρω να βάλω yakju ή yakwju, να ξερουτάρω και να κλειδώσω τον bootloader; Πάντως, νομίζω ότι εδώ είχε αναφερθεί ότι μετατρέποντας yakju σε takju πως δε χάνεται η εγγύηση. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Άρα δηλαδή να βάλω είτε yakju είτε yakwju (εννοείται unrooted και locked bootloader); Επειδή το έκανα takju τώρα πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader, να ρουτάρω να βάλω yakju ή yakwju, να ξερουτάρω και να κλειδώσω τον bootloader; Πάντως, νομίζω ότι εδώ είχε αναφερθεί ότι μετατρέποντας yakju σε takju πως δε χάνεται η εγγύηση. Εξαρτάται σε τι στραβόξυλο τεχνικό θα πέσεις αφού μόνο ότι firmware είναι της μορφής "y*****u" προορίζεται επίσημα στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη και καλύπτονται από πανευρωπαϊκή εγγύηση... Μην το ρισκάρεις... Με την τελευταία έκδοση του NRT, ξεκλείδωσε bootloader, φλάσαρε το 4.3 yakju, κλείδωσε bootloader, κάνε και ένα factory reset και πήγαινέ το στο service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. Με το nrt το έκανα stock και πέρασα takju. Οπότε θα το κάνω έτσι όπως μου λες για να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Ελπίζω να έχει το nrt yakju για να περάσω (είμαι εκτός τώρα και δεν μπορώ να το κοιτάξω). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. Με το nrt το έκανα stock και πέρασα takju. Οπότε θα το κάνω έτσι όπως μου λες για να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Ελπίζω να έχει το nrt yakju για να περάσω (είμαι εκτός τώρα και δεν μπορώ να το κοιτάξω). Εχει όλες τις εκδόσεις μην τρελαίνεσαι. Θα το κανεις σε μηδέν χρόνο. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Όχι εντάξει, όλα καλά, απλά δε θυμόμουν αν είχε yakju. Βρε τι έχουμε πάθει, δεν ασχολήθηκα με yakju και takju όταν το αγόρασα (κατευθείαν την ίδια μέρα custom rom) και τα μαθαίνω τώρα που θέλω να το πάω στο service. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ. Θέλω να επαναφέρω το Galaxy Nexus σε stock κατάσταση για να το στείλω για service. Αν η stock rom είναι takju θα έχω πρόβλημα; Από πέρυσι τον Ιούλιο που το πήρα δεν ασχολήθηκα ποτέ αν είναι takju ή όχι και ποια έρχονται στην Ελλάδα (κατευθείαν έκανα root / custom recovery και έβαζα custom roms). Από το πλαίσιο έγινε η αγορά. Takju ερχόταν στην Ελλάδα ή όχι. Και για να μη σας μπερδεύω, αν βάλω stock takju, unrooted και locked bootloader θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση; Τυπικά, οι συμβουλές που σου έδωσαν ήδη, είναι σωστές. Πάντως να αναφέρω ότι γνωρίζω περίπτωση που έχουν πάει rooted takju για service χωρίς να πρκύψει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Τυπικά, οι συμβουλές που σου έδωσαν ήδη, είναι σωστές. Πάντως να αναφέρω ότι γνωρίζω περίπτωση που έχουν πάει rooted takju για service χωρίς να πρκύψει θέμα. Ναι, θυμάμαι που το είχα διαβάσει. Βασικά, πιστεύω ότι η smartec είναι "σχετικά" χαλαρή με αυτό το ζήτημα. Θυμάμαι, πριν ενάμιση χρόνο είχα στείλει στη smartec το nexus s με πρόβλημα στο touch panel. Ναι μεν του είχα βάλει stock, unrooted & locked bootloader, όμως η rom που είχα περάσει ήταν stock που δεν είχε κυκλοφορήσει στη Ελλάδα (ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι καλά) και δε μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Όσο για τώρα, δε θέλω να το διακινδυνεύσω. Ακριβώς αυτή τη στιγμή κατεβάζω yakju 4.3 για να τελειώνω και με αυτό. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Γεια σας, να κάνω μια ερώτηση; Γράφω εδώ γιατί δεν μπόρεσα να βρω το αντίστοιχο νήμα. Η ανιψιά μου έχει το galaxy pocket με 2.3.6 Απ' ότι ξέρω υπάρχει galaxy pocket plus με 4.+ . Μπορώ να κάνω root στο galaxy pocket και να του περάσω stock την i.c.s. ; Είδα λίγο στους xda τη διαδικασία η οποία φαίνεται απλή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365697 το zip να υποθέσω, το κατεβάζουμε σε υπολογιστή και μετά το αντίγραφο στην sd του κινητού; 2η ερώτηση: Εδώ και 2-3 ημέρες έχω ένα περίεργο ας πούμε πρόβλημα με το galaxy nexus και συγκεκριμένα με το πλήκτρο + - . Προσπαθώ να χαμηλώσω την ένταση ή αντίθετα να την αυξήσω και δεν υπακούει, δεν κάνει τίποτα με αποτέλεσμα να κλείνω την ένταση από τις ρυθμίσεις ήχου. Είχα κατεβάσει την εφαρμογή shush, ξέρετε για επαναφορά του ήχου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Όταν μου το έκανε για πρώτη φορά θεώρησα ότι ίσως ήταν κάποιο bug της εφαρμογής και την ξήλωσα. Όμως μου το έκανε πάλι. Με μία απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του κινητού φαίνεται να σταματάει το πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Σκέφτομαι την επόμενη φορά που θα μου το κάνει, να κάνω μία εργοστασιακή επαναφορά μήπως και στρώσει, διαφορετικά με βλέπω για service. Edited September 23, 2013 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Τι φταίει και εδώ και μια εβδομάδα σε μου φορτίζει πλήρως η μπαταρία αλλά σταματάει στο 99%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Τι φταίει και εδώ και μια εβδομάδα σε μου φορτίζει πλήρως η μπαταρία αλλά σταματάει στο 99%; Απο την 4.2 υπαρχει αυτο το θεμα αν θυμαμαι καλα. Δεν ειναι τωρινο. Το εχουμε αναφερει ξανα διοτι το ειχα παρατηρησει και γω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Τι φταίει και εδώ και μια εβδομάδα σε μου φορτίζει πλήρως η μπαταρία αλλά σταματάει στο 99%; Και εγω το εχωπροσεξει αυτο....αν βγαλεις τον φορτηστη και τον ξαναβαλεις θα σου δειξει φορτηση πληρης......για δες το.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Και στο Galaxy Nexus το έχω παρατηρήσει αλλά και στο Nexus 4 από την στιγμή που αναβαθμίστηκαν στην 4.2.1... Μπορεί να σταματήσει στο 98% αλλά αν βγάλεις και ξαναβάλεις τον φορτιστή φορτίζει τέρμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Εδω και δυο μερες το κινητο κανει μονο restart και εχει αρχισει και κολαει που και που στιγμιαια δεν αλλα κολαει????? 4ο restart συνεχομενο ............. :( Πλεον μου κανει μονο restart καθε 5-10 λεπτα Edited October 5, 2013 by GreekNick7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 υστερα απο 4 μηνες πηγαινε ελα στα service, επιτελους καταφερα προς το παρον (μιας και δεν εχει τελειωσει ο προσωπικος ελεγχος) να μου φτιαξουν το τηλεφωνο μου. Το προβλημα μου ηταν reboot, σε μια βδομαδα εκανε 50 reboots, τα περισσοτερα στην τσεπη μου. Οταν πηγαινε μεσω του καταστηματος που πηρα το τηλεφωνο για service στην smartec 3 φορες,εκαναν μονο επαναπρογραμματισμο ή και reset. Δε διορθωθηκε το προβλημα μου. Την τεταρτη φορα το πηγα στην TELKA αλλα και αυτοι με την σειρα τους το στειλαν στην smartec και παλι κανανε επαναπρογραμματισμο διχως να διορθωθει το προβλημα. Οταν το πηρα πισω, πηρα τηλ την smartec να ζητησω τα ρεστα γιατι δε το φτιαχνουν. Μου ειπαν δεν μπορουσαν να μου δωσουν τις ενδοεταιρικες πληροφοριες για το τι κανανε και με προετρεψαν να το παω ο ιδιος στην smartec εκ νεου ωστε να εχω πιο αμεση επαφη με το service. ετσι και το πηγα. Τους ειπα παλι το προβλημα, και τους ζητησα ειτε να μου το φτιαξουν ειτε αν δεν μπορουν αντικατασταση. Λεω κατσε να παρω και ενα τηλεφωνο την samsung να τους τα πω και σε αυτους. Τους παιρνω τηλεφωνο, μου φτιαχνουν ενα κωδικο πελατη, τους αναλυω το προβλημα και τους ζηταω τα κλασικα. Ειτε να μου το φτιαξουν ειτε αν δεν μπορουν να παμε για αντικατασταση. Αφου τα εκανα και αυτο, λεω δεν στελνω και ενα mail στην samsung? Και ξεκινησα να γραφω παλι τα ιδια και στο τελος να καταληγω στις 2 λυσεις. Ειτε να μου το φτιαξουν ειτε αν δεν μπορουν να παμε για αντικατασταση. Να πω οτι στο τηλεφωνο ειχα δοκιμασει αρκετα πραγματα για να δω οτι οντως φταιει το hardware και οχι το software. Να φανταστειτε, μου εκανε reboots οταν ημουν σε safe mode. αυτο δεν γινεται αν δεν υπαρχει hardware προβλημα. Εν κατακλειδι, δευτερα πηγα το τηλεφωνο στην smartec, τριτη μιλησα και εστειλα στην samsung την τεταρτη με παιρνουν απο την samsung οπου με πηρε ενα παλικαρι θελοντας να μαθει την κατασταση μου σε σχεση με τα προβληματα που αντιμετωπιζω με το τηλεφωνο. Του ειπα παλι τα ιδια και του ανεφερα με επιχειρηματα οτι το τηλεφωνο εχει hardware προβλημα και οχι software , και αφου τελειωσαμε μου ειπε οτι θα κανουμε αντικατασταση πλακετας. Αυτο με χαροποιησε αρκετα μιας και δεν ηθελα αντικατασταση συσκευης με αλλη.απο την αλλη προβηματιστικα γιατι ειχα ακουσει απο ενα παλικαρι εδω μεσα οτι εκαναν να φερουν πλακετες 3 μηνες. Μετα απο λιγη ωρα βλεπω στο site της smartec για τους πελατες οτι περιμενουν ανταλλακτικο απο αποθηκη οπου λεω εδω ειμαστε, ηταν αληθεια αυτο περι αντικαταστασης πλακετας. Παρασκευη το ειχα στα χερια μου ετοιμο, επισκευασμενο. Απο τοτε που το πηρα εχοντας κανει διαφορες διαδρομες με το τηλεφωνο στην τσεπη μου, δεν μου εχει κανει reboot. Λογικα, πρεπει να εχει διορθωθει. Δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη ακομα για να δω με stock samsung android (yakjuxw) αν θα κανει τπτ. Νομιζω δε θα κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 υστερα απο 4 μηνες πηγαινε ελα στα service, επιτελους καταφερα προς το παρον (μιας και δεν εχει τελειωσει ο προσωπικος ελεγχος) να μου φτιαξουν το τηλεφωνο μου. Το προβλημα μου ηταν reboot, σε μια βδομαδα εκανε 50 reboots, τα περισσοτερα στην τσεπη μου. Οταν πηγαινε μεσω του καταστηματος που πηρα το τηλεφωνο για service στην smartec 3 φορες,εκαναν μονο επαναπρογραμματισμο ή και reset. Δε διορθωθηκε το προβλημα μου. ...... Να πω οτι στο τηλεφωνο ειχα δοκιμασει αρκετα πραγματα για να δω οτι οντως φταιει το hardware και οχι το software. Να φανταστειτε, μου εκανε reboots οταν ημουν σε safe mode. αυτο δεν γινεται αν δεν υπαρχει hardware προβλημα. ..... Λογικα, πρεπει να εχει διορθωθει. Δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη ακομα για να δω με stock samsung android (yakjuxw) αν θα κανει τπτ. Νομιζω δε θα κανει. Δεν θυμάμαι αν το είχαμε συζητήσει, πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις, αν θες βέβαια, κάνεις root, ξεκλειδώνεις, βάζεις ένα kernel και κάνεις υποχρονισμό σε CPU/GPU, να δεις αν φταίνε οι θερμοκρασίες. Να μου πεις, με όλα αυτά μπορεί να σου πουν "χάνεις την εγγύηση", οπότε είναι ρίξιμο ζαριάς...Εμένα π.χ. μερικές φορές μου κάνει reboot όταν το έχω πάνω από 1520MHz... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 στην αρχη θα κοιταξω σε stock κατασταση πως τα παει το τηλεφωνο. Δε θα μπω στην διαδικασια να κανω τετοιους πειραματισμους. Θα το παιξω σαν advanced user χωρις να μπω στα ενδοτερα. Αν παει καλα το τηλεφωνο, ειμαστε οκ. αν οχι, ξανα πισω και συνεχιζουμε μεχρι να δωθει μια τελικη λυση. Ειμαι εντος εγγυησης, οποτε δε θελω να ρισκαρω κατι τωρα αφου εχω επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 υστερα απο 4 μηνες πηγαινε ελα στα service, επιτελους καταφερα προς το παρον (μιας και δεν εχει τελειωσει ο προσωπικος ελεγχος) να μου φτιαξουν το τηλεφωνο μου. [...] Απο τοτε που το πηρα εχοντας κανει διαφορες διαδρομες με το τηλεφωνο στην τσεπη μου, δεν μου εχει κανει reboot. Λογικα, πρεπει να εχει διορθωθει. Δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη ακομα για να δω με stock samsung android (yakjuxw) αν θα κανει τπτ. Νομιζω δε θα κανει. Χαίρομαι που φαίνεται να έβγαλες άκρη. Κρίμα που χρειάστηκες τόσο χρόνο και κόπο βέβαια - μπράβο για το κουράγιο και την υπομονή σου. Για τη διαδικασία με τη samsung μπορείς να γράψεις κάτι παραπάνω? (Που έκανες λογαριασμό κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Χαίρομαι που φαίνεται να έβγαλες άκρη. Κρίμα που χρειάστηκες τόσο χρόνο και κόπο βέβαια - μπράβο για το κουράγιο και την υπομονή σου. Για τη διαδικασία με τη samsung μπορείς να γράψεις κάτι παραπάνω? (Που έκανες λογαριασμό κλπ). Οπως εγραψα και προηγουμενως, οσον αφορα την samsung, το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τους παρω τηλεφωνο στο 80111 7267864. εκει στην αρχη μιλας με καποιον απο την εξυπηρετηση πελατων, τους δινεις το imei της συσκευης σου. Με το που το δινεις, βλεπουν οτι κινηση σε service ή οτιδηποτε αλλο εχει κανει το τηλεφωνο σου. Στην δικη μου περιπτωση, ειδαν τις 4 επισκεψεις στο service και την 5η φορα που ηταν ακομα στο service. Εκει κανεις εξομολογηση και λες τον "πονο σου", με σωστα επιχειρηματα αν μπορεις ωστε να καταληξεις στο τελος στο αιτημα. Εμενα το αιτημα μου ηταν το φτιαξιμο του τηλεφωνου και οχι αντικατασταση. Αντικατασταση δεν επιθυμουσα γιατι ειχα ακουσει οτι δεν εχουν αλλο stock galaxy nexus οποτε μπορει να σου λεγαν, δωσε 100 ευρω και παρε s3. Εμενα αυτο δεν με καλυπτε. ηθελα το τηλεφωνο μου. Αν ηθελα s3,θα επαιρνα s3. Αφου εγινε ολη αυτη η καταγραφη απο την εκπροσωπο που μιλουσα, μου εδωσε εναν κωδικο πελατη που το δημιουργησε προφανως εκεινη την στιγμη και μου ειπε, αν υπαρξουν προβληματα ή θες να ρωτησεις κατι, παρε εδω και δωσε αυτον το κωδικο πελατη. Προσωπικα δεν χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω, ακομη. Το ιδιο εκανα στελνοντας email απο μια φορμα που εχουν στο site τους, email . εκει συμπληρωσα τα προσωπικα μου στοιχεια, και μετα εγραψα ενα κατεβατο. Οτι ακριβως ειπα και τηλεφωνικα. Σημαντικο να γραψεις στο κειμενο και το ιμει της συσκευης σου. Αφου γραψεις τον κατεβατο, στο τελος γραφεις το/τα αιτηματα σου και μετα περιμενεις. σουρχεται σε καποια φαση ενα απαντητικο μαιλ απο την samsung και μετα περιμενεις. Εμενα με πηραν τηλεφωνο,οπου ξαναεκανα αναλυση προβληματος και μετα μου δωσανε λυση και παραλληλα δωσανε εντολη στην smartec. Και εκει προς το παρον λυθηκε το θεμα. Δεν ξερω αν σε καλυψα ή αν θες κατι παραπανω να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Οπως εγραψα και προηγουμενως, οσον αφορα την samsung, το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τους παρω τηλεφωνο στο 80111 7267864. εκει στην αρχη μιλας με καποιον απο την εξυπηρετηση πελατων, τους δινεις το imei της συσκευης σου. Με το που το δινεις, βλεπουν οτι κινηση σε service ή οτιδηποτε αλλο εχει κανει το τηλεφωνο σου. Στην δικη μου περιπτωση, ειδαν τις 4 επισκεψεις στο service και την 5η φορα που ηταν ακομα στο service. Εκει κανεις εξομολογηση και λες τον "πονο σου", με σωστα επιχειρηματα αν μπορεις ωστε να καταληξεις στο τελος στο αιτημα. Εμενα το αιτημα μου ηταν το φτιαξιμο του τηλεφωνου και οχι αντικατασταση. Αντικατασταση δεν επιθυμουσα γιατι ειχα ακουσει οτι δεν εχουν αλλο stock galaxy nexus οποτε μπορει να σου λεγαν, δωσε 100 ευρω και παρε s3. Εμενα αυτο δεν με καλυπτε. ηθελα το τηλεφωνο μου. Αν ηθελα s3,θα επαιρνα s3. Αφου εγινε ολη αυτη η καταγραφη απο την εκπροσωπο που μιλουσα, μου εδωσε εναν κωδικο πελατη που το δημιουργησε προφανως εκεινη την στιγμη και μου ειπε, αν υπαρξουν προβληματα ή θες να ρωτησεις κατι, παρε εδω και δωσε αυτον το κωδικο πελατη. Προσωπικα δεν χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω, ακομη. Το ιδιο εκανα στελνοντας email απο μια φορμα που εχουν στο site τους, email . εκει συμπληρωσα τα προσωπικα μου στοιχεια, και μετα εγραψα ενα κατεβατο. Οτι ακριβως ειπα και τηλεφωνικα. Σημαντικο να γραψεις στο κειμενο και το ιμει της συσκευης σου. Αφου γραψεις τον κατεβατο, στο τελος γραφεις το/τα αιτηματα σου και μετα περιμενεις. σουρχεται σε καποια φαση ενα απαντητικο μαιλ απο την samsung και μετα περιμενεις. Εμενα με πηραν τηλεφωνο,οπου ξαναεκανα αναλυση προβληματος και μετα μου δωσανε λυση και παραλληλα δωσανε εντολη στην smartec. Και εκει προς το παρον λυθηκε το θεμα. Δεν ξερω αν σε καλυψα ή αν θες κατι παραπανω να σου πω Με κάλυψες με το παραπάνω, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ευχάριστη έκπληξη πάντως αν στην 4.3.1 που θα μας έρθει, το Google now θα υποστηρίζει την γλώσσα μας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε απευθείας στην 4.4 αφού η 4.3 βγήκε καθαρά για το νερό nexus 7 που είχε προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ευχάριστη έκπληξη πάντως αν στην 4.3.1 που θα μας έρθει, το Google now θα υποστηρίζει την γλώσσα μας. Αυτό είναι παρανόηση. Υποστηρίζει ελληνικά με τροποποίηση από το xda. Δες καλύτερα την είδηση και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτό είναι παρανόηση. Υποστηρίζει ελληνικά με τροποποίηση από το xda. Δες καλύτερα την είδηση και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Απο ποτε η τροποποιηση xda εγινε stock υπηρεσια;!!! Αν εχεις αποψη περι του θεματος μπορεις να το γραψεις διχως να επιδεικνυεσαι. Chill out. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτό είναι παρανόηση. Υποστηρίζει ελληνικά με τροποποίηση από το xda. Δες καλύτερα την είδηση και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Στην stock 4.3 δεν υποστηρίζονται Ελλάδα/Ελληνικά στο Google Now. Το τι μπορείς να κάνεις μέσω κάποιου mod που θα βρεις στο XDA είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Αν στην 4.4 υποστηρίζονται out of the box, είναι σημαντική βελτίωση για εμάς τους Έλληνες. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts